Valgfusk og svik!

Valget er over! Mine venner, vi har tapt! Tappert har vi kjempet men det var ikke nok. Men de kan aldri ta fra oss den moralske seieren! Det var vi, folk flest, som kjempet for fornying, fremskritt og frihet! Men jeg sier med stor kraft: dette er en seier med svært dårlig smak i munnen for sosialistene!

Valgresultatene tikke nå inn. Mange har vært kritiske. De stemmer nemlig svært dårlig over ens med det som alle ledenede valg eksperter hadde spådd!

FRP ledet suverent på alle meningsmålinger frem mot valget. Når man nærmet seg valgdagsmålingen var spørsmålet hvor stort det borgerlige flertallet skulle bli. Ville FRP bikke 30 %? 40%? Spenningen var sitrende!

Sjokket var stort da målingene kom! Målingene var helt klart maipulert av venstrepressen!

Folket er blitt sviktet! Med utstrakt hets og personangrpe mot folk flests parti og latterliggjøring av alle som tør å reise stemmen mot sosialistenes meningsmonopol, som for eksmpel meg, en sterk stemme for folk flest i landets suverent mest leste politikse blogg, har sosialistene og media bidratt til å holde folk flests forsvrere nede!

Jeg oppfordre mine fans og allt folket til å ta til gatene! Krev det ekte valg resultatet! Vi må aldri la sosialistene slippe unna med dette grusomme sviket mot folket! Jeg vil lede kampen! Jeg vil aldri gi opp!

Folket vil seire! Valgfusket er avslørt! Sosialistene vil falle for våre føtter! Støtt vår rettferdige kamp!

122 tanker om “Valgfusk og svik!

  1. Tusen takk for din uvurderlige parodi på en typisk lavpannet, uutdannet,stuttenkt, egoistisk Stutumsk Frp velger.
    Uten denne bloggen er jeg sikker på at valgseieren til Jens hadde vært umulig.
    Men med denne vellykkede bloggen har du overbevist tusener av tvilere om at Frp aldri må få komme til makta, at slagordet til Frp er løgn, at slagordet til Frp er ‘Frp – for idioter flest’
    Jeg takker igjen din falske blogg, og håper du ikke slutter. Din innsats er veldig viktig for å sikre oss seier også i 2013. Stå på!
    Gratulerer med valgseieren vår!

  2. Takk Hildegunn, for en heroisk innsats med å sikre en fortsatt rødgrønn regjering! Med dine utspill har du sørget for at ingen forviller seg over til FRP 🙂

  3. må si meg einig i at dette valgresultatet er mistenkelig ja, alt tydet jo på at frp var mye større! hmm… Skjer det samme neste valg, så kan man jaggu begjynne å lure litt.

  4. Jeg føler at det atter en gang er valgfusk satt i system. Ikke det at det er juks med stemmer, selv om flere demente har fått hjelp til å stemme, men rett og slett fordi H, FrP, V og Krf har fått flere stemmer enn de rødgrønne (inkl. Rødt). Det er systemet med mandater som de rødgrønne selv har sørget for som gir de flertall på tinget. Folkets dom er klar, det er flertall for de borgelige i antall stemmer.

  5. Folk flest….
    Ser det er mye snakk her om partiet for folk flest. Nå viste vel resultatet i natt at det er Arbeiderpartiet som er for folk flest, de slo jo FrP med mange prosent av stemmene….

  6. Morsomt at du tyr til retorikk som er standard for den kommunistiske fløyen av det politiske Norge når du ikke er fornøyd med resultatet. Du er jo så livredd for hva kommunister er (uten at du helt ser ut til å vite så mye om det) og da er det litt spesielt og mane til revolusjon 🙂

  7. Uvesentlig:
    Er du sikker på at de rødgrønne har sørget for dette systemet? Stort sett i nyere historie har IKKE regjeringer blitt gjenvalgt. Uavhengig av om de er blåe eller røde. Dette tyder på at mandatordningen kommer begge parter til gode innimellom.

  8. «Folk flest» er demokrati. Og folk flest ville ikke ha en mørkeblå regjering og flyktet fra sentrum til rødgrønn side.

    Høyre pluss FRP har samlet 71 mandater. AP har 64 mandater alene. Hvis noe er folkets parti, så er det AP. Samme hva FRP mener.

    Men det er skremmende og trist at et parti med syteretorikk kan gjøre det så sterkt. Venstre taper og Lars trekker seg som en mann. FRP taper og syter og skylder på alle andre: «Alle var imot oss!» og «Venstre ødela!» Bu-fucking-hu! Hva med å ta littegrann ansvar selv. Som når de klikket i vinkel etter at Høyre sa det de alltid sa: Vi støtter enhver borgerlig regjering.

    FRP er og forblir det mest barnslige, ustabile partiet.

  9. Merkelig lesing:
    – Mange udokumenterte påstander
    – Relativt vilkårlig linking klistret inn i et og samme ord (dette i stedet for kvaliteten på det som er skrevet er nok forklaringen på hvorfor denne bloggen får så mange lesere)
    – Kommentarene fra Herman og Finn (tidlig i kommentarfeltet) er jo fullstendig seriøse kommentarer og blir avvist som useriøse og sjikane.

