Sosialsistene ønsker å kontrollere internett!

At sosialistene søker å avskaffe den personlige friheten og innføre ett komunisteisk slaveridiktatur er ingenting nytt, men deres forsøk på å avskaffe fri flyt av informasjon på internett er en dråpe som får begreet til å briste oss meg og mangen andre! Vi finner oss ikke i dette, sosialistene kan ikke hindre min uttrykksfrihet!

Sosialistregimet Kina har allrede truet giganten Google i kne, og sørget for at kinesere ikke kan bruke internett fritt. Det sosialiststøttede regimet i Iran sørger også for å kneble internett tilgangen for de modige sjelene som gjør opprør mot ett fanatisk regimes utbredtte valgfusk! Sosialisten aksepterer dette uten å mukke for dette er helt i deres ånd!

De eneste tingene sosialisten ønsker å bruke internett til er tyveri! Tyveri og manglende respekt for loven er jo noe som kjenntegner sosialismen, derfor er det ikke rart at sosialistene støtter ulovlig nedlasting på internett.

Internett er en viktig del av den offentlige debatten. Sosialisten ønsker å kontrolere hvem som kommer til orde, akkurat som deres meningsmonopol gjør det på andre arenaer! Dette må de ikke slippe unna med. Modige stemmer, som meg og mange med meg gir en stemme til folk flest, en stemme som sosialistene ønsker å hindre at blir hørt i de tusen hjem. La dem ikke seire! VI skal seire! Internett skal være for folk flest!!

Annonser

24 tanker om “Sosialsistene ønsker å kontrollere internett!

 1. Ha, ha, der hadde du link inn til bloggen fra den artikkelen også. Ja, ja, godt de hadde en rapporterings-knapp der også. Jeg brukte den bare fordi jeg et moralsk menneske.

  Hvorfor er ikke medlem av noen av de offisiell frp-gruppene på facebook? Og en skulle jo tro at du ville vært hyperaktiv i fpu. Men du er kanskje ditt eget lille frp-extreme?

 2. Du er avgjort det mest lavpannede mennesket jeg noen gang har sett uttale seg om saker som du tydeligvis har lite greie på. Jeg har vært innom deg to-tre ganger … Jeg er slett IKKE noen sosialist, bare for å ha sagt det. At det går an, og på hvilket språk er det du prøver å ytre deg? Skal det være norsk? Er du innvandrer, kanskje, slik at vi bør unnskylde din språklig inkompetanse?

 3. Noen eksempler på Sosialistisk ytringsfrihet:

  1) Forlegger William Nygaard blir skutt: Etterforskingen stoppes.
  2) Karikaturstriden: Støre ber den drapstruede redaktøren om å unskylde seg.
  3) Iran knuser oposisjonen: Taushet fra regjeringen.
  4) Hamas sier de vil utslette Israel: Pengestøtte fra Norge.
  5) Krekar støtter terror: Beskyttes av Norge.
  6) Krekar vil at alle kvinner skal gå med hijab: Forslag om at kvinner i politiet skal gå med hijab.
  7) Krekar vil værne Islam mot kritikk: Forslag om strengere blasfemilov.

  Og listen fortsetter…

 4. Det var da voldsomt. Jeg stemmer også Frp, men hva er det konkret du er misfornøyd med at sosialistene gjør eller foreslår?

  Forøvrig er jeg uenig med Frp i at nedlasting bør være ulovlig. Jeg undres stadig over at det politiske landskapet er snudd på hodet i akkurat den saken. Hvis det frie marked fikk regjere så har jo ikke staten noe med å regulere salg av sand i Sahara. Om det ikke betaler seg får det være selgers problem. Det er typisk sosialistisk å si at «her må noe gjøres for å regulere dette». Nei, her må ingenting gjøres. Det styrer seg selv.

 5. ADVARSEL :
  Tilføy ikke en Siv Jensen som venn. Hun er en hacker! Hvis dine venner tilføyer henne til deres liste, kan hun også finne deg og ta fra deg jobben, huset, høstferien, tannlegen, lærlingplassen, søndagsfri, stipendet, arbeidsmiljøloven, kinotilbudet, ……privatlivet, ektefellen/partneren, kultur og generellt de rettigheter du har! Kopier dette til statusfeltet ditt så alle er advart !

  Hildegunn : Stem rødt slik at vi Sosialister / Komunister mm. kan kontrolere alt som foregår ! FRP. betyr bare kaos !

 6. Sosialistene i Høyre, mener du? Både SV, SP og Rødt er negative til de aller fleste tiltakene. Dog, skal gi deg rett i at Arbeiderpartiet har utvist endel noe foruroligende holdninger.

 7. Du er for sent ute Hildegunn! Den store fiberkablen mellom USA og Asia går gjennom min Garasje oppe i Skallelv, Finnmark.

  Nettet i Finnmark skal også knyttes til Polarnet kabelen som skal legges fra England til Sørøst-
  Asia gjennom nordøstpassasjen. Kabelen er planlagt ilandført i Skallelv mellom Vadsø og Vardø.
  Gjennom diskusjoner med Polarnet er det åpnet for sammenkobling mellom det interne nettet i
  Finnmark og Polarnet. Når dette blir en mulighet kan det ha stor betydning også for tilkoblinger
  fra/til de andre landene på Nordkalotten.

  Jeg er ihuga sosialist og skriver av alt som kommer forbi. Garasjen er nå full av blyantstumper og notisbøker. Alt er oversatt til russisk og samisk. Nå kommer vi snart nedover og gjør krav på hele «Sampi» helt ned til Røros!

 8. Hildegunn, artig innlegg, spenstig og bra på mange måter. Du vet vel at det er ganske mange ulike typer liberalister og libertanianere? Du har tydeligvis funnet inspirasjon fra flere av disse gruppene selv om de til tider er gjensidig ekskluderende på mange politiske spørsmål. Du har det viktigste, men poleringa og finslipinga av meningene for å få de mere konsistente er av underordnet viktighet. Kanskje verd å vite at det, så vidt jeg vet, er praktisk talt ingen som likestiller intellektuell eiendom med fysisk eiendom, selv om de bruker ord som tyveri osv. Lurer også på om du ser på effektiv spredning av kunnskap og utdannelse som noe som fører til positive konsekvenser, eller om du hører til dem som tror at det vil gjøre liten forskjell.

 9. @Jonas: I så fall en veldig kul parodi, i hvert fall dette blogginnlegget. Skulle gjerne vært flue på veggen den dagen Hildegunn oppdager at hun skulle ha byttet ut «Sosialsistene» med «Konservasistene» 🙂

 10. atter en gang beviser hildegunn at ho er enda en kunnskapsløs idiot på ytterste høyrefløy. høyresiden vil ha strengere kontroll av internett, venstrsiden vil beskytte personvernet. så hvis vi er kommunister så er vel du nazist da eller? hvis man skal legge seg ned på ditt nivå.

 11. Hvis dere hadde vært kommunister eller rasister ville deres yttringer blitt sensurert og dere ville blitt straffet. Det er mange userriøse komentarer her(og hinter mest til den over).

  Ellers synes jeg at personvernet er godt nå, men kunne tenke meg å være enda mer privat når jeg surfer på nett og laster ned sanger =).

 12. Hildegunn og sensur av internett.

  Så gjennom bloggregler for Hildegunn’s blogg.

  Har du stått model for sensuren i Kina?

  Utklipp av Hildegunns sensurlov!

  Kommentarer jeg anser som grovt brudd på nettiketten, eller mine regler vil bli slettet eller redigert, meldt til respektive ISP og Påtalemyndighetene og IP-adressen sperret for ytterligere posting. Du vil også bli oppsøkt av min advokat.

 13. Hildegunn! Jeg lette etter en e-postadresse hvor jeg kunne sende en e-post til deg, men fant det ikke -derfor er jeg nødt til å bruke et kommentarfelt.

  Jeg, og min kameratgjeng har lest dine poster med stor fornøyelse og interesse, og lurer på følgende: Er dette en meta-blog, konstruert som en kommentar til vår samtid av oppegående unge mennesker som trenger et pustehull hvor de kan, på sin sarkastiske måte, kommentere sin samtid? Er det kanskje en sylskarp stilstudie komponert som en årsoppgave av en tekstforfatter på Westerdals? Eller er du, Hildegunn, en autentisk person, som faktisk kommer med klare meldinger om alt du mener slik du lover i underoverskrifen på bloggen din?

  Jeg forventer nesten at «Hildegunn» kommer med et svar under denne posten for å avvise mine påstander/spørsmål, men blir veldig glad, dersom en av våre teser skulle holde vann, om de ansvarlige kunne sende meg en e-post der sannheten kommer frem.

  På en måte håper jeg at det ikke er tilfelle at dette er konstruert, samtidig som jeg på en annen side ønsker meg at alt du skriver er fri fantasi.

  Hilsen Tom.

 14. PS:
  Jeg glemte å nevne at jeg selvfølgelig ikke kommer til å røpe noen hemmelighet dersom det viser seg at dette er et fiktivt verk. Uansett hva som skjer, kommer jeg derfor ikke til å poste en eneste kommentar her inne etter denne, slik at det blir umulig å spekulere i om jeg har mottatt en epost eller ikke, og hva som i så fall kan ha vært innholdet i denne.

 15. Tom:
  Jeg er SuperHildegunn innehaver av landets kanskje viktigeste politiske blogg og står IKKE TIL ANSVAR FOR NOEN SOM HELST!!!
  Aller minst til ett slikt dårlig forsøk fra sosialistene’s side på å drive internettsensur!

  Leve firheten! Følg med!

 16. Bloggen er opprettet for å stille FrP i et dårlig lys…aktiviteten vil gå kraftig ned etter 14. september.

  Hildegunn M. Tønder Olsen eksisterer bare som et prosjekt blant en gruppe røde med fritidsproblemer. Sjekk med folkeregistert om du er i tvil.

 17. hildegunn Says:

  september 6th, 2009 at 10:00
  Tom:
  Jeg er SuperHildegunn innehaver av landets kanskje viktigeste politiske blogg og står IKKE TIL ANSVAR FOR NOEN SOM HELST!!!
  Aller minst til ett slikt dårlig forsøk fra sosialistene’s side på å drive internettsensur!

  åjada, landets viktigste blogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.