Kan sosialisme sidestilles med lands svik??

Dette er ett godt spørsmål. Om under to uker vil vi for første gang ha en regjering som setter fOLK FLEST i høy setet fremfor å være bundet av den sosialistiske ideologi. Norge vil endelig få det veinettet helsevesent eldreomsorg og politiet og forsvar som vi Nordemnn fortjener! Som vi har betalt skatt og avgifter for i årevis men likevel blitt nektet!! Sosialistene har i åres vis neket oss dette! Derfor er sannheten ja! Sosialisme kan sidestilles med landsvik!!!

Sosialistene har styrt Norge siden krigen og lenge før. De så kallete «borgerlige» regjeringene har være sosialister i forkledning. Disse sosialistene har aldri hatt Norske Nordmenns vel og ve i tankenen, de har hele tiden handlet utfra sin udemokratiske frihetshatende og perverse SOSIALITSIKE IDEOLOGI!

De har aldri kjempet for Norges sak!! Sosialistene lot sine kamerater i Sojet få vinne ut kull på Svalbar kull som de brukte til å fyre krigs maskinen de truet Norge med! Hvem vet om ikke norsk kull har blitt brukt i produsksjonen av sovjetiske atom våpen?? Alt dette har skjedd med sosialistenes velsigneslse!!!

Sosialstene har skylda for at Norge har en va verdens dårligste veistandarer. Grunnet deres påstander om den såkallede «klimakrisen» (som på ingen måte er vitenskapelig bevisst!!) har de stadig skyvet ansvaret foran seg og utsetter derfor daglig Nordmenn for livs fare! Sosialistisk ideologi er altså viktigere enn Nordmenn’s liv og helse!!!

Sosialistene jobber aktivt mot demokratisering i verden. de er kalr over at folk flest hater sosialisme derfor nekter de å bidra for full på for esempel USA’s kamp for demokrati i Afgahnistan og Irak. De støtter og muslimske terroister aktivt mot midt østens eneste demokrati, Israel. Sosialistisk ideologi er altså viktigere enn demokrati!!

Den norske skolen er en skandale!! Båre bråk og sosialistiske læreplaner, disse tingene hører selvsagt sammen! Grunnen er at sosialistene ønsker å nekte Norske barn og ungdommer den nødvendige kunnskap til å innse sosialistenes stadige overgrep. Sosialistenes ideologi er altså viktigere enn utdanning!

Sosialistene har rasert eldre omsorgen! Sosialistene ser ikke på eldre som nyttige mennesker da de er gamle og pleitrengede og ikke kan bidra i økonomien. I det sosialistiske menneske synet er mennesket kun ett tann hjul i den store maskinen uten individuelle rettigheter og er derfor unyttig når det ikke lenger er en inntekstkilde i form av skatter og avgifter!! Sosialistisk ideologi er altså viktigere enn eldres verdighet og nordmenns helse, som sosialsten ikke ser på som en viktig oppgave, det er bedre å gi penger til korrupte regimer i afrika!!

Sosalistene har nærmest lagt ned politi og forsvar!! Kriminelle asylsøkere herjer fritt, ingen nordmenn kan lenger gå trygt på gaten!! Politiet er mer opptatt av å trakasere lovlydige nordmenn som har kørt «for fort» og skaffen enda flere penger  til de grådige sosialistene gjennom bøter. Forsvare er redusert for å legge Norge åpent for innvasjon fra andre sosalistiske land. Dette er en bevisst startgi fra soslialistenes side!!

Er ikke dette nok?? Sosialisme er landsvik! Medlemskap i sosialistiske partier burde være kriminellt, det er en hån mot demokratiet!!

Annonser

83 tanker om “Kan sosialisme sidestilles med lands svik??

 1. Bjørn Sand trakk i sin tid ‘Stutum’-karakteren tilbake, fordi mange(folk flest?) faktisk tok våset hans seriøst. Er det ikke på tide at du som står bak ‘Hildegunn’ gjør det samme? Det er et ansvar du bør ta, siden så mange blindt lar seg føre bak lyset. Morsom ironisering over forsmådde forståsegpåere som tenker med magen…. men også rimelig villedende for den store massen som ikke ser ironien. To smart for school?!

 2. «Vraket Says:

  september 3rd, 2009 at 20:30
  Hva oppnår vi med oljefondet? Hvorfor i helvete skal vi spare i Oljefondet, når det er satt folk ved roret som roter bort over 600 milliarder, (forøvrig penger som kunne vært brukt på å bygge INFRASTRUKTUR i DETTE LANDET, UTEN!! BOMPENGEFINANSIERING) og later som ingenting, og i TILLEGG krever bonus???? Norge.Aktiebolag trenger fornyelse, og det får man ikke med sosialister!!!»

  Vi oppnår, med oljefondet, å unngå inflasjon ved å putte altfor mange kroner på bok i Norge. Og unngår inflasjon ved å putte penger inn i et overopphetet arbeidsmarked. Og for eksempel har vi faktisk penger på bok når vi trenger å få folk i arbeid i veibygging/anlegg osv(derav økningene i bruk neste år).

  De som tror at man «rotet» bort 600 milliarder tenker ikke særlig langt. Sannheten er at det kom en GLOBAL ØKONOMISK KRISE som førte til at fondet sank i VERDI. Dette var et midlertidig PAPIRTAP og forhåpentligvis vil de fleste aksjene gå opp i kurs igjen istedetfor å gå i dass. Noe som også er faktum siden oljefondet igjen går som det griner siden aksjene STIGER i verdi igjen og man var så fremtenkt at man kjøpte FLERE aksjer når de var på bunn. Men «Siv» sier vel ikke dette..?

  Jeg skal respektere FRP og FRP’ere den dagen de kommer med den hele sannheten og ikke bare provoserende utspill uten grobunn.

 3. Fullstendig enig med deg, Hildegunn. Godt å se at noen sier det som det er. Sosialisme ER landssvik.

  I tillegg til de punktene du tar opp, vil jeg henlede oppmerksomheten på sosialistenes innsats før og under annen verdenskrig. Det er nok mye som er ukjent når det gjelder norsk krigshistorie. Jeg husker jeg ble veldig forbauset da jeg første gang hørte at den tyske invasjonshæren i Norge var på bare 12,000 mann. Norge hadde den gang en mobiliseringshær på 240,000 mann, og med Norges naturlige forutsetninger for forsvar, ville det ha vært en meget enkel sak for regjeringen å forhindre den tyske invasjonen – dersom arbeiderpartiregjeringen hadde ønsket det.

  Når det likevel ikke skjedde, skyldes det den arbeiderpartiregjeringens merkverdige oppførsel før krigen. De norske soldatene var dårlig utrustet, (Norge var så og si nedrustet) og regjeringen ledet motstanden skandaløst dårlig. Blant annet gikk den norske mobiliseringsordren ut først tre dager etter det tyske overfallet – og da med posten! (Kilde: «Vi sloss for Norge» av Svein Blindheim og Bjørn Østring).

  Flere ledende nordmenn, blant annet overlege Johan Scharffenberg, ville etter krigen granske arbeiderpartiregjeringens skandaløse oppførsel før krigen. Dette ble desverre ikke gjort. En slik granskning kunne ha kastet lys over regjeringens motiver for dens merkverdige oppførsel.

  Det vi vet, er at Norges forsvar ikke var mobilisert, til tross for at krigen raste ute i Europa. Vi vet at mesteparten av den stående norske hær befant seg i Nord-Norge, til tross for at trusselen var minst like stor mot Sør-Norge. Vi vet at ledelsen av de norske styrkene var skandaløst dårlig i de første krigsdagene. Vi vet at de norske soldatene var meget dårlig utrustet. Vi vet videre at britiske marinefartøy var på vei mot Norge for å besette Norge den 9. april 1940. Den britiske statsminister Chamberlain uttalte følgende i det britiske Parlamentet den 2. mai 1940:

  «For en måned siden ble det besluttet at visse styrker skulle holdes parat til å besette norske havner på vestkysten. Det norske felttog ble åpnet 7. april. Den kveld gikk hovedflåten og en kryssereskadre fra Scapa Flow og Rosyth. Den 8. april gikk 1. kryssereskadre for å delta i operasjonene.»

  Som alle vet, var også tyske krigsskip på vei nordover 9. april 1940 for å besette Norge. Tyskerne vant kappløpet med noen få timer, og de britiske krigsskipene gjorde vendereis midt i Nordsjøen.

  Den mest sannsynlige forklaringen på arbeiderpartiregjeringens merkverdige oppførsel før og under krigsutbruddet 9. april, er at den arbeiderpartiregjeringen hadde gjort en avtale med den britiske regjeringen om at Storbritannia skulle besette Norge, og arbeiderpartiregjeringen torde derfor ikke mobilisere av redsel for at norske soldater skulle rette våpnene mot britene. Et faktum som støtter dette, er at det ikke var lagt ut miner langs norskekysten (til tross for at krigen allerede hadde rast i 7 måneder!). Grunnen til dette var at farvannet måtte være klart for britiske krigsskip. Samtlige norske fyr, fra Færder via Lindesnes til Nordkapp, var tent natt til 9. april, for å sikre at britiske krigsskip kom trygt i havn Norge. Telefonledninger og alarmledninger på praktisk talt hvert eneste kommunikasjonsknutepunkt i landet var skåret over. Geværer og kanoner var gjort ubrukelige. Og skylden for den dårlige motstanden ble lagt på norske soldater og den norske hær.

  Politikerne må ha blitt uhyre overrasket da de våknet 9. april og oppdaget at det var tyske, og ikke britiske soldater som sto i Norge. Ikke rart at de flyktet hals over hode.

  Carl Joachim Hambro (stortingspresident 1935-1945) skrev følgende i «New York Times» den 13. juli 1940: «den tidligere norske regjering ventet at Norge skulle bli besatt av vestmaktene». Han skrev videre at «den omstendighet som særlig bidro til at Norges skjebne ble så fort beseglet, var at den norske kystvakt på grunn av mørket natten til den 9. april ikke kunne se om de skip som samtidig kom til syne utenfor alle viktige punkter på kysten var franske, britiske eller tyske».

  Arbeiderpartiregjeringen rustet ned det norske forsvaret på forhånd for at de norske styrkene ikke skulle gjøre motstand mot en britisk okkupasjon.

  Hva som enn er sannheten om sosialistenes oppførsel før annen verdenskrig, gjenstår ett ugjendrivelig faktum: Det hadde vært meget enkelt å holde Norge utenfor annen verdenskrig – dersom sosialistene hadde ønsket det. Men sosialistene ønsket ikke å holde Norge utenfor annen verdenskrig. Sosialistene ønsket å trekke Norge med i krigen på britisk side.

  Heldigvis lyktes ikke sosialistene med å få Norge okkupert av Storbritannia. Tyskland kunne aldri dengang akseptert at britene satte seg fast i Norge, og Norge ville blitt bombet i grus.

 4. je je , vi må itte glæmme krigen , da han bæssfar henta kragen vart det slutt på krigen å vi kunne tygge skråtobakk igjen hø hø

 5. Hildegunn, søk hjelp. I samme slengen burde du lære deg definisjonene på sjikane og personangrep, ettersom den som bedriver mest av den slags på bloggen din er deg selv. Det ville være passende å påpeke noe angående stein og glasshus…

 6. Landssvik?

  Det er et ord som ikke passer seg i dagens debatt. Hva angår sosialistenes innsats under andre verdenskrig er det nok å henvise til historieforskerne. Sosialistene sto skulder ved skulder sammen med verdikonservative høyrefolk mot nazistene. Skulle vi snakke om landssvik i denne sammenheng, må vel Hildegunns radbrekking av det norske språk ligge nærmest. Bortsett fra det er hennes innlegg pinlig, og mange av sympatisørene som har meldt seg på serverer brunt grums – fordekt nynazisme slik som Ola ovenfor.

 7. Regjeringen er ikke landssvikere!

  Jeg kan se litt av fustrasjonen, også jeg synes vi burde få en bedre styre. Jeg sier ikke at FrP eller resten av de borglige er det, men de kan kansje være det.

  Jeg er veldig lei av Sosialistisk Venstreparti å ser helst at hvis AP skal sitte med makta at de kviter seg med dem.

 8. Jeg kan ikke ta en tale om landssvik seriøst fra noen som til de grader raserer det norske språk så grundig som det blir gjort i denne bloggen.

 9. Kan ikke alle venstre vridde lage sin egen blogg å så kan alle høyre vridde sitte her å prate.
  For jeg syns ikke at alle her uansett side har mye lurt å si.
  Noen glimter til med fornuft og andre slenger bare drit.
  Er ikke rart det blir krig da :s
  Men god natt!!

 10. Folk som vil bo i Norge må lære seg å skrive norsk. Dette burde også gjelde for etniske nordmenn. Kanskje den sossialistike rejering kan rive i et lite norsk kurs for deg Hildgunn! Hohoho. Viss du ikke overdriver så mye, så virker satiren mer troverdi. Kanskje ikke alle sjønner att du er sosalist da. Kansje du da klarer å lokke flere naive mensker ut av skape. Stem på Espen Lie; for en gul og blå rejering! HOHOHO, tok du den?

 11. Du skriver blant annet detet:
  jeg vet at MANGE, og FLERTALLET i folket e enige med MEG, og ikke en analtapp av en sosialist som deg! Slutt å ta folk flest meninge til inntekt for ditt forvridde sosialistiske syn. At du drømme om å bli rævpult av andre sosialister e no du selv kan mene i ditt private hjem!
  —————————————-

  Hva er utsnittet av folket i denne Mange/flertalls undersøkelsen du har gjennopmført?

  Eller er det bare noe du føler deg framtil?

 12. Nå er det slik at folk, hvertfall de jeg kjenner stemmer på arbeiderpartiet fordi de synes «de har det godt som det allerede er», og at «FrP, nei, de kan jeg ikke stemme på, da er jeg jo rasist».

  Dette blir helt feil. Og det der med et-parti stat er userriøst, men det jeg synes er at det partiet som får flest stemmer skal sitte alene. Hvis ikke blir det jo slik at en stemme til sentrum(SP), blir en stemme til venstrevingen SV og det er jo absolutt ikke i en sentrumsvelgers intresse etter min mening for dat det i tilegg er et overtall av venstrevinger i AP.

 13. Shocking news! Ingen FRP’ere har kommentert kommentaren min enda! Betyr det at jeg hadde rett? Da ryker nemlig grunnsteinen i FRP, syting, og siv (med liten s) kan bare gå å legge seg.

 14. «Fysj Says:

  september 4th, 2009 at 23:29
  Det er dumt å leke med norges penger i aksjer»

  Tvert imot, det er det eneste rette! Viss du hadde orket å sette deg ned og lese litt om hvordan det ØKONOMISKE samfunnet fungerer, hadde du nok forstått at det var ganske lurt!

 15. Arti å se hvordan sosialistene i Oslo styrer med penger og ødelegger alt. For. eks. Holmenkollen…
  Nei, sorry. Det er visst FrP som styrer i Oslo… 🙂

  Det ar vel noen Frp folk som ville kjøpe tomt til et eldresenter i Spania også…
  Nå vil FrP investere oljepenger i atomvåpen…
  Noen unger i FrpU vil forby homofili..

  Snakk om taktikere i et valgår! 🙂

 16. Fysj:
  wikipedia sider som du selv har redigert for å få dem til å frem stå som din egen «sannhet» har ingen verdi. Du klarer ikke å argumentere for dine stand punkt du bare tyr til juks og avsporing på typisk sosialistisk vis!!

 17. Er høyre også sosialister nå da?!? Eller bare rumpegutter? 😀

  Freddy vet dessuten sikkert ingenting. Han bare hører på nyhetene. De sosialistiske FrP-kjøpte nyhetene i tv2 😉

 18. Alle er sosialister for Hildegunn:
  Muslimer=Muslimsosialister
  Høyre=Høyresosialister
  AP=Kommunistsosialister
  SV: Kommunistkommunistsosialister (og kannibaler)
  Hildegunn: Nasjonalsosialist…
  etc..

 19. Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei

  De var ikke mye til sosialiseter, men det var med å utvikle en del prosjekter som Autobahn, VolksWagen ol.

  Rart at jeg blir utsatt for personangrep. Har du ikke fått med deg at jeg skal stemme FrP XD

  FrP framstår vel som ganske lite Liberal i forhold til andre liberale partier. De er for ganske mye stats prosjekter, men også for å kutte noe.

  Synes de har vist respekt til sine velgere med å faktisk fortelle oss hva vi stemmer på å for. Dette har ikke de rødgrønne klart å gjøre.

  Håper på et regjeringsskifte til Høyre-FrP(ev KRF) eller FrP alene

 20. Tilbaketråkk: hildegunn » Blog Archive » Sosialister i offentlige posisjoner – ett demokratisk problem!

 21. Lær deg å stave og skrive korrekt først, så kan du prøve å lære deg litt mer om politikk og samfunn. Så kan du prøve igjen, kanskje det ikke blir like bastant, skråsikkert og useriøst da. Uansett, en dag vokser vel du opp også får jeg håpe.

 22. Tilbaketråkk: hildegunn » Blog Archive » Sosialistenes forsvarspolitikk: En skamdale!!

 23. Du. Hildegunn er det vi kan kalle en LANDSSVIKER, med store bokstaver.
  Norges befolkning er ikke så dumme at de stemmer inn et nasjonalsosialistisk parti for å styre landet. Det gå galt i løpet av kort tid. Valget har allerede vist at de ikke gjør det, men faren er at hvis de hadde vært dumme nok til å gjøre det, da hadde de rævkjørt landet til de grader at det neppe ville hjulpet med landssvikanklager og henrettelser. Heller ikke norskkurs for tapere som ikke behersker norsk skrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.