    Hvis dette er en falsk blogg fra politiske motstandere av FrP er det jo et godt (men ufint) triks. I hvert fall er det vanskelig å ta denne bloggen seriøst…

  10. Hildegunns konsekvente grammatikalske feil og rabiate artikulasjon tyder på at det er en og samme person som skriver og altså ikke noe komite-produkt..
    At det sannsynligvis er en god prosentandel av norges befolkning som er av samme kaliber er direkte skremmende. Huff og huff, kanskje man burde ha IQ og kunnskapstest for å få lov å stemme.

  11. Typisk dere elitiskiske drittsosialister å sjikanere en ung representant bare fordi hun ikek passer inn i deres elitisktike tankegang men derimot er på nett med FOLK FLEST!!!

  12. Gratulerer med valget.
    Jammen bra vi klarte å jukse denna gangen og;-)
    Forventer store domonstrasjoner i hovedstaden i morgen.
    Regner med at Hildeunn går først.
    Det må være ganske artig å være såååå paranoid;-)

  13. Dette var det dummeste jeg har lest på lenge.

    For meg er det et under i seg selv at FRP kan få så stor oppmerksomhet som de faktisk får. «Folk som tenker selv», sier Siv Jensen. «Folk som tenker PÅ SEG selv» er vel mer korrekt.

    Pluss en god del som knapt nok kan gjøre noe som kan regnes som ordentlig tenking. Slik som f.eks. dette er et eksempel på.

    Nei, Høyre, Venstre og KrF hadde vært det beste for landet; Litt mer høyreorientert enn de rødgrønne, men ANSVARLIGE, i motsettning til FRPerne, som jo bare fremstår som et virr-varr av idioti.

    Om Jensen hadde gjort det enda litt bedre, ja så ville valget være det norske tilsvaret til Republikanerne under George Bush i usa.

    «Tenke selv» du liksom… Humre…

  14. Som sagt må det være artig å være såååå paranoid, men lurer på om det ikke er litt slitsomt også?
    Svar utbes, på forhånd takk:-)

  15. Det morsomste er at dette blogginnlegget kommer etter at h*n selv oppfordrer til valgfusk ved å holde sosialister borte fra valglokalet 😀

    Faller fremdeles folk for dette? Da er det Freppere iallfall

  16. Hildegunn, det var jeg som forfattet sms-spøken i går morges. Den ble sendt fra en anonym gmail-adresse, og i første omgang videresendt til en del større bedrifter for å et bredest mulig nedslagsfelt. Overføringen til nettsamfunn som facebook og twitter hadde jeg ingenting med å gjøre, men det lå jo i kortene.
    Vi sosialister har alltid jukset oss til makten og vil alltid gjøre dette. Det er jo så lett!!! Dere borgerlige er bare en gjeng tafatte bønder som år etter år snakker om å avsløre oss, men får fanden ikke fingra ut av ræva. Inntil dere greier det skal vi pønske ut nye og enda frekkere måter å jukse på. Valgfusk foregår jo i alle land, så naturligvis her også. Hva tror du??!?! Lykke til i 2013 HildeGunn, Hahahahahahahahahah!!!!

  17. Hvordan kan du si at noen som taper valget, altså har mindretall, plutselig er flertallet av befolkningen? Dessuten så er det jo forferdelig at skolepolitikken til de rødgrønne fortsetter når noen som har vokst opp under Kristin Clemet sin reform tydeligvis ikke kan rettskriving. Det hadde vært forferdelig å se at det blir endret på.

  18. Hva ER denne bloggen egentlig..? Satire på helt okei plan, eller sjokkerende idioti? FrP mot 40%?? Kvinne, har du gått fra konseptet?

    Kos deg videre i den fuktige, mørke blogg-kjelleren din, du..

  19. E: De rødgrønne ville ikke endre systemet i henhold til befolkningsflyttingen før valget, og ja de er ansvarlige for det. Vi har altså en regjering som er til valg, som hindrer rettferdig valg i etterkant. Det hører med at flertallet ikke ville ha de ved siste valg heller, og jeg er rimlig sikker på at de borgelige aldri har tjent på dette systemet. Stemmer der hvor de sosisalistiske står sterkt, og har stått sterkt teller mer enn stemmer andre steder.
    Sånn er det bare. Vi har en flertallsregjering som styrer med et mindretalls støtte. Det er problematisk i forhold til demokrati.

  20. Å dette er kostelig lesning og utrolig morsomt! Gi den dama slack a folkens; hun er bare folk flest sånn som oss andre! Forskjellen er bare at hun må drikke piss i 4 år mens vi kan drikke champagne!!!! (Forresten er dere sikre på at dette ikke er bloggen til Siv? Det er samme negative «slå fra seg» kjeftinga!) 😉

  21. Hildegunn
    problemet med FRP er ikke bare at dere har upopulære meninger, det er også at deres intellektuelle nivå er så lav at dere klarer ikke å overtale meg. Hver gang dere sier noe til pressen blir det tatt som en spøk, fordi dere klarer ikke å reflektere over hva dere sier, dere spytter bare ut negative kommentarer om Arbeiderpartiet.

    For eksempel talen til Michael Torp når han sier: “Jeg har aldri sett noe land som behandler sine eldre så dårlig som Norge”. Da må jeg si at han har ikke reist mye i livet sitt. Når dere sier slike idiotiske ting blir dere sett som ignorante. Ikke bare at dere viser ingen respekt for andre, men dere viser ingen respekt for dere selv. Dere blir bare en spøk for folk flest, rett og slett!

  22. Dette er hva man får hvis man googler «elitisktike»
    Results 1 – 1 of 1 for elitisktike. (0.08 seconds)

    …………..Hildegunn sin blogg………………

    Bra jobba Hildegunn

  23. Margo. Selv om jeg er helt enig i deg når det gjelder hva Torp har sagt, og at FrP har flere upopulære meninger så demonstrerer du faktisk et lavt intellektuelt nivå, en ignorant holdning og lite respekt selv. Du snakker om å være ignorant og ikke vise respekt for andre, men påstår selv «Hver gang dere sier noe til pressen blir det tatt som en spøk, fordi dere klarer ikke å reflektere over hva dere sier, dere spytter bare ut negative kommentarer om Arbeiderpartiet. «.

    Ser du problemet selv?

  24. Det eneste problem jeg ser er at hele tiden må jeg hører på de som tilhører en parti som ikke aksepterer folk som meg. FRP er xenofobisk, rasistisk, og dette er pinlig i året 2009. Ikke bare at jeg må høre på dem på TV, men jeg jobber med dem også. Når jeg sier ignorant, mener jeg også at vi alle vet at FRP appellerer til folk uten utdanning fordi det er de som er lettere å manipulere. I 10 år i Norge har jeg opplevd mobbing og trakassering fra slike folk fordi jeg er utlending. Dette er trist!

  25. og dere kan si hva dere vil, men sannheten er at Arbeiderpartiet vant!!!!!!!!!!!

    RØDT RØDT RØDT RØDT RØDT RØDT RØDT RØDT RØDT RØDT RØDT RØDT RØDT RØDT RØDT RØDT RØDT RØDT RØDT RØDT RØDT RØDT

    er dette lav nok for deg?

    FRP: LOOSER LOOSER LOOSER LOOSER LOOSER LOOSER LOOSER LOOSER

    NÅ er jeg veldig lav intellektuell nivå HA HA 🙂

  26. Når jeg så bildet først trodde jeg det var et bilde av en bimbo som man kunne ringe til og bestille billig sex. Etterpå fant jeg ut at det er et pressebilde av Karine Lien Skaret (FrP)

  27. Hvis folk ikke skjønner at stortings valget er manipulert, er det bare fordi dem ikke har evnen til selvstendig tanke gang.

    Forstår dere ikke at denne bloggen bare er en spøk?????

    Denne komentarn var ikke skrevet av meg, men av en skitten sosialistrotte som har utgitt seg for å være meg!! Dette er grov personsjikane og for falskning! I hen hold til kommentar reglene har jeg anmeldt den til ISP!!!

  28. Margo, når du selv generaliserer FrP velgere og medlemmer slik du gjør så fortjener du faktisk å bli plaget…. Meningene dine er ikke et hakk bedre enn de meninger som du mener FrP velgere har.

    Du kan selvsagt mene hva du vil, og det er din frihet, men da må du slutte å klage på at FrP har sterke meninger du er imot.

    I tillegg har du kraftige meninger om mennesker med lav utdanning. Husk nå at IQ og utdanning ikke er det samme. Er hverken FrP velger eller en med lav utdanning, og kan derfor si at du har meninger som er krenkende, utstøtende og ganske enkelt ekle overfor andre som du i tillegg generaliserer. Får du «pes» på jobben kan det kanskje skyldes din væremåte og ikke din nasjonalitet! (selv om det er enklere å skylde på det siste, for det kan du jo ikke noe for).

    I tillegg ser det ut til å være viktigere for deg at rødt vant antall mandater, og det virker ikke som om du har noe problem med at fletallet stemte borgelig – og det sier jo ganske mye om ditt forhold til demokrati.

  29. å herregud, kjenner du ikke at denne blogg er et spøk???

    Jeg har ikke jobb engang, jeg er kunstner og lever av arbeidsstipend! Heldig meg 😉

  30. Margo, vi har nok forskjellig humor vi….. og takk og pris for det! Det betyr ikke nødvendigvis at jeg har dårlig humor, eller at det du ga uttrykk for er så overraskende fra en viss politisk side at man burde forstå det heller.

    Fortsett å harseler med andre du, og vær ufin i kommentarer. Om noen syns du går langt over grensen kan du jo bare skylde på humoren din, eller mangel på sådan – etter fritt valg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *