Den grusomme sannheten om de rødgrønne!!

Vurderer du å stemme på de rød grønne partiene? Ved valget i neste uke??? Jeg vurdere deg til å tenke deg om! For etter å ha lest dette der jeg avslører sannheten om disse partiene så vil du nok tenke deg om! For nå avslører jeg den grusomme sannheten om de rød grønne!

Visste du at S’en i SV står for SOSIALISTSIK?? SV er altså ett parti som vil innføre den grusomme perverse sosialismen i Norge! Det betyr stafferarbeid, ingen frihet eller demokrati og samle alle som er uenige i konsentrasjonsleirer, akkurat som i Sovjetunionen!

AP står for arbeiderpartiet! Er det noe i veien med det da vi arbeider jo alle?  Vel, arbeiderpartier er noe ganske annet om man ser historisk på det. Det er ARBEIDERPARTIET som har den grusomme makten i SV’s drømme land Nord Korea og det vra det tyske nasjonalsosialistiske ARBEIDERPARTI som brkate HItler til makten i Tyskland!! Trenger jeg å si mer???

Senterpartiet er det gamle bonde partiet! Hvem var den mest kjete i det partiet??? jo, VIDKUN QUISLING!!! Er dagens SP hans IDEOLOGISKE ETTERFØLGERE???? Hvem vet!!

Så, vurdere du fortsatt å stemme rødrgrønt?? Jeg tror ikke det nei!!!

70 tanker om “Den grusomme sannheten om de rødgrønne!!

  1. sett deg inn i politikken Sigri så skjønner du at han ikke er langt i fra. Norge har ikke vært et fritt land under Jens (barnehage tante) Stoltenberg!!!!!!!!!!!!;) stem FRP så får vi en fremtid som er verdig

  2. jeg leser i dine regler for hva som skal ligge her i din blogg. der står det at mann kan si hva mann vil så lenge det er saklig. det her hvar ivertfall det minst saklige jeg har hørt på lenge. ærlig talt. hva er det med folk idag. har dere det så kjedelig at dere vil ha en ny rasekrig???? og hvor skal alt dette her ende??? hvor blei kjærligheten til deg selv og andre av????

  3. haha… tror både hildegunn og saklig må sette seg litt inn i politikken. Denne «grusomme sannheten» er så langt fra virkeligheten at jeg bare må flire.

  4. Hahahaha…Hildegunn da:D

    Hehe, rett opp endel av «skriveleifene» og kutt ut blokkbokstaver og utropstegn, så noen kanskje tar deg seriøst.
    Stem frp du.

    Jeg for min del stemmer rødt så det ryker etter.

  5. Å herregud. Dette var så dumt og unyansert at kjeven hang lenger nede enn på lenge. Vet du i det hele tatt forskjell på kommunisme og sosialisme? Når sauer som deg får snakke fritt om ting de ikke kan en DRITT om, er jeg nesten for begrenset ytringsfrihet. En grunn til å ikke stemme blått, er nok fordi sånne som deg stemmer blått. Dette var bare en samling av dritt og tullball utdelt på 3 patetiske og korte avsnitt. Og skrivefeilene dine tilsier at det er du som er pervers her, enten er du 10 år, eller så er du bare perverst underutviklet. Skam deg. Du lever i et land med sosiale goder resten av verden tror er for godt til å være sann. Mer frihet i min rumpe, se på USA, perverst liberalt system. Er de friere enn oss?

    Hva med større befolkningskiller (klasseskiller)? Avvikling av trygd? Avvikling av kontantstøtte?

    Den politikken du er for gjør bare rike mennesker rikere, og fattige, fattigere. Skal svake mennesker i samfunnet lide mer og bli lynsjet offentlig bare for at du skal få den lille drittfriheten din (ikke- eksisterende frihet)?

    Nei, nei og nei.

    Og hva er greia med at du sammenligner så forskjellige ting. Retorikken din er så dårlig at det faller tilbake på deg selv. Som du selv kunne ha sagt, sauer er dumme, derfor er DU også dum. Håpløst.

  6. Vurderer du å stemme FrP? Visste du at FrP startet som «Anders Langes Parti»? Visste du at Anders Lange mente at enhver hvit som ikke støttet apartheid-styret i Sør-Afrika, var en «foræder mot den hvite rasen»? Visste du at mens Anders Lange var sekretær i Fedrelandslaget i mellomkrigstiden, foreslo de å gi Fredsprisen til Hitler og Mussolini? Husker du avsløringen i Alvheims biografi om hvordan ledelsen *var* informert om overgrepsanklagene, og at Siv Jensen derfor *løy* under pressekonferansen? Husker du den gifte 30-åringen Terje Søviknes og det 16 år gamle medlemmet av ungdomspartiet?

  7. Hmm, tar dette innlegget ditt for ironi? Den prinsippløse gruppetenking over for folkegrupper Frp praktiserer, er det samme tankesett som fører til forfølgelse og overgrep i nåtid, og i fortid.

  8. trenger ikke henge ut folk pga skrivefeil. det er barnslig mobbing. ta bloggen med en klype salt. AP om du ønsker nok en periode med løftebrudd

  9. Til Koppe!
    Overgrepsanklagene skriver du om, men kan jo ikke være noe overgrep når hun var 16 og det var frivilig…

    Til dere som vurderer å stemme rødgrønnt, ikke kom å klag når døtrene/vennina/søstra eller dere selv blir voldtatt av den flotte berikelsen som di rødgrønne ønsker velkomen til landet.

  10. Auda.. det er i slike tilfeller jeg blir oppriktig lykkelig over at det fortsatt finnes oppegående mennesker, i stand til å tenke fornuftig, og ikke minst, le litt lenger enn sin egen nesetipp.

    Norge kler ikke å være borgerlig, og dessuten, ved en borgerlig regjering ville vi ha vært inne i EU nå, og hvorfor tror du finanskrisen har vært lettere/mildere her i Norge enn i de resterende europeiske landene…? kristin Halvorsen kan da vel ikke være sånn en elendig finansminister, når hun har taklet finanskrisen såpass godt!

    Sosialisme – det er en god ting det.
    Sosialisme taler om nestekjærlighet, om å rekke ut en hånd til naboen, om å gjøre det som vil være det beste som samfunnet som en helhet.
    Og DET er et slikt type samfunn JEG ønsker å være en del av!

  11. Ingen grunn til å påpeke skriveleifer hos Hildegunn (eller er det Hildeunn?)

    Hun bruker sikkert stavekontroll, og da blir som kjent alle skriveleifer markert med rødt. Og vi kjenner jo Hildegunns (eller er det Hildeunn’s) holdning til alt som er rødt…. Best å overse det!

    😉

  12. Trond: «Til dere som vurderer å stemme rødgrønnt, ikke kom å klag når døtrene/vennina/søstra eller dere selv blir voldtatt av den flotte berikelsen som di rødgrønne ønsker velkomen til landet.»

    —ja for selvfølgelig er det kun de med minoritetsbakgrunn som begår kriminelle handlinger. Ditt trangsyn er slikt som bidrar med å starte kriger, og splitte mennesker.

  13. Anyte!

    Les avisen så ser du hvem som begår voldtekter.
    Såklart finnes det råtne nordmenn også, som burde bures lenge inne, men det er ikke til å unngå å se hvem som ligger høyt på statestikkene over voldtekt..
    Jeg ønker at ingen skal oppleve det, men kansje du eller noen du kjenner er neste til å oppleve det.
    Jeg har ei god vennine som ble det og hun har ikke kommet seg etter det.
    Du kan jo gjette om det var en Nordman eller en kulturel berikelse som gjorde det.

  14. Er vi ikke lei avgiftshelvete som de rødgrønne har lagt seg til helt siden krigen? Tenk dere om. Arbeiderpartiet har styrt Norge siden krige, kun i korte perioder har de borgelige styrt. Vi har avgifter på alt. Absolutt alt. Formueskatt. Hva er det slags skatt? Vi har allerede betalt husene og hjem med penger vi har tjent ærlig(de fleste ihvertfall) og allerede betalt skatt av de pengene. Hvorfor skal vi måtte betale mer skatt av de samme pengene? Og miljøpartiet SV som vil ha enda høyere avgifter på bilene. Idiotiskt. Hadde afgiftene på nye biler vært minst halvert, hadde flere kunne kjøpe nye miljøvennlige biler, istedet for å kjøre gamle miljøforurensende biler. Se et eksempel her: Dette er en bil som koster 100.000,- å kjøpe i utlandet. Når bilen kommer til landet kommer disse avgiftene i tillegg:

    Bilens nettoimportpris: 100 000
    + MVA (25%): 25 000
    + Vrakpant: 1 300
    + Engangsavgift (se tabell under for detaljer) 175 752
    – Bruksfradrag (0%): 0
    = Total kostnad inkl. kjøp av bil: 302 052

    Engangsavgift

    Vektavgift:
    Første 1 150 kg : 1 150 * 35,04 = 40 296
    Neste 250 kg : 250 * 76,37 = 19 093
    Neste 100 kg : 100 * 152,76 = 15 276
    Alt over 1 500 kg : 100 * 177,65 = 17 765
    Sum: 92 430

    Volumavgift:
    Første 1 200 cm3 : 1 200 * 10,43 = 12 516
    Neste 600 cm3 : 600 * 27,32 = 16 392
    Neste 400 cm3 : 400 * 64,25 = 25 700
    Sum: 54 608

    Effektavgift (95,61 kW):
    Første 65 kW : 65 * 127,44 = 8 284
    Neste 25 kW : 25 * 531,00 = 13 275
    Neste 40 kW : 6 * 1 274,39 = 7 155
    Sum: 28 714

    Og NRK lisensen?? Hvorfor skal jeg måtte betale 2400,- i året for en kanal som jeg ikke ser på? Hvorfor skal jeg gjøre det, når NRK faktisk er reklamefinansiert dem også til en viss grad? Man kan si at det er en riksdekkende kanal, men det er de fleste andre kanaler også. Å ved en krise kommer uansett alle kanaløer til å dekke det, å komme med nødvendig informasjon. Bare noen tanker… Bruk stemmeretten din og stem BLÅTT.

  15. Jeg synes du er en flott representant for FrP! Tenk om du kunne tenke deg å satse på jobben som statsminister. Da ville vi få det godt i Norge, og verden rundt oss ville igjen vise oss respekt.
    Din blogg har virkelig åpnet øynene for meg, Tusen takk for ditt bidrag!

  16. svare deg på hva?
    Ja, jeg har også opplevd overgrep, hvor personen kom fra er i grunn irrelevant, men jeg regner med du ønsker å vite det; det var en etnisk nordmann.
    Lese avisen, det gjør jeg.
    Men jeg evner også å lese mellom linjene.
    Dersom en med feks albansk bakgrunn gjør noe bra, blir han «norsk-albaneren». Gjør han noe kritikkverdig, blir han automatisk bare «albaneren». Og dersom en etnisk norsk person gjør noe kritikkverdig, blir han bare «mann i 20 årene» eller lignende.

  17. Glitrende Hildegunn! Stå på! Jeg oppdaget din blogg først nylig, og den var en åpenbaring for meg. Jeg håper du fortsetter din kamp mot sosialismen.

    Når det gjelder hvorfor din blogg har blitt en så stor suksess, så kan jeg bare snakke for meg selv. Grunnen til at jeg synes du er fantastisk, er at du går så klart ut mot den sataniske sosialismen som har voldtatt vårt land.

    I dette innlegget vil jeg ta opp et av de sataniske plottene som Stoltenberg og Støre kjører mot vårt land, nemlig svineinfluensaen.

    Den såkalte ”svineinfluensaen” stammer ikke fra svin. Viruset er av en hybridtype som umulig kan oppstå naturlig, med genetisk materiale fra menneske, fugl og tre typer gris fra hvert sitt kontinent. Da viruset må ha vært designet i et laboratorium, synes betegnelsen ”2009 labinfluensa” mer relevant.

    Hensikten med dette lab-designede viruset er å skape en pandemi. I tillegg er også vaksinen infisert med svineinfluensa-virus, i tillegg til sålkalte ”adjutants” som skvalene og kvikksølv. Man vet at skvalene forårsaker nevrologiske sykdommer som Lou Greggs sykdom. At kvikksølv er skadelig for organismen, vet de fleste.

    Helsepersonell er klar over farene ved vaksinen. En undersøkelse fra USA viser at opptil 60 % av almenpraktiserende leger og 30 % av sykepleierne kan komme til å nekte å ta svineinfluensavaksinen.

    Planen ble gjennomskuet av Jane Burgermeister, som sender stevning til FBI der FN, WHO og et syndikat av farmasøytiske selskaper (Baxter, Novartis m.fl.) anklages for planlagt bioterrorisme via regissert fugle- og svineinfluensa-pandemi. Den djevelske planen er at pandemiene skal føre til unntakstilstander der FN tar over deler av administrasjonen i USA, og EU gis opphøyet myndighet over Europa.

    Her i Norge er det Folkehelseinstituttet som har ansvaret for å gjennomføre den sataniske planen. De færreste kjenner til at det norske Folkehelseinstituttet ikke er statlig, men tvert imot en privat organisasjon som er grunnlagt av den amerikanske Rockefellerklanen. Folkehelsinstituttet mottar hvert år store beløp fra Rockefeller Foundation. Stoltenbergs søster, Camilla Stoltenberg, er viseadministrerende direktør i Folkehelseinstituttet.

    Grunnen til at Stoltenberg ønsker å ødelegge den norske folkehelsen, er at han har sterke økonomiske interesser i dette. Regnskapene til Folkehelseinstituttet er hemmelige, blant annet fordi Stoltenbergfamilien mottar store beløp fra Folkehelseinstituttet.

    Journalisten Per Aslak Ertresvåg skriver i boken ”Sov, mitt lille Norge” (s. 108):

    ”På hennes [Camilla Stoltenbergs] ansøkning mottar instituttet titalls millioner kroner hvert år fra Rockefeller Foundation. Midlene disponeres angivelig i sin helhet av familien Stoltenberg. Nøyaktig hvor mye familien mottar på dette viset vet man ikke fordi instituttets regnskaper som nevnt ovenfor, er hemmelige.”

    Ut fra dette blir det klart hvorfor Jens Stoltenberg har vært en reisende ambassadør for vaksinekampanjer, hånd i hånd med verdens rikeste mann Bill Gates som i de senere årene har hevet seg på den profitable vaksine/medisin-karusellen. Med alle de mangemilliardærer og transnasjonale mega-konserner som er involvert i helse, i å hjelpe lille deg og meg, skulle man tro at verdens helseproblemer var over for lenge siden. Istedet ser vi en kontinuerlig økning av helseproblemer. Merkelig. Stoltenberg-regjeringen har hastebevilget rundt 800 millioner kroner til vaksineringskampanjer, og har lovet totalt seks milliarder kroner i støtte frem til 2015.

    Stå på, Hildegunn. Jeg støtter deg fullt ut i ditt forsøk på å avsløre den sataniske sosialismen.

  18. Skal vel ikke glemme at FrP en gang i tiden var kjent som Anders Langes Parti til sterk nedsettelse av skatter, avgifter og offentlige inngrep. Eller ALP(tsnasaooi). Ooops, glemte !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Må ellers si at jeg er imponert over dine fremragende logiske slutninger basert på lemfeldig lefling med historien.

    Dessverre er nok det eneste som har blitt avslørt her i dag din komplette mangel på dømmekraft og fjerne verdensbilde.

    Håper stemmene i hodet ditt roer seg litt og ønsker alt godt for fremtiden.

  19. Det var trist å høre, som sagt finnes dårlige nordmenn også.
    Du evner å lese mellom linjene skriver du? Har du røka nå eller?
    Som oftest hvis noen har gjort noe galt så står det at han er etnisk norsk hvis han har gjort noe galt og står ingen ting hvis det er en av være flotte berikelser…

  20. Det jeg egentlig lurer på er om det faktisk finnes noen der ute med mindre begavede slutningsevner som tar denne forkvaklede unnskyldningen av en blogg for å representere sannheten?

    Jeg må ærlig innrømme at jeg blir litt redd når jeg leser det bloggeren skriver samt Tronds konstante betegnelse av innvandrere som «kulturelle berikelser».
    Du må ikke glemme, Trond, at ironi er et humoristisk virkemiddel. Når du bruker det blir det dessverre bare tragisk.

  21. Igjenn mange faktafeil.

    Du dere sammenligner partier som ikke har noe med hverandre å gjøre.

    NSDAP – Høyreving
    FrP – Høyre (Norsk høyreving)
    AP – Venstre
    SV – Venstre (Norsk venstreving)
    Communist Party of the Soviet Union (KPSS) – Venstreving

    Her er det ingen andre likheter en det at SV består av en del kommunister.

    Jeg skjønne rikke helt det store med Sosialistisk…

    Høyre foreksempel er Sosial Conservativ.
    Venstre er Sosial Liberal

    Ser du poenget?

  22. Hildegunn skriver:
    Det er ARBEIDERPARTIET som har den grusomme makten i SV’s drømme land Nord Korea og det vra det tyske nasjonalsosialistiske ARBEIDERPARTI som brkate HItler til makten i Tyskland!! Trenger jeg å si mer???
    ——————————-
    Nei!

  23. Når jeg leser disse innleggene må jeg tenke på noe av det siste ANDERS LANGE, som forløperen til FRP, sa før han døde. Han var visst på gråten da han sa det:
    DET ENESTE JEG HAR OPPNÅDD ER Å SKAFFE TILHOLDSSTED FOR EN GJENG KVERULANTER.

    Så sant, så sant! Der har vi FRP i et nøtteskall.

  24. Retorikkretur til Hildegunn:

    En sten kan ikke stave. Du kan ikke stave. Ergo du er (en) sten!

    Jeg håper det i det minste!

    Rent bortsett fra at rettskrivning ikke burde brukes mot deg for å begrense din ytringsfrihet har jeg et par tips til hvordan den kan forvaltes mer elegant:

    1. Les en bok om retorikk, og drikk litt kaffe når kapittelet om logikk dukker opp.
    2. Etymologi er det vanskelige ordet for «ordenes historie». Se hva som skjer når man kombinerer det med noe man ikke forstår:
    http://tinyurl.com/mb5phn

  25. Hele FrP er jo en eneste stor selvmotsigelse. Et nyliberalistisk parti basert på konservative verdier?

    Det blir faktisk litt ja takk, begge deler over det hele.

  26. Husk at Hildegunn bruker web design fra White as Milk Theme!

    Er dette en hvit rasistorganisasjon, med hemlig agenda i Norge?
    Navnet kan tyde på det.

    Men ved nitidig kartlegging, så viser det seg at eieren er en hygllig mørk kar bosatt i Dubai!

    Born in Mangalore (India), grew up in the United Arab Emirates (Middle East), moved to Champaign, Illinois (USA) for high school, then Springfield, Illinois for College and finally back to the United Arab Emirates – that’s probably the easiest way to sum up my seemingly short life of 23 years. But since you’re on this page already, I might as well fill in the gaps for you too.

    I live a hearty and busy yet fulfilling routine, working for Dubai’s biggest online classified company: dubizzle.com.

  27. Hildegunn, nå må du lære deg hva sosialisme er. Foreslår at du leser her http://no.wikipedia.org/wiki/Sosialisme som en start.

    Det du sikter til med «stafferarbeid, ingen frihet eller demokrati og samle alle som er uenige i konsentrasjonsleirer» finnes faktisk også i kapitalistiske stater, f.eks. USA som deporterte japansk-amerikanere da de ble ansett som en sikkerhetsrisiko. Eller skal vi dra det litt lengre til Guantanamo, der det sitter uskyldige fanger uten verken å være siktet eller dømt? Men dette er vel greit for Hildegunn så lenge det gjøres av av kapitalister?

    Ser du på politikken til SV så vel er de sosialister, men samtidig er de liberale og for personlig frihet innenfor sosialistike rammer innen økonomsik politikk, derav sosialistisk VENSTRE. Dette skiller seg vesentlig fra http://no.wikipedia.org/wiki/Totalit%C3%A6risme som sovjet. Når det er sagt så påpeker Phillip Ball i sin bok «Critical mass» at politiske systemer som ligger lagt fra sentrum (det være seg sosialisme eller kapitalisme) er svært utsatt for å resultere i korrupsjon.

    Og dette klarer faktisk jeg og se selv om jeg ikke stemmer SV (utrolig, ikke sant!!!)

    Personlig mener jeg at demokratiet har utspilt sin rolle. Velgerne vet helt klart ikke sitt beste. Så nei til demokrati, ja til ekspertstyre.

    For de som faktisk lurer på hvor de ligger politisk rent partiuavhenging vil jeg anbefale http://www.politicalcompass.org
    Dette gir et interresant bilde av av hva man faktisk mener og gir litt mer mening enn den tradisjonelle høyre-venstre aksen.

  28. Det er tydlig at sosialistene har panikk nå når jeg har AVSLØRT SANNHETEN!! De prøver seg med avsporinger og latterlig gjøring og personangrep men de kan ALDRI HINDRE SANNHETENS FREMSPRING!!!

  29. At jeg syns dette er usaklig har ingenting med hva jeg stemmer å gjøre, eller at jeg «må sette meg inn i politikken». Kunne godt tenkt meg å diskutere med deg likevel, saklig, alltid gøy å ha overtaket i en diskusjon. Men først er det dette som så mange har nevnt før meg, skal du bli tatt seriøst må du kunne uttrykke deg grammatisk korrekt, både når det gjelder tegnsetting og rettskriving. Store bokstaver skal kun befinne seg i begynnelsen av en setning, og i begynnelsen av egennavn. FOR NÅR JEG SKRIVER SÅNN HER VIRKER JEG BARE BARNSLIG OG IRRITERT, MEN NÅR JEG LESER SLIKT SOM DU SKRIVER HILDEGUNN, SÅ BLIR JEG FAKTISK DET.

    Men fortsett gjerne å blogge, jeg tror FRP mister stemmer og troverdighet av sånne som deg. WUHU!

  30. Jaja, Hildegunn. Dette var underholdende lesning, og jeg håper en lærer på videregående skole plukker opp denne teksten og bruker den som et eksempel til skrekk og advarsel. En ting er ortografien, men vel så ille er hvor mange faktafeil du klarer å få med.

    Bare et eksempel: Vidkun Quisling var ikke medlem i Bondepartiet, men han satt i en regjering ledet av en statsminister fra dette partiet. Det er ikke vanlig i Norge, men det finnes eksempler både fra inn- og utland på at statsrådsposter innehas av mennesker uten partitilknytning.

  31. Jeg er sosialist og stolt over det. Jeg synst egentlig synd på Frp som har slike hjernedøde mennesker som ødelegger for dem. DU er grunnen til at folk flest har stygge fordommer om det partiet som du knytter til ditt hjerte. Samtidig har du tydelig ikke følgt med på skolen (men hva kan en forvente, fra en som stemmer Frp?). Det var nazistene som kastet folk i konsentrasjonsleirer, ikke sosialister. Og nazistene ligner jo mer på Frp, da de har det samme verdigrunnlaget og de samme meningene. Så du har på en måte skutt deg selv i ræven med det innspillet der.

  32. Du vet at Norge per i dag, også under borgerlige regjeringer før, er/var et sosialistisk land?
    Har vi etter ditt syn ingen friheter i Norge per idag? Eller hva med demokrati?

    Men, god underholdning det var det 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *