Er sosialisten i det hvite hus tilbakestående??

Ja det må være lov å spørre!! Den amerikanske presidenten, tåkefysten og folkeforføreren Hussein Obama har bestmet seg for å skrinlegge det amerikanske rakett skjoldet! Ett av de viktigeste sikkerhets politikse tiltakene noensinne, en av den store president Reagans hjertebarn, har nå blitt skrinkagt av en sosialistisk president som ønsker å se den vestlige verden brent og herjet av islamistene!

Og den norske sosialistregjeringen, som nettop har fuske seg til genvalg på en så grov måte at det er en skam, de apaludere selvsagt dette tiltaket fra Hussein Obama. At norske politikere ikke vil løfte en finger for å bevare den vestlige kultur og storhet er nok en gang bevisst!

Jeg er svært skeptisk til å se en sosialsit i det hvite hus. Når det i tillegg er en som er så åpenbart inkompetent som Hussein Obama er jeg ekstra skremt! Det er bare en sosialist som er dum nok til å ønske å bruke milliarder av dollar på å nasjonalisere helse vesente mitt i en finanskrise! I tillegg har man det faktum at det aldri er bevist at Hussein Obama er amrikaner. Det er vel så sansynlig at han er en muslim. Dette er selvsagt dypt bekymringsverdig. En amerikansk president som deler ideologi med vestens fiender islamisme og sosialisme er avskyelig! Det er er ett svik mot det amerikanske folk og alle frihets elskende mennesker i den vestlige verden!

Å legge ned rakett skjoldet er å invitere til rakett angrep fra Iran å Nord-korea og venesuela! Men det er selvsagt det den sosialistiske islamisten Hussein ønsker! At folk med øsnske om å utslette alle vestlige verider som frihet og demokrati får lov til å styre både i Norge og USA er en skandale!

35 tanker om “Er sosialisten i det hvite hus tilbakestående??

  1. Du vet iallefall ingenting! Hussein Obama er en sosilist som fører sosialistisk politikk, og bryr seg derfor bare om å ødelegge vestlige verdier!!

  2. Det stemmer, vil sammenligne Obama med Høyre i Norge og republinkanerne med en gal blanding av Demokratene (norske partiet) og KrF.

  3. typisk sosialister å bæsje i bukse å forvente at satsen ordenr opp!! For dere makter jo ikke å komme med ARGUMENTER for det dere menere nei???????

  4. Jeg ser ikke helt poenget med å føre språket som du gjør. At han er amerikansk statsborger og kristen er det ingen tvil om. At han ikke er sosialist er det heller ingen tvil om. Dog det inntrykket får man kanskje ikke når man ser amerikansk media, hvor Fox deler ut megafoner til gale høyrekonservative kristne i øst og vest. Du er vel en av de som tror helsereformen fører med seg dødspanel og? Jeg er ikke sosialismens største fan, men akkurat USA trenger å gå noen steg til venstre økonomisk og sosialt.

  5. FRPmannen tror du skal lese litt om hva sosialisme faktisk er for noe, er vel ingen som har lagt forholdene til rette for frie markedskrefter slik Hitler gjorde.

  6. Eeeh. Du skriver «en sosialistisk president som ønsker å se den vestlige verden brent og herjet av islamistene!» – hvordan har du kommet frem til at Obama ønsker den vestlige verden brent og herjet?

    «At folk med øsnske om å utslette alle vestlige verider som frihet og demokrati får lov til å styre både i Norge og USA er en skandale!» – Samme her… hva får deg til å tro dette?

  7. hahaha, hvor gammel er du «hildegunn»? Det var det mest usaklige og dummeste utspillet jeg har lest på lenge! Du er en større fiende for min frihet enn Krekar! Håper noen sender deg til månen…

  8. OMG, jeg har ledd så jeg hikset til Hildegunns innlegg, men sannelig fikk jeg en god latter av det du skrev også (den siste setningen),.. Jeg elsker alle mennesker som får meg til å le, jeg samler på dere!

  9. Det er tydlig at de fleste av dere ikke vet hva dere snakker om. Jeg bor i New York og kan med sikkerhet si at USA har aldri hatt en mer radikal president enn Barack H. Obama.

    Noen her kommenterer at Fox deler ut megafoner til konservative demonstranter. Denne personen har tydligvis sett for mye på CNN, ABC, NBC, MCNBC, CBS etc. som er de mest liberale mediene i USA. Alt disse stasjonene sender er for Obama og når folk demonstrerer mot Presidenten blir disse menneskene kalt rasister. Det er en grunn til at FOX network har enorme seer tall og slår ut alle de andre, dette fordi de er «fair and balanced».

    Det er meget vanskelige tider her i USA, med en administrasjon
    som spenner store summer med penger og skaper en enorm gjeld, langt mere enn noen tidligere regjerning.

    Får Barack H. Obama viljen sin vil USA aldri komme seg ut av finasiell avhengihet fra Kina.

  10. Obama er vel ca like mye sosialist som vår egne kjære Sutre-Siv. Når får vi høre kritikk av sosialisten Siv, Hildeunn?

    Kos og klem!
    -Dunder

  11. Med all respekt, sånn som du ordlegger deg så fremstår du som en bitter, uopplyst og lite nyansert person. Jeg synes at det at du vektlegger mellomnavnet til Obama er et tåpelig virkemiddel. Prøv å være litt mer imøtekommende og åpen så ser du kansje at alle ikke er så ille som du skal ha det til. Hvorfor kaller du sosialistene i det hvite hus tilbakestående? Det bør du holde deg for god for, før heller en sakelig debatt. Selv om det er din blogg og du har ytringsfrihet så har du et ansvar når du ytrer deg i det offentlige rom. Du fremstår som en steorotypisk frp stemmer, og du gjør ikke akkurat noe for å dempe denne steorotypen. Prøv å før en sakelig debatt så kansje folk tar deg på alvor.

  12. Skuffet:
    det er jaggu jævlig lite respekt du viser!
    Hele din kommentar er ett eneste lang personangrep som avsporer debatten. At dere sosialister ikke evner å argumnetre er velkjendt, men dette er ett lavmål!

  13. Det er riktig, Hildeunn! Her trengs det voksenopplæring.
    Ikke gi deg før alle har kommet opp på ditt nivå når det gjelder saklighet, objektivitet og argumentasjonsevne.

    Kos og klem!
    -Dunder

  14. Har du ikke skjønt det Hildeunn?
    Obama er bare en lakei for Stoltenberg og de rød/grønne horder?
    Ser du virkerlig ikke at vi er i ferd med å overta verden?
    Jeg trodde at du med ditt enorme intelekt hadde gjennomskuet oss for lenge siden.
    Men nå er det for sent!
    De røde faner marsjerer fram på alle fronter!

  15. Glenn Beck er en utmerket har et utmerket republikansk talkshow 😉

    Han har pepprett båd ekommunistene, sosialistene og demokratene.

    Sjekk han ut på youtube hildegunn

  16. Den eneste som er inkompentet her er deg. En spesiell grunn til at du bruker Hussein? skam deg, slutt å rakke ned på folk med andre religioner. DU er en mobber. Vi trenger ikke folk som deg, du skaper hat og splittelse, i motsetning til Barack Hussein Obama som skaper tilhørighet blant et mangfoldig folk

    • Sara:
      Trenger ikke sånne som meg!!+ DET er NETTOPP det vi gjør! mer enn NOENSINE tringer vi folk som modig og ured snakker ut mot SOSIALISTENSE MENIGSMONOPOL!! OM ikke min stemme trengtes hvor for er jeg da norges mest leste poltiske blogg???

      Hold sosialisttankene dine for deg selv det er ingen som bryr seg om dem!! Og har du ikke annet å komme med en avsporinger og personsjikane så kan du forvte deg reaksjoner!!!!!!!!! Ingen har rett til å kritisere min kamp!!!!!

  17. Jeg bryr meg om deg, Sara <3 Meningene dine er helt topp!

    Hvis Hildegunn sier at ingen har lov til å kritisere "min kamp" (mein kampf?), så hvorfor gnåler ho da om ytringsfrihet? :O Er det kun ytringsfrihet for de med rette meninger? 🙂

  18. sorry, den meldinga over er faktisk min! Jeg tabba meg litt ut der… For mye hasj på sosialistenes valgvake har nok skylda for sviktende hjernekapasitet 😛

  19. 1) Obama er ikke en sosialist. Han har aldri vært det, og kommer heller aldri til å bli det. Det demokratiske partiet står politisk sett til høyre for det norske Arbeiderpartiet, som heller ikke er noe sosialistisk parti (SV fyller den rollen i norsk politikk). USA har ikke noe alternativ til SV, og Obama ville sannsynligvis vært en moderat høyrepolitiker her i Norge. Å hevde at USA’s president er sosialist er propeganda fra den amerikanske høresiden, og faller på sin egen urimelighet.

    2) Ordbruk som nettopp ‘sosialist’, ‘folkefører’ og at den vestlige verden vil bli ‘brent og herjet av islamistene’ blir nesten for dumt til å overhodet bli tatt opp. Dette er skremselspropeganda på sitt værste, med ene og alene det formål å sverte administrasjonen i øynene til de som ikke har nok innsikt til å sette seg inn i hvilken politikk som faktisk føres. Fox News har vist seg som eksperter på dette med sine mer eller mindre «fair and balanced» synspunkter. Administrasjonen arvet et gigantisk rot fra Bush-administrasjonen, som det vil ta tid å rette opp.

    3) Rakettskjoldet (skrives i ett ord) har vist seg å være et gigantisk tapsprosjekt som det heller er tvilsomt om faktisk ville ha fungert i praksis. Politisk sett har planene vært en katastrofe. Denne beslutningen vil bedre et anstrengt forhold til Russland, og når etteretningsskilder nå kan føre bevis for at Irans utvikling av langdistanseraketter ikke på langt nær har eller vil komme så langt som tidligere antatt, faller også hensikten med skjoldet bort. Et større sikkerhetspolitisk samarbeid med Russland vil i denne betydningen bli mye mer hensiktsfullt.

    En liten faktaopplysning til slutt. Med et offentlig helsevesen på linje med det som er normen i de fleste industrialiserte land med unntak av USA, vil kostnadene gå ned, tilbudet bli bedre, og vanlige amerikanere vil ikke lenger risikere å bli ruinert pga sykdom. Forsikringsselskaper vil ikke lenger kunne nekte helseforsikringer eller utbetalinger basert på «pre-existing conditions», og 50 millioner amerikanere vil ikke lenger gå uforsikret – hovedsakelig av økonomiske grunner.

    Dessuten. Å hevde at de rødgrønne fusket seg til valgseier er ikke bare en virkelighetsfjern konspirasjonsteori. Det blir like dumt som å hevde at Sarah Palin ville ha blitt en god president. Det norske folket har valgt 4 nye år med ansvarlig økonomisk styring, en rettferdig fordeling av vår felles velferd og et samfunn hvor også de svakeste har sin rett til et verdig liv.

  20. Hildegunn………
    nå har jeg satt opp et riffle siktet mot vinduet ditt……………
    Håper du føler deg trygg……
    er det sånn det skal være, trusler for trygghet?
    Kanskje det, det finnes jo slike som deg!!!!!!!

    din fjomp…..

  21. Jeg skal avsløre en liten hemmelighet for deg. Folk leser bloggen din fordi de får en svært god latter. Når latteren har lagt seg blir de ufattelig provoserte av at det finnes så umennsklig ignorante folk i landet vårt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *