Musikkfestivaler må vurderes forbudt!

Allrede for ett år siden advarte jeg mot musikk festivaler! Og det med god grunn! Som jeg skrev den gang på min blogg er musikkfestivaler ett sted der Norsk ungdom blir utsatt for hasj og andre sosialistiske utinger. Men ingenting er blitt gjort! Det er direkte skammelig! Musikkfestivaler slik de fremstår i dag er utelukkende ødleggende for alle andre en enn ørliten gruppe!

Jeg snakker slevsagt om sosialister. Denne gruppen kjennetegnes jo av en nærmest pervers egoisme, og er tottalt ute av stand til tenke på annet enn sin egen nytelse. Og så lenge denne gruppen har infiltret Norske musikkfestivaler er festival opplevesen ødelagt for folk flest. Musikk festivalene handler nemlig ikke lenger om musikk og festival.

Mye av musikken som spilles fra Norske festival scener er direkte skadelig forNorsk ungdom! Haha, nå lurte jeg dere sosialister skikkelig! Dere trodde jeg mente at musikk er skadelig og bør senurerese! FEIL! Jeg tror nemlig på YTRINGSFRIHETEN! Det gjør derimot ikke sosialistene! Sosialisten har sørget for at det ikke finnes musikalsk ytringsrihet i Norge! Man har ikke lenger lov til å hører på den musikken man vil, man må høre på den musikken som sosialistenes meningsmonopol godkjenner. Og det er kunn denne musikken som får slippe til på Norske festivalescener!

La meg snakke med ett eksmeple. Det såkallede rocke bandet Muse spilte i går på Hove festivalen. Hvorfor? Det er jo ett gejnnomført taletnløst, sosialistisk band! Kjedlige sanger og tekster på rosabloggnivå! Men likevel flokker folk, deribalndt mange, ja faktisk ett stort flertall etnisk Norsk ungdommer til! Hvordan kan slikt skje? Norsk ungdom er fra ntaurens side svært oppegående mennesker, og har evnen til kritisk tenking særdeles inntakt! Hvorfør hører de da på denne typen mindreverdig musikk?

Grunnen er selvsagt at sosialistene har fri tilgang til venstremedia for å promotere sine festivaler. Totalt ukritisk spyr avisene og tv, spesiel NRK (for DINE lisesepenger!!!) ut gratisreklame for festivalene, og dermed for sosialismen. Sosialisme er hjerenvask, det er festivalene ett eksempel på. Mangen ser på musikken sosialistene på festivalenen booker inn som god, dette er 100 % bevis på hvordan sosialistene, som utgjør den selutnevnte kultureliten, hjernvsaker og forfører Norsk ungdom. Musikken er bare første steg på veien. Festivalene vil om de får lov til å fortsette på denne måten omgjøre stadig nye ungdomskull til viljeløse handlanger for sosialismens perverse ideealer. Uten at noen griper inn vil musikkfestvalene på sikt utgjøre en trussel mot demokratiet!

Det er nemlig slik at tanker som likeverd og at alle mennesker har samme verdi ikke vedsettes av sosialisten, og dermed er heller ikke alle mennesker likeverdige på musikkfestivalene. Sosialistene ønsker ett sorteringssamfunn. På musikkfestivalene blir mennesker som ikke liker den musikken som sosialistene liker utestenget. Dette er kulturell sensur av store deler av Norgeæs befolkning, men siden sosialistene er venstremedias yndlinger blir det ikke satt spørsmålstegn ved dette. På sikt vil dette si at om sosialistene får samme kontroll over hele det Norske samfunn vil det si at vi vil få et samfunn der mange mennsker blir utesteng og fengslet om de ikke har samme meninger som sosialistene. Vi ser i Nord Korea resultatene av ukontrolert sosialisme i ett samfunn. Nord Korea er idealet sosialistene ønsker å forme Norge etter!

Det eneste som kan redde MusikkFestivalene i SommerNorge er om sosialister blir utestengt fra alle former for kulturarrangement! Kulturen skal være for folk flest, ikke en liten klikk av elitistiske perverse sosialister!

Hvorfor kan ikke festivalene handle om sol, sommer og god musikk? Hvorfor skal de handle om egoisme, hasj, kriminalitet og hemningsløs egoisme, verdier som sosialismen representerer? Norske musikkfestivaler i sin nåværende form kan ikke få lov til å fortsette, ei heller kan det tillates at etnisk Norske ungdommer reiser til utlandet for å delta på festivalermed tilsvarende verdigrunnlag!

La oss alle gjøre en innsats for å ta sommern tilbake fra friheten og gledens fiender!

104 tanker om “Musikkfestivaler må vurderes forbudt!

  1. Hildegunn – du må være det største geniet den norske nasjon har oppfostret! Jeg forguder deg med hjerte og sjel! Du har rett og slett gjort min dag og mitt liv lysere og vakrere!

    TAKK!

  2. Takk for enda et gjennomtenkt og velformulert innlegg! Men jeg må si meg enig med Tutemare når h*n etterlyser alternativer til den rådende festivalmusikken. Og hvordan skal du klare å utestenge alle sosialister fra alle former for kulturarrangementer? Mener du både som kunstnere og publikum, eller bare som kunstnere? Husk også at mange sosialister sikkert vil lyve for å slippe til, så det nytter ikke bare å spørre om politisk tilhørighet. Kanskje det er på tide å kaste prinsippet om hemmelig valg på historiens skraphaug slik at vi kan kontrollere hva folk egentlig mener? Har du noen tanker om det, Hildegunn?

    Stå på, vi er mange som følger med!

  3. Tbias, hvis du enda ikke har forstått at sosialsimen bryter ned Norge alle steder samtidig må du være helt blind!! Og siden du klarer å lese og skrive kan det tyde på at du ikke er hlet blind. Da kan mye tyde på at du er sløvet av dårlig musikk og hasjrøyk ELLER AT DUER SOSIALIST!! Klarer du å å bry deg og velge riktig side?

  4. Men Hildegunn, hvordan hadde en bra musikkfestival vært for deg? Hvilke band hadde spilt? Hvor skulle den vært? Og hvem får lov til å komme?

  5. Godt driv i teksten og mye engasjement. Dette trekker opp. En del slurvefeil, feil i deling av ord og regelrette skrivefeil trekker ned. I tillegg til mye gjentakelse og lite variert ordbruk gir dette et totalinntrykk litt under middels. Samlet vurdering: G minus. Stå på videre!

  6. Hadde berre språket vore godt nok til å kunne lese teksten flytande…
    …ville eg funne denne teksten som god underhaldning. Dessverre var det verken eller.

  7. Birgit:
    En sosialistape som deg har ingen rett til å kritisere meg! Spesielt ikke når du selv skriver nynorsk! Det beviser bare att du er TILBAKE STÅENDE!!!!!!

  8. Hentet fra http://hildegunn.bloggnorge.com/about/ : «Jeg er tilhenger av god grammatikk og norsk språk hos de som legger igjen kommentar, og håper du gjør deg flid med å skrive god, korrekt norsk.»

    Det gjelder altså kun de som skriver kommentarer, og ikke deg selv? Takk, dog, for det nye spennende ordet: «analprolaps». Jeg skal benytte det ved skikket anledning.

  9. Gud bedre!!!

    Hva er dette for noe vås… Musikkfestivaler sammenlignes med sosialisme…huff og huff… Viss man skal sette de som drive festivaler over det ganske land i bås er vel det nærmeste man kommer kaptialisme!? Der fokuset er å tjene mest mulig penger. At norske festivaler er dyre å dra på (billetter, mat og drikke) er jo en kjent ting, men det er jo faktisk endel norske festivaler som drives som non-profit festivaler noe som danske Roskilde er ett eksempel på og Safe as Milk i Norge er og Malkoff Rock Festival i Nordfjordeid som drives av ungdommer.

    Man kan vel heller si at det er i overkant mange festivaler i Norge.

    Har vært jevnlig på festivaler i snart 12 år nå, både som festival deltaker og jobbet som frivillig. Og å si at det er mye hasj på disse ulike festivalene er vel å ta hardt i. Og det er ihvertfall ikke det som ødelegger festivalene.

    Og å si at ett av verdens største band Muse er sosialister er vel ett tegn på uvitenhet fra din side. Les tekstene deres og sett deg inn i personene i bandet og tenk deg om litt hva de mener og sier…

    I ett fritt land som Norge er vel det å kritisere andre politiske retninger noen man la fra seg for mange år siden.

    Det er vel egentlig bare en ting å si

    KNYTT SKOA DINE Å GÅ PÅ ANDRE SIDA AV VEIEN OG TENK DEG OM

  10. Wow. Du må steriliseres omgående, Hildegunn. Jeg håper virkelig ikke du har satt barn til verden allerede. Din trangsynthet bør gå bort sammen med deg.

  11. hahahahaha. jeg gadd ikke å lese alle svara jeg, men dere har ikke noen tvil om at hildegunn er sosialist ikke sant? ærlig talt. keep up the good work!! hahaha

  12. Hahaha. Dette er det morsomste, og samtidig mest provoserende jeg har lest på lenge! Ble først provosert over å bli beskyldt for å være hasjrøyker og egotripper,selv om det finnes en part sannhet i det. Men når Muse, som har de mest anti-sosialistiske holdningene av alle samtidsband jeg kjenner til brukes som eksempel, da Må det jo bare være kødd dette her. Et band som synger mest om å spre kjærlighet og samhold blir beskyldt for å ha trangsynte og egosentriske fans. Hahahaha. Tror neppe det var noen som fant anledning til å røyke noe hasj midt mellom 21000 tilskuere + vakter på Koengen heller, så dette her er bare rør og fanteri, folkens. Ha en fin festivalsommer, det kommer nok aldri til å forbys 🙂

  13. Hildegunn, det finnes steder for sånne som deg, hvor du kan behandles. I mellomtiden har jeg hørt om at Amish folket har en ledig hybel du kan leie, der har du folk som lever mentalt i samme århundre som deg.

    Ellers, lær deg Norsk. Vanskelig å ta noen alvorlig når de har flere skrivefeil en korrekte ord. Hvor gammel er du? 12?
    Er du muggen fordi du ikke kom inn på en festival lille venn?

    Kort fortalt, jeg har ikke hørt noe så idiotisk, fullstendig på kant med virkeligheten, og generelt ekstremt latterlig noen gang, ikke siden Siv Jensen åpna kjeften sin sist… 😀

  14. Får håpe det. Får håpe jeg ikke er våken nok til å se humoren.
    Hvis ikke ville det vært nærliggende å kreve tilbake pengene som er brukt på å gi dama 12 års gratis skole…. 🙂

    Men jeg tror heller at Hildegunn er en total narsissist med dårlig utviklet virkelighetsoppfattelse. Spesielt når man ser på hvordan hun svarer på andres respons.

    Men bevares, alltid uskyldig inntill det motsatte er bevist.. 🙂

  15. Dette er ikke humor.

    Hadde det vært humor ville det vært benyttet humoristiske teknikker, som f.eks ironi, sarkasme osv.
    Det ville vært en struktur i teksten, sammenhenger og koblinger, her er det bare tåpelige angrep, fullstendig uten sammenheng eller med relevans til virkeligheten.

    I tillegg, en god humorist er utdannet innen feltet, og en slik utdanning ville også gitt Hildegunn NORSKUNDERVISNING!

    Når jeg leser hva hun skriver, og hvor dårlig hun skriver, tror jeg faktisk dette er en eller annen radikal muslim/mullah, eller en jødisk rabbin, som lever i forrige årtusen som har skrevet dette under navnet Hildegunn.

    INGEN som er født i Norge, som har gått Norsk skole, klarer å skrive så dårlig morsmål, og ha så liten kontakt med virkelighetten.

    Dette er enda dummere en Rune Fardal som kommenterer i Dagbladet…

  16. Kjære Hildegunn:

    Sosialisme er det motsatte av egoisme. Derav navnet «SOSIAL». Sosialisme handler om å dele goder å ta vare på hverandre.
    I motsatt ende finner du høyresiden, som er individualistiske og egosentriske.

    Ergo: høyresiden er egoister som søker å kapre makt.
    Sosialister er det motsatte, og ønsker å fordele makt og goder likt.

    Du er kanskje den eneste i verden som har en motsatt oppfatning.

    Gratulere.

  17. Befriende at noen i disse pk tider viser at hun er fordomsfull,kunnskapsløs og ikke så lite dum.

    Takk Hildegunn :))

    mvh Vambo

  18. Det mest hysterisk morsomme er anklagen om at sosialister er egoister! 🙂

    Kjære Hildegunn, sosialisme er det MOTSATTE av egosime. Derav navnet «SOSIAL». Du veit, del godene, sørg for at ALLE har et levbart minimum av sosiale goder, lik lønn, like arbeidsforhold og betingelser, konkurransemulighet, økonomisk fallnett i krisetider osv osv. Selv ikke den mest innavla nynazist fra ytre FRP-fløy ville våget å kalle en sosialist for egoist, da egosime og ekstrem individualisme er kjennetegnene for høyresiden.

    Men bevares Hilegunn, liker du ikke sosialisme så får du si ifra deg offentlige helsetjenester, gratis skole, like arbeidsforhold, likelønn, likestilling generelt, arbeidsledighetstrygd og annen trygd og sosiale fallnett, støtte til handicappede for næringslivet, støtte til videreutdanning ved arbeidsledighet osv osv osv osv osv osv osv osv…jeg kan holde på i eninga med å ramse opp ting sosialistene i landet har kjempet for opp gjennom årene, som kommer oss alle til gode.

    Å kalle en sosialist egoist er like hysterisk som å kalle paven ateist..

    Og til slutt, et lite utdrag av Muse sin siste hit, «Uprising», så kan du selv tenke gjennom om dette er en egoistisk tekst, eller en tekst som handler om å beskytte fellesskapet og samfunnet mot egoistiske og kyniske makt- og pengehauker som vil kontrollere deg og livet ditt. (jeg forutsetter at dine engelskkunnskaper er en smule bedre en din norsk:

    Paranoia is in bloom,
    the PR transmissions will resume,
    They`ll try to push drugs that keep us all dumbed down,
    and hope that we will never see the truth around.
    Another promise, another scene,
    another packaged lie to keep us trapped in greed,
    and all the green belts wrapped around our minds,
    and endless red tape to keep the truth confined.

    They will not force us,
    they will stop degrading us,
    they will not control us,
    we will be victorious!

  19. Det hadde vært morsomt om dette var humor. Det kan muligens være en dårlig spøk, men i totalt fravær av sarkasme og humoristisk anvendelse av språket (eller totalt fravær av anvendelse av språket) finner jeg bloggen som hovedsaklig tilbakestående.

    Så Hildegunn:
    Tilbakestående er ett ord, å kalle andre tilbake stående slår tilbake på degselv. Jeg er enig i at man må stille seg kritisk til både medier og politikk, men dette gjelder like mye høyresiden som venstresiden, det er ikke rare forskjellene i ulike partiers maktsyke. Mener du at norske sosialister egentlig er forkledde forkjempere for jucheideologien? Vet du hva juche er? Forstår du den Nord Koreanske kommunismen? For sammenlikningen er helt på viddene. I Nord Korea er nettopp arrangementer som festivaler, kino ol. forbudt fordi alle samlinger skal hylle den store leder (Kim Il Sung, evt. den kjære leder, Kim Jong Il). Den dagen alle festivaler er påtvunget appeller fra AUF, begynner vi å snakke…

  20. tjena hildefuck !!

    du, heng med på en «kaffekopp», så skal jeg LÆRE deg å røyke hasj, høre på god musikk, pluss slenge på et par BASIC skriveregler ( de burde du ha lært allerede på barneskolen, mine elever kunne de i hvertfall…) i det norske skriftspråket.. hvem vet, kanskje du inviterer meg med på ØYA-festivalen som takk for uplightning.. BTW; nynorskspråklige er hakket smartere enn vi «vanlige» bokmåltufser, tenk alle DE kasusene de må lære seg, da..

  21. Børre, er du helt koko?

    Typisk sosialost å tro at sosialsime har noe med SOSIAL å gjøre. (KOKOKOKOKOKOKO!!!!!!!!!).

    Det eneste sosiale med sosialisme foregår i hasjrøyken rundt bålet sammen med gitarene der de åndsvake sosialistene VENTER PÅ DEN FINE DAGEN. DEN DAGEN DA DET GLADE SKAL SKJE!!!!!! Helt siden MARX fant på å lure vanlige mennesker vekk fra religion over til politisk fanatsime og drittsosialistene begynte å drepe for rettferdighetens skyld har denne sosislistiske SOSIALE ideene bestått.

    KOKOKOKOKOKOKOKO!!!!! DUER HELT PLING I BOLLENN!!!!! KOKOKOKOKOKOKOKOKO!!!!!!!!!

  22. Hildegun!
    Din personlighet og ditt sinne minner meg om en vi hadde for ca 65 år siden…og han ente opp med å nesten utrydde et folkeslag.
    Jeg har den perfekte resept til deg !.. gå på Muse konsert på en eller annen musikkfestival neste sommer og røyk deg en fet joint…
    Du kommer til å stor kose deg! 🙂 og gjerne bli et nytt og bedre menneske… Still got a long way to go!
    Hilsen «Hasj røyker-Muse elsker-Livs nyter»

  23. Hahaha! Dette er det morsomste jeg har lest i hele år! For ikke å snakke om den konsekvent feilaktige bruken av ordet «pervers».
    Takker så mye for god underholdning, Hildegunn!

  24. Eg trudde du hadde trua på ytringsfridomen? Samstundes kan ikkje dei som skriv nynorsk kritisere deg?

    Ein kan ikkje kome med personhets, men du kan kalle andre «sosialistape» eller «analprolaps»?

    Nokon burde lære deg litt om sosialisme. Nokon burde vise deg alle godene du har fått på grunn av det sosialistiske elementet under oppbyggjinga etter krigen. Nokon. Ikkje eg. Eg berre ler.

  25. Dette blogginnlegget ser ut som rene South Park-episoden. Takk for at du gav meg noe å smile av på en ellers litt kjedelig dag!

  26. Nei dette var artig 🙂 Hildegunn på Latter til høsten imo. Men det som er fantastisk er jo de få folka som er enig. Rimgrim f. eks.: Børre, er du helt koko?

    Typisk sosialost å tro at sosialsime har noe med SOSIAL å gjøre. (KOKOKOKOKOKOKO!!!!!!!!!).

    Det eneste sosiale med sosialisme foregår i hasjrøyken rundt bålet sammen med gitarene der de åndsvake sosialistene VENTER PÅ DEN FINE DAGEN. DEN DAGEN DA DET GLADE SKAL SKJE!!!!!! Helt siden MARX fant på å lure vanlige mennesker vekk fra religion over til politisk fanatsime og drittsosialistene begynte å drepe for rettferdighetens skyld har denne sosislistiske SOSIALE ideene bestått.

    KOKOKOKOKOKOKOKO!!!!! DUER HELT PLING I BOLLENN!!!!! KOKOKOKOKOKOKOKOKO!!!!!!!!!

    Nei Rimgrim, det er det du som er 🙂

  27. Moradi!,

    I og med at du tydlig vis er sosialist: KLARER DU Å FORKLARE HVORFOR DU MERNER AT SOSIAL HAR NOE MED SOSIALISME OG GJØRE? ELLER ER DU KOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKO!!!!!!!!! DU OGSÅ???!!!!! (OG KOM IKKE MED AT BOKSATVENE LIGNER… DU ER IKKE HELT DUM ER DU????)

    dU BURDE ELLERS IKKE KOME MED PERSONANGERP: tYPISK SOSIALISTSIK!!! idiot!!!

  28. hahahahahaha!! Har det klikka for deg ??? Sykeste jeg noen sinne har lest … !!! Gidder ikke å begrunne en gang!! Og lær deg rettskrivning! Djiiiiiiis! Har ikke ord!

  29. Du er ikke annet enn ett avskum og en sosialist. Du tillater ikke at andre mennesker har andre meninger enn deg selv, slike som deg er det verste jeg vet, din tilbakestårnde perverse drittsosialist!!!!!!!!

    Hmmmmmm, tillater ikke andre å ha andre meninger enn deg selv ??? hahahahah!!! hmmmmmmmmmm… virker som det er din sterkeste side! Ler så jeg griner!

  30. Ha ha ha

    Liker deg jeg Hildegunn. Du får jo til nettopp det man ønsker med en slik blogg; nemlig å provosere såpass at man får reaksjoner.
    Godt jobbet!

    Når det kommer til det du faktisk skriver så er det jo selvfølgelig bare sprøyt alt sammen uten noen som helst rot i virkeligheten. Men man trenger som kjent ikke å være sakelig for å vekke engasjement.

    Jeg er ikke sosialist men jeg synes at festivaler, når det er fint vær, er hyggelig. Masse blide mennesker, innimellom noe god musikk, kald øl og god stemning. Er sånn det skal være en sommerdag det.

    Ønsker deg en fortsatt god sensommer, og fortsett det gode arbeide med å engasjere oss sofaslitere. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *