Kan sosialisme sidestilles med lands svik??

Dette er ett godt spørsmål. Om under to uker vil vi for første gang ha en regjering som setter fOLK FLEST i høy setet fremfor å være bundet av den sosialistiske ideologi. Norge vil endelig få det veinettet helsevesent eldreomsorg og politiet og forsvar som vi Nordemnn fortjener! Som vi har betalt skatt og avgifter for i årevis men likevel blitt nektet!! Sosialistene har i åres vis neket oss dette! Derfor er sannheten ja! Sosialisme kan sidestilles med landsvik!!!

Sosialistene har styrt Norge siden krigen og lenge før. De så kallete «borgerlige» regjeringene har være sosialister i forkledning. Disse sosialistene har aldri hatt Norske Nordmenns vel og ve i tankenen, de har hele tiden handlet utfra sin udemokratiske frihetshatende og perverse SOSIALITSIKE IDEOLOGI!

De har aldri kjempet for Norges sak!! Sosialistene lot sine kamerater i Sojet få vinne ut kull på Svalbar kull som de brukte til å fyre krigs maskinen de truet Norge med! Hvem vet om ikke norsk kull har blitt brukt i produsksjonen av sovjetiske atom våpen?? Alt dette har skjedd med sosialistenes velsigneslse!!!

Sosialstene har skylda for at Norge har en va verdens dårligste veistandarer. Grunnet deres påstander om den såkallede «klimakrisen» (som på ingen måte er vitenskapelig bevisst!!) har de stadig skyvet ansvaret foran seg og utsetter derfor daglig Nordmenn for livs fare! Sosialistisk ideologi er altså viktigere enn Nordmenn’s liv og helse!!!

Sosialistene jobber aktivt mot demokratisering i verden. de er kalr over at folk flest hater sosialisme derfor nekter de å bidra for full på for esempel USA’s kamp for demokrati i Afgahnistan og Irak. De støtter og muslimske terroister aktivt mot midt østens eneste demokrati, Israel. Sosialistisk ideologi er altså viktigere enn demokrati!!

Den norske skolen er en skandale!! Båre bråk og sosialistiske læreplaner, disse tingene hører selvsagt sammen! Grunnen er at sosialistene ønsker å nekte Norske barn og ungdommer den nødvendige kunnskap til å innse sosialistenes stadige overgrep. Sosialistenes ideologi er altså viktigere enn utdanning!

Sosialistene har rasert eldre omsorgen! Sosialistene ser ikke på eldre som nyttige mennesker da de er gamle og pleitrengede og ikke kan bidra i økonomien. I det sosialistiske menneske synet er mennesket kun ett tann hjul i den store maskinen uten individuelle rettigheter og er derfor unyttig når det ikke lenger er en inntekstkilde i form av skatter og avgifter!! Sosialistisk ideologi er altså viktigere enn eldres verdighet og nordmenns helse, som sosialsten ikke ser på som en viktig oppgave, det er bedre å gi penger til korrupte regimer i afrika!!

Sosalistene har nærmest lagt ned politi og forsvar!! Kriminelle asylsøkere herjer fritt, ingen nordmenn kan lenger gå trygt på gaten!! Politiet er mer opptatt av å trakasere lovlydige nordmenn som har kørt «for fort» og skaffen enda flere penger  til de grådige sosialistene gjennom bøter. Forsvare er redusert for å legge Norge åpent for innvasjon fra andre sosalistiske land. Dette er en bevisst startgi fra soslialistenes side!!

Er ikke dette nok?? Sosialisme er landsvik! Medlemskap i sosialistiske partier burde være kriminellt, det er en hån mot demokratiet!!

83 tanker om “Kan sosialisme sidestilles med lands svik??

  1. Ja da trenger du bare å få med deg resten av de 99,9% som er uenig i din tolkning av ytringsfrihet og demokrati!

    Hvilke sosialistiske land er det som truer oss?

    Russland er jo i dag en erkekapitalistisk nasjonalistisk stat.
    Hvis ledere mener det samme som Siv Jensen i klimadebatten.
    Dvs sår tvil om den er mennskeskapt!

  2. Fikk denne fra en norsk venn i usa.

    An economics professor at a local college made a statement that he had never failed a single student before but had once failed an entire class.

    That class had insisted that Obama’s socialism worked and that no one would be poor and no one would be rich, a great equalizer.

    The professor then said, «OK, we will have an experiment in this class on Obama’s plan». All grades would be averaged and everyone would receive the same grade so no one would fail and no one would receive an A.

    After the first test, the grades were averaged and everyone got a B.

    The students who studied hard were upset and the students who studied little were happy.

    As the second test rolled around, the students who studied little had studied even less and the ones who studied hard decided they wanted a free ride too so they studied little.

    The second test average was a D! No one was happy.

    When the 3rd test rolled around, the average was an F.

    The scores never increased as bickering, blame and name-calling all resulted in hard feelings and no one would study for the benefit of anyone else.

    All failed, to their great surprise, and the professor told them that socialism would also ultimately fail because when the reward is great, the effort to succeed is great but when government takes all the reward away, no one will try or want to succeed.

    Could not be any simpler than that.

  3. Padre Johansen: avsporing og personsjikane på det groveste er ikke tilatt på MIN blogg! sosalister som dg prøv å kneble di me andre meninger enn seg ved å gå til frontalangrep!

    jeg vet at MANGE, og FLERTALLET i folket e enige med MEG, og ikke en analtapp av en sosialist som deg! Slutt å ta folk flest meninge til inntekt for ditt forvridde sosialistiske syn. At du drømme om å bli rævpult av andre sosialister e no du selv kan mene i ditt private hjem!

  4. han proseforen i USA har rett! sosialisme e farlig å lage ik noe annet enn tapere! e kun tapere som ha noe å tjene på dn sosialiistiske skole, fo da e alle tapere som de!!!1!!!

  5. Hvorfor rake ne dpå andre som har et anne tsynspunkt enn deg?

    Selv ar jeg tenkt å stemme FrP, men det er bare fordi jeg synnes det er på tide å prøve noe nytt. Je gliker også at vi med et liberalt part i regjering vil få større valgfrihet f.eks. over hva vil vil bruke penger på.

  6. JA!! Svaret på ditt spørsmålet er JA!! >det kan det.

    og de som ikke ser dette… «vil ikke se det.» med overlegg. Dogma kalles det tror jeg.

  7. Hildegunn !
    Når du /dere kommer til makten , blir det da noen muligheter
    for at du kan begynne på skole , sånn at du får får en sjans til å
    tilegne deg kunnskapen du så sårt mangler ?

  8. Så slutt å kalle de som er uenige med deg for «analtapper», og hevde at de ønsker å bli «rævpult». Det er det som er personsjikane, skjønner du. Dersom du i tillegg jobber litt med rettskrivingen og sosialismeparanoiaen (uff, laaangt ord. Beklager), så går det kanskje an å føre en saklig debatt. Skjønt jeg tviler. Et bittelite øyeblikk trodde jeg du var ironisk/sarkastisk, men skjønner jo at du sannsynligvis bare er 12.

  9. «Fysj: Jeg føre sakli debatt, d e sosialistne som avspore å ødelege debatten!!!!111!!!11»

    Ser jo rimelig saklig ut det der

  10. Tja,

    Om tidligere borgerlige regjeringer er sosialistpakk i forkledning, hva er da FrP?

    Det finnes knapt noe parti her i landet som hyler høyere om at staten, staten, STATEN skal løse alle problemer for gud og hvermann.

    Et favorittspørsmål når noen omtaler FrP som liberalister, er ‘Hvorfor er de da mot bompenger?’

    Bompenger er et godt, liberalistisk prinsipp – den som benytter seg av en tjeneste, betaler også for den. Den som ikke benytter den, slipper.

    Det FrP i praksis er, er et sosialdemokratisk parti godt som noen – de er bare populister i noe høyere grad enn resten av partifloraen, og klarer tilsynelatende å lure en anseelig andel av befolkningen til å tro på at det er noen andre som skal betale for alle godene folk skal få straks FrP kommer til makten. Jaja.

  11. Stor humor som vanlig»gliser».
    Lurer på hva «Hildegunn» mener er personangrep.
    Flere som spør om saklig svar her men hun repliserer bare med analtapp og diverse andre usakligheter.
    Ikke veldig mye eldre enn 12 hun der nei.
    Vil også bare si at jeg ikke er sosialist heller, men stemmer på høyresiden og kommer fra et hjem med gardiner og duk på bordet noe jeg tviler på at «Hildegunn» har.

  12. Folk biter fortsatt på her ser jeg. Det er visst «hissiggunn» som skriver denne gangen.

    Spesielt når «hissiggunn» skriver er det lett å se at innlegget og kommentarene ikke er ment alvorlig. Innlegget består bare av innlysende feil, som alle burde se. Påstandene faller på sin egen urimelighet og er dermed ment ironisk.

  13. Om vi ser bort i fra Hildegunn sin noe uheldige ordbruk her så må vi vel faktisk innrømme at hun er inne på noe?

    Sosialistene, med AP i spissen, har plassert sine folk rundt om i Norge, ved hjelp av å ta inn penger fra folket. De har solgt ut landet til EU ved å slippe inn Øst-Europere over en lav sko. De har sluppet inn voldelige innvandrere som voldtar og driver rovdrift på norske kvinner, noe de og SV fortsetter med i et tempo som er helt latterlig høyt.

    Nepotismen til AP er også noe som bør etterforskes når en borgelig regjering tar over. Det er en skam hvordan sosialistene har fått drive ren korrupsjon i mange år uten å bli stoppet. Det bør være et folkekrav om at det faktisk blir etterforskning av hva som har foregått bak lukkede partidører.

    Om folket også avgjør i en folkeavstemning at de ikke ønsker innvandring, så bør det også utredes om ikke de som har gjort dette mot folkeviljen burde etterforskes og evenetuelt dømmes for landssvik på bakgrunn av dette. Etter krigen dømte en i etterkant, nettopp av samme grunn som vi kan gjøre nå, fordi folket ikke hadde blitt lyttet til.

    Så før dere avfeier alt her som tull på grunn av bloggeiers noe dårlige språkføring, så tenk dere nøye om om ikke hun har et poeng i at vi burde etterforske venstresiden for det som de har gjort, og om det viser seg at det det er bevis for forbrytelsene deres mot det norske folk, så burde de også dømmes.

  14. Hildegunn, det du sier er gjennomgående inkonsistent. Du starter med å anklage samtlige andre partier enn FRP for å være sosialister tilegner de videre egenskapen «udemokratiske». Så avslutter du innlegget ditt med å si at det burde være ulovlig å stemme på dem. Det du sier er jo tydeligvis at det bare skal være lov å stemme på ett parti, og at det skal være Fremskrittspartiet. Altså skal meningene til rund 1/4 av befolkningen styre landet. Er det særlig demokratisk?

    Hvis du mener at det FRP står for burde gjennomføres fordi det er bra for landet til tross for at flertallet av befolkningen ikke er enig, så er du ingen demokrat, men en tilhenger av opplyst enevelde.

  15. HEHEHEHEHE. Enig med «Kjetil», håper virkelig dette er et forsøk på humor, gjennom å parodiere FRP’ere. Hvis ikke er det virkelig skremmende. Hvis sosialisme er så ille, hvorfor har sosialismen ført Norge til å bli verdens beste land å bo i? Er det landssvik å skape verdens beste land for innbyggerne? I Norge har vi også demokrati, det vil si at flertallet bestemmer hvem som skal styre landet. Så grunnen til at sosialistiske partier har styrt Norge er altså fordi flertallet har stemt på dem og ikke på FRP. Da er det vel mere landssvik å gå i mot resten av befolkningen og stemme på FRP, i stedet for de sosialistiske partiene som har bygget opp Norge. Men det fine med demokratiet er at man kan være uenig uten å være landssviker, det er heller positivt med uenigheter og kritisk tenknig.. Og vil til slutt bare si at FRP kommer ikke til makten, det skjer ikke ved dette valget og ikke ved neste heller. Det blir en ny regjering under Jens Stoltenberg, sorry mac.

  16. Hvis Padre Johansen sjikanerer din person, så bør du virkelig gå en runde med deg selv. Særlig når du sjikanerer hans person på det groveste. Hvis det er flere enn deg som har disse holdningene blir jeg overrasket. Vet ikke om jeg skal le eller gråte over at det finnes mennesker med slike holdninger.

    Selv om man ligger til venstre for partiet Høyre, så er man ikke sosialist!! Også hevder du at sosialisme burde være forbudt. Da kommer du ikke mye lengre enn din egen stuedør. Alle har nemmelig både ytrings- og forsamlingsfrihet. Samfunnet burde skånes mot deg og du burde skånes mot deg selv. Så bør du snarest melde deg opp til eksamen i norsk, den kan du umulig ha stått på.

  17. Obama er overhodet ikke sosialist og de eneste sosialistene man finner i dette landet er de som sitter å skriver denne bloggen.
    Nå er det tydeligvis et av Rødts lokallag som har møte igjen.

  18. Jeg vet ikke hvem Hildegunn er men det synes som om hun er et resultat av den sosialistiske nedgraderingen. Verre rettskriving skal man lete lenge etter.

  19. Enten er denne bloggen en av de morsomste parodiene i skikkelig Stephen Colbert-ånd jeg har lest, eller så er det et veldig stakkarslig, forstyrret og kunnskapsløst menneske vi snakker om her.
    Men men, du har nå all rett til å si det du vil 🙂

  20. Det er ikke et godt spørsmål, men et særdeles dårlig et. Det du kommer med er til de grader ureflektert. For det første føres det ikke ren sosialistisk politikk i Norge, men ulike grader av blandingsøkonomi/sosialdemokrati, og jeg anbefaler deg å gå litt i dybden. Selv stemmer jeg ikke «sosialistisk» og har bakgrunn bl.a fra Høyre, men er så til de grader lei av at sånne som deg kommer med så ekstremt mye pølsevev. Mulig at du ikke engang har fullført folkeskolen og neppe noen gang har lest et vitenskapelig dokument, men kanskje det er på tide å begynne å sette seg inn i ting på en ordentlig og reflektert måte. Det er faktisk mulig å stemme FrP uten og være idiot, og jeg synes FrP i mange sammenhenger har vært konstruktive og viktige bidragsytere i det politiske landskapet. Men med slike skrullete innlegg fra FrP sine sympatisører tror jeg faktisk FrP taper stemmer. Det er nemlig noe som heter sunt vett, og mentalt oppegående personer (blant annet potensielle FrP velgere) begynner faktisk å lure.
    Angående klimakrisen er den sannsynliggjort i så stor grad at det ikke er mulig med et minimum av gangsyn å påstå slikt tull som du her gjør. Snakk om forræderi og faktisk gi faen i at våre etterkommere (som enkelte er så redd for at skal lide under islam) kan komme til å slite med ringvirkninger av klimaforandringene som i verste fall kan gjøre det ubeboelig i store deler av verden. F.eks i Norge dersom golf-strømmen skulle svikte. Her er jeg inne på spekulasjoner, men jeg synes det faktisk er umoralsk å gamble med mine barns framtid slik som du tydeligvis vil. Det er f.eks. samme tankegang som ligger bak et militært forsvar. Hvor sannsynlig mener du at det er at vi vil bli angrepet med det første? Ikke særlig stor, men vil du ta sjansen på det?
    Virkelighetsbeskrivelsen din av hvordan det står til i landet får meg til å undres hvovidt du har en diagnose, men jeg regner med at du egentlig har et mye større potensiale enn det som framkommer i innlegget ditt og kanskje ble litt vel engasjert? Det skjer at man kanskje begynner å overdrive litt vel mye. Ser fram til et mer balansert innlegg hvor det kanskje kommer fram noe mer vettug fra deg. Jeg er nemlig enig med de som sier at ikke alt står helt bra til, men man bør i hvert fall ha ett ben plantet på jorda og ikke overdrive langt forbi skyene.

  21. Så du tror sosialisme er en fare for nordmenns helse? Du vet kanskje ikke at kapitaliststater har så høy pris på private sykehus (offentlige er dårligere) at flere folk dør pga det?
    Skriv heller om noe du vet noe om…

  22. Hehe…det er så skoj å se unger leike seg på internett, og vedkjenne seg ideer som de overhodet ikke kommer til å stå inne for seinere i livet. Forhåpentligvis. Hvilken kant av bygdenorge tilhører du Hildegunn?

    Og forresten, hvor hadde du og dysleksien din vært foruten de velferdsgodene som fellesskapet betaler for? Vi har gratis utdanning og helsevesen, vi har et sikkerhetsnett som i stor grad tar vare på yrkesskadede og fattige, gjennom trygd og sosialstønad. Løsninger som vi alle bidrar til gjennom skatter og avgifter.

    Jeg regner med at du er en av disse som skriker etter lavere skatter og avgifter, men det kan faktisk være interessant å poengtere at vi har faktisk ikke høyere skatter og avgifter enn andre land vi liker å sammenligne oss med. Poenget er nemlig at vi har en betydelig høyere inntekt enn de fleste andre land i Norge. Arbeidsfolk i Norge tjener dermed svært godt. FrP sin politikk argumenterer for lavere skatt, enig? Vel, FrP argumenterer også for å innskrenke streikeretten, og gi arbeidsgiver mer makt i lønnsoppgjør. Enden på en slik vise blir med andre ord lavere kjøpekraft. Du betaler mindre skatt, men du mottar også mindre i lønn, fordi du ikke har muligheten som arbeidstaker til å stå for lønnskravene dine. Da er det ikke mye vits lenger å reise til Sverige å handle, for da vil du nemlig ha nok med å betale for det privatiserte helsevesenet (subsidiene forsvinner), den private skolen og så videre. Og skulle du ha rusproblemer eller om du er arbeidsufør..da skal du ha lykke til med å få til det. Er ikke noe poeng med gratis bomring hvis ikke du har penger til bil.

    Nei du..lykke til..

  23. Til alle dere som stemmer på «vi som tror vi kan få alt partiet» Vi lever i et land med en av verdens beste leve standard og dere ønsker et parti med samme økonomiske politikk som Sjálfstæðisflokkurinn(selvstendighets partiet) i Island. Neste gang dere møter en islending, spør hva de synest om det frie marked, Friedman økonomi og marginalisert stat.

    Skru av paradise hotel og les noen bøker folkens!

    P.S. Allegorien om professoren som strøk klassen sin ville vært gyldig om alle innbyggere fikk en lik del av verdiskapningen enten de arbeidet eller ikke, men er ellers meningsløs.
    Dagens norge er et sosial demokrati hvor man
    søker en balanse mellom arbeidstaker og arbeids givers interesser.

    Til hildegunn:
    Å stemple politiske grupper som tapere er vel forsåvidt og sjikane, og i hvertfall ikke særlig saklig.

  24. «hvorfor har sosialismen ført Norge til å bli verdens beste land å bo i?»

    Det er ikke sosialismen som har gjort dette, men en god demokratisk konkurranse mellom kapitalisme og sosialisme. For ikke å glemme oljen! Jeg mener Norge er for venstrevridd. Jeg ser at et sivilisert samfunn ikke kan operere etter jungellovene, bl.a. fordi vi får barn og blir syke, men frihetsberøvende politikk og alt for mye makt over folks liv i staten er minst like skummelt. Alt for mange skjønner ikke at vi trenger et sterkt næringsliv for fremtiden og alt for mange er dumsnille og skjønner ikke at alle goder før eller siden vil bli utnyttet og undergravd. Alle kan ikke jobbe i det offentlige og det offentlige er alt for oppblåst og tungrodd. Tenk f.eks. på antall kommuner. Jobber i det offentlige selv og dette hver dag fra innsiden. En stemme på Høyre bidrar til riktig balanse. Høyre også er det partiet som står for mest mulig frihet uten at det rammer svake grupper.

    AP er for maktarrogant og leverer ikke på det de sier i miljøsaken. SV er et ekkelt misunnelsesparti som ikke befinner seg i virkeligheten. De klarer heller ikke å få til noe på miljø fordi de (sier de) satser bredt og ikke skjønner hvilke saker som virkelig betyr noe. F.eks. er økologisk mat og lyntog om tredve år er ikke annet enn dyre symbolsaker som ikke hjelper klimaet.

  25. Hildegunn, helt enig i en del av det du skriver, men om du lærer deg orddelingsreglene så framstår du som mer seriøs. Selv om du kanskje er en 14-årig skolejente for alt jeg vet.

  26. » hildegunn Says:

    september 3rd, 2009 at 16:02
    Padre Johansen: avsporing og personsjikane på det groveste er ikke tilatt på MIN blogg! sosalister som dg prøv å kneble di me andre meninger enn seg ved å gå til frontalangrep!

    jeg vet at MANGE, og FLERTALLET i folket e enige med MEG, og ikke en analtapp av en sosialist som deg! Slutt å ta folk flest meninge til inntekt for ditt forvridde sosialistiske syn. At du drømme om å bli rævpult av andre sosialister e no du selv kan mene i ditt private hjem!»

    Hahaha 😀 Du høres ut som søstra mi! Begge har INGEN snøring på hvordan politikk fungerer, og ikke noen av dere har noe bedre argument enn utskjelling! Godt valg 😛

  27. Hvorfor sier du så jævla mye stygt om andre, samtidig som du sier at det ikke er tillatt her og i tillegg påstår at andre gjør det når de faktisk ikke gjør det?

    Ta for eksempel den første kommentaren:

    ———————————————-
    Padre Johansen Says:
    september 3rd, 2009 at 15:56

    Ja da trenger du bare å få med deg resten av de 99,9% som er uenig i din tolkning av ytringsfrihet og demokrati!

    Hvilke sosialistiske land er det som truer oss?

    Russland er jo i dag en erkekapitalistisk nasjonalistisk stat.
    Hvis ledere mener det samme som Siv Jensen i klimadebatten.
    Dvs sår tvil om den er mennskeskapt!
    —————————————————

    Han fikk dette svaret:

    ————————————————
    hildegunn Says:
    september 3rd, 2009 at 16:02

    Padre Johansen: avsporing og personsjikane på det groveste er ikke tilatt på MIN blogg! sosalister som dg prøv å kneble di me andre meninger enn seg ved å gå til frontalangrep!

    jeg vet at MANGE, og FLERTALLET i folket e enige med MEG, og ikke en analtapp av en sosialist som deg! Slutt å ta folk flest meninge til inntekt for ditt forvridde sosialistiske syn. At du drømme om å bli rævpult av andre sosialister e no du selv kan mene i ditt private hjem!
    ——————————————————-

    Du kaller innlegget hans for «personsjikane på det groveste» og påstår at «sosalister som dg prøv å kneble di me andre meninger enn seg ved å gå til frontalangrep».

    For det første, så sa Johansen bare at både lederne av Russland og Siv Jensen sår tvil om at klimaendringene er menneskeskapte. Hvordan får du dette til å bli «personsjikane på det groveste» og «meningsknebling ved frontalangrep»?

    For det andre, så kaller du kommentaren hans for «avsporing». Sjøl skriver du et langt avsnitt om at han er en sosialist og at de fleste i Norge er enige med deg. Verken kommentaren hans eller innlegget ditt handler om dette. Du sporer altså av i stedet for å stå for hva du har skrevet når du blir konfrontert med det.

    Du svarer faktisk ikke på tiltalen i det hele tatt. Hver jævla gang noen stiller spørsmål til hva du har sagt, så sier du et eller annet stygt om dem og sosialisme, fordi du ikke klarer å stå for hva du sier.

    (Nå forventer jeg heller ikke at du klarer å svare meg på denne kommentaren, men at du bare sier noe stygt om meg og sjikanering og sosialisme, sånn som du alltid gjør når noen konfronterer deg med hva du har sagt. Ellers kan du jo bare prøve, for bevise at jeg tar feil. Ved å si stygge ting tilbake eller slette denne kommentaren, så beviser du nemlig bare at jeg har rett.)

  28. Alt jeg skriver er sannhet, dette er etterprøvbare påstander. Les VG! Se TV2-nyhetene! Dere vil få alle mine fakta bekreftet der!!

  29. Først og fremst, kudos for god staving, orddeling, m.m. At du tror flertallet av nordmenn er enig med deg er jo artig. Spesielt siden vi faktisk har en sosialistisk regjering. Du peker faktisk også selv ut, noe ironisk, et godt poeng for sosialistene her, nemlig at de har sittet med makten brorparten av tiden etter 1945. De som kjenner sin historie vet at Norge etter krigen var et av Europas fattigste land, og idag er de som vi alle vet et av de rikeste. Landet har hele denne perioden som du allerede nevte blitt styrt av sosialister. Ja vi var heldige som fant olje osv. men husk at FrP, som jeg formoder at du stemmer ønsket å selge hele oljesokkelen på annbud for en latterlig sum, hvilket betyr at om ditt kjære parti hadde sittet med makten den gang hadde vi ikke HATT et oljefond, og FrP kunne ikke nå gjordt det de gjør best, nemlig å love ut penger i øst og vest. Dette i seg selv mener jeg diskvalifiserer en hver FrP’er fra å utale seg om oljepenger noen sinne igjen. Dette blir selvsagt litt stusselig for FrP som da mister halve valgprogrammet sitt og kun kan snakke om innvandring. Poenget er ihvertfall at jeg føler det er en generell holdning blandt FrP’ere at de sitter og skriker etter penger, som de av en eller annen grunn føler de er berettiget til fordi de var så heldige å leve mens vi fant oljen, som de i tillegg ønsket å selge bort på 70-tallet.

    Det en ikke ser ut til å forstå i FrP er at regjeringen sliter med noe som kaller et BUDSJETT, og at vi faktisk ikke har så mye penger som vi ønsker å tro. Oljefondet var pr. Juni i år 2308 milliarder kroner, noe som tilsvarer rundt en halv million kroner, altså litt mer en en gjennomsnittlig norsk årslønn. Hadde hver innbygger fått si 100 000 gjennom skatteletter, veier, sykehus o.l hadde dette blitt da til rundt 450 MILLIARDER kroner, rundt 1/5 av hele oljefondet. Disse pengene, kjære hildegunn er din PENSJON.Bare husk at også du, etter du har lært deg å stave, se lenger en din egen nesetupp osv. blir gammel.

    Slutt å sutre, dra til Afrika, og sett livet ditt i LITT JÆVLA PERSPEKTIV

    Avsluttningsvis vil jeg bare si at jeg ikke stemmer rød-grønt, men står det mellom disse såkalte «landssvikerene» og FrP, tror jeg at jeg at de rød-grønne vinner klart for meg.

  30. Jeg hadde skrevet et lengre innlegg, det ble selvsagt borte ved sending. Derfor skriver jeg en kort oppsummering her:

    FrP er for idioter.

  31. Hva oppnår vi med oljefondet? Hvorfor i helvete skal vi spare i Oljefondet, når det er satt folk ved roret som roter bort over 600 milliarder, (forøvrig penger som kunne vært brukt på å bygge INFRASTRUKTUR i DETTE LANDET, UTEN!! BOMPENGEFINANSIERING) og later som ingenting, og i TILLEGG krever bonus???? Norge.Aktiebolag trenger fornyelse, og det får man ikke med sosialister!!!

    Hvorfor rakke ned på bloggeren, rive ifra hverandre til og med rettskrivningen, når man kan delta i diskusjonen på et saklig nivå.
    Dere er bare livredde for at FRP skal få makt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *