Respektløst og rasistisk fra SV!

Nå er det jo kjent for alle at sosialister mener å kunne behandle oss andre mennesker som undermennesker og mindreverdige, men nå klarer de visst ikke lenger å holde tilbake hatet sitt mot oss nordmenn og norges største og beste parti! En sosialistisk islamist i Bodø har selvfølgelig nå vist oss SV sin sanne side ved å nekte å hilse på etniske nordmenn fordi han ikke liker meningene våres! Han kommer hit til landet og skal være takknemmelig for at vi i det hele tatt gidder å betale trygden hans og slipper han inn selv om han ikke har noe farlig å flykte fra. Jeg oppfordrer herved alle frpere til å gjenngjelde tjenesten og aldri hilse på sosialister! Hvorfor skal vi bli behandlet rasistisk? NEI! Nok er nok!

22 tanker om “Respektløst og rasistisk fra SV!

  1. Hvordan tror en sånn SV`er at han har evner til å bedrive politikk for HELE kommunens/landets befolkning (alt etter hvor han sitter og leker politiker) når han demonstrerer slik forakt overfor en stor gruppe mennesker og generaliserer til de grader? Jo rødere politikerne er, jo mer diskriminerer de,- faktisk. Men det ser de ikke selv.
    De fleste i familien min stemmer FRP, og ikke en av dem er rasist,- vi har da en ganske så fargerik slekt, og selv flere av de mer kulørte stemmer mørkeblått.
    Det er forøvrig en stor del av innvandrerne selv som har forårsaket at mange hvite er superskeptiske til dem,- dessverre har også hvite lett for å generalisere og skjære alle over en kam, og det er feil innstilling hos dem like mye som SV`erens innstilling til alle freppere. Vi leser om drap, voldtekter,ran, knivstikking og gudene vet hva,- og det er dessverre ingen tvil om at det oftere er fargede som står bak enn hvite nå.

  2. Det at du mener at det er rasistisk å ikke hilse på en person som er FrP medlem viser vel bare nivået en del FrP velgere er på. Før du kan legge fram beviser for at han ikke hilser på noen personer som er hvite/etniske nordmenn/ariske eller hva du nå kaller det kommer jeg til å se på deg som en idiot som ikke vet hva rasisme er.

    Forsåvidt er innlegget ditt gjennomsyret med rasisme, men denne slags idioti er vel bare å forvente når man ikke har IQ-lås på nettet.

  3. Ehh, rasisme = hat eller forskjellsbehandling på grunn av etnisk eller kulturelt opphav

    Er Frp-ere en egen «rase»?

  4. Er dette ironi? En rar twist på omvendt psykologi? Eller bare helt og fullt unyansert og ureflektert oppgulp? Dette gjelder vel forsåvidt resten av innleggene dine også.

    Ettersom du har skrevet hildegunn med liten h antar jeg at du er en eller annen »lur» ungdom som vil sverte FRP. Synd du ikke har mere konstruktive måter å gjøre det på, for det du gjør nå danner bare grunnlag for at FRP’ere kan kalle oss sosialister useriøse…

  5. Det er ikke snakk om å ikke hilse på norges befolkning, det er snakk om å ikke hilse på frp tilhengere.

    Og hva er bullshittet med at du sier det er rasistisk?

    Jeg ville heller bruke ordet diskriminerende, ettersom FRP ikke er en egen rase (selv om man kan tro det).

  6. å rope opp om rasisme pga at vedkommende ikke vil hilse er like håpløst som enkelte individer roper rasisme i billettkontroll på bussen.

  7. Jævla latterlig innlegg!
    kordan kan du kall det rasistisk??
    og koffer trur du han går på trygd når han sannsynligvis e mykje høgar oppe enn du nånsinne kommer te å vær?!
    fan du har lite å jør!
    fette muli å lek helt..! XD

  8. Hmmmm kanskje FrP vil innføre at folk som stemmer til venstre fra dem (høyre og andre sosialister) kan gå med noen merker på seg slik at de kan skille ut hvem som er verdig et hils fra dem.
    For noen år siden var det en herremann nede i europa som fikk en slik ide også,fungerte visst helt utmerket.
    Tror merkene var gule og formet som en slags stjerne, et annet tips er å male dem på butikker etc. slik at dere vet hvilke dere kan handle i.

  9. Hildegunn,

    Paa hvilken grunnlag kaller du Haitham El-Noush islamist..?
    Er du en kristenfundamentalist fordi du er lys i huden og heter Hildegunn?
    Lurer ogsaa paa hvor du faar det fra at han er imot etniske nordmenn, da SV-medlemmer stort sett er etniske nordmenn.

    Desverre har du naa prestert aa latterliggjore FRP og dine egne meningsfeller nok en gang. Var faktisk enig da FRP gikk ut og kalte dette respektlost.. naa kan jeg ikke annet enn aa le.

  10. Synes ogsaa det er litt merkelig maaten du velger aa definere «rasisme».. Virker som FRP er «oss etniske nordmenn» og alle til venstre for FRP er «sosialistiske islamister paa trygd».. jaja, saa lenge du ikke lar paranoiaen din ta helt overhaand..

  11. Ha ha…for en gjeng med tullinger som svarer her nå. At SV fjotten er en rasist er hevet over enhver tvil. De fleste Nordmenn står for FRP,s meninger. Se bare hvordan AP og de andre partiene nå dilter etter FRP,s politikk.

    At dette svinet da ikke vil hilse på Folk som støtter denne politikken er synonymt med å forakte det Norske folk. Ergo en rasist.

    Problemet for sosialist yngelen er da at innvandrere per definisjon ikke kan være rasister (det er det kun hvite som er!??!). Da blir dette faktum vanskelig å akseptere.

  12. Arne Bjarne:

    Er fullstendig enig i den siste setningen din, at mange venstreradikale i Norge er hyklere som ikke kan akseptere at ikke-hvite kan vaere rasister paa akkurat samme maate som hvite.

    Problemet ditt er at du resterer aa si at «De fleste Nordmenn står for FRP» (selv om FRP ligger paa rundt 30% i de fleste maalinger.. dvs at 70% IKKE stemmer FRP). Deretter presterer du aa si at dersom man er imot FRP-politkk saa forakter man «det norske folk»……. Og jeg som trodde «det norske folk» stottet ytringsfrihet.

  13. Det er klart upatriotisk å ikke stemme FRP, eneste partiet som vil redde oss stolte nordmenn, som har vært snille og høyt utviklet siden vikingtia, Norge er jo ett totalt overlegent land i verdensammenheng, ikke rart disse grumsete pakkis islamist sosialistne prøver å snike seg inn i landet.

    Å ikke ville hilse på en FRP er joklart rasistisk, FRPere er per definisjon hvite og å ikke ville ta en i håden blr det samme som å ikke ville hilse på en hvit mann, jeg er rett og slett sjokert!

  14. Er det rart verden går feil vei når det finnes mennesker som dere?
    Det her blir bare latterlig!
    Ludvig, det at du ikke kan skrive norsk verdt fem flate øre virker som en god indikator for ditt øvrige inntelektuelle nivå…

  15. Dessverre er dette nok et eksempel på at pressen har misforstått. Jeg var selv til stede og jeg kan bekrefte at dette ikke var snakk om noen rasisme. Vi snakker om politisme som altså er forskjellsbehandling av politikere.

    Innerst inne så vet jo vi alle at de eneste som er verdt å ta i hånden er jo vi nordmenn som ønsker å føre landet inn i hva det en gang var. Bare med litt mindre vold mot oss.

  16. FRP blir systematisk motarbeidet av mektige samfunnskrfter. Når FRP får makta skal disse parasittene få det de fortjener!

  17. «FRP blir systematisk motarbeidet av mektige samfunnskrfter. Når FRP får makta skal disse parasittene få det de fortjener!»

    Fortell fortell. hva har du tenkt å gjøre med meningsmotstanderne til Frp? Fengsel? henrettelse?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *