Forsvaret overvåker sosialistene: Ett sunnhetstegn!

Ja, som dere sikkert har fått med dere så har forsvaret overvåket sosialistregimet som landet vårt desverre er underlagt. Jeg synes dette er svært prisverdig! Sosialistene ønsker ikke annet enn å legge ned det norske forsvar og bruke pengene på å invitere stadig flere fiender av den norske levemåten til landet. At forsvaret slår tilbake er ett tegn på at demokratiet fungerer!

Alle vet at sosialister hater forsvaret og alt millitært: Grunnen til dette er todelt: Den først grunnen er at USA er verdens sterkeste militærmakt, og USA er ikke redd for å bruke denne makten for å fremme frihet og demokrati i verden. Denne livsviktige innsatsen bli bland sosialistene bare møtt med forrakt, og de søker derfor å bygge ned egne militære styrker for å ungå å møtte støtte sine amerikanske brødre i stid. Det er så skammelig at det grenser til landsvik! Heldigvis er det ett parti som vil snu denne utviklingen og gi Norge ett forsvar å være stolt over: FRP!

Den andre grunnen er at forsvaret er en trussel for sosialistene. De miltære kan med våpen i hånd fjerne de sosialistiske landsvikerne fra de embeter de daglig besudler, og dermed bane vei for mer fornuftige makthavere. Derfor sørger sosialistene for å holde forsvaret nede. Heldigvis tyder de siste dagres hendelser på at forsvaret ikke lenge finner seg i denne nedverdigelsen, og sørger for å slå tilbake!

En grundig kartlegging av sosialistenes virksomhet tyder på at forsvaret er i takt med folket. Når det nå er tydlig at både de militære og folk flest går sammen for å fjerne sosialistene fra makten, fortrinnsvis ved valget til høsten, men om sosialistene skulle «vinne» dette valget (man vet jo av erfaring fra andre sosialistiske regimer, som Nord-Korea, Cuba og Venezuela at valgfusk ikke er noe sosialistene hever seg over) så er folket og forsvaret beredt til å gripe inn.

Dette, mine venner, er det klareste tegnet man har på at demokratiet fungerer!

Annonser

9 tanker om “Forsvaret overvåker sosialistene: Ett sunnhetstegn!

 1. Overvåkning finner sted i praktisk alle stater, de samme stater har også forsvar.
  Dette gjelder også klart sosialistiske og kommunistiske stater.
  Tilhengere av disse statene vil vel si det samme som deg men motsatt rettet.
  Samme logikk så likhetene mellom dere er åpenbare.
  Norge er stat som knappest kan kalles sosialistisk, selv ikke etter sammenhengende AP-styre (for å holde seg til etterkrigstiden) fom 45 tom 65, altså 20 år. Etter dette har det vært ulike regjeringer.
  Forsvaret skal verne om landet, ikke om bestemte politiske grupper/ideologier.
  Et brudd på dette grenser opp mot forræderi, uansett om det er Forsvaret som begår dem eller ekstreme ideologiske grupper eller personer.
  Er selv medlem i et borgelig parti, altså ingen «sosialist»-forsvarer, bare en rimelig godt orientert person med evne til å vurdere sk framfor person.

 2. «bare en rimelig godt orientert person med evne til å vurdere sk framfor person.»

  Så den eneste grunnen til at du kommenterer her er altså å skryte av deg selv og dine fantastiske egenskaper og inteligens? Jævla bra bidrag til en saklig debatt må jeg si!

 3. Kjell Tangen påpeker vel strengt talt bare det du opplagt ikke har forstått. Forsvaret skal ikke under noen omstendighet fungere som et politisk partis voktere. Innlegget er derfor høyst relevant og, ulikt ditt bloginnlegg, reflektert.
  Innlegget ditt oser av skremmende lavt kunnskapsnivå hildegunn.

 4. Typisk sosialistisk å skryte av sine «kunskaper» faktumet er at norge er ett sosialist diktatur og det er ikke lenge siden komunistene i ap overvåket folket.

  De har styrt med å konrrollere media og LO passet på at ALLE regjeringer har ført en «god» sosialistisk politikk

  Det er bra og ett sunhetstegn at militæret overvåker staten, så de kan steppe inn med våpen og avsette dette landsviker regimet, det er viktig med ett sterkt militær som passer på at samfunet flyter riktig og kan steppe in år de ser det går gærent. Vi ser jo at sosialistene vil selge landet til muslimkalifatet!

  Med FRP i regjering vil vi sørge for at militæret passer på å luke ut uønsket grums i samfunet!

 5. Sieg heil Hildegunn,jeg kan vel bruke den hilsenen til deg du som har ett så flott Tyskklingende navn?Savner du SS gutta forresten,det var gutta sine det skulle hatt noen av de her nå ikke sandt de var jo så flinke til å fjerne utøy slik som urene etniske og mørkhuda.Jeg tror du ville ha likt dem svært godt,hvis du synes at je er ekkel mot deg så har du helt rett.Du skrev jo at du kjente lusa på gangen mht muslimer og flyulykker,vel jeg kjenner også en del lus på gangen, når det gjelder nazzefolk er det først og fremst språket som er avslørende,nemlig en hissig aggresiv måte å ordlegge seg på.Har hatt tysk TV i mange år og har hatt rik anledning til å studere orginalen.Nå skal jeg se Tagesschau og Tatort på WDR.T J

 6. Herregud forr en lavpannet bloggekjerring jeg kom over her! «Norge et diktatur» … Men men, det er jo Vigrid-idiotenes privilege å få tyte på sitt ensome vis med sitt 1.klasse-språk og barnehage-nazi-sprøyt, uten inngripen – fra psykatrien vel å merke. Stor takhøyde kjennetegner jo nettopp et demokrat. Lykke til frøken H! Godt du har funnet et sted å ta ut raseriet fra det tanketomme hodet ditt! Tips:Hva med å smesje eplekasser i stedet, like fornuftig det som dette, for deg!

 7. Å være rimelig godt orientert kan knappest kalles skryt.
  Ditt ordvalg vitner iallefall hverken om rimelig dannelse eller saklig debatteknikk.
  Det avslører heller din egen usaklighet, noe også bloginnlegget gjør.
  Din ubegrunnede påstand om egen saklig debatt kan vel heller kalles skryt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.