Bevis for sosialistenes valgfusk!

Da folk flest i går stod og gjorde seg klare til å dra til stemme lokalet tikket det inn en teksmelding! Der sto det at man ikke trengte å gå til stemme lokalet for å stemme! Man kunne stemme via SMS!! For mange var dette selvsagt velkommende nyheter! Nåt man kan slippe å dra til valg lokaler, som sosialistene svært ofte legger til steder som folk flest ikke kejnner så godt til, som feksempel bibliotkere, så var det mange som valgte å mobil stemme!

Men det hele var bare juks! Fra sosialistene! Sosialtene visste nemlig at disse stemmene ikke ville bli talt med. Det gjorde ikke alle. Valgdeltakelsen var lav på grunn av dette. Bare 73 % av folket stemte. Disse tallene viser tydelig at om det ikke hadde vært for sosialistenes perverse valg fusk så hadde FRP fått ytterligere 27% stemmer. Til sammen altså 49% Dette hadde mest sansynlig holdt til flertall i stortinget!

Dette forklarer hvorfor FRP ikke fikk den forventete oppsluttning! Dette er bevis, uomtvilelig bevis, på sosialistenes grusomme valgfusk! Og selvsagt unlater venstremedia å rapportete det! Heldigvis er  jeg, Norges største politiske blogg, her for å gi deg sannheten! Man kan aldri stole på sosialistene!!

Jeg krever at disse 27%ene blir lagt til det foreløpige valg resultatet! Det er en skam om folk flest sine stemmer bli holdt utenfor! Grunnet sosialistenes åpenlyse valgfusk så er folket fratatt den regjering de stemte på!

Dette viser tydelig sosialistenes syn på demokratiet! De har ingen respekt for demokratiet! Å hindre noen i å stemme, uansett hva den aktuelle personen ønsker å stemme på er en forferdelig handling. Det er ett hån mot alle demokratiske verdier, og helt utilgivelig! Det er kun fra sosialistisk side man ser slike holdninger!

Jeg oppfordrer folket til å ta til gatene! Vi må vise at vi ikke finner oss i sosialismens valgfusk! Jeg vil lede kampen! Vi vil aldri gi opp!

Frihet, Fremskritt å Fornyelse! Vi SKAL seire!!!!

159 tanker om “Bevis for sosialistenes valgfusk!

  1. Hei. Jeg skal si det ingen andre tørr å si med ord her. Du er jo helt idiot! Skremmende humoristisk er det at det finnes så trangsynte mennekser, totalt blottet for inteligens i Norge! Håper du er et unikum…

  2. Om noen gikk på de SMS’ene fortjener de rett og slett ikke å stemme.

    Jeg for min del gledet meg over at Høyre fikk flere stemmer enn sist, det tyder på at mange på høyresiden ikke er enig med de verste sidene til FrP. Og jeg stemmer helt i andre enden. 🙂

  3. AP:
    Du kommer ikke utn om det FAKTUM at FOLK FLEST, oxo etter REELL stemm giving, støtter FRP! Det har jeg AVSLØRT!!!!!!!!!!

    Hvorfor lå de så lavt da, hvis frpstemmerene ikke gidder å stemme fortjener de ikke å vinne. Idiot

  4. Jeg har fulgt med på denne bloggen fram til valget med tro på at «hildeunn»-trollet skulle komme fram i lyset og avsløre dette stuntet for hva det var – etter valget. Så skjedde ikke. Er bare litt nysgjerrig på hvem som står bak bloggen. Men nå er jo bloggen uinterressant, dvs. den har alltid vært uinterressant hvis den er seriøst ment, men som et valgkampstunt er den jo litt festlig på samme måte som stuntet med å oppfordre frp-velgere til å stemme over sms.

  5. HEHEHE!!! Ikke bare er frepperne ignorante, men i tillegg er de altså dårlige tapere som skylder på alt annet enn seg selv for sitt nederlag…At velgerne til FrP er så forbanna korte i hue at de tror på slikt tull som sms-stemming burde partiet ta til etteretning…

    Forøvrig er det interessant å se at FrP tror de ikke er sosialister…Hvem er det FrP mener skal betale for all velferd i samfunnet? Jo, det er staten…Dette er sosialisme uansett om staten betaler til seg selv eller private aktører…Kapitalisme er at folk selv må sørge for sin velferd…Legger man til den sterke nasjonalistiske ånden som råder innad i partiet, ser det jaggu ut som FrP faktisk er et nasjonal-sosialistisk parti gitt…Hvorfor ikke skifte navn til NS?

    Jeg vil faktisk anse sms-spøken som en IQ test hvor de som gikk på er alldeles for ignorante om vårt samfunn til å skulle ha rett til å stemme i utgangspunktet. FrP forveksler kunnskap med meninger, og tror uopplyste meninger er like gyldige som velinformerte meninger…Dette kan bert slutten for demokratiet på sikt om folk skal bestemme i saker de ikke veit en dritt om…Selv FrP med sin lavpanne-valgermasse burde forstå dette?

    Kan det tenkes at folk valgte rød-grønt fordi den regjeringen har loset oss gjennom den verste finanskrisen siden 30-tallet nesten uten konsekvenser for norsk økonomi? Kan det tenkes det har noe å gjøre med verdens laveste arbeidsledighet? Kan det tenkes at folk kvier seg for å stemme på et parti som mener det er god økonomisk politikk å kutte inntekter massivt samtidig som man øker forbruket drastisk? Kan det ha noe å gjøre med menneskesynet til FrP der afrikanere og arabere uoffisielt er å anse som uønskede undermennesker?

    Nei, det er selvfølgelig alle andres feil som vanlig…Et parti som ikke makter å ta ansvar for sitt eget nederlag bør ikke ha regjeringsansvar…

  6. Først vil en jo gjerne anse dette som en parodi, men når en så kommer til setning nummer 4 og stavefeil og grammatiske feil begynner å tikke inn, innser man at dette faktisk er genuine meninger. Jeg legger min elsk på at Hildegunn mener at over halvparten av alle FRPs velgere (27% av 49% av det totale antallet velgere) er naive nok til å tro at stemming via SMS er nok.

    Jeg setter også pris på kommentaren at «Jeg krever at disse 27% blir lagt til..». Google gjerne «Narsissistisk personlighetsforstyrrelse».

  7. Herregud! Hvor skal man begynne? En større suppe av dyslektisk idioti skal man lete veldig lenge etter! Du er en skam for seriøse borgerlige mennesker. Når man har opplevd så elendige resultater på skolen i fag som norsk, matte og sannsynligvis samfunnsfag, som du er nødt til å ha fått, så er det et megasignal om å veie sine ord på gullvekt. Dessverre mangler ofte dumme mennesker (noe forståelig) evnen til å skjønne når de burde tie. Som i ditt tilfelle åpenbart er ofte!

    Og du vet ikke hvor biblioteket er stakkar? BOMBE! Velgerne burde miste sin stemmerett hvis de ikke er mentalt på nivå med en vanlig 13-14 åring. Da sliter du Hildegunn!

    Kan du være så snill å legge ned denne bloggen, før du gjør skam på alle som prøver å redde Norge fra et sosialistisk vanstyre. Din «innsats» for et borgerlig flertall virker garantert mot sin hensikt. Hvis du virkelig ønsker en endring i Norge, så legger du vekk tastaturet og slutter å åpne munnen om politiske (og matematiske) emner. Selv blinde høns kan finne korn skjønner du. Du, Hildegunn, er en ”blind høne”. Jeg tror ikke et sekund at du har innsett den borgerlige grunntankegangen om velferdsstatens «økosystem». Jeg setter en tier på at dine hjertesaker er billigere sprit og bil, færre innvandrere og nådeløse straffer. Selv om dette kan være seriøse politiske temaer, er det andreprioritets saker for en ekte borgerlig.

  8. I dette valget har velgerne sagt klinkende klart fra hva de mener om innvandring.

    De innvandringsnaive partiene på begge sider, SV og Venstre, har fått en alvorlig smekk over fingrene. SV har fått skikkelig juling, mens Venstre (med en pakistansk advokat på Oslo-listen) er sendt under sperregrensen som straff.

    Samtidig gjør innvandringskritiske FrP sitt beste valg i historien, og Høyre, som også er svært fornuftige i innvandringspolitikken, vant valget med størst prosentvis økning.

    I tillegg gjør Ap, som har skjerpet innvandringstonen siste året, et brakvalg, og redder regjeringen.

    Er det mulig å si klarere fra??!

    Det etniske norske folk er lei av at landets endres av fremmede. At valget 09 ikke ga flertall for FrP/Høyre pga dette, skyldes samarbeidsproblemene på borgerlig side, med Venstre som hovedansvarlig.

  9. hey, dette er å sparke noen som ligger nede, Hildegunn er helt klart ikke særlig eldre enn 12 år, da er det lov å vise litt fintfølende språk!

  10. Tja, det er jo regjeringen som har ansvaret for asyl/innvandringspolitikken. mao har de ansvaret for alle knivoverfall/drap/voldtekter og generell kriminalitet som utføres av f.eks asysøkere, det kommer man ikke utenom. De har da selvsagt også ansvaret for at Norge blir muslimsk/overtatt av innvandrere om ikke så altfor lenge. bare synd de som styrer i dag ikke får se det, da hadde det blitt riksrett osv. Dagens regjering er jo bare smågutten i forhold til Quisling, han ville jo bare gi Norge til tyskerene. de som styrer nå vil gi Norge (+ et ojlefond vi ikke ser noe av) til muslimene. Om dette ikke skal bli fremtiden er det nok bare en borgerkrig som vil avgjøre, ala Balkan.

  11. I går:

    «… Da er det din plikt [] å hindre dem i å stemme… []. Parker dem inne! Kom på uanmeldt besøk i det de har tenkt å dra å stemme!»

    I dag:

    «Å hindre noen i å stemme, uansett hva den aktuelle personen ønsker å stemme på er en forferdelig handling.»

  12. Jon: Så FrP har null ansvar for det? Det har ikke noe med tomme vagløfter å gjøre? Tenker da på 100dagersplanen som ble lagt død av Høyre etter ett døgn, men som FrP fortsatte å fronte. Kunne det muligens ha noe med FrP’s steile holdning til samarbeid med en borgeligregjering uten dem i å gjøre? NEI NEI NEI!!! Det er innvandrernes og mullah krekars skyld tror jeg altså….

  13. Hehe, dette må være ironi! Hvis ikke skulle det vært artig å vite hvordan han KrFU-eren som var med å sende ut disse tulle-tekstmeldingene vil like å bli kalt for sosialist! LOL

  14. Valgfusk? Her har jeg sakset fra bloggen din igår:
    Nå er valget her! Vår time er kommet!! Og jeg vet alle mine fans vil gjøre sin borger plikt og stemme fro FREMSKRITT Å FRIHET Å FORNYING! Og det er bra! Jeg apaludereer deres innsats!!

    Men kan man gjøre mer for saken?! JA!

    Kjenner du en sosialist? Har du venner eller kolleger eller familie eller annet som du vet er sosialster? Da er det din plikt om du virkelig ønsker fornying å hindre dem i å stemme på de udemokratiske sosialistene! Parker dem inne! Kom på uanmeldt besøk i det de har tenkt å dra å stemme! Bare kreaiviteten setter grenser!

    Du vet, de blå pillene du tar er ikke helt sunt. Du mister både hjerneceller og hukommelsen 😀

  15. Nå har jeg lest flere av dine artikler i bloggen og må bare si at det er tett på fantastisk lesning. Det er så mange sprø mennesker der ute at jeg ikke helt klarer å avgjøre om det du skriver er alvorlig ment, men det er i hvertfall veldig bra underholdning.

    Enten dette er tøys eller alvor, så er bloggen din et lysende bevis på at det har vært mangelfull satsning på psykiatrien de siste årene.

    God bedring 😉

  16. Stå på Hildegunn. Bra du har klare meninger – det gir oss andre mang en god latter. Med deg og dine i regjeringen ville det nok blitt svung over det meste, også rett skrivingen.

  17. Hvor dum er du egentlig? Mener og tror du oppriktig på det du selv skriver? 27 % burde legges til FrP og dette blir automatisk 49 % Har du fullført barneskolen egentlig?

  18. Dagens ord til Hildegunn er: Kognitiv dissonans

    (ja, det var forsåvidt dagens ord igår, forigårs og alle andre dager også. Men siden hun ikke vet hva det betyr må det påterpes)

  19. Kanskje du skulle ta deg en tur på biblioteket og lese en norsk bok, så du kanskje lærer deg å skrive skikkelig. Jeg forstår at det er vanskelig med mobil stemming. Man kan tross alt ikke stemme en mobil.

  20. Dette er neppe seriøst. Valgfusk defineres nok andersledes og kunnskap om det har vi i Norge. Lettvinte og reie løsninger som er ren synsing og helt irrasjonelle. Typisk Frp-velger?

  21. Mest imponert over at du faktisk kan skrive og lese jeg, på tross av alle skrivefeilene.

    Lykke til om fire år – håper du finner biblioteket innen den tid 🙂

  22. Ingen stusset litt på at det var en smiley på slutten av sms’en heller. 🙂 sier litt.

    det neste blir vel innkallelse til krig på sms.

    »»»»»»»»»»»»»»»»»
    Vi er under angrep!
    Fi angriper fra øst.
    Dra umiddelbart til ditt designerte mobiliseringskontor
    for utlevering av våpen og uniform.
    Koz og Klemz,
    Kongen 🙂

    »»»»»»»»»»»»»»»»»’
    Svar / videresend / slett

    heheh, «AT det går an», for å sitere en kompis fra finnmark.

  23. Jeg stemte på Venstre via SMS, og jeg er såret over at jeg er blitt holdt for narr. Nå gjorde kanskje ikke min ene stemme noe fra eller til men jeg føler likevel meg dårlig behandlet. De som er ansvarlige for dette bør i fengsel, et valg for for alorlig til slik juks.

  24. Ja er ikke dette en parodi da? Jeg var så imponert over hvor mye arbeid som var lagt ned i å sannsynliggjøre at dette er bloggen til en sosialisthater i blodtåka, jeg synes dette var SÅ kostelig og bra…

  25. Nattbladet ler godt nå.

    Dette var et godt politisk satirisk innlegg fra vår alles Hildegunn…

    Men vent. Hva om Hildegunn faktisk er seriøs? Da vil jo dette være fallet for den største politiske bloggen siden fallet av Lars Sponheim.

    Nattbladet velger seg likevel for god til å kommentere noe av dette.

    Vi kan likevel rapportere om at Norge ennå kan komme til VM. Hvis alle lagene taper!

  26. Som somalisk innvander er jeg kjempe stolt over fornyet tillit til Arbeiderpartiet- statsminister Jens Stoltenberg og rødgrønn regjering.

    Slagord avslører så mye.

    AP «Alle skal være med»

    Det høres så inkluderende ut. Partiet jobber for å ta vare på ALLE. «Jeg også» tenker jeg da. Jeg som ikke får en jobb fordi mange arbeidsgivere er skeptiske til somalere. Eller alle andre som er utsatt i samfunnet. Arbeiderpartiet tar ansvaret om at selv om Norge har blitt et rikt land må man ikke glemme å ta vare på enkeltmenneske og jobbe for et inkluderende samfunn alle trives på.

    FRP «For folk flest»

    Javist, folk flest har det godt i Norge. Og det er flesteparten. Men, «flesteparten» inkluderer ikke alle. Man må aldri glemme å tale og kjempe for de mindre resurssterke og miljøet. Lytte også til de stemmene som ikke har det så bra i Norge. Det er ikke folk flest, men det er også folk.

    Asyl og innvandrinsgpolitikken kan kanskje trenge reguleringer, men det den ikke trenger er høyre politisk tilnærming som a) svekker norsk diplomati og Norges anerkjennelse som en solidarisk og human nasjon b) forverre dagliglivet til innvandrere i Norge ved å fremme innvandrere motstand.

    Den Norske velferdsmodellen burde mange land i verden studere og lære av. Et godt samarbeid mellom stat og næringsliv der alle betaler litt til felleskapet slik at alle kan ha det bra. Velfungerende statlig helse og utdanning sektorer som ikke er avhengig privat økonomien. Dette er avgjørende.

    Jeg liker det. Det er som tyttebær og ost.

  27. HAHHAHAHAHAHAHAAAHHAHAHA!!!!

    Dette er satire på høyt nivå. Litt synd med så mange skrivefeil, men en ellers en fabelaktig parodi av mytene om FrP-velgere som mindre oppegående.

    Keep it up!

  28. SELVFØLGELIG MÅTTE FRP TAPE – TAKK OG PRIS!

    Tenk å være så trangsynt å påstå at Fremskrittspartiet tapte på grunn av en jovial Sms-spøk. Hadde valgoppslutningen vært større ville tapet for FRP vært utvilsomt enda større.

    Men heldigvis for denne gang: En seier for sosialdemokratiske verdier, men et redselsfullt, høyt antall FRP-stemmer. Her er det mange likhetstrekk mellom Hitlerjugend, nazismen. Jeg håper nordmenn får øynene opp og innser hva FRP egentlig står for, og i hvilken destruktiv retning de fører politikken sin. Oppfordrer alle unge FRP-sympatisører til å sette seg inn i, og se om de virkelig kan stå for FRPs politikk. Skremmende er det at Frp vant skolevalget, det er de unge som skal bestemme hvem som skal sitte i regjering i kommende århundre. Men vi får gjøre alt vi kan for å aldri la FRP komme i regjering.

    Så ser jeg frem til fire nye år, i verdens beste land.

  29. Er litt i villrede om denne bloggen er ment alvorlig (isåfall bør vedkommende sperres inne på psykiatrisk avdeling), eller en hinsides parodi på en halvgal FrP’er. Kan noen hjelpe ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *