Stopp den ulovlige lærerstreiken!

Det er streik! På mange områder! Jeg er selvsagt skeptisk til en så åpenlyst sosialistisk måte å fremme sine synspunkter på. Det er typisk sosialisme å tvinge sine egen meninger gjennom uten vilje og evne til å komme frem til løsninger gjennom dialog. Det er fork flest som må lide på grunn av sosialistens streik. Men en streik fremstår som mye, MYE, mer pervers og ekkel enn de andre! Lærerstreiken! Det er skammelig! Det er en skandale!

Lærere har nemlig INGEN grunn  til og streike! Lærere i Norge er landet’s, ja faktisk HELE VERDENS, mest priviligerte yrkesgruppe! Jeg vil faktisk ikke kalle læreryrket ett «yrke» i hele tatt! For vanligvis er definisjonen av ett yrke de arbeidsoppgaver som yrkes utøveren gjør. Så hva så for lærere? Jo, sannheten er at lærere ikke arbeider! I ett klasserom er det faktisk ELEVENE som arbeider, ikke lærerne! Lærere bare står og ser på! Og når de ikke har undervisning sitte lærere bare på å drikker kaffe på sine pause rom og syter over hvor ille de har det! Jeg har aldri noensinne møtt en lærer som er verdig beskrivelse hardtarbeidne! Norske lærere er en  skam, en stor skam for verdens beste land!

Hva innebærer arbeids dagen for en lærer? Læreren kommer på skolen når skole dagen begynner! La oss si at en lære underviser ca. 4 av skole dagens 6-7 undervisnings timer, det vil altså si at over 20% av arbeidsdagen, som de blir lønnet for, har lærerne fri! Lærernes fritid blir betalt av folk flests skattepenger!! Men hva med lærerens undervisning? For en lærer å starte en time og notere fravær og informere om elevenes arbeids oppgaver tar max 5 minutter! Deretter følger resten av timen der læreren bare sitte og drømmer seg bort i sin egen verden, totalt uten tanke for elevense læring. At en slik yrkes gruppe har den frekkhet å forlange MER lønn er tidenes vits!!!

Alle vet hvor elendig den norske skolen er! Sosialistiske læreplaner som fjerner kunnskap og disiplin og ersatter det med lek og kaos er den Norske skolens realiterer! Skolen er overfylt av late, udugelige, fagorganiserte, sosialistiske, feministiske og kvinnlige lærere TOTALT uten de egenskaper som skal til for å tukte og dominere en elevgruppe! Fra den sosialistiske regjeringens side stilles det ingen krav til skolne! Ingen krav til lærere! Og dermed ingen krav til elever! Resultatet: Verdens dårligste skole!

Men tar sosialistene ansvar for kaoset de har skapt? Tar venstrevriffe medier opp situasjonen? Nei, som vanlig bryr de seg mer om totalt irrelvante saker!!

Lærer har altså sannsynligvis en av Norges minst krevende arbeidssager, og også en av de korteste! Alle vet jo at skolen slutter mye tidligere enn vanlige arbiedsplasser der folk flest sliter hver dag for lønna si. Slit, strev, arbeidsmoral og innsats er fremmedord for norske lærere! Og i tillegg til dette har de to måneder ferie hver sommer!! Jeg blir fysisk kvalm av Norkse lærere! Der er samfunnets bunnslam, sosialistiske parasitter med sugerør i statskassa!!!

Jeg forlanger opprydding! Alle fagorganiserter Norks lærere skal sparkes OMGÅENDE! Sosialistiske lærere MÅ fjernes fra skolen! Jeg forlanger dyktige lærere, ikke kvinner uten even til å didplinerer elever!

Norge er verdens beste land! Norge fortjener verdens beste skole! Så lenge lærere for lov til å være fagorganiserte er dette uoppnåelig! Knus sosialismen! Det handler om Norges fremtid!!! Følg med!

78 tanker om “Stopp den ulovlige lærerstreiken!

  1. Typisk sosialistisk kommentar!
    Du evner ikke å argumenter for ditt eget syn, og kommer derfor med usakelige personangrep og regelrett hets av meg!
    Skammelig, men slik er sosialiter!

  2. Jeg er delvis enig i noe av det du skriver, men du ser nok ting litt for sort-hvitt, det gjorde jeg selv da jeg var yngre.

    Tre tips: Vi har ikke «apostrof-s» på norsk, fiks det i overskriften så vil du fremstå som litt mere profesjonell. «Ord delings feil» er en uting, og «norske» skrives med liten forbokstav…

  3. Enig i at streiken begynner å bli noe drøy og svært problematisk for mange. Men din kunnskap om hva en lærers arbeidsdag inneholder er vel mildt sagt mangelfull. Er ikke lærer selv og støtter ikke streiken deres, men at en lærers arbeidsdag i de aller fleste tilfeller er knalltøff det er sikkert. Dette blogginnlegget er et soleklart eksempel på uvitenhet 🙂

  4. «Hva innebærer arbeids dagen for en lærer? Læreren kommer på skolen når skole dagen begynner!»

    – Nei, de kommer tidligere, for å forberede dagen.

    «La oss si at en lære underviser ca. 4 av skole dagens 6-7 undervisnings timer, det vil altså si at over 20% av arbeidsdagen, som de blir lønnet for, har lærerne fri!»

    – Det er forberedelser også i løpet av dagen. Retting av prøver, utarbeiding av planer m.m.

    «Lærernes fritid blir betalt av folk flests skattepenger!! Men hva med lærerens undervisning? For en lærer å starte en time og notere fravær og informere om elevenes arbeids oppgaver tar max 5 minutter! Deretter følger resten av timen der læreren bare sitte og drømmer seg bort i sin egen verden, totalt uten tanke for elevense læring».

    – Det finnes svært mange dyktige lærere i norsk skole. At du har vært ute for en som ikke var tilstrekkelig motivert på jobb betyr ikke at alle lærere er udugelige.

    Generelt, det er latterlig å hakke løs på norsk skole når du ikke klarer å skrive tre setninger uten feil eller manglende sammenheng. Ikke viser du kunnskap om skolevesenet heller.

    Så, på godt norsk: Klapp igjen!

  5. den beste:
    Jeg antar du er elev i skolen. Din holdning tyder på at de sosialistiske lærerne sin hjernevask har virket på deg! At du på denne måten forkaster kunnskap til fordel for hemningsløs, sosialistisk, egoistisk hedonisme og selvrettferdighet viser i all klarhet hvor dypt problemen med sosialisme i den norske skolen stikker!!

    Følg med!

  6. > hemningsløs, sosialistisk, egoistisk hedonisme og selvrettferdighet

    Er ikke sosialisme per definisjon anti-hedonistisk? Synd hedonisme brukes som et skjellsord, forstår ikke hvorfor det skal være noe galt i å nyte livet…

  7. Hei:
    – Nei, de kommer tidligere, for å forberede dagen.

    Dirkete løgn! Lærer er late og kommer ikke på skolen før de må!

    – Det er forberedelser også i løpet av dagen. Retting av prøver, utarbeiding av planer m.m.

    Mer løgn! En dyktig lærer trenger ikke forbrede sine timer, en dyktig lærer KAN nemlig faget sitt! Du bekrefter her at Norkse lærere er inkompetente og ute av stand til å undervise!

    – Det er forberedelser også i løpet av dagen. Retting av prøver, utarbeiding av planer m.m.

    Tull og tøys! Lære sitte på pauserommet og drikker kaffe og klager og syter! Ingen lærere jobber om de ikke blir tvunget til det. Og at det tar så lang tid å rette prøver er dirkete usant.

    – Det finnes svært mange dyktige lærere i norsk skole.

    Dette, mine damer og herre, er tidenes største løgn! Men det værste er at Norkse lærere faktisk tror dette selv! Derfor reprodusere stadig den Norkse skolen sin egen inkometanse!

    Følg med!

  8. Beklager, men du er sansynligvis så langt ut på jordet som det lar seg gjøre å komme i din forståelse av læreryrket og hva det innebærer av arbeid. Egentlig viser du så total mangel på forståelse for hvordan samfunnet er skrudd sammen at jeg ikke engang blir provosert over din mening her.

    Men – kan jo nevne for deg at arbeidsretten har slått fast at lærere arbeider det samme årsverket som de andre her i landet. Kan spe på at Tidsbrukutvalget før jul leverte en samlet innstilling som i kortform forteller at det er viktig å kutte i arbeidspresset i skolen slik at lærere kan bruke mer av tiden til det som er kjerneoppgavene, Undervisning, planlegging av undervisning og vurdering. I tillegg viser mange undersøkelser at lærere jobber mer enn det de skal, uten overtidsbetaling.

    At læreryrket sliter med rekruttering på grunn av blant annet lønns- og arbeidsforhold hopper en som deg elegant bukk over. Det er vel heller ikke vits å prøve å fortelle deg at de aller fleste mener vi skal leve av kunnskap i fremtida når oljen tar slutt, og at vi da trenger å rekruttere flinke hoder inn i læreryrket.

    Snittalderen blant lærere er passert 50 år for lenge siden, så det gjør at vi har det travelt medd å få ungdom inn på lærerstudiet.

    Du gir noen små hint om at du ikke er sosialist. Det skal du få lov til. Men – i glemeboka går det at du i åpningsavsnittet egentlig begrunner din egen fiendes grunn til å gå til streik. Resultatet dersom det ikke hadde vært streikerett ville vært at arbeidsgivere nettopp kunne tvunget gjennom sine meninger uten respekt for andre. Dette skjedde i mange år, og man skal ikke lese så alt for mye historie fra England, USA eller norge for den saks skyld, før man forstår at fagorganisering er nødvendig for likevekt i makt mellom arbeidstakere og arbeidsgivere.

    Vi bor i verdens beste land å bo i. Mange mener at grunnen til dette er måten fagorganisasjonene har vært med å preget samfunnet i Norge på. Gjennom å ta samfunnsansvar har samfunnet blitt ført videre. I en tid der samfunnet har enormt behov for å rekruttere til helse-, omsorg- og undervisningsbaserte yrker ville det vært uansvarlig å ikke ta tak for å bedre på den ubalansen som har oppstått, og som har ført til at de som jobber med velferdsskaping i Norge blir verdsatt bare 80% av en som driver privat næring.

    Så kan du jo spørre deeg selv hvordan arbeidskraftsituasjonen hadde vært for det private næringsliv som du sikkert er stor fan av, dersom alle kvinner i Norge måtte vært hjemme for å ta seg av sine foreldre, eller for å passe barn og gi dem undervisning. Høyresida har i allefall ingenting av æren for de reformer som har skjedd i samfunnet i retning av likestilling.

    Du har nok enten vært svært uheldig med egne opplevelser i klasserommet, eller fulgt svært dårlig med i timen. Jeg har deg mistenkt for det siste. Du burde egentlig gått skolen om igjen, og i allefall vært medd en lærer på en arbeidsuke, så du hadde kunnet lagt litt mer kunnskap bak dine synspunkt.

  9. Og hva har dette med oljekatastrofen i Mexicogulfen å gjøre? Du må slutte å være så full av hat. Du kommer til å oppleve at verden blir mye bedre med en gang.

  10. hahaha. du vet helt tydelig ikke noe som helst om det du skriver om. Jeg er ikke lærer, men jobber på en skole, og vet mye om hva en lærer gjør eller ikke gjør i løpet av en arbeidsdag. Det du skriver er helt på tryne feil. Jeg skal innrømme at de har en god del goder, og at de er flinke til å klage over ting de ikke er fornøyde med, men det krever en god del arbeid fra en lærer både før en time og etterpå. Og selv om du tror at de kun deler ut oppgaver, så driver de faktisk med aktiv undervisning i mesteparten av timene.
    Hvis du syns de har det så godt, hvorfor blir du ikke lærer selv? Du hadde passet godt inn slik som du syter og klger…

  11. *Sukk*

    >Derfor reprodusere stadig den Norkse skolen sin egen inkometanse!

    Derfor reproduseres stadig den norske skolens egen inkompetanse.

    Q.E.D.

  12. Fytti katta for et lite seriøst innlegg. Du bør kanskje lære deg hva en lærers arbeidsdag går ut på før du uttaler deg.

    Dersom du skal blogge om slikt burde du virkelig ta deg et rettskrivingskurs i tillegg til å følge en vanlig lærer en uke. Dette ville ført til en mer interessant og lettlest blogg.

  13. Dette er fleip, ellers er Hildegunn en mentalt ustabil person som trenger tilsyn. Kanskje sitter hun/han nne på en eller annen psykiatrisk institusjon å vifter med tær og pekefingre allerede?

  14. Feil, lærerne i Vest-agder iallefall jobber ordentlig hardt.
    De sitter hjemme og retter våre prøver som dreper 50% av dem sin fritid + den 20% du snakker om.

  15. Du må ha hatt en elendig norsklærer. Det er mange sosialister i det norske skolevesenet, men langt fra alle. Kjenner flere som stemmer på borgelige partier. Ta deg et norskkurs for utlendinger!

  16. Haha, jeg bare MÅ le! Du klager over at lærerne streiker, men mener de ikke jobber og er en skam. Mener du da at de likevel bør få arbeide selv om de er en skam? Da er det jo kanskje like greit at de ikke jobber!

    Forresten tror jeg du må hatt en heller dårlig lærer i norsk «på sine pause rom»… Merk det litte mellomrommet mellom ordene pause og rom – NEI, det skal ikke være der! Dessuten, lærere har ikke ansvaret for at elevene skal jobbe og lære alt som blir sagt. Det har eleven selg og ikke minst foreldrene til eleven. Læreren skal prøve å formidle kunnskap og arbeidslyst til eleven, men om eleven ikke ønsker det, og foreldrene bare sitter på rævva og gir faen må det gå til helvette…

  17. Det er ganske ondsinnet av folk som er tilhengere av den norske skolen å klage på Hildegunns skrivefeil. Først tvinger dere henne inn i en av de dårligste skolene i Europa? For så å le av hennes dårlige rettskriving som dere selv har tvunget på henne. Skal ikke se bort i fra at hun ville vært mye bedre dersom hun hadde vært igjennom en ordentlig, privat skole.

    Når det er sagt synes jeg denne bloggen virker en smule useriøs og jeg har vanskelig for å tro dette er annet en tull. Hvorvidt dette stemmer eller ikke vet jeg ikke, men dersom det ikke stemmer vil jeg anbefale å roe ned bruk av utropstegn samt faktisk like til artikler som har litt relevans.

  18. Jeg har jobbet med undervisning i mange år. Å jeg KAN faget mitt. Jeg har ett opplegg som jeg kjører hvert år på elevene. Litt korrigering fra år til år. Men sier det samme. Starter på ett kapitel i august og slutter med siste kapittel i juni. LETT!

    Men hvert år gjør jeg det samme. Møter opp samtidlig som elevene, holder foredrag om det jeg skal og svarer på spørsmål.

    Har to til tre prøver i løpet av året og eksamen, da blir det _LITT_ ekstra arbeid. Men det er verd det, for jeg har en lang ferie i vente.

    Det går med mye dødtid og 9, 11, 13 og 15 kaffe.

    Herlig er det med 2mnd. ferie. Slutter en uke etter elevene og begynner på en uke før elevene. Deilig med høst, jule og vinterferie.

    Varierende arbeidstid også. Drar hjem nesten samtidlig som elevene. Sjeldent at jeg jobber 7.5t pr. dag. Ender gjerne på en plass mellom 5-6 (effektiv arbeidstid).

    Å streik nesten hvert år. Dvs, mere fri fra jobben (hvis jeg ikke er streikevakt da) og bedre betalt (ja takk, begge deler)

    Uansett om jeg hadde en lønn på under 350.000 pr. år, så ville jeg ha beholdt jobben. Masse ferie, sjeldent fulle dager, lite stress og godt betalt. Hva er bedre enn det?

  19. Jeg blir helt matt. Er det mulig å være så full av raseri?
    Nå er det noen år siden jeg selv gikk på skolen, men jeg kan ikke forestille meg at det har forandret seg så veldig.
    I min tid var det stor forskjell på lærere. Noen var veldig dedikert til oppgaven, mens andre var heller slappe. Jeg regner med at det er det samme i dag.
    Jeg har en sønn som trenger spesiell oppfølging. Dette fikk han på barneskolen, så der gikk det ganske bra med ham.
    Da han begynte på ungdomsskolen fikk han en gammel og treg lærer, som tydeligvis var lei av jobben. Dette var de siste 3 årene hans før han skulle pensjoneres, og han gadd ikke legge noe særlig i arbeidet. Heldigvis hadde han ikke alle fagene, og de andre lærerne klarte å holde min sønn delvis motivert.
    Da han begynte på videregående ble det noe helt annet. Spesielt kontaktlæreren har vært utrolig flink til å motivere ham og få ham med. Han har flere timer ubetalt overtid i uken bare for å hjelpe min sønn.

    Det blir det samme med lærere som med alle andre – du kan ikke skjære alle over en kam.
    Jeg synes det er trist at du tydeligvis har opplevd mye leit selv, men det hjelper ikke å sitte og rakke ned på en hel yrkesgruppe. Det er også helt feil at streiken er ulovlig 😉

  20. Hei Nøttestor:
    Jeg håper du ikke er norsklærer, for da burde du tatt et oppfriskningskurs.
    Jeg er i hvert fall glad du ikke skal lære mine unger rettskriving!

  21. Hei Hildegunn,

    Tusen takk for de gode innlegget ditt. Je g har ventet i spenning, og nå ser jeg resultatene. du er til å stole på, og
    jeg følger med!!!!!

    De sosialistignorantene som bar kan hakke. På deg. De vet selvfølgig ikke at du har jobbet UNDERCOVER som lærer i en periode. Her er dokumenteringen svart på hvit, også leselig på hele det store og dype internnette!!!

    Kan du fortele hva de snakker om på pause rommet? Men. jeg tror jeg vet det…….. hihi….. sosialistsladder!! HA HA HA

    jEG FØLGER MED!!!

  22. Rimgrim:
    Det stemmer at jeg har jobbet under cover i den Norske skolen.
    Resultatet av mitt prosjelt vil komme om en tid!
    Følg med!

  23. Jeg må jo være litt enig med deg, da de tydeligvis gjorde en elendig jobb med deg. Det ser man jo på språket ditt, samt den elendige rettskrivingen din. Kanskje de burde tatt en titt på barneskolen igjen, tror ikke du hadde hatt så vondt av det!

  24. Det skinner meget tydelig igjennom at de aller fleste som har ytret seg her, er totalt ukjent med hvordan den norske offentlige skolen fungerer.

    Avkledd den regjeringsstyrte sosialistiske propagandaen, er det nemlig sværtlite igjen å skryte av. Jeg anbefaler alle som har barn i den offentlige norske skolen, til å lese Hildegunns blogg. Den er en utmerket realitetsvekker for foreldre som lever i den naive tro at den oppvoksende generasjon er i gode hender.

    Lærerstanden i den norske offentlige skolen er nemlig under enhver kritikk. Det eneste disse venstreorienterte døgeniktene tenker på, er slippe unna med så minimal lesetid (obligatoriske undervisningstimer) som mulig. Slik at de kan sitte med ølen og jointen sin på en eller annen brun bule, og planlegge «væpna revolusjon».

    Det er helt misforstått at lærerstanden i den norske offentlige skolen streiker for bedre lønn. Det er kun en skinnmanøver for å forlenge en allerede altfor gunstig sommerferieordning (for å få ennu mer tid til å kunne dyrke den slags fritidssysler som jeg redegjorde for i forrige avsnitt).

  25. Du har gode poneger igjenn Hildegunn!

    Skjønt jeg må si at det er både gode synspunkter for at lærerne tjener veldig bra, og noen gode synspunkter imot.

    Samtidig må vi også forstå at det finnes DÅRLIGE synspunkter FOR – og ikke mistn IMOT!

    Og disse sysnpunktene frykter hverandre, det er m.a.o. en GJENSIDIG FRYKT – med god grunn!

    For gode og dårlige argumenter har problemer med å ha like mye rett!
    Da må man ta parti, en vurdering, en avgjørelse!
    Og hva om man ikke har 100% gode fakta tilgjengelige om hva disse synspunktene består i?
    Eller hva om ikke alle er enige i at de gode synspunktene er gode, og de dårlige synspunktene er dårlige?
    Da blir det ikke populært!

    Så alt i alt vil jeg si at det nok er noe rett i det du sier, og noe feil, men vi må alle forstå og respektere feil og rett på samme grunnlag, og med samme respekt!

    Så lenge det ikke er sosliasister, for dem har ikke samme respekt for feil som vi har og det er feil!

  26. jeg syntes ikke Norge er verdens beste land! for i Storbritannia har de det beste helse systemet og de har et av de beste skole systemene.
    jeg syntes lærene har mange grunner til og streike, det trenger ikke og være lønna som er snakk om her, men også om forholdene, lærer bøkene og sosialisering. det er jo ikke ulovlig og streike. for viss det hadde vært det for lærene så tror jeg en del hadde sagt opp.
    men det er jo min mening!

  27. Å herregud, du aner virkelig ikke hvordan skolen idag virker, du? Jeg går andre året på videregående og kan informere om at JEG ikke hadde fått til noe som helst på skolen uten lærerne. Og nei, jeg er ikke dum eller tilbakestående på noen som helst måte. La oss si, du underviser i fysikk (et fag DU sikkert aldri har hatt), fysikk er komplisert og man skal gjennom ganske mange forsøk iløpet av et år. Hvis læreren ikke forbereder seg, må vedkommende bruke masse tid av timen for å gjøre istand (ja, tro det eller ei, det tar sin tid) forsøket. I tillegg skal læreren rette rapporter og prøver, og JA DET TAR SIN TID, det vet jeg, for min mor er lærer (det bør kanskje sies at hun jobber 50% som lærer, 50% med noe annet, fysikkrelatert). Jeg ser henne stadig vekk sitte å rette prøver til seint om kvelden for å få levert de tilbake så fort som mulig. Mamma er også med og retter eksamen + klagesensur, for DET skal faktisk også gjøres.

    Ja, det finnes mange lærere som er dårlige pedagoger (og du MÅ vel ha hatt noen av de, så negativ du er), men det finnes utrolig mange flinke lærere som brenner for jobben sin. Jobben med å lære teite tenåringer noe komplisert, det er ikke bare å si «gjør oppgave 1-10» for å så sette seg med kaffekoppen sin. Det å si at noen gjør en dårlig/unødvendig jobb, som faktisk ER veldig viktig for samfunnet vårt, er en grov fornærmelse mot alle lærerne som jobber ræva av seg for å få elevene sine til å forstå.

  28. Ikke helt riktig. Lærere er en viktig del av sosialiserings-tiltaket, og skal hjelpe oss til å få inn kunnskap som vi kansje ikke lett kan få hjemme. Lærere må forberede seg på både forberede seg til både hva og hvordan de skal undervise på best mulig måte, samt rette prøver og være tilgjengelig for hjelp. Personlig har jeg aldri hørt om en lærer som bruker så kort tid på å undervise.

    Det finnes sikkert lærere som ikke er egnet for å undervise, men det finnes og lærere som er fantastiske og. og bare en ting: «Jeg forlanger dyktige lærere, ikke -kvinner- uten even til å didplinerer elever!»….. hvorfor nevner du akkurat kvinnner? skulle det være noe forskjell?

  29. Hildegunn Says:
    juni 4th, 2010 at 12:57

    Hei:
    – Nei, de kommer tidligere, for å forberede dagen.

    Dirkete løgn! Lærer er late og kommer ikke på skolen før de må!

    SLE: Lærere er late og kommer ikke på skolen før de må…… å beskylde alle lærere for å være late er rett og slett… unnskyld, men en patetisk tiltak for å skape en unnskyldning. Lærere kommer ikke nødvendigvis en time før skolen, men passer på å ha nok tid til å kunne gjøre seg klar for dagen i det minste.

    – Det er forberedelser også i løpet av dagen. Retting av prøver, utarbeiding av planer m.m.

    Mer løgn! En dyktig lærer trenger ikke forbrede sine timer, en dyktig lærer KAN nemlig faget sitt! Du bekrefter her at Norkse lærere er inkompetente og ute av stand til å undervise!

    SLE: Fordi om en kan faget, betyr det ikke at man vet hvordan man skal lære det bort. En lærer må tilpasse seg sine elever, slik at de skal bli engasjert (får lyst til å lære) og hjelpe dem (til å lære).

    – Det er forberedelser også i løpet av dagen. Retting av prøver, utarbeiding av planer m.m.

    Tull og tøys! Lære sitte på pauserommet og drikker kaffe og klager og syter! Ingen lærere jobber om de ikke blir tvunget til det. Og at det tar så lang tid å rette prøver er dirkete usant.

    SLE: Tøys og Tull. Joda, de sitter nok på pauserommet og drikker kaffe og diskuterer (eventuelt klager om du vil). Men de må få lov til en pause såklart og de tar på seg jobben sin på en god måte. Og det tar tid å rette en prøve. Språk oppgaver og innleverings-oppgaver for eksempel. De tar tid, fordi der snakker du i sammenhen eller forklarer et tema og det må rettes etter kor relevant det er, kor riktig det er og skrivefeil osv. Matte tar tid og viss du ikke visste det. Selv om du retter prøver, skal du og vise til hva som var riktig og hva som var galt og hvordan det skulle vært gjort riktig. Og det er neppe få prøver/innleveringer som skal rettes heller.

    – Det finnes svært mange dyktige lærere i norsk skole.

    Dette, mine damer og herre, er tidenes største løgn! Men det værste er at Norkse lærere faktisk tror dette selv! Derfor reprodusere stadig den Norkse skolen sin egen inkometanse!

    SLE: Det må være en grunn til at mange sier at det finnes dyktige lærere? å beskylde alle lærere for å ikke være dyktige i faget, er som å si at alle kristne er imot abort. Dette vet du lite om. Ta å gjør et kvalitativ forskning med lærere på forskjellige skoler på 3 områder som ligger unna hverandre. Det kan kansje hjelpe deg med et bedre innblik, viss du kan forholde deg objektiv til forskningen din.

  30. Hei.

    Nå regner jeg med at dette er en køddeblogg, for hvis ikke synes jeg ikke bare utrolig synd på deg, men jeg henviser deg tilbake til skolebenken for å lære deg en ting eller to innen både rettskriving og å komme med saklige argumenter.’

    Hvis du er seriøs nå: har du egentlig, sånn egentlig, tatt deg 5 minutter og lest over det du har skrevet? Har det slått deg at du har på mystisk vis klart å pakke inn så mye tull i innlegget at de fleste som leser antar at du både er seriøs, og derfor litt dum? Greit nok at ikke alle er sosialister, og derfor ikke støtter det, men å dra ideologien så langt at du påstår at det er derfor en lærer (som forøvrig også er ET MENNESKE – hørt om det?) streiker for å få litt mer rettferdighet i yrket; viser dessverre bare hvor »far off» du er.

    Et person kan faget kjempegodt, det er jeg med på, men om personen er en DÅRLIG pedagog vil han/hun uansett aldri klare å undervise bort i faget uten at eleven må bokstavelig lage hull i hodet for å kunne forstå det. Newsflash: det finnes dyktige lærere der ute, lærere som både KAN faget og KAN å undervise, og disse lærerne SKAL belønnes med gode arbeidstider og gode lønnstiltak. Det at du konstant skriver »Norkse» viser egentlig at du aldri lærte noe av en norsklærer, og mest sannsynlig aldri vil fordi du har en så dyprotet hat at all nyytig informasjon kommer mest sannsynligvis ikke frem. Det er slik ekstremisme som skaper problemer og konflikter i dag, det er alt jeg sier. Se rundt. Det er sant, og det vet du.

  31. Åsa Johansen,

    Du er jo et levende b evis på at den offentlige skolen er et ynglerede for inndoktrinering av sosialisme: Absolutt alle de løse påstandene dine, som er udokumentert og henger som en sosialistisk eim i løse luften, er jo tilbakevist av Hildegunn før du kommer med dem! Er dette måten dere lærer å argumentere på i skolen i dag?. Det er jo helt tydelig at du har mistet all kritisk sans og er blitt helt tummelumsk i den offentlige støysonen som skolen er blitt. Disiplin mangler, mens ogs indre disiplin til mental styrke og kraft: Du dokumenterer jo også at du er en mammadalt, og i tillegg også datter av en lærer:

    *Å snakke for fin syke mor, eller sosialistiske mor; – hva er forslkellen?!!!*

    Skjønner du ikke selv hvor tåpelig du høres ut når du sier at hun jobber 50% som lærer??? Hildegunn har jo allerede dokumentert at det ikke er en 100% jobb, så det er tydelig at matematikkundervisningen og har glippet både for, din mor, og den offentlige skolen!!!!!

    S.L.E. :

    Hca skal man si, annet enn at du åpenbart gnukker det tåpelige sosialisthodet ditt på en frastøtende runkende måte til du odrdriten spytter ut gjennom det grsiete tastaturert og ut på det rene internett: Fy skam ditt sosialistiske runketryne!!!!

  32. Du kan ha riktig med at lærerne her i landet er en skam, men ikke pga av at de ikke gjør noe, det er mer nivået på lærerne som er problemet. Jeg personlig syns at lærere har så mye å gjør, og selv om de ikke er en bra lærer med lavt nivå, jobber de fortsatt mye for elevene så godt de klarer.

    At du syns de ikke burde ha retten til å streike er det tåpeligste jeg har hørt! Selv om min personlige mening ikke støtter streiking, men man skal fortsatt ha den RETTEN til å streike, er ikke dette et fritt land?

    Du aner virkelig ikke hvordan en ordentlig lærer jobber du? Hvordan du rakker ned på lærer yrket kan du heller ta det opp med den læreren du ikke er glad i, for det finnes mange kjempe flinke lærere som har gjort elevene sine til noe stort og bruker gjerne opp fritiden deres til å gjør denne jobben!! Hvis det er arbeidsmetoden til lærerne som plager deg kan du ta det opp med lærerne dine!

    Dessuten tviler jeg på at Norge fortjener verdens beste skole lærere/system når sånne meninger som dette går rundt omkring. Hvordan du har skrevet innlegget viser bare at du ikke en gang prøver å gjøre noe for å virkelig se arbeidet til en lærer, gå tilbake til skolen og følg med i timen litt mer og sett deg i andres sine sko før du diskuterer dette «problemet» videre du.

  33. Cami Y.,

    Det var da en svært arrgoatn komentar til Hildegunns lange og gode innlegg, som fler enn meg stiller oss 1120% bak!!

    Duer jo selv enig i at lærenre er en skam, så hva er problemet ditt? Ser du ikke sammenhengen mellom det lave nivået på lærerstanden og at de suller rundt på tomgang, og har ferie hele året? Er det også en av grunnene til at de ikke er bdre enn de er?

    At de i tillegg er sosialister som om de kujne ville fyre jointene sine på pause rommet er jo innlysende for enhver, og jeg syne Hildegunn ahr vært snill og redelig i sine kmmentarer.

    Hva er egentlig poenget ditt? At du er irritert fordi du er sosialist, og ser at sosialismen ikke virker? DET HETER SKUFFELSE!!!!

  34. Kjære Hildegunn,

    Det er adekvate opplysninger du kommer meg, selvom jeg ville formulert meg noe annerledes. Din iver etter å opplyse verden om den sosialistiske ondskap, og med en slik overbevisende lyst, både er og børe være en spore for ungdommen.

    Denne ungdommen som jeg i mitt daglige virke som lærer sliter med å opplyse i den rette ånd, omgitt som jeg er av sosialister innenfor både skolens indre og ytre sirkler, har desverre gjort knefall for motpartens simple og enkle retorikk. Det har pågått lenge nu, og jeg er snart pensjonist, og ser frem til å hvile etter det jeg synes er blitt et sisyfos arbeide.

    Én sak, kjære venn – om jeg kan kalle deg det – er at for meg har yrket fremstått som fulltidsarbeid, og feriene ikke mere enn rimelige pusterom etter harde kamper. Det skyldes selvsagt at jeg i min iver etter å gjøre et ordentlig stykke arbeide har måttet ta ekstralast på grunn av mine sosialistiske kollegaers unnasluntring.

    I dyp respekt, og med borgerlig hilsen,

    Per Preben Pedersen
    lærer i ungdomskolen

  35. Hei igjen Hildeguun,

    Jeg beklager de små skrivefeil i forrige innlegg, men som jeg har tillitt til at interesserte lesere er overbærende med, og som de sikkert også vet er urettelige – som i et brev som just er postlagt mens man enda var varm mellom ørene.

    Nå skulle alt være i orden.

    Vennlig hilsen,

    Per Preben

    Post scriptum: Jeg vil fortsette å følge med.

  36. Kjære Hildegunn, har du ikke fått med deg at det vi EGENTLIG streiker for er den elevfrie skolen?
    En skole hvor vi lærere kan sutre og røyke oss fjerne og le av folk flest som ikke skjønner vår skjulte sosialistagenda?
    Skolen er jo tross alt til for lærerne, massasjestoler på lærerrommene -NÅ!

  37. Jeg bet meg merke i noe Hildegunn skrev i en av sine kommentarer langt her oppe et sted:
    «En dyktig lærer trenger ikke forbrede sine timer, en dyktig lærer KAN nemlig faget sitt!»

    På samme måte som en dyktig blogger (f.eks. Norges viktigste blogger) ikke trenger å tenke før hun/han skriver sitt neste innlegg. 😉

  38. Kjære Hildegunn.
    Du er herved invitert til å være med i klasserommet i en måned. Ta ansvaret og undervis elevene du

  39. En liten hilsen til «Nøttestor» som påstår han (eller hun) er lærer… Skal du juge på deg jobb som lærer bør du i det minste beherske forskjellen på OG og Å! Stødig ortografi er et fellestrekk for lærerstanden. 🙂

  40. Hildegunn har helt rett i at den norske lærerstanden generelt er en stor skam for vårt samfunn, og en hemsko for den oppvoksende slekt.

    Men hva annet kan man vente, når våre lærerskoler helt fra etterkrigstiden har vært gjennomsyret av den sosialistiske tankegangen: «få etter behov – yte etter evne».

    Et talende eksempel på denne uansvarlige, sosialistiske holdningen er en rektor ved en lærerskole på Sørlandet, som gang på åttitallet ble spurt av lokalavisen hvordan det kunne ha seg at ingen av hans studenter strøk til eksamen. Han svarte at det ikke var noe mål å stryke kandidater.

    Så har man da også helt ukritisk delt ut studieplasser til all verdens dumpekandiater, som har sett på lærerskolen som en grei måte å sno seg unna det normale arbeidslivets plikter og ansvar.

    Og utstyrt praktisk talt samtlige kandidater (med unntak av tilbakestående med iQ under 55, samt åpenlyst praktiserende pedofile) med lærerskoleeksamen, der eneste vilkår for karakteren «Bestått» har vært at kandidaten har orket å møte opp for å la seg registrere i eksamenslokalet.

    Eneste håp for vårt gjennområtne skolesystem, er at Fremskrittspartiets utmerkede leder Siv Jensen kommer til makten, slik at vi kan få innsatt en undervisningsminister med normalt gangsyn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *