En korsfestet bever? Hva med den korsfestede Jesus?

At rabiate dyrevernere og venstrevridde journalister klarer å gjøre en korfestet såkalt bever til en nyhetssak er mer enn jeg kan forstå. Dyr er fra naturens side underlegne mennesket og skal ikke tillegges verdi eller følelser. Dette viser bare hvor langt snikislamiseringen er kommet i vårt land. Det viser hvor grusmot den sosialistiske regjeringen har hjernevasket vår befolkning!

Jesus hang på korset! Dette, den aller mest grusomme forbrytelse noensinne, er det som burde vekker harme og sinne! At en uskyldig spøk som korfestelsen av denne såkallte beveren, ett dyr, får mer oppmerksomhet er ett hån mot demokratiet. Alle vet at kristendommen er en forutsetning for demokratiet. Alle vet at dyrevernere og sosialister er rabiate tullinger som ønsker å avskaffe demokratiet.

Dyr er menneskets tjenere. Å mene noe annet er en forbrytlese. Friheten, demokratiet og menneskevrdet leve!
Følg med!

49 tanker om “En korsfestet bever? Hva med den korsfestede Jesus?

  1. Unnskyld meg, men hva i all verden er galt med deg? Vi snakker om skjending av et dødt dyr her! Hadde du blitt happy hvis jeg hadde gått til graven til og drukket vin fra hodeskallen din? Du sier kanskje at mennesker har følelser som skal respekteres, men det driter jeg i, for du er død, og har dermed ingen følelser. Du er også underlegen meg, siden jeg kan gjøre nøyaktig hva jeg vil.
    Lovbrudd sier du? Greit det, bare husk at dyreplageri også er straffbart.

  2. Men Hildegunn da. Nå synes jeg du tar skikkelig av……. Kanskje litt mye når du begynner med snikislamisering opp i dette?

    Men du skal ha for at du helt riktig tar tak i at dette egentlig er en «ikke-sak». Klart at når vi ser denne beveren korsfestet 2 dager på vgnett, så blir det jo litt mye……..

  3. En fyr ved navn Jesus døde på et kors for omtrent 1977 år siden, so what? Det var slik de henrettet folk på den tiden i de jalla-landene. So f*cking what?? Er vel mer på sin plass å tenke over at de samme kulturer fremdeles steiner folk i år 2010, er det ikke??
    Bland ikke religionshistorie og dyremishandling, det har ingenting med hverandre og gjøre!

  4. Dyr skal ikke tillegges følelser?
    Sorry, dyr har hjerter, hjerner, følelser og tanker, AKKURAT som deg og meg… eller vel, meg da. Du er jo bare ikke vettug.
    Du er jo bare helt skrudd i huet. Ikke bare når det gjelder denne beveren. Men etter å ha lest litt mer av det du har skrevet trenger man ikke være proff for å skjønne at du ikke er helt normal..

  5. …og en ting til du, bloggeier:
    Dyr er slettes ikke menneskets «tjenere». Dyr og homo-sapiens er begge et (foreløpig) resultat av millioner år med evolusjon på jorda. Vi har således ingen rett til å gjøre oss til herre over noe som helst, selv om vi etter hvert ble syke nok i hodet til å finne opp «gud» og utpekte oss selv til «hans» verk:-/

  6. Jeg ser ikke helt poenget med å tillegge denne posten noe særlig vekt. Når man i tillegg tar i betraktning tidligere poster fra denne «Hildegunn» blir jo svaret klart; Her er det noen som troller, eller noen som har stor mangel på utdannelse og sunt folkevett.

    Å dra paraleller til religion er meningsløst, men det sier jo kun noe om hvor lite utdannet dette mennesket som skriver er. Lenge leve «arbeiderene», som stemmer FrP mot bedre viten.

  7. Jaja, her er det kommet en til på banen…
    HAr du aldri tenkt på at mennesker også er dyr, og at andre dyr som bevere, katter, hunder snegler ikke er tjenere men heller andre arter på samme planet. Og som de har de også følelser fordi om det ikke kan virke slik. Enkelte dyr har også sterkere følelser en mennesker. VI hadde bare flaks for at vi utviklet en hjerne!
    Og og skylde dette på sosialismen er også feil, fordi denne kristendommen du snakker om har ikke gjort annet en og skape vold og drap i mer en 2000 år!

  8. Å sette dette mot den korsfestede Jesus er helt latterlig for så å klandre demokratiet og Islam.
    Å kalle dyrene for menneskets tjenere synes jeg er helt på jordet, det gir ingen forklaring på hvorfor det er akseptabelt.

  9. Hvordan kan du vite at dyr har sterkere følelser en mennesker?
    Sier ikke at de ikke har følelser, men det er jo umulig å vite om de har det eller ei…

  10. Hvordan VÅGER dere å være uenig med meg!?!?!?!??!
    dere er alle dritt sosialister og analprolapser!! Tilbakestående bæsjspisere!!!

  11. Jeg sier ikke at jeg uenig med deg, men jeg er uenig i måten du utrykker deg på.
    Hadde jeg vært så dårlig som deg ville jeg lagt opp blogg skrivingen, fordi at du blander ting som overhodet ikke hører sammen.
    Men ja, jeg er uenig med deg!

  12. Ja, Hildegunn, «Jesus hang på korset!» som du ganske riktig påpeker.

    Men derfra til å karakterisere det som «den aller mest grusomme forbrytelse noensinne, er det som burde vekker harme og sinne!» er bare latterlig!

    Jesus BARE FEIKA AT HAN VAR DØD!!! Tok jo bare noen dager før han gikk rundt lys levende som om ingenting hadde skjedd!
    Og nå driver han dank i himmelen. JÆVLA PAPPAGUTT!!!

    Beveren, derimot! BEVEREN ER STEINDAU!!! HVis det er noen det er synd på her er det beveren, stakkars!

  13. Dagens glanyhet til alle dere dyrevenner som blei sjokkskada av å se beveren på korset: Om tre dager står den opp fra de døde og er den like frisk og rask igjen!

    Det var Gud som orna det sånn at bevern blei hengt på korset, for «at hver den som tror på Beveren ikke skal fortapes, men ha evig liv!»

    Beveren gjorde bare for alle bevere, det som Jesus gjorde for oss mennesker!

    Beveren tok på seg skylden for alle beveres synder! Sånn at de ikke havner i helvete, men kommer til Himmelen og kan ha seg med 72 jomfruer i all evighet, AMEN!!!

  14. BLIR KVALM AV ALLE DE UFORSTANDIGE INNLEGGENE som hulkker over bevveren!!!

    pASTOR Jonny fra STvner er den eneste som har forstått at DET ER GUD SOM HAR KALT BEVEREN TIL SEG!!

    Herren Gud vil ha bevern ved sin venstere side i HImellen. Jesus sitte allerde ved GUds høyre saide!! Les SKRIFTEN alle dere SODOMAOG GOMORASOSALISTKOMMUNITSER somm ikke troer på dete!!

    HVA ER SÅ RART VE AT GUD VIL FRELSSE BEVERNE??? eLLER vill dere såkalte dyrevener at bevrne skal havne i HELVETE??? Kan forsikre dere SÅKALTE DYREVENER om at korsfestelsen er INGENTING i forholl til dret bevene kommer til å lide av HELVETES PINSLER om de ikke blir freslst!!!

  15. O jøye meg.

    «Pastor Jonny fra Stovner» og «like a VIRGIN touch for the very first time» -Dere må da være Pseudonym’er av Hildegunn, eller motsatt..
    Trollefanter, rett og slett.

    … Men noen ganger skal dere tenke litt nøyere gjennom ting før de havner på nett, kjære søte små…

  16. Dette er skandaløst.

    Her bør de brun-blåe komme på banen og sette opp panten for ølbokser noe drastisk.

    Om ikke dette skjer rimelig kjapt, er jeg redd for at sosliaslistene lykkes i sine forsøk på å drive hele landet i ruin!

  17. BEVEREN ER EN TRUSSEL MOT VÅRE HAVER!

    Man må bare riste på hodet over de mange innleggene som tar parti for beveren.

    Det er imidlertid ganske typisk for militante dyrevernere å sette velferden til ville dyr, i dette tilfelle endog et skadedyr, foran det som er best for oss mennesker.

    Rett utenfor villaen her oppe på Montebello mistet vi et praktfullt, over fire hundre år gammelt tuntre, som fikk stammen tygd over av en bevere, med den konsekvens at treet deiset i bakken. Det som storm og ruskevær ikke hadde klart å rikke ved på fire hundre år, det klarte beverne å ødelegge i løpet av en eneste weekend (mens vi ante fred og ingen fare på landstedet på Sørlandet).

    Beverne sørget også for å demme opp bekken, og forårsake oversvømmelse med den konsekvens at hele plenen på fem mål måtte graves opp for drenering, og belegget på begge tennisbanene måtte byttes.

    Nu venter jeg ikke at de rabiate dyrevernerne skal forstå hvilken plage beverne er for oss haveeiere. Dagdrivere som aldri har bidratt til å høyne landets bruttonasjonalprodukt med annet enn trygdeytelser fra det offentlige, kan vel heller ikke forventes å forstå hva det vil si å få sine hårdt opparbeidede verdier ødelagt av skadedyr.

    Man kan jo lure på hva det er med disse dyrevernerne som gjør at de aldri lar en anledning gå fra seg til å kritisere menneskelig adferd, mens de helt ukritisk roser adferden til ville skadedyr.

    Kan det være fordi de selv er noen ordentlige dovendyr, og dermed naturlig nok identifiserer seg med andre dyr som fremviser samme mangel på konstruktiv adferd?

    Her oppe på Montebello har vi imidlertid mistet tålmodigheten med de pelskledde skadedyrene. Vi er flere villaeiere som allerede har funnet frem jaktriflen, selv om det ennu er lenge til høstjakten tar til.

    Vår metode er nok adskillig mer effektiv enn å korsfeste de små rakkerne. Men ved Gud så godt det var å se at vi ikke er de eneste som har sett nødvendigheten av å ta affære overfor dette uvesenet!

  18. Sjallabais Cristan! Blei litt snurt da du ikke ga tebakemelling på tibude mitt om å knerrte non grekkere for deg nee på landstede dit i Hellas. Men let baigon bi baigon som vi seie i forssen!

    Tenkte berre å advare deg om å brukke børsa mot bevvera. Da kjem berre polisen det veit jeg fra eigen errfaring! Nei ska du kværkke bevverkrappyla så må du brukke sailent killing! Itte no bråk som tiltreke seg opmerksommhet veit du.

    Brukk kniv! Same vilken gjenne brødkivven! Berre stikk en inn i brøste og vri ront så det kjem luft inn i såre. treng du ein te å flå av skinne så gjer jeg det gjenne for deg viss jeg får skinne! Fint te å varme ryggen me nårr en som meg har lit ryggsmerte ette å ha kravla ront i ørkenhælvete i Affgannistan å jakta på mulslimme!

  19. «At rabiate dyrevernere og venstrevridde journalister klarer å gjøre en korfestet såkalt bever til en nyhetssak…(snip)»

    «Såkalt bever»? Var det ikke en bever? Hva var det? Var det Jesus med pels og store fortenner?

  20. Ja det er typisk av sosialistene og muslimene å forvrenge skaperens hellige vilje. Mennesket er guds bilde og skal herske over dyrene!
    Hva er vel dessuten korsfestelse av en bever mot bulke-Jens og sosialistregjeringas grusomheter overfor det norske folk?
    Korsfesting er humant i forhold til behandlingen den gjengen fortjener!!

  21. Og så kommer dette innlegger på Bever himmelfjertsdag!

    Du burde forøvrig ikke nevne ordet demokrati i samme setning som du skriver at «Å mene noe annet er en forbrytlese».

  22. Olol1,
    Joda, det er vel et lite paradoks det der. Men, såvidt jeg kan skjønne er denne Hildegunn-figuren en genial karikatur av den jevne FrP-er: Hater totalitære diktaturer og overformynderi, og forsvarer ytringsfriheten og individualismen til det ytterste… sålenge man ikke er islamist, sosialist, miljøverner eller har meninger som ellers avviker fra Gode Nordmenns Meninger. Artige folk, egentlig…

  23. Hvordan man kan være uenig med deg? Hmm… la oss se. Fordi det sier seg selv at det ville enhver idiot OG oppegående person vært i dette temaet. Sier litt om hvor lite du har i hodet… Bare innse at du trenger hjelp, lille Hildegunn.

  24. Haha, Christian, du er helt latterlig! Du høres ut som du spøker med alt du sier. Forteller litt om hvor dumt det er!

  25. Kjære Selima!

    Jeg kan forsikre deg, og alle andre med en lignende malplassert
    form for humoristisk sans, at det er slett ingen spøk å ha bevere rekende rundt i en stor og velholdt villahage.

    Det er meget kostbart og tidkrevende å få bukt med uvesenet!

    Det er imidlertid min erfaring at de som ikke forstår dette, typisk tilhører kategorien blokkbeboere med kun en beskjeden verandakasse å holde i orden.

    Og som oftest dessuten er finansiert av våre skattepenger via arbeidsledighetskassen eller lignende sosialistiske ordninger for de av våre samfunnsmedlemmer som foretrekker å la andre betale regningen for seg.

    Kort sagt: Man må ha skoen på seg, for å vite hvor den trykker!

    Nu har jeg heldigvis en relativt bred kontaktflate, herunder også i det militære. En av våre Afghanistan-veteraner har vært så elskverdig å tilby seg å ta seg av beverne. Skadedyrproblemet er således ute av verden!

  26. Han afghanerveteranen var vel ikke elskverdig nok til å utrydde de neandertalerne som elsker å holde krig der nede med det samme?
    Er det noen som er skade»dyr» her i verden, så er det oss mennesker, men det er jo så utrolig lett og deilig å legge skylden på uskyldige dyr som desverre bare følger sin natur og sitt instinkt, da får du jo ikke noen skyldfølelse selv. Du kunne flyttet da du så at problemet først oppsto, så hadde det vært enklest for begge parter? Beveren er en del av naturen, skjønner du, man må bare innfinne seg i det selv om du synes det skulle være motsatt.
    Kan ikke si at jeg har hørt om noen som har et ønske om å utrydde bevere, bortsett fra deg da. Så du kan ikke regne med at det er lovlig.

  27. Til Selima: Du har hundre prosent rett i at Christian Øvre-Wiik er en helt latterlig person. Jeg kjenner ganske godt til ham fra flere av hans bedritne skriblerier her på Hildegunns dovegg.

    Jeg kan love deg at vi i partiet RØDT skal gi Christian og de høyrefascistiske naboene hans på Montebello en lærepenge de aldri vil glømme, når vi kommer til makta her i landet!

    Da skal vi arrangere væpna kapitalistjakt i villastrøket på Montebello, og sørge for at Christian og de andre kapitalistsvina får smake den samme behandlinga de selv har utsatt de stakkars forsvarsløse beverne for!

    Du høres ut som ei veldi ålreit jente, Salima! Viss du som jeg hater kapitalistsvin, men er glad i alle andre dyr, så er du hjertelig velkommen i partiet RØDT!

  28. Eg trur som Hildegunn på Gud den almemeltige skoper som reiste ned til dødsrike for å på ny komme til meg som frelser på den tredje dag, hånen fra dei skitne må ikkje nå deg du Kristi brud oh frpe
    rar . Me som trur ser tegnet! Brveren er tegnet.

  29. Enten er du faktisk god til å skrive karikert og utrolig underholdene. Ellers så har du problemer som bør undersøkes Jeg blir rent beskymra når jeg leser. Er det parodi er det genialt og morsomt. Er det det ikke, er det rett og slett skummelt. Alle skrivefeilene dine? Du skriver ikke alltid med skrivefeil….dette varierer. Er det fordi du faker skrivefeil eller mister du rett og slett konsentrasjonen?

  30. Dette kan da ikke være seriøst ment. Jeg tror denne personen faker meninger som ikke henger på greip for å få oppmersomhet, noe hun/han får i massevis. Også fra meg som først ikke forsto at det nok er slik det forholder seg. OM dette skulle være seriøst er nok denne personen et «offer» for at vi har så lite resusser i psykiatrien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *