Sosialister arbeider aktivt for å avskaffe demokratiet!

At sosialsiter i offentlige posisjoner er ett deomkratisk problem har jeg satt fokus på tideligere. Og sannelig har det vist seg at som jeg hevdere så er dette ett enormt problem!! Det er nemlig slik at sosialsime REPRODUSERER SOSIALSIME!! Sosialismen er ett onde som må rykkes opp med roten, sosialismen er en pervers udemokratisk ideoligi som ikke har noen som helst slags plass i ett demokratisk samfunn!!

Det viser seg nemlig at statsitisk sentralbyrå egentlig burde hete SOSIALISTISK SENTRALBYRÅ!!! Det viser seg nemlig at de systematisk manipulerer valgresultatet i den hensikt at folket vilje ikke skal gjeldepå stortinget og i stortingvalget og at bare kandidater som er spiselige for de sosialistiske makt haverne skal komme inn! Det er fulstendig skandale!!

Jeg forlanger sjefen i SOSIALISTSTATISTISK sentralbyrå sparkte! Jeg forlanger komunalministerens avgang! Jeg forlanger ett ikke-sosialistisk valg system!

Det viser seg nemlig at det er ikke nøytrale innstanser som kontrolerer stemme kontrolltellingen! Det er offentlilege innstanser gjennomsyret av sosialisme ovenfra og ned!! At statsistisk sentralbyrå ikke evner oppgaven å føre statistikk beviser denne saken! Altså må det ned legges! Dette byrået er uansett bare en byrde for skattebetlaernes penger, de lager bare uvesntlig statestikk manipulert av sosialistregimets ønsker for å kue folk flest med løgner om klimakrise og inflasjon og annen skremselspropagnada. Den enest grunnen til at dette byrået eksisterer er som en vernet bedrift for sosialister som ikke evner å utdanne seg til noe nyttig. Det er en skam og en hån mot folk flest!

Og så viser de seg at FYLKESKOMMUNEN kontroll teller stemmene! Man setter bukken til å passe havresekken! Man setter sosialister som har som mål å fjeren demokratiet til å vokte demokratiet! Er det rart dette landet går i dass?

Det er kun om man fjerner sosialismen fra bildet at man kan få rettferdighet!

52 tanker om “Sosialister arbeider aktivt for å avskaffe demokratiet!

  1. Det er bekymringsverdig at statlige etater skal kontrolere valgresultatet! Dette burde absolutt være en oppgave for private, uavhengige aktører!

  2. Idiotisk, kunnskapsløst, uintelligent og barnslig. Ikke vet du hva sosialisme er, ikke vet du hva demokrati er, ikke vet du hva Statistisk Sentralbyrå er. Akkurat som med andre freppere, så lurer vi på om dere har skjønt verden i det hele tatt.

  3. Vi kan ikke stole på valgresultatet lenger, hvem vet om det fins andre manipulasjoner nå, ofr at det fortsatt skal bli en srøgrønn regjeringe. Dette virker for tilfeldig og useriøst nå. Her trenges det andre kontrollrutiner, og rutiner som det ikke kans jukses med, for at valgresultatet skal passe sosialistene. HVem vet, kansje nioen har trukket vekk noen tusen stemmer til venstre eller lagt til litt for mange til Ap.

  4. T-bone:
    Typisk sosialistsvar! dere hjernedøde undermennekser kan bare gå o g dø! ingen vil savne dere! Jævla degenereret aper! Tibakeståender drittklumper!! Fy faen som jeg hater sosialister! Helvetse anlakuker!!!!! Jeg skulle gjeren har jaktet dere ned en og SÅ!!!! Jæval undermennesker!!!!!!!!

  5. bart:
    Jeg forsøker å holde en siviliser debatttone i mitt komentarfeldt. Se mine komenteringsregler. Typisk sosialistsvar som personsjikane og avsporing vil bli slått knallhardt ned på.

  6. Det er ikke meningen å rette noe ad hominem-angrep mot bloggeren, men det hadde vært i ditt paranoide angreps favør om du visste betydningen i begreper du brukte, og det hadde vært bedre om de også var stavet korrekt, om ikke annet for syns skyld. Feil skjer og i slike tilfeller må svakhetene i systemet avdekkes og fjernes slik at dem ikke skjer igjen. Stemmetelling i private hender er ingen garanti mot at slike feil skjer.

  7. hahaha ! hahahahahah

    «T-bone:
    Typisk sosialistsvar! dere hjernedøde undermennekser kan bare gå o g dø! ingen vil savne dere! Jævla degenereret aper! Tibakeståender drittklumper!! Fy faen som jeg hater sosialister! Helvetse anlakuker!!!!! Jeg skulle gjeren har jaktet dere ned en og SÅ!!!! Jæval undermennesker!!!!!!!!»

    hahahahah «typisk sosialistsvar? Hva skal jeg si til svaret ditt da? Typisk idiotsvar? «gå å dø» er jævlig bra sagt. VELDIG humant, og VELDIG saklig.

    Uten å vite for sikkert, så tipper jeg at du stemmer FRP…det er bare sånne hjernedøde personer som deg, som aldri har satt deg inn i politikk som kan snakke sånn her….og det eneste dere gjør er å terge opp andre med de latterlige idealene deres..

    og hvis du virkelig tror at det demokratiet vi lever i og har levd i ei god stund nå er frihet, så bør du gå å spise en bolle…vi blir bare mer og mer lik USA, og alle ser jo hvor skakkjørt det landet er..

    «sosialistiskstatstisk byrå» hahah good one…du bør ta opp ei bok, fordi du vet virkelig ikke hva noe av det du prater om…

  8. Hei Hildegunn.

    Jeg skal forsøke å ikke komme med et sosialistsvar…
    For det første så man feilen med en gang, og rettet den opp. For det andre har det vært internasjonale valgobservatører i Norge som har fulgt opp hele prosessen, og jeg har ikke sett eller hørt at de har kommet med noen store innvendinger mot hvordan valget ble gjennomført. For det tredje vil jeg gjerne høre hva du legger i denne sosialismen som du hater så inderlig, og hvordan du tror norge hadde vært i dag dersom vi ikke hadde hatt den nordiske modellen som grunnlag for vårt samfunn, men heller den Amerikanske for eksempel.

    Svar på disse spørsmålene, så blir jeg gledelig med på en liten diskusjon 🙂

    Også bare en liten ting til: Gjelder kommentarreglene for alle som kommenterer? Inkludert deg?

  9. Hildegunn: Du skriver så latterlig dårlig, at det ikke er mulig å ta deg på alvor. Du virker ikke så fryktelig intelligent at det gjør noe, er du 12 år? Nei forresten, 12 åringer kan jo skrive atskillig bedre norsk enn deg, så du er nok mye yngre. Vet mammaen din at du har en blogg der du driter deg ut? Bruk tiden på norsktimene i stedet du, det ville vi alle være takknemlige for. Når du blir større vil du nok lære deg litt mestring av aggresjonen også, lille venn. Jeg ønsker selvsagt ikke at du skal dø, men det hadde vært fint om du kunne utviklet intelligensen din.

  10. sakens kjerne terger?! ser dessverre fortsatt at mange sosialister stigmatiserer og setter borgerlige velgere. Respekt for andres meninger burde være gjeldende for, om ikke minst, også sosialister. Tror utdanning, og ikke NAV, vil være en fremtid å søke for slike.

  11. Punkt 1: Lær deg hva begrepene betyr før du forsøker deg på en debatt
    Punkt 2: Lær deg normal norsk rettskriving
    Punkt 3: Selv om dette er din blogg, så er det en fordel å følge normal nettetikette, mtp. språkbruk osv.
    Punkt 4: Det er fullstendig frivillig å bo i dette landet, kanskje du skal forsøke deg i et annet land og se om det er så mye bedre der.

    Heldigvis er det mange nok vettuge mennesker i dette landet, slik at vi unngikk tanketomme freppere i regjeringsmakt, denne gangen også. Vil nok også tro at etter Carl Ivars motbydelige angrep på Lars Sponheim, og Siv Jensens ubehagelige væremåte, så har mange også våknet og forstått hvor galt dette kunne gått. Naturen i landet vårt kan ofte by på kjølige utfordringer, da er det viktig å beholde varme og fellesskap i samfunnet ellers – noe man aldri ville kunne få med freppere ved makten.

  12. Spørsmålet her er vel egentlig bare hvor tidlig man skal gå ut med tellingene, og hvorvidt det skal være mulig å følge med «live» mens det blir telt.

    Skal man ha full innsikt på denne måten, må media også ta seg en pille og ikke trå til med krigstypene med en gang noe er midlertidig lagt ut. Alternativt så går ikke SSB ut med noen tall i det hele tatt før de er kvalitetsssikret og endelig telt for siste gang.

    Dette går seg nok til til neste gang. Nå fikk vi et par slike glipper denne gangen, da skjer det (forhåpentligvis) neppe igjen. Det er ikke sunt for de involverte politikerne at det snur så mye som det har gjort denne gang. Men mer enn en sosialist-konspirasjon viser vel dette bare hvor jevnt dette valget var, og hvor små forskyvninger som skal til før utjevningsmandater endrer seg. Slike småfeil er det nok noe av hver gang, men sjelden det har så store konsekvenser som denne gang.

    Men, hadde resultatet vippet litt over til borgerlig side, så hadde vi jo fått en ren Ap-regjering om et par uker, så sosialistene kan sies å ha bukta og begge endene på denne her. Vel Ap, ihvertfall 🙂

  13. Ikke slå alle som stemmer FrP under den samme kammen som Hildegunn. Ikke alle har sånne meninger og er like umenneskelig.

    På samme måte som noen FrP’ere er idioter er det også noen fra alle de andre partiene som er idioter. Slutt å generaliser.
    Dersom noen er uenig med deg betyr det ikke at personen er en idiot, bare at han ønsker å leve livet sitt på en litt annen måte enn deg. Dette må vi som mennesker klare å godta istedenfor å skjelle hverandre ut.

    Jeg kan være enig til at det bør stilles spørsmål til det offentliges ansvar for opptelling av stemmer, men at SSB har noe med dette å gjøre er bare tull. Hildegunn, skjerp deg, veldig barnslig måte å skrive på. Dersom du ikke kan godta at andre mennesker er annerledes enn deg selv, hvordan forventer du at de skal respektere deg?

  14. faen jeg er helt enig med deg hildegunn, de er forbanna sosialistere som er ute etter å ødelegger dette landet fra grunn av. bare se på hvordan det rød grønne kuppa valget de fikk ikke på langt så mange stemmer som det sier. de er ikke rart at dette landet går til helvete når vi ikke ikke engang kan stole på demkratiet vårt. jeg håper at de intrenasjonale valg observatørne finner ut av hva det egentlig det er som har sjedd her, og at de ansvarelige stilles til ansvar for det de har gjort.

  15. Nå er frp rene kommunister i forhold til Hildegunn. Der har de noe å strekke seg etter. Men det jeg vil fortelle Hildegunn, som hun kan spre ut i sitt neste innlegg er dette: Sosialister har metoder folk flest ikke kjenner til. F.eks når du vaksineres. Du tror at det er en vaksine du får, men det de egentlig sprøyter inn i folk flest er en meget ondskapsfull teknologisk bakterie. Den angriper hjernen og manipulerer sanseintrykkene kraftig. Når folk flest da går og stemmer vil de ta seddelen som det står frp på,. med hjernen er manipulert, så de trekker egentlig en ap-seddel. Derfor gjorde sosialistene så godt valg i år.

  16. Jeg foreslår at dere som er kritiske til systemet melder dere/søker jobb som valgmedarbeider eller går og observerer stemmetellingen ved neste valg. Det er nemlig helt åpent i alle norske kommuner. Der vil dere få et unikt innblikk i hvordan valg og demokrati fungerer i praksis. Jeg kan love at både politisk avhengige og lekfolk kontrollteller stemmer helt uavhengig politisk sympati. At alt foregår innenfor klare rammer og under full åpenhet. Både demokratisk forsvarlig og veldig detaljert. Kunnskap om systemet er en forutsetning for å uttale seg.

  17. Regelverk for kommentarer:
    «Du er i din fulle rett til å være enig eller uenig i det jeg skriver. I begge tilfeller forventer jeg at du fremstår på en høflig, intellektuell, akademisk og reflektert måte, uten å virke nedlatende, bedrevitene eller arrogant.»

    Er du ikke litt selvmotsigende her, Hildeunn?
    Eller var det uakademisk formulert av meg…?

  18. Hildegunn sier:
    T-bone:
    Typisk sosialistsvar! dere hjernedøde undermennekser kan bare gå o g dø! ingen vil savne dere! Jævla degenereret aper! Tibakeståender drittklumper!! Fy faen som jeg hater sosialister! Helvetse anlakuker!!!!! Jeg skulle gjeren har jaktet dere ned en og SÅ!!!! Jæval undermennesker!!!!!!!!»

    Hildegunn sier
    bart:
    Jeg forsøker å holde en siviliser debatttone i mitt komentarfeldt. Se mine komenteringsregler. »

    Ble du slått som barn?

  19. : ) Er dette «smil til den skjulte bloggen» Står brødrene Schou bak? Hvor tid blir svarene lest opp høyt i et P3 program? Hvor mange gikk på tullpratet i denne bloggen? Hvis dette mot formodning skulle være en seriøs blogg, så bør landets aviser ha en «vær varsom plakat» på de som med et tastetrykk kan legge linkene sine under avisreportasjene. Denne type «greier» er støy i det offentlige rom, og pc`en burde bli inndratt og solg på politiets månedlige auksjon.

  20. Herre min hatt for en ignoranse. Dere freppere får meg til å le.
    Du vet jo ikke hva et demokrati eller sosialisme er engang.

    Forresten, hvordan kan du si at du holder en sivilisert debattone når dette var svaret ditt til T-Bone?:
    «Typisk sosialistsvar! dere hjernedøde undermennekser kan bare gå o g dø! ingen vil savne dere! Jævla degenereret aper! Tibakeståender drittklumper!! Fy faen som jeg hater sosialister! Helvetse anlakuker!!!!! Jeg skulle gjeren har jaktet dere ned en og SÅ!!!! Jæval undermennesker!!!!!!!!»

    Du har et virkelig et stort mentalt problem. Vær så snill og oppsøk en lege. Men hvis dette er en sivilisert debattone hos freppere, forklarer det mye.

  21. Og hvordan inni granskauen kan du si dette?: “Du er i din fulle rett til å være enig eller uenig i det jeg skriver. I begge tilfeller forventer jeg at du fremstår på en høflig, intellektuell, akademisk og reflektert måte, uten å virke nedlatende, bedrevitene eller arrogant.”

    Enten er du satirist, eller så er du bare veldig, veldig forstyrret.

  22. Er sikker på at dette er Frps eget triks.. Hanekamhaugen skulle nemlig blogge live på VG idag kl 12:00!
    Det kom sikkert alt for mange vansklige spørsmål hun ikke har peiling på og Geir Mo oppdaget at damen kunne ikke skrive engang. Derfor arrangerte de dette selv! Hvor mye troverdighet tror du Frp får om Siv Hanekamhaugen kom på VG og sa: Bøker er ikke kultur?
    Analfabeter!

  23. Har sjekka litt andre innlegg fra Hildegunn på bloggen. Tipper at denne bloggen ender som hovedfagsoppgave innen noe som har med medier og samfunn å gjøre. Hildegunn later som «hun» har skrivefeil og er generelt forstyrra. Morro å gå på limpinnen. Men hva gjør man ikke i et land som snart dør av kjedsomhet fordi alt kommer rennende på ei fjøl i form av en sprengfull pengebinge. I Norge merket bare en brøkdel hva finanskrisen var, i resten av verden var det krise. Så vi kan således sitte å dra navlelo ut av navelen og diskutere idioti, drikke sutrevann, og klage på systemet mens vi som pensjonister hever trygda på «hytta» i Spania og Thailand. Jeg regner meg selvfølgelig i samme kategori, da jeg får min månedlige lønn og bor på Grunerløkka og etterhvert sakte men sikkert kjeder meg i hjel i den lille andedammen vi bor i. Beviset på det er at jeg både gidder og har tid til å skrive inn her. . Vi er en gjeng patetiske jævler som hadde fortjent å måtte gå sulten mer en to minutter før vi må innom seven eleven for å kjøpe ei pølse vi må jobbe ti minutter om dagen for å ha råd til.

  24. Hildegunn:
    Typisk sosialistsvar! dere hjernedøde undermennekser kan bare gå o g dø! ingen vil savne dere! Jævla degenereret aper! Tibakeståender drittklumper!! Fy faen som jeg hater sosialister! Helvetse anlakuker!!!!! Jeg skulle gjeren har jaktet dere ned en og SÅ!!!! Jæval undermennesker!!!!!!!!

    Hva slags menneskesyn er det du utviser? Du er jo værre enn en frp’er. At du ikke heller engasjerer deg i partiet vigrid i setedet.

  25. Kjære Hildegunn ! Du fortsetter å ignorere (overse, bare i tilfelle du ikke forstår) mine gjentatte spørsmål. Når kommer forklaringa på at du ikke finnes i noen registre?

  26. Morsomt innlegg, jeg er enig i noen ting du skriver, og som du helt riktig stiller spørsmålstegn ved. Det ville vært mye verre å gå rundt som en åndssvak naiv undulat som de fleste som har kommentert innlegget ditt er. Men Hildegunn, alt er ikke helt sort/hvit, som du vet så stemmer halvparten av folket på sosialistiske partier i den tro at de vil utrette noe godt (forgjeves men allikevell er det et håp de har enten av frykt eller av ren egeninteresse (700 000 mennesker jobber jo i det offentlige))

    Fortsett å sett deg mer inn i materien, du er inne på noe:)

  27. Hvor gammel er du egentlig?
    …og et lite tips; om du vil virke en smule mer troverdig bør du lære deg enkel rettskriving, det er ikke så forferdelig vanskelig skjønner du (og samtidig lære deg litt om hva de ulike partiene står for, kanskje?).

  28. Hildegunn skrev:
    T-bone:
    Jeg skulle gjeren har jaktet dere ned en og SÅ!!!! Jæval undermennesker!!!!!!!!

    uff da.. undermennesker..
    det er jo direkte nazistisk!!

  29. Etter å ha fulgt SuperDuperHildegunns rabuleringer en stund har jeg kommet til følgende konklusjon:

    Enten er det en liten gruppe mennesker som står bak dette, eller så er det en person med bipolar lidelse. Byttet av språk og stil er så stort og konsekvent at jeg ser få andre muligheter. Er det en person med bipolar lidelse håper jeg personen får hjelp og behandling før det skjer noe ille. Skyting av sosialister og undermennesker kan vel bare oppfattes som trusler.

  30. Hallo i luken, la vær å ta dette alvorlig, det er det samme som når folk hisser seg opp over Otto Jespersen, ikke et ord av det han sier er alvorlig… La oss ta en analyse: Se innlegget om bevis for sosialistenes valgfusk. Frp har brukt slagordet «for folk flest» i valgkampen. Bytt ut «folk flest» med «frp-velgere», hva står det da? Jo at de legger valglokalene til steder frp-velgere ikke kjenner til, f.eks biblioteker… Og se øverst på siden, der står det Hildeunn,, det har blitt kommenert, men det har likevel ikke blitt rettet opp,. i regler for kommentarer står det at det legges vekt på god grammatikk, korrekt norsk osv,,,,

  31. Er det noen av de som holder med Hildegunn som skjønner hvorfor det finnes utjevningsmandater?
    De største arealene i Norge har minst innbyggere, og utjevningsmandat er med på å sikre interressene til disse områdene.

    Ja, leit at høyresiden ikke fikk full uttelling, for jobben de har gjort, men skulle man ikke hatt slik «urettferdig» ordning, ville jo de tre nordligste fylkene blitt rævkjørt og aldri hørt eller tatt hensyn til.

    Siden jeg regner med at det ikke bare er ekle, teite, idiotiske, rævkjørte, knallteite sosialister som kan nyte godt av fisk og evt. olje som måtte ligge i lofoten og barentshavet, tipper jeg at dette kan gavne høyresidens representative andel i det Norske folk.

  32. M.
    Du har tydeligvis ikke lest mine kommenteringsregler!!!!!
    Det er så jævla typisk dere sosialister å forsøke å spore av debatten med usaklige innlegg og personforfølgende sjikane. Jeg behøver ikke svare til deg om hvor gammel jeg er!!!!! Overlat debatten til oss som forstår politikk. Så kan du leke viktigper i din egen sandkasse.

    DUST!

  33. Jeg føler med deg Hildegunn som får forurenset bloggen din med jævla sosialist innlegg!!Men husk at i Norge begynner barna i sosialist-barnehager før de begynner på sosialist-skoler og får sosialist-utdannelse.Ikke rart det flommer over med sosialister.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *