Når folk flest må lide grunnet sosialisme

Vi må stoppe sosialismen, om sosialismens destruktive kraft får herje fritt i vårt samfunn og i verden så vil vi ikke kunne omgjøre skadene sosialismen fører med seg noensinne, vi ser dette i vårt eget land og vi ser det i hele verden. Vi må alle følge med og verne om våre verdier!

I avisen i dag kan vi leste om en helt Normal mann som ble utsatt for ett urovekkende komplott av sin såkallede vennekrets. Meden han selv var i London som er hovedsatden i ett av den vestlige verdens viktigset land , Storbritannia, hadde hans såkallede vennekrets malt mannens leilighet rosa innvendig!

Mange vil kanskje si att dette er en spøk, kanskje til og med morsomt. Men det sier ikke jeg! Og jeg oppfordrer alle til å ta klar avstand fra slike ting. Dette er nemlig ikke bare en skøyerstrek, dette er resultatet av sosialisme.

Den er hevet over en hver tvil at denne såkallede vennen er sosialist. Kun sosialister har frekkeheten til å ødlegge andre menneskers liv kun for at de selv skal ha noe å more seg over, kun sosialister kan utvise den grenseløse egoismen som skal til for å ignorere andre mennekser fullstendig. Ett av min mange visdomsord sier at alt som er galt med verden i dag skyldes at man ikke tar hensyn til hva slags konsekvenser ens handlinger får for andre. Og hvem er det som først og fremst, for ikke si at ALENE STÅR for denne egoismen som ødlegger samfunnet vårt? SOSIALISTEN!

Sosialismen er en sykdom. Den rammer ikke bare enkeltmennekser. Den rammer hele vårt land!

I dag er vårt rettsvesen truet! Sosialistene ønsker nemlig å innfører hidjbab som en del av den Norske politi uniformen. Dette er en direkte skamdale! Sosialistene viser meddette at de forakter alt Norge står for, og at vår frihet og demokrati slett ikke gjelder for vanlige Norske mennesker! E tvungent, statstyrt snikislaisering finner sted! Vi kan ikke tillate hijab i politiet! Det vil føre til en ytterligerer diskriminering av Nordmenn i Norge! Allrede i dag har sosialistene gjort Norge til ett apartheid-land. Kun sosialister får lov til å ytre seg i medier og kultur, folk flest blir tvunget til å inta sosialismens standpunkt, Mastesaken i Haredanger er ett klart eksemple på dette!

Det Norske folk får sitt livsgrunnlag ødelagt av sosialisme. Vi kan stoppe ødleggelsen!

58 tanker om “Når folk flest må lide grunnet sosialisme

  1. Jeg håper for all del at dette er ett stykk ekstremt godt skjult forsøk på en eller annen form for ironi og/eller sarkasme.

    Sammenhengen mellom en spøk som går ut på å male en kamerats leilighet rosa og sosialisme er i hvert fall mildt sagt vag. Når denne bloggen i tillegg hevder å være «Norge’s VIKTIGSTE politiske blogg!», så kunne det nok også være en idé å ta en liten sluttkorrektur før innlegg publiseres. Dette er mildt sagt vondt å lese, både når det gjelder språk og innhold.

  2. Karl:
    Hvordan våger du? Du har PLIKT til å holde deg saklig, og ikke komme med slike avsporinger og personangrep.
    Det er iallefall tydleig at du ikke er annet enn en liten sosialistprolaps som ikke evner å diskutere saklig!!!!!!

  3. Hildegunn du er tilbakestående? du har fått papirer på det? For dette er faktisk noe av det dummeste jeg har lest i hele mitt liv. eller vent… Det ER det dummeste jeg har lest.. og hva faen har Hijab med at karen har blitt utsatt for en practical joke av noen kompiser? Gå å ta deg en bolle di hufse!!!

  4. du snakker om fans i alle inleggene dine, men kan ikke se at noen støtter deg? makan til sprøyt har jeg aldri vært borti.. Gud bedre så dum du er…

  5. De er sosialsiter hele hurven.

    Takk for at du påpeker det som burde ha vært opplagt for meg for lenge siden. Jeg har lenge mistenkt at mine venner har vært sosialister, i sær på grunn av deres tettsittende øyne.

    Jeg er i sannheten et offer for denne katastrofale ideologi, som uttrykker et ønske om likhet og brorskap som albi for en syk trang til å endre interørets fremtoning i sin omgangskrets. Det er ettersigende mange eksempler på likende tilfeller å finne i historien. Et høyst vanlig problem i Ukraina på 1920-tallet.

    Heldigvis er du en av de få som våger å ta denne problemstilling for hva den er; destruktive krefter i fåreklær.

    Til Karl. Det er klart at har man noe så viktig som en sosalist-interiør-gerilja for hånden kan man ikke kaste bort et eneste sekund på gjennomlesning før man advarer folket. Man får heller tåle å fremstå som evneveik og tungnem. Det finnes tross alt viktigere ting, og tenk om de gjør mot andre som de gjorde mot meg. Jeg så de fra mitt vindu der de løp med røde flagg og rosa pensler. I vill jakt etter neste offer. Jeg tror jaggu de er homo også, om man skal dømme av fargevalget.

    Takk Hildegunn, som ser forbi den lette, humoristisk og tilsynelatende problemfrie fasaden, og river ned muren som skygger for sosialsistdekoratørenes skrekkvelde. Takk.

    Mvh

    Anders Olsen

  6. Til John !
    Ditt konstruktive innlegg til Hildegunn bør du lese selv siden du innehar viten om andres dumskap eller hjørneskap !
    Dessuten finnes det ikke dumme folk , bare mer tilbakestående enn deg !

  7. Heheheeeeeee…, fantastisk – (eller var det fanatisk…?)

    PS, ta også rotta på fachismen, rasismen, nasjonalismen – og for så vidt alle ismer – når dere først er i gang.

    Hvis (folk som) dere kommer til makta kommer jeg å sove med hagla ladd under senga!

  8. Jeg må desverre si meg enig i noen av kommentarene over her, selv om jeg ikke er med på person-kritikk. Dette var dårlig argumentering, og det er vanskelig å forstå hva du egentlig vil frem til. Eneste jeg får utav dette innlegget er enten; 1. Du ikke liker sosialsmen, eller 2. At dette er ren og skjær ironi fra din side. Hele innlegget virker rotete, og jeg forstår virkelig ikke poenget bak det hele. Dersom dette skulle være anti-sosialistisk hets, virker det desverre mot sin hensikt.

  9. Det er ikke bare det at sammenligningen mellom kameratenes maling av husveggen og sosialismen som blir rart her. Jeg så at du ikke likte Karls kommentar fordi den var usaklig. Sannheten er at det er veldig vanskelig å holde seg saklig her. Det er vanskelig å vite om det er humor eller seriøst, siden jeg har tatt feil før. Det var da jeg hørte at FRP mente at finanskrisen i USA kom på grunn av en for sosialistisk politikk fra Amerikanerne. Dette viste seg altså å være noe FRP og Karl I. Hagen faktisk hadde sagt. (Dette var under Bush sin tid som president).
    Likevel synes jeg at dette tar kaka. Vil du ha saklige tilbakemeldinger kan du begynne med å skrive saklig selv. Jeg er medlem av AUF og selv om vi støtter sosialismen i Norge, har jeg aldri vært på et møte der det har blitt nevnt noe om å male stuen til folk sjokkrosa. Eller i noen annen farge (viss det skal være noen tvil.)
    I USA pleier de ofte å sammenligne sosialisme med kommunisme. Det funker jo ikke her, fordi nordmenn flest vet at det bare blir dumt. Likevel tror jeg du ville nådd lenger med det, siden det i det minste har noe med politikk å gjøre. Å sammenligne sosialisme med en sjokkrosa vegg blir dessverre litt feil.
    Jeg synes også det var rart at du trakk inn hardangermastene her. Du skriver nemlig at det kun var sosialistene som fikk si noe i den saken. Kan jeg få spørre hva som var de fæle sosialistenes standpunkt i denne saken. For etter hva jeg fikk med meg var det mange forskjellige meninger om den saken i mediene. Var det bare sosialistenes meninger alt sammen da? siden du skriver at det bare var de som fikk snakke i mediene? i så fall vil jeg gjerne vite hva meningene til de som ikke er sosialister er om denne saken.

    Jeg vet at det gjerne virker rart å skrive en så lang kommentar på tull som dette, men jeg hadde ikke noe bedre å gjøre på i øyeblikket.

  10. Hildegunn, du ruler! Jeg er selvsagt helt enig med deg. Ikke bry deg om de sosialistiske taperne som kritiserer deg for ditt velformulerte og saklige innlegg. Disse taperne vil bli stemt ut ved neste stortingsvalg uansett; det vil bl.a. du og jeg sørge for! 🙂

    Kun idioter tar seg den friheten å bryte seg inn i et annens hjem og male veggene. Dette er ikke venner, dette er tapere, som har så lav intelligens at selv en maur ville slått dem i en hvilken som helst IQ-test. De har ingen rett til å bryte seg inn i en annen manns eiendom. Sosialistiske svin som prøver å påvirke folk til både det ene og det andre, for ikke å snakke om hijab, burka og alt annet bullshit denne gjengen tar for god fisk uten å tenke et fnugg over konsekvensene av sine holdninger og sine handlinger. Stå på, Hildegunn, gi disse taperne det glatte lag! Det er intet mindre enn det de fortjener.

  11. Jeg lider også på grunn av sosialismen.

    Senest i går fikk en bekjent av meg vondt i ryggen, og da jeg våknet i dag hadde jeg det også. Synes det er dårlig gjort av sosialistene å si at at mennesker må være så like at dersom et har det vondt skal alle de kjenner også få det neste dag 🙁

  12. Lider fordi sosialistene bare ansetter innkompetente i sitt eget sosialslott hvor ingenting blir gjort bortsett fra alt som ikke trengs gjøres !
    Dessuten er jeg nektet udanning som vil føre til regjeringsfall !

  13. Hildegunn du hører jo hjemme hos FRPs mektigste mennesker. Dette er jo akkurat det jeg anser som FRPs måte å argumentere! Gratulerer du er den fødte FRPer jeg stemmer på deg med all denne kunnskapen om de ondskapsfulle sosialistene!

  14. Enig med Swift.

    Spesielt støtter jeg (sitat): «…ditt velformulerte og saklige innlegg». Akkurat hva jeg også forbinder Hildegunns ord-ekvilibrisme med.

    Nei, ut med pakket ved neste valg! Æh.. forresten.. Inga Marte er jo rådeilig, så det blir SV på meg så lenge hun er med.

    Men kanskje en annen gang!

  15. Mhhhh! jeg gidder ikke engan å kommentere det du har skrivet. Det blir for dumt og usaklig, men at du åpenbart ikke kan stave eller skrive for den delen gjör ikke saken bedre!

  16. Wow… De bare køddet med fyren, og du beskylder dem for å være sosialister? Har du husket å ta de anti-paranoia pillene du åpenbart trenger? Eller er dette bare en merkelig spøk? Hvis det er, FLOTT!! Hvis ikke har vel du litt for lite å blogge om, så du finner ut at du skal skrive noe random tull. Kall meg en sosialist om du vil, men du eier ikke fornuft.

  17. Kan ikke ta dette seriøst for 5 øre. Og hva baserer du alt dette på? Sist jeg sjekket så sto sosialismen for likhet for alle mennesker. Og det vises jo nå med at forbudet opprettholdes. Politiet skal representere staten, ikke kulter eller religion.

  18. Helt enig med Hildegunn. Det er på høy tid vi blir kvitt sosialismen, som er blitt en verkebyll på det norske samfunnet. Vi er blitt så dumsnille at hele samfunnet undergraves.

  19. Dere som ikke har annet enn å hakke på de som ikke skriver rett rettskrivning er slemme mot de som plages med det !
    Ellers klarer dere sikkert lese dette :Ifgøle en udnerrøksles ved cmarbigde uinevrisett sipller det ignen rlloe i hvliken røfgekkele boktsvanee er. Det estnee som er vkitig er at fstøre og stise boksatv er på rktiig setd, retsen kan vræe hltuer til bluter og
    du kan ftotsart Lsee uetn prblomeer. Dtete er frodi den mnesnekliege
    hrjene ikke lseer hevr boksatv for seg slev,men odret i sin hleeht

  20. Conn1 Det betyr ikke at rettskrivning er bortkastet. Og i tillegg, når man skriver feil er ofte ikke alle bokstavene der. Det kan også være feil bokstaver. Uvesentlig hvordan folk kan lese noe, bare prøv å skrive rett, klarer du det?

  21. Auch. You rock. NOT.
    Klapp igjen og slapp av. Spar oss for disse utrolige underholdene blogginnleggene dine. Jeg kjenner jeg ler ned til tærne! Haha..

  22. Dette er kanskje det DUMMESTE jeg har lest på lenge. Vet ikke om jeg skal le eller gråte jeg nå faktisk! Finnes det virkelig folk med sånne forkvaklede oppfatninger??? Ikke rart Frp gjør det bra.

  23. Hildegunn jeg er ikke for hidjbab jeg er i mot det men denne bloggen er basert på hatet du har mot sosialisme. derfor er ikke dette sakelig. du trekker også fram at det var noen venner som spøkte med en fyr mans han var på ferie. det var en spøk og hadde ingenting mot sosialisme og gjøre. jeg tror du må roe deg ned litt ikke vont ment men denne bloggen var litt ekstrem. sån som du skriver høres det ut som du er klar til og angripe en person som er sosialistisk ro deg ned (ikke vont ment)

  24. Sosialisme er vel ikke så gale. Den er jo grunnen til gratis skolegang til ungdomskolen og delvis gratis videregående skoler, høyskoler/univeristet.

    Den er jo også grunnen til helsesystemet der alle kan på lik linje får medisinsk hjelp. Dette er begge verdier som er sentrale i det norske samfunn.

    Gratis skole gang var orginalt ment for personer som skulle konfimerest og derfor trengte undervisning i å lese og skrive.

    Helsesytemet er tatt i fra den grunnleggende kristne verdien at en skal ta vare på andre.

    Sosialismen er ikke perfekt, men den bryter ikke med grunnleggende norske verdier som har vert viktige i flere hundre år.

  25. Etter å ha lest gjennom denne artikkelen, kunne jeg lett sammenligne dette angrepet på sosialismen som bygde opp Norge fra etter krigen til hva vi er i dag, med Nazistenes angrep på jødene.

    Skulle gjerne likt å visst hva slags «uhelbredelige skader» sosialismen kan påføre vårt langstrakte land.

  26. Rimgrim:
    Så du dukker opp igjen! Jeg trodde jeg faktisk var blitt kvitt mine gamle kjenninger i kommenter feltet, dere sosialistprolapser som ikke evnet å holde dere skalif, men bare bidrar dil å avspore debatten!!! DU var ikke svanet!!!!
    OGSÅ! Så kan man ikke LEDE en debatt hav faen er det for slags holdning din gaffel!!!?!?! INGEN kan lede fordi det ikke er en konkuranse man utveksler meninger ikke sant man konkurere ikke, men slikt evner ikke du å forstå!

  27. Hanne:
    Typisk sosialistisk drittløgn fra en typisk sosialistprolaps som deg!
    I tidligere tider hadde kvinnen verdi som KVINNE, men det var før sosialistene kom! Blindet av missunnelse fjernet sosialistene alle verdi fra kvinnen og erstattet det med missunnelse og mindereverdighetskomplekser! Sosialistene ønsker ikke å fremme likestilling, de ønsker å fjerne ett helt kjønn!
    Sosiaøistene ønsker å genmanipulere oss alle, slilk at den Vestlige rasen ikke kan formere seg og hele verden blir sniksiamlisert!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *