Oslo TRENGER Carl I Hagen!

Jeg jublet da det ble klart at Carl I Hagen skal bli Oslo’s nye ordfører. Jeg jublet på vegne av Oslo. Jeg jublet på vegne av folk flest i Oslo, ja, for hele landet! Dette er nemlig en juble nyhet! Endlig vil Oslo få en stek ordfører, en ordfører som vet hva som skal til for å gjøre en forskjell, en ordfører som har hjerte for vanlige mennesker! Carl I Hagen vil redde Oslo!!

Jeg var i Oslo! Det var ikke lenger siden enn forrige helg. Og jeg hadde faktisk gledet meg for jeg trives i den byen, vårt lands hovedstad med vårt storting og regjering og vår konge! En by som burde vært vårt utstillingsvindu for verden! En bys som ville imponert utlendinger fra andre land! Norge er verdens rikeste land! Vi er verdens beste land! Alle ting burse tilsi at vi, det Norske folk, og vårt kjære fedreland burde skinne som solen på nasjonenes himmel! Det er det som er vår skjebne, vår gudegitte plass! Men i stedet er vår hovedstad en ødlegat by! Hva skal dette bety?!!?

Oslo er blitt ødelgat av sosialisme. Soialister uten kontakt med vikeligheten har styrt vår kjære hovedstad ned i avgrunnen. Daglig ser vi reportasjer i medien om etnisk norske Nordmenn som må flykte fra hjemmene sine på grunn av en snikislamisering helt ute av kontroll. Islamister og terrorister får vandre fritt i Oslos gater. Jeg gråter mine modige tårer for vår kjære hovedstad når jeg ser det stå en moske på vert gate hjørne, jeg forbanner sosialismen ondskap og landsvik når jeg hvordan muslimske kjennetegn som burka og skjegg (her kan man riktig så godt trekke linjene tilbake til den sosialistiske hippibeveglesen og derers poncho bruk) er dominerende i gatebildet. Når sluttet Oslo å være Norges hovedstad? Når ble vår hovedstad invadert av slike kriminelt belastede etnisiteter?

Oslo trenger en Ordfører som VÅGER å føre ordet! Ordet som er på alle gode Norske ikke-sosialistiske osloborgere’s lepper: NEI!!! Nei til mer sosialisme, nei til mer snikislamisering, nei til trakaseringen av Norske verdier!

Carl I Hagen vil våge. Carl I Hagen vil være sterk for folk flest! Carl I Hagen vil fortelle sosialistene hvor skapet skal stå! Oslo trenger Carl I Hagen!

60 tanker om “Oslo TRENGER Carl I Hagen!

  1. Fantastisk lesning dette her, godt å se andre som åpner opp øynene sine for dette problemet. Du tar riktignok litt i når du sier at det er en moske på hvert gatehjørne, men jeg er enig med grunnlyden i bloggen din. Om du vil kan du alltids sjekke opp hjemmesiden til det eneste politiske parti som har fått øynene opp for dette problemet:

    http://www.demokratene.no

  2. Petter:
    Jeg har vert i Oslo. Det står i bloggen. Kan du ikke lese, din lille sosialistprolaps??
    Du har ingen rett til å skulle vite min reiserute og mine oppholdsteder, ditt sosialistkrek!! Du har ingen rett til å avpore debatten på denne måten, det er sosialistdritter som deg som ødlegger demokratiet og ødlegger Hovedatden vår!!!

  3. Jeg vil reise tilbake.. Tilbake til 60-70 tallet…før noen vanvittige idioter av norske politikere tok inn noen grinete pakistanske turister som ikke ville dra hjem… De formerte seg kjapt…og i dag ser vi resultatet av hva «kanin-parring» kan gjøre med samfunnet. Billedlig selvsagt. Dette skapte «presedens» for den galskapen vi ser i dag. Familiegjenforening, 5-6 barn i disse familiene. Stønad oå stønad. De nekter å dra hjem igjen…

    Hadde man bare kunne dratt tilbake til de skjebnesvangre år, og avsatt de idiotene som startet denne groteske utviklingen som til slutt kan sende Norge ut i borgerkrig om 50-80 år..

  4. Ganske pussig at du jublet for at Carl I hagen kan bli neste ordfører når FRP har styrt OSLO altfor lenge uten at integreringen har blitt noe bedre. Dessuten så kan du spare deg for utkjellingen av petter. Det eneste han spurte var hvor du har vært fordi det er ganske forskjeller for integreringen i forhold til hvor du vært/går i Oslo.

  5. Du vet at det du har skrevet her er direkte rasistisk? Og ondskapsfult? Vil du seriøst at disse menneskene, mange av dem som kommer fra steder hvor de blir forfulgt av korupte politikere skal dra tilbake? Mange vil bli drept hvis de gjør det. Og selv de som ikke vil bli det, hvorfor skal de dra tilbake? De har akkurat lik rett til å oppholde seg i landet vårt som deg. De har da ikke skadet noen. Og hvis du sier at de er det så er det det vi kaller generalisering. Du skjønner hva det betyr? Når du dømmer et helt folkeslag ut fra noen få eksempler. For jeg skal si dette: Jeg er norsk. Etnisk norsk. Har bodd i Norge hele livet og elsker landet vårt mer enn noe. Og jeg ville heller dødd enn at noen skulle lese denne bloggen og tenke at alle nordmenn inkludert meg var som dette. For du er akkurat den typen menneske som gjør at jeg blir littegranne flau over hva slags folk det er vi oppdrar i landet vårt. Du er en rasist.

    PS: Du vet hvem som faktisk har styrt Oslo i det siste, sant?

  6. Det er fint at Carl Ivar vil bli ordfører i Oslo. Og tenk, med Eli som «førstedame». Det ville blitt et yndig par. Jeg ser for meg Eli kjøre Carl Ivar rundt til mottakelser både på slottet og andre steder!

    Helst hadde jeg sett at han ble Konge, det er jeg sikker på at han vil selv også. Alle medlemmer av kongehuset er jo sosialister og PK,ere!!

  7. Det blir hele tiden hetset mot Dansk folkeparti, fra handlingslammede politisk korrekte i Norge og Sverige. Takket være at DF har sørget for og nedsette sosialbidragene til innvandrere, har de plutselig vært nødt til og ta seg et jobb, for og ha råd til hallalkjøttet. Det behøvde de ikke før, for lønna fra skattebetalerne var rikelig god. Man har også strammet på lovverket, så hyperkriminelle muslimer kan utvises dit de hører til, hvis noen hønsehjerner ikke har foræret dem dansk statsborgerskap. Det har gitt pote, for kriminaliteten har gått betydelig ned blandt disse, intet er så avskrekkende som utsikten til og bli sendt hjem til et land uten sosialkontorer. Her blir det heller ikke stillt en gratis bolig til dem, da må de liksom arbeide for og klare seg, og det er en straff de for en hver pris vil unngå.
    Men bare vennt og se. de politisk korrekte kommer til og krype til korset, og lære av dansk innvandringspolitikk, for den er den mest suksessfulle i Skandinavia. Samfunnene har simpelthen ikke råd til og bruke milliarder på og føde på 100 000 vis av totalt uproduktive elementer, som kun bidrager til samfunnet med og være en utgift, i tillegg til den enorme kriminaliteten de står for. Skal det her ikke stoppes, bryter samfunnet sammen, akkurat som i Pakistan, hvor alle selvmordsbomber alle. De politikere som er ansvarlig for dette råttne attentat mot land og folk, skulle stille for riksrett for høyforræderi, og sendes på livsvarig tvansarbeide i gruvene på Svalbard. De kunne passende få dele bolig og arbeide, med de kulturberikerne de har innført.

  8. Hildegunn, synes du skal slappe litt av med det der sosialist preket. De rød (?) grønne fører bare politikken videre, som den hellige ånd fra Molde kjørte, i Jesu navn, og den banden kan man visst ikke just kalde for sosialister. Alle politiske fraksjoner i Norge, kanskje med unntak av FRP. har alle bidratt til ødeleggelsen av det fredelige og homogene norske samfunn. Hjelper ikke bare og henge ut de siste, de som var før, var like så store skadedyr for landet, som de som dikterer nu. Og intet tyder på at de har tenkt og endre kurs.
    Og Susana, skandinaver i Spania går ikke på sosialen, de begår ikke grov narko og voldskriminalitet, de stiller ikke krav om særbehandling. Tvert om bidrager de til det spanske samfunn, de legger igjen penger i landet, omvendt muslimene, som kun forbruker penger, som er stjålet fra det arbeidende norske folket. Så den sammenligning er latterlig.

  9. Charlie, jeg synes du er alt for bløt overfor sosialistenes ondskap og landsvik! Stå på Hildegunn. Sammen skal vi feie sosialistene på sjøen!!

  10. jeg er så enig, hvis det fortsetter slik så vil Norge innen 10år være et islamsk land, og snart må vel nordmenn begynne med hijab og burka… det er ikke en fremtid norge brude ha. jeg er ikke rasist, og dette innlegget var pokker meg ikke rasistisk, og norge er faktisk kåret til verdens beste land, så de som kommenterte det burde sjekke fakta før du skriver. Jeg syns ikke alle innvandrere må komme seg vekk, men innvandringskravene burde bli mye strengere, f.eks at de som driver med kriminelle ting, kriminell bakgrunn, truer norge, og andre ting burde bli sendt ut. norske politikken har jo så og si bare latt innvandrere ta over hele landet. Lurer på hva som hadde skjedd om nordmenn hadde kommet til dems land og nektet å tilpasse seg landets regler og normer, at vi skulle gått i gata med klær vi bruker her, hva hadde skjedd med oss da? det burde jo være slik at når man flytter til et land er man burde man tilpasse seg landet og også lære seg språket og respektere hvordan det landet fungerer.

  11. Eh, Hildegunn, nå må vi ta det LITT saktere i svingene.

    Greit nok at du er oppglødd over at Carl I. Hagen vender tilbake til politikken, men mannen har takket ja til å stille som FrPs ordførerKANDIDAT i Oslo.

    Han er ikke valgt ennå!

    Uff, jeg blir dessverre pinlig berørt når folk med så lite gangsyn og kunnskap på død og liv skal blogge.

    For øvrig er jeg FrP’er inn til beinet, og mener at Carl I. Hagen vil være en ressurs for Oslo hvis han blir valgt.

    Og jeg mener Norge behøver FrP på generelt basis.

    Den rød-grønne våsegjengen som styrer nå (hvis man kan kalle handlingslammelse satt i system for å «styre») må vekk før den får gjort FOR MYE skade.

  12. Jeg er italiensk..men jeg føler mye rasisme i Norge..
    mennesker er dumme dyr..
    jeg skal hjem igjen..men synes veldig synd på alle «mørke» som må bli i Norge..
    jeg vil bare si..det er bra økonomi i Norge..men penger er ikke alt i livet..Norge er ikke den beste land i verden ..
    alltid dårlig vær odelegger hjerne og hjerte!
    Ciao!

  13. sosialistkrek: nei. nordmenn har like rettigheter å oppholde seg i norge.
    folk som blir forfulgt i hjemlandene sine, er som regel kriminelle. argumentasjonen MOT krigen i irak eller afghanistan er at vi ikke skal blande oss i andre lands anliggende. men ved å tilby folk som mullah kerkar frihavn i norge, så er det akkurat det vi gjør.
    vi skal være så åpne for andre kulturer, men hva med norsk kultur, med sine variasjoner fra dal til fjord?

    nei. NÅR det smeller, for det er kun et tidsspørsmål FØR det smeller, både i norge, skandinavia og europa generelt, så er det deg og dine meningsfeller OG de politikerne du stemmer på som blir tiltalt for landsforæderi.
    dette er ikke rasisme, men kulturisme. men du er for politisk korrekt til å forstå dette, traitor.

  14. Carl I Hagen som ny Ordfører i Oslo OG MAZYAR KESHVARI(FRP) som ny NESTLEDER i FREMSKRITTSPARTIET burde virke samlende nok på innvandrerbefolkningen/inkluderende og ikke minst føle at de blir tatt på alvor.

    Det burde gjøre de fleste fornøyde,med unntak av Sosialistene,men pytt,pytt,hvem bryr seg om hva de synes likevel,he,he:)

    P.S: Vil påpeke at denne bloggen er FOR satt på spissen,rett og slett for radikal,så her trengs virkelig Keshvari,for å «utjevne» litt….

    Sosialistprolaps?Sosialistkrek?Sosialistdritt? Ehh,man kan si mye om Sosialistene,de er ikke mine favoritter,det kan du være sikker på,men å gå ned på det nivået og usaklige personangrepene/beskrivelsene som de selv brukte gjennom hele 90-tallet og forsåvidt frem til i dag om oss «Freppere»,er lavmåls og DERES stil,ikke Høyresiden,som hever seg over slikt irrellevant nonsens….

    Du skriver: «Vi er verdens beste land! Alle ting burse tilsi at vi, det Norske folk, og vårt kjære fedreland burde skinne som solen på nasjonenes himmel! Det er det som er vår skjebne, vår gudegitte plass!»

    Ehh,r u 4 real,eller??? Dette høres jo ut som en tale fra 30-tallets Tyskland eller Japan og selv DA hadde d vært en klisjee og tåpelig,men likefullt: WOW!!! ER DET MULIG???:D

    Du SKADER saken mer enn gjør godt med denne bloggen,som nærmest virker som en parodi på Vigrid eller lignende….Eller ER dette en Parodi,kanskje???

    Ikke godt å si,men du skal ha honør for entusiasmen,i alle fall:)

    Det virker som du har ett eller flere Syndromer og går på sterke medisiner,så vil tro de færreste tar deg på alvor likevel,selv om du har mange GODE poenger,så er det tilsvarende mange EKSTREME/DÅRLIGE poenger/UTSAGN som gjør at man ikke helt vet om man skal ta deg på alvor eller ikke?:/

    Men likefullt: HONNØR til deg,Hildegunn,selv om du er en EKSTREMIST,så er du jo en Med-Frepper,tross alt:)

    (Hilsen Med-Frepper – dog av den mer MODERATE Oslo-varianten)

  15. http://myrstad.bloggnorge.com/2009/07/23/beviser-dette-hildegunn/

    He,he,virker som denne Hildegunn er en FAKE blogg,(måtte den jo være:) antagelig smurt sammen av Venstresiden/Sosialister for å sverte FRP….Jøsses,skal si de begynner å bli desperate som tyr til slike metoder,lol:D

    Er ikke akkurat uventet at Sosialister tyr til småligheter alla fjortisnivå og «under belte»metoder og personangrep/Ad Hominem (Ref:http://no.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem-argument,)men dette tar jaggu kaka,hvis er tilfelle,ha,ha,ha:D

    Da er det altså kommet til det Tredje og siste steget,nemlig Desperasjon,som derigjen resulterer i slike desperate handlinger som å opprette en fake blogg for å sverte meningsmotstanderene sine,så typisk og ikke så rent uventet heller fra det holdet,he,he:)

    1 – Ignorering

    2 – Latterliggjøring

    3 – Desperasjon

    Ser ikke ut til at valget i 2013 blir særlig spennende da,med andre ord:)

  16. OSLO er en by uten sjel befolket av liksom metropolister hvor eneste FREMMEDSPRK er kebab norsk!!!! EN SKUMMLE BU FYLT OPP MED RØVERE. EN BYDEL I BAGDADD!!!

    Det er på tide at Carl får lov til å rydde opp i den sosislistiske svinestien som hovestaden er blitt!!

    Det vill ta tid, men vi må være tomlmodige så vil det gå bra og Oslo kan bli det den har vært før: EN NORSK HOVEDSTAD FOR NORDMENN!!!!

  17. Sosialistkrek.

    Kan du vennligst definere hva som er rasisme, og så trekke ut noen eksempler på hva som er rasistisk med denne bloggen?

  18. Du vet at det du har skrevet her er direkte rasistisk? Og ondskapsfult? Vil du seriøst at disse menneskene, mange av dem som kommer fra steder hvor de blir forfulgt av korupte politikere skal dra tilbake? Mange vil bli drept hvis de gjør det. Og selv de som ikke vil bli det, hvorfor skal de dra tilbake? De har akkurat lik rett til å oppholde seg i landet vårt som deg. De har da ikke skadet noen. Og hvis du sier at de er det så er det det vi kaller generalisering. Du skjønner hva det betyr? Når du dømmer et helt folkeslag ut fra noen få eksempler. For jeg skal si dette: Jeg er norsk. Etnisk norsk. Har bodd i Norge hele livet og elsker landet vårt mer enn noe. Og jeg ville heller dødd enn at noen skulle lese denne bloggen og tenke at alle nordmenn inkludert meg var som dette. For du er akkurat den typen menneske som gjør at jeg blir littegranne flau over hva slags folk det er vi oppdrar i landet vårt. Du er en rasist.

    PS: Du vet hvem som faktisk har styrt Oslo i det siste, sant?

    Du som skriver dette..
    NEI, de har ikke en dritt her å gjøre, da de bare snylter på kassa, og bygger ut sin muslimske tro her i landet.
    Blir vel ikke lenge før det går av en bombe på oslo s, men det gjør vel ingenting.
    Ned med sosialismen og sv, de har styrt landet ned i gjørma.
    Avgiftsland og innvandrevennlige til tusen, det er norge i et nøtteskall. Skal bli moro å vokse opp i et land som snart er er overfylt med pakk..

    La det bli opprør her, vi må tørre å si fra hardere, men vi blir jo kalt for rasister fordi vi sier littegranne, men de kan si hva de vil, jaja. Ytringsfriheten her er vekk, så dette er en fin start. LA NORGE BLI EN MUSLIMSK STAT!!!! TAKK DERE RØDGRØNNE! De må virkelig elske muslimer og andre folkeslag som ødelegger landet vårt!
    Pass på dere nordmenn der ute, hvis det er noen da, stå på, hold sammen og lag opprør, si ifra, hvis deres mening, og si at vi er lei av at vi kommer i andre rekke, og at vi er lei at vi skal føye oss etter de her nye «landsmenn» som bare er interessert i kassa våres, så det er moro å vite hvem vi betaler skatt til! En bussrute i grenland (skien, Porsgrunn) kaller de color line, og det sier litt!
    Takk for meg, da har jeg sagt mitt.
    Stå på nordmenn, ikke gi opp landet deres! Ikke la det råtne på rot som det gjør nå, med alle disse innvandrerne og de tette politikerne som liker det de gjør.. jaja takk for meg!

  19. Kjære Hvite Nordmenn..slutt å farge håret mørk..(Ken gjør alltid det–men ikke Jonny Bravo..smart fyr)
    slutt med brunnkrem også.
    Vær stolt av å være rød/hvit med fregner!!

  20. Oioioi, første gang jeg er inn på denne bloggen her… Har lest noe av det du har skrevet. Må si jeg lurer litt på hvor god du er på fakta-sjekking. Det var vanskelig til tider å vite om dette bare var en svært gjennomtenkt og kreativ spøk, men det virker jo nesten som om du står for dette. Nå har jeg tenkt å kommentere på det du har skrevet i dag, men siden jeg er ny her fikk jeg lyst til å snakke om litt mer enn bare det. Jeg vet det meste er sikkert nevnt før, men det får vel gå.

    Jeg er imponert av hvor flink du er til å skryte deg opp i himmelen som en førsteklasses filmanmelder. Men har du så langt i livet ditt sett en film uten en politisk agenda? Og hvor lenge har du levd egentlig? Du skriver som en 13 år gammel jente som forsøker å høres voksen ut. Og jeg regner med skrivefeilene dine har blitt nevnt før.

    Etter å ha lest her at Carl I. Hagen skal bli Oslos nye ordfører ble jeg veldig nysgjerrig. Jeg visste ikke at vi hadde hatt ordfører-valg ennå. Det så ikke ut til at de fleste avisene visste det heller. Hvor får du tak i slike saftige og ekslusive nyheter som dette. Det er jo ikke bare dette, men andre blogg-innføringer også som kommer med ny fakta: Andre verdenskrig varte fram til 1990 (jeg antar du mente fram til sovjetunionens fall, noen som skjedde i 91), sosialismen er skyld i alt som har gått galt her i verden, Obama er muslim (må si du er veldig glad i å kalle Obama «Hussein Obama».)

    Det er litt opplagt at du prøver å fremstille han som muslim, noe som igjen vil for noen gi tanker om terrorisme. Og samtidig vil du at folk skal se han som en sosialist. Men du skriver om kristendommen som om det skulle vært en siste skanse i «krigen» mot sosialisme. Men Obama har jo gitt tydelige signaler om å være kristen, og om han hadde vært muslim hadde det da vært så ille? Husk på at ordet muslim betyr «en som er under Gud». Og om man ser på likheten mellom kristendom og islamisme er det lett å se at de begge kommer fra det samme. Koranen forteller jo om Adam, Noah, Moses og Jesus som trofaste disipler til Gud. Jeg er ikke relgiøs, men selv jeg kan min del av relgionshistorie.

    Jeg liker også veldig godt at du mener kun eliten bruker biblioteket. Sist jeg var der (ikke lenge siden og jeg tjener ikke bra) var de fleste der studenter eller leseglade mennesker som låner bøker istede for å kjøpe dem, ofte av økonomiske årsaker.

    En annen ting jeg la merke til ved bloggen din, faktisk det første, var påstanden om å være norges viktigste politiske blogg. Hvor har du det fra? Det virker like sannsynelig som at en av norges største aviser har kontaktet deg om en stilling som avisens ledende filmanmelder. Ikke bare er dine filmanmeldelser dårlig skrevet, men rettskrivningen din er nok for dårlig, selv for en avis med sosialistiske verdier. En blogg som er så høyrevridd (og da mener jeg i motsettning til nøytral), rasistisk, useriøs og såpass blottet for fakta kan umulig være norges viktigste politiske blogg. Jeg kan se at du kan få høye tall, for siden din har jo en viss underholdningsverdi, det må jeg innrømme. Men det er nok ikke for dine skarpe leksjoner om verdens tilstand…

    Følg med? Hehehe….

  21. Kjære Barbie..fortsett å farge håret veldig lys ..da kan man se med en gang at du er fra Skandinavia eller Tyskland.. mye felles..samme hjerne.

  22. Bajas: Nei det er ikke rasistisk å kritisere muslimer, men å si at alle muslimer vil snikislamisere norge og at alle muslimer er late, arbeidssky terrorister blir feil og helt useriøs kritikk. Det ville vært som å si at alle katolske prester misbruker barn. Det forekommer blant noen få og det er ikke bra på samme måte som terrorisme forekommer blant noen få muslimer og det heller er ikke bra. Det må også gå ann å ta litt kritikk. Etter å ha lest artikkelen som ble skrevet om katolske prester og den oppmerksomheten de fikk i media rundt påsketider pga overgrep på barn så er det lett å se at kristne ikke takler kritikk rundt den katolske, eller hele den kristne trosretning. Så for å si det på en litt enklere måte (kanskje eneste dere skjønner) om dere ikke tåler å bli kritisert så burde dere ikke kritisere andre. Det er faktisk en toveis gate.

  23. Hvis Carl I savner politikken så fælt, hvorfor er han da ute etter en såpass upolitisk stilling som ordførerstillingen i Oslo? Velkomster, takketaler, snorklipping, gaveoverrekkelser… Blir ikke det litt tamt for den gamle ringreven?

    (Misforstå meg rett, jeg er sjeleglad så lenge vi slipper denne ufyselige fyren i politikken)

  24. Det som er mest skremmende her er at det er folk som tar Hildegunn på alvor. Som ikke skjønner at jenta bare kødder og fucker opp 😉

  25. Jeg liker stilen din Hildegun. Har bare et spørsmål.
    Når alle utlendinger er enten kastet ut eller intigrert såpass at de aller fleste har høyre utdanning, hvem sakl da være vaskehjelpen? Hvem skal da kjøre bussene, taxiene, bygge bygningene våres, rydde gatene osv.. du vet alle de dritt jobbene som «ingen vil ha».
    Det vil nepe bli Ola nordmann som vil være vaskehjelpen tenker jeg.

    Det er synd men det er måten den vestlige kulturen er bygd på.
    Det må altid være en «underklasse» som kan ta de «dritt jobbene» jobbene som, etter min menning er de aller viktigste og burde nesten være de beste betalte siden de holder byene i gang.
    Når de fleste etniske norkse har høyre utdanning tror du de vil ta opp støvsugeren? Nei da trenger vi hundretusenvis av innvandrer uten høyre utdanning som kan ta de «dritt jobbene».

    Nei det er hele systemet som må rives ned til grunn og bygges opp igjen, det holder ikke med å kutte av et grenn (innvandrer).

    P.S Jeg hater politik og politikere generelt, er en frp’er kun fordi jeg føler meg nøtt til å velge det minste ondhet.

  26. Nydlig blogg, syntes det er ille at hele det norske olje fondet går til å finnasiere late Terrosister som har det for seg at nei hun mor skal være hjemme og arbeide og far skal ut å tjene penger, forskjellen fra hær og midt østen(i denne lille sammenheng) er, hær i norge trenger ikke en gang mannen å gå ut å arbeide. Begge sitter på den late ræva si mens ungene har gratis skolegang.

    Nå er det steike på tida at FRP eller Høyre kommer til makten, i stedet for grønnskollingene på God morgen Norge, i dag tilig som begynnte å syte over at det er det året hvor det har kommet minst invandere, kjenner selv en kjernekar(som jeg oppfattet han) av en Meksikaner med slik som jeg vet ganske høy utdanning som fikk nektet adgang til Norge.

  27. Jeg lurer veldig på hvem alle disse sosialistene er. Det refereres jo til dem hele tiden… Regjeringen, blitzere, alle unntatt Frp? Eller er det bare for å ha et navn på de generelle masser som mener noe annet.

    Forøvrig ødsler jeg ikke gode argumenter på folk som sov i norsktimene på skolen. Søstra mi skriver bedre enn brorparten i dette forumet; og hu har ikke begynt på skolen… (Men det er fascinerende hvordan de med færrest skrivefeil ofte deler mitt syn. Godt språk=gode meninger?)

  28. Daleks er du sosialist eller sosinazist??? Detr er ting som skiller seg veldig ut:

    1. at amange sliter etter drålig sosialistskole
    2 at mange og sikker flere enn tror har DYSLEKSi!!!!
    3. AT MANGE FORDØMMER ANDRE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *