Sosialistne bak ran og 9/11!

Vi har sett det før. Sosialistne sørger for å gjennom føre en stor medie operasjon, såkalt red flag operasjon, for å få fritt spille rom til å gjøre som de vil, hvorfor kom ranet i svergie nesten samtidig som sjefsidolog på den ekstreme venstre siden Torhbjørn Jagland får stor makt i europa?! Tidliegere i uken har vi set hvor stor inflytelse sosialistne i Norge har hvor Jens Stoltenberg kom og gav ordrer til britiske labour og hvor de diskuterte den internasjonale sosialime i europa sin strategi for å ta over europeisk politik med makt!

ranet i svergie kan like gjerne være en false flag, og også finansierings operasjon lik den vi så 9/11 den 11.september 2001. Sosialstne var redde når høyresidn hadde fremgang både i europa og USA og måtte tvinge andre over på sin side med VOLD og TRUSSLER! sosialisten Tony Blair som del av britisk labour som får ordre fra Jens Stoltenberg på sine landsmøter og som møtes på bildenberg møter, advarte mot disse angrepene LENGE FØR DE SKJEDDE!  Jødne er som kjent de sanne grunn leggerne av sosialismen, og disse sørge selvfølgeli for at før alle red flag operasjoner så blir pengene i World Trade Center eller i sverige kjørt inn på kontoene til partiapparatne i de sosialistiske partiene! Hvordan tror dere at obama, som hadde lite støtte i den amerikanske befolkning klarte å få alle pengene han trengte til å drive valg kamp og å bestikke nok til å fikse valg i USA ellers? Med hva bestakk norske sosialister folk for å fikse valget i Norge? Penger fra World Trade Center selvfølgelig, og nå må et ran i sverige til for å finansiere valg i Storbritannia til neste år!

Sjefssosialistn Jagland står selvføgelig å drar i trådene her. Han er også en av de som sørget for å lage til et falskt sosilistisk hat mot jødene for å villede massene vekk fra å forstå hvordan jødene står bak og finansierer sosialistnes valg juks og valg kamp. At sosilister her hjemme, og i utlande også har sterke bånd til islamister og terrorister viser også at de klart er med på å stå bak dette! JEG KOMMER IKKE TIL Å HVILE FØR SANNHETEN ER KOMMET FREM!

VÅKN OPP OG SE SANNHETEN!!

Annonser

56 tanker om “Sosialistne bak ran og 9/11!

 1. Personsjikane er typiske sosialistsvar!!! men når dere alle blir hjerne vasket av chemtrails og sosialistisk skole!!! du får håpe du er nok hjerne vakset til å få overleve 2012!!!

 2. Dette er kanskje slemt av meg, men å lese hildegunn sine blogginnlegg gjør meg så utrolig glad, verre rabbel og udokumenterte barnehage påstander har eg aldri før sett likt 😀
  er utrolig at hun/han/det faktisk kan påstå at ranet i sverige kan kobles opp mot thorbjørn jagland og at 9/11 var et sosialistisk angrep på verden ;D

  og dette er ikke persjonsjikane hildegunn, dette er bekymring for hjerneskaden du har pådratt deg når moren din mistet deg i gulvet når du var spedbarn

  fortsett å skriv er du snill, du sender velgere over til den rødgrønne siden for du kan få selv siv jensen til å skamme seg

 3. Du er jo helt paranoid, og bør nok legges inn. Dine fantasier overgår jo Asbjørnsen og Moe så det holder, men de var nok bedre i rettskrivning enn deg. Hodet ditt må jo være vasket med saltsyre innvendig, det er kvalmende å lese slike syke kommentarer som du kommer med. God bedring!

 4. Vi fikset valget! Jeg er stolt av det, så vi fikser dette også 🙂 Vi hater USA fordi vi hater frihet, så lenge leve sosialismen! Jeg elsker sushi fra Japan (spesialimportert) og jeg elsker hasj! Jeg håper bare eks-statsminister og tidligere AP-leder Torbjørn Jagland klarer å smitte sosialisme over på de andre landene i europa så vi sosialister kan få mer penger til hasj og sushi!

 5. sosialiststolthet: fint at du innrømmer det!!! du prøve deg jo bare med misledne informasjon som er typisk for sionistisk propaganda fra venstre sidn! Du vet godt at når Nimberu kommer i 2012 så skal sosialistne drepe oss andre og gjennomføre sin plan!

 6. Jaaaa drepe alle!!! det er sosialismen mål!!!

  *Holder opp et STOOOORT sarkasme skilt sånn at hildegunn kan få det med seg gjennom den trange lille nøtten sin*

 7. Jeg er sosialist, spiser kattunger til frokost og vil at Jagland skal bli konge av hele verden. Så kan vi dra på Frepper-jakt, og le høyt og støyende når planen er gjennomført.
  Pokker ta at Hilde Unn avslørte oss nå, vi som var så nære…

 8. sosialsmens mål er TVANG og utrydelse av meningsmotstandere. Nasjonalsosialistne prøvde under 2.vk, og samtidig hjalp de de jødiske sosialistne til å lage tidens kampanje til å komme i makt over hele verden, sosialistn stalin drepte flere hundre millioner for å få igjennom sitt.

  det er nå lenge siden, neste bølge kommer snart!

 9. Vet ikke hva jeg skal si til dette her! Mister munn og mæle…
  Så lenge du holder dette rebeliske ungdomsskole-nivået på denne bloggen, vil ingen ta deg seriøst. Hadde du klart å argumentere godt for deg uten disse grandiose fiksjonene dine, så hadde det kanskje vært interessant å lese…

  MEN!! Du har ett indirekte poeng i innlegget ditt… Jødenes politiske og økonomiske maktinnflytelse på verdensbasis.. Alt dette andre oppgulpet med Jagland, Stoltenberg, Blair, Obama? UFF!!!

 10. Hvis denne bloggen er..

  1) En ironisk ment fremstilling av den ekstreme høyresiden under psydonymet Hildegunn (aka Hildeunn), vil jeg gi deg et stort kompliment for humor i John Stewart-klassen! Ler like godt av innleggene dine hver gang.

  2) De oppriktige meningene til en forstyrret person som faktisk mener det hun skriver, vil jeg råde deg til å søke hjelp så snart som mulig. Isåfall vil ikke påstandene lenger være morsomme, men heller tragiske.

  Nå heller jeg heller mot alternativ 1, så setter meg godt til rette og venter på nye herlige og ironiske innlegg fra den kanten, mens jeg gapskratter med god samvittighet!

 11. Burde absolutt vurdere å begynne å jobbe for theonion.com. Jeg tar naturligvis for gitt at dette er ironisk ment, og en knakende morsom parodi på konspirasjonsteoretikere og deres syke feberfantasier. 🙂

 12. Det er like stor fornøyelse hver gang jeg oppdager en link til denne bloggen fra vg.no eller dagbladet.no å kunne rapportere den som søppelpost.

 13. For de av dere som tar sannhet og frihet alvorlig og som ikke bare driver personsjikane og desinformasjonsarbeid for sosialistmafian så kan jeg anbefale følgende artikel som en start på ens søken etter sannhet og frihet: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/et-vei-kart-for-den-som-ønsker-a-bli-opplyst/

  Til sosialistne her som velger å bruke tiden sin til å prøve å felle meg, dere kommer aldri til å vinne! jeg er opptatt av FRIHET OG SANNHET!!

 14. freddie: det begynne å bli klart for meg at du er case officer hos sosialistne, mest sannsynlig er du kanskje også jødisk siden du har fått en slik stilling? jeg er klar over at du over våker meg og prøver å stoppe meg og at dette er jobben din, men du kommer aldri til å klare det!

  Det er litt skremende at dere ussle sosialist jøder har opprettet en case på meg og fått egen officer på den, men sosalistisk eteretning er jo verdenskjent for å prøve å over våke, angripe og drive des informasjon! hvor i fra i verden jobber du?!?

 15. Hva for en stilling er det du i ditt konspirasjonsparanoide verdensbilde ser for deg, «hildeunn»?

  Jeg er en vanlig mann i gata, som under en artikkel på dagbladet.no finner en lenke til din blogg. Til høyre for linken kan man velge om man rapportere inn lenken som søppelpost.

  Det største beviset på at jeg ikke har makt som du beskriver er at bloggen din fortsatt er oppe.

 16. Skiftet spor, «hildeunn»?

  Jeg lurte litt på hvordan bloggen deres skulle være aktuell etter valget, når alt frem til valget har handlet om sosialistene og valget.

  Nå ser jeg at dere hiver dere på en ny bølge, sosialistene og konspirasjonsteorier.

  Ingen dum ide egentlig, da kan dere jo holde på for evig.

  Fra å parodiere freppere til konspirasjonshysterikere, overgangen er kanskje ikke så stor.

 17. du og dine medarbeidere driver med des informasjon Freddie, jeg ser rett igjennom dere! der kan ikke ta ned bloggen for det vil bevise at jeg har rett, og det tør dere ikke! i stedet for later dere som om dere er andre og driver med des informasjon og hets i kommentarfelt for å unngå at SANNHETEN OG FRIHETEN får fotfeste!!!

  Du kom jo sent i kveld Eddie, arbeider du med chemtrails også din fordømte råttne sionist sosialist??!?!

 18. Nå, nå, nå, dere hildeunners, hvem er det som later som de er noen andre.

  Bra navn egentlig, The Hildeunners…kaller dere det fra nå av.

 19. jeg ADVARER deg Freddie! Jeg er en strek og modig kvinne, men du bryter gang på gang mine regler og jeg har midler til å fjerne alle dine komentarer og nekte deg å kommentere!! LES REGLENE FREDDIE!

  At en slik analslikkende skittne jøder som deg finne tid og krefte til å plage meg er jo ikke rart når pengene renner inn på konto fra WTC og ran. DU har BLOD på hendene når du sitter her og angriper meg og FRIHETEN OG SANNHETEN med støtte fra slike mord. Var du en av jødene som evakuerte WTC kanskje?!?

  Du er redd for å bli avslørt og da prøver du heller å lage teite svar og kalle navn på meg. at du med peniskompleksene dine har blitt en overløper til sosialismen og folkemordere er bare synd og skam! VÅKN OPP!!

 20. Freddie Eddie, brukar ikkje du litt vel mykje tid og krefter berre for å fortelle alt folket at du ikkje likar denne bloggen?

 21. Gizmo Hurvelknukfuttlia, aka one of the members of The Hildeunners, bruker du ikke litt mye tid og krefter berre for å fortelle meg at jeg bruker mye tid og krefter på å fortelle alt folket jeg ikkje likar denne bloggen?

 22. Ok, du er kanskje innpå noe Hildegunn. Jeg skal heller lese litt på linken du la ut og vurdere materialet seriøst. Ser nå at det blir dumt å la mine egne komplekser gå utover deg her i ditt kommentarfelt, jeg beklager på det sterkeste.

  Takk for at du har åpnet øynene mine for andre synspunkter enn mine egne. Jeg vil kanskje etterhvert komme med informasjon om arbeidet jeg driver med for min organisasjon for å la andre se sannheten.

 23. Jeg trodde først, fram til valget, at denne bloggen var opprettet for å disse frp, men nå som det fortsatt freser av saklig aktivitet her sniker en annen tanke seg inn i hjernebarken, kanskje denne bloggen bare er til for å skape blest rundt viktige temaer som jeg til nå har oversett fordi mine øyner var lukket.

 24. Takk for det Hildegunn 🙂 Du er en klok og god kvinne! Takk for at du hjelper meg med mine komplekser og lar meg se sannheten 🙂 Du er en viktig stemme i den norske bloggverden.

 25. har du et ønske om å dele mer med verden om dine erfaringer som medlem av den verdens omspenende jødiske og soslistiske organisasjonen? Er det hva du mener med blink?!

  Takk for gode ord Freddie! 🙂

 26. Osama bin laden sa vi sosialister skulle få et ubegrenset antall penispumper hvis vi styrte 2 fly inn i World trade Center. Det hjelper godt på våre peniskomplekser! Jeg har blod på hendene, men bryr meg ikke. Det er fordi sosialister ikke ble født med samvittighet. —– DET VISSTE DU VEL HILDEGUNN?? —- Vi må iverksette planen vår om verdensherredømme før hildegunn sin politisk rett-opplyste blogg får folk til å innse at vi bruker 90% av Ola Nordmanns inntekter på sushi, hasj og analkuler!

 27. Hipp Hurra for FRP! Håper de fjerner jødene som angrep wORLD TRADE SENTERET OG ALLE SOSIALISTER PÅ JORD.

  TAKK FOR AT DET FINNES INTELLIGENTE FOLK SOM DEG PÅ NETTET HILDEGUNN!

 28. Så denne bloggen er «fake», altså opprettet av en sosialist for å få motstanderne til å fremstå dumme? Kunne helst gjort det litt mindre åpenlyst, men er ikke overrasket over at det var utenfor dine evner.

 29. Jeg hørte nylig rykter om at «Hildegunn» egentlig er Jagland selv, og at han bruker denne bloggen kun når han har spist fleinsopp eller drukket for mye geitemelk.

 30. Pressemelding:

  Svensk politi melder at de nå har arrestert den hovedmistenkte etter det dramatiske pengesentral-ranet. En gråhåret nordmann, som trolig er helikopterpilot og våpenekspert, er innbrakt. Han var på vei ut i Europa da han ble arrestert, med 36,9 millioner svenske kroner i bagasjen. Han hevder selv å være uskyldig, og at pengene stammer fra hussalg. Huset omtales som «det norske hus». Den mistenkte nordmannen ønsket ikke å uttale seg til pressen, men i det han ble ført bort av politiet skal han ha sagt «Vi skal komme tilbake, vi er der allerede…»

  Saken oppdateres.

  Kos og klem!
  Dunder

 31. Kommentarene til Red Power er fjernet og merket som søppelpost pga spamming av kommentarfeltet. Sosialistne bør finne seg andre måter å utrykke seg på enn å drive på med spamming og spre des informasjon og falske rykter

 32. @ Red Power:

  Hele den teorien baserer seg på at det navnet du nevner ble sensurert. Men når du nevner det samme navnet, så ser det ikke ut til at du blir sensurtert.

  Jeg mener at Når Freddie nevnte det i en tilfeldig sammenheng, ble han sensurert. Men når hele «konspirasjonen» avsløres, så er det ingen sensur?

  En mer sannsynlig tori er vel at Hildegunn (eller hvem nå enn som står bak bloggen) ble lei av gnålinga til Freddie Eddie og bestemte seg for å sensurere fyren for å bli kvitt han. Tilfeldigvs sammenfalt dette med at Freddie nevnte Mads (hvis ikke må nevnes?).

  Mulig Freddie har rett, men han trekker konklusjoner på et like tynt grunnlag som Hildegunn selv.

 33. Skyld på jødene!

  Økonomisk krise?
  Jøder!

  9/11?
  Jøder!

  Hundebæsj?
  Jøder! (Du nevner det ikke, men de hadde sikkert et eller annet å gjøre med det også!)

  Ikke noe som litt god gammeldags antisemetisme for å krydre opp hverdagen.

 34. Vel Armando, Red Power ble visst sensurert allikevel.

  Red Power inviteres til å poste sine teorier uten fare for sensur på facebook-gruppen: Hildegunn avslørt.

 35. De siste dagene har du begynt å gjengi konspirasjonsteorier av den typen som er populære blant muslimer, som at “jødene sto bak 9/11″!

  Dessuten ser jeg ser nederst på siden at du bruker et WordPress-tema designet av Azeem Aziz. Det høres ut som et muslimsk navn.

  Denne bloggen er bare en veldig snikete form for snik-islamisering!!! Du er avslørt!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.