Usakelig og skammelig kritikk av norsk pelsdyrnæring!

Nok en gang har den norske venstrevridde pressen falt til det ufattelige lavmål det er å la såkallede «dyrevernere» sette dagsorden for hva som skal stilles fremst i nyhetsbildet. Og nok en gang er det pelsdyrnæringen som er offer for den usakelige og meningsløse kritikken. Dyrevernere har ingen rett til å få sin stemme hørt i samfunnet, da disse sosialistiske grupperingen totalt mangler kunnskap om dyrs basale funsksjoner i samfunnet!

Dyrene er fra naturens side underlagt menneskene. Vi mennesker er skapt av Gud for å herske i verden. Dette er grunnleggende faktu som det hverken går an eller er lov til å kritisere. Likevel gjøre dyrevernerene akkrat dette. Grunne til dette er at samtlige medlemmer i disse skammelige dyrevernegruppene også er sosialister, og derfor fiendlig innstilt til det å leve i et fritt og demokratisk samfunn, samt at de totalt mangler viljen og evnen til å følge norsk lov. Sosialister tror nemlig de grunnet deres perverse ideologi ikke er bundet av lover og regler!

Det ser vi tydleig på disse såkallede «avsløringene» fra pelsdyrindustrien! Disse sosialistene har brutt seg inn ulovlig og arrangert det hele ved å skremme dyrene for å ta bilder og fremme sin egen sak! Det er skammelig, ulovlig og pervest, og dessuten sosialistisk!

Dessutene er dyrevernerens innfallsvinkle tottalt feil! Deres største svajkhet er at de tillegger dyr egenverdi. Dette er totalt FEIL! Dyr har INGEN egenverdi, dyr får kunn verdi om de er til nytte for mennesker! Derfor er det å snakke om «livskvalitet» for dyrene en tottal avsporing av detbatten! Det samme gjelder påstander om at dette er ett moralsk spørsmål. Moral er ett menneskelig begrep som kun gjelder hos og mellom mennesker. Å strekke dette begrepet til å gjelde dyr er ett HÅN mot skaperverket!

Jeg forlanger på vegne av hele det Norsk folk en unnskyldning fra dyrevernsorganisasjonene for deres terroisme mot selve grunnsteinen i vårt demokratiske samfunn: Det frie næringslivet! Følg med!

75 tanker om “Usakelig og skammelig kritikk av norsk pelsdyrnæring!

  1. Mennesker står over dyrene med tanke på bevissthet og evner. Noe som betyr at vi burde vite bedre enn å la uskyldige skapninger ligge å råtne i minibur for en pelskåpe.

    Også trekker du gud inn i denne smørja? gud finnes ikke, og siden dette er argumentet ditt tror jeg faktisk du er psykotisk.

  2. Hvis du virkelig mener at mennesker er skapt for å mishandle og bruke dyrene akkurat slik vi vil kun for egen vinning har du misforstått vår oppgave på jorden. Man skal ha respekt for naturen og behandle alt og alle med verdighet. Dyrene er ifølge bibelen underlagt menneskene men betyr det at vi skal mishandle de og med vilje sørge for at de lever et pinefullt liv? Jeg ser virkelig ikke for meg Jesus pine dyrene sine…

    Når dyr går rundt med åpne sår så er det vel ikke snakk om at dyrevern aktivister skremmer de til å oppføre seg sånn eller sånn?

    Det er helt forferdelig at det finnes mennesker som deg som vil dyrene så vondt. Dyremishandling er greit sier du jo..hvilken normal person kan si noe sånt??

  3. Beklager å måtte skuffe deg, Hildegunn… men det finnes ingen usynlige vesener med magiske krefter. «Guden» din er bare en fantasivenn, oppdiktet i jernalderen av uvitende og overtroiske tullinger.

    Velkommen til 2010, hvor vi forholder oss til virkeligheten.

  4. Ja, la oss straffe alle dyr som plager andre dyr også. Naturen skal ikke være brutal, Hakkebakkeskogloven må snarest innføres i alle land.

  5. Dette må da være den sykeste bloggeren på nettet?
    Jeg tror nok Hildegunn ville fått store vansker med å greie seg i ett samfunn uten sosialistiske trygdeordninger.
    Dette er jo noe hun har felles med flertallet i FRP.
    Jeg ønsker god bedring og håper en god psykolog kan hjelpe.

  6. Gud skammer seg over deg. Dette er på ingen måten Guds vilje, men et resultat av menneskets fri vilje. Det fins ingen unnskyldning for å lide dyr før sin egen visuelle tilfredstillelse.

  7. «Disse sosialistene har brutt seg inn ulovlig og arrangert det hele ved å skremme dyrene for å ta bilder og fremme sin egen sak! »

    Så du mener sosialistene er årsaken til at dyrene har fått ben avrevet, ører avrevet o.l. ? Søk hjep. Du trenger det åpenbart.

    Du har rett til å mene at mennesker står øverst på næringskjeden, fordi det har du helt rett i, men det betyr ikke at mennesker har rett til å mishandle de som er rangert under. Du er åpentbart et stakkarslig menneske, som er både naiv og uvitende ( slik du omtaler sosialistene som ), men du har rett til å leve. Man får bare håpe at et menneske som deg ikke får makten i Norge. Noensinne.

  8. Hva er gale med å ha en amputert fot? Det er jo menneskelig å leve videre med et slikt handikapp, ikke sant? Eller skal vi sparke de og kalle de mindreverdige?

  9. Herre min skaper. Du er en skam. Jeg ser deg for meg, elsker å provosere og sier hva det skulle være for å få oppmerksomhet. Vel, gratulerer. Oppmerksomhet får du i form av folk som er fly forbannet på deg for dine tankeløse og egoistiske meninger. Skjønner at du lider av mindreverdighetskomplekser, men la for guds skyld ikke det gå utover de stakkars usyldige dyrene. Frister å putte deg i et bur, og kappe av deg ett av dine (sikkert feite) ben og se hvor fint du får det…

  10. Det er nesten synd på deg Hildegunn. Du lever i feil tid. Du burde levd i steinalderen. Hvis du hadde giddet å se filmen, ville du sett at det er gamle skader, og at de stakkars dyra har lidd lenge. Og lenge før det ble filmet. Om det hadde vært en gud, tror jeg ikke han ville tillatt at vi skulle pine og torturere dyr på den måten. Dyr føler smerte, og har følelser akkurat som oss, og andre dyr, som hunder og katter. Hadde vi gjort sånn med hundene og kattene, hadde det vært stopp for lengst. Det blir det samme. Mink og rev og andre dyr er som våre kjæledyr, med følelser og annet. Skulle kappe beinet på de som driver med sånt, og latt de gå der uten behandling og smertestillende. Grusomme smerter, som ingen kan sette seg inn i uten å oppleve det selv.

  11. «Jeg forlanger på vegne av hele det Norsk folk en unnskyldning fra dyrevernsorganisasjonene »
    Og hvem har gjort deg til talsmann for det norske folk?

    Godt vi har trygdeordninger som fanger opp folk som deg.For med den lave IQ og EQ du besitter kan du neppe brukes til noe sammfunnsnyttig.God bedring !

  12. Ka faen? Kjem å si at menneska e bedre enn dyr? Kan bare stikk av med derre jævla gude pratet å sjå kor alvorlig pelsoppdrett e. Sånne folk PROVOSERE mæ så syyykt!!!

  13. Er du dum eller bare later du som?? Herregud for en latterlig blogg! Norges viktigste politiske blogg? Norges mest empatiløse blogg mener du vel?
    At menneskene bruker dyrene som ressurser er en ting, men det betyr ikke at dyrene skal lide unødvendig! Noe det gang på gang er bevist at pelsdyrene gjør. Og uansett er pels totalt UNØDVENDIG! Hva skal vi med den? Er utrolig mye annet vi kan bruke for å holde oss varme.
    Håper du blir spist av en bjørn!
    Og du, den unnskyldningen du venter på.. Tror du må vente en stund! Den kommer du aldri til å få! Hvordan kan du forresten snakke på vegne av hele det norske folk? Heldigvis er nok flertallet imot denne dyremishandlingen!

  14. Matilsynet bekrefter ikke at dyrevernere har det fulle ansvar. Det de sier er at de har forlenget lidelsene for dyrene.

    Hildegunn, du er et SYKT menneske.

  15. Om man vil kjøpe pels får så være, men skal man bruke dyrene til kjøtt osv så skal de behandles med respekten de fortjener for at de gir menneskene det de vil ha,

  16. DU PROVOSERER MEG NOE SÅ SINNSYKT MED DENNE BLOGGEN !! FULLSTENDIG UENIG I ABSOLUTT ALT DU HA SKREVET!! Men alt jeg hadde tenkt til å skrive er allerede skrevet. Du er et sykt, sykt menneske Hildegunn .. og ut ifra denne teksten er du også dum som et brød, og har et hjerte laget av stein. Hvordan du kan tenke sånn skjønner ikke jeg, og det er jeg stolt over!

    og du? SLUTT Å SKRIVE SOM OM ALLE ER ENIGE MED DEG.
    Håper du har skjønt at folk IKKE er det !

  17. Haha eg ler.. Norges VIKTIGSTE politiske blogg? Tydeligvis skrevet av en analfabet. Som også har misforstått bibelen og «Guds» ord. Er ikke kristen selv, men pleier å respektere folk som er det, så lenge de ikke er totalt hjernevasket og blotta for egeninnsikt. Og hvor kommer denne «røde faren» frykten fra? Den kalde krigen er over, du trenger ikke frykte kommunisme lenger.. haha. Dyrevernerne er onde fordi de er sosialister.. hahaha you really made my day! THANKS! Har ikke ledd så godt på lenge. Du er virkelig noe for deg selv – HELDIGVIS.

  18. Du er i hvert fall ikke den skarpeste kniven i skuffen. Leste igjennom noen av innleggene dine. Usakelig og skammelig? – Da bør du revurdere hva du skriver.

  19. Du Hildegunn er åpenbart ikkje heilt god i hodet ditt, men det får så være. men å kalle det frie næringslivet for grunnsteinen i demokratiet vårt er vel å ta litt hardt i? For ikke å snakke om å blande inn Gud i dette. Men vi har jo ytringsfrihet her i landet så du får nå mene det du vil.Har ikke sett noen andre som forsvarer deg her,så,IKKE SNAKK PÅ VEGNE AV DET NORSKE FOLK!! Du er aleina!! Jeg mistenker deg for å være en av de som fikk besøk av Dyrevernerene og kom litt dårlig ut.. Synd det, Hildegunn.. Men vi har faktisk full rett til å kritisere deg, det er jo din blogg 🙂 og du har slengt ut masse usaklig piss om det meste og da må du jo være forberedt på at folk svarer. ( skjønt, jeg forstår ikke hvorfor vi gidder bry oss om deg og de syke meningene dine 🙂

  20. Hva med alle oss som ikke tror på Gud da? Vi har vel både lov og rett til å kritisere? Driver de med lobotomering på norske sykehus enda? Hmm.. Bare et forslag..

  21. Jeg mener du heller bør bruke tiden din på å lese over kommentarene du har fått, og reflektere over hvor mange av dem som støtter din teori.

    Bibelen sier:
    Vær mot andre slik du vil at andre skal være mot deg. Kanskje du bør lese den litt grundigere…

  22. huff, du burde vært tvangsinnlagt. hva slags oppvekst har du hatt egentlig? jeg kan si deg en ting: med den personligheten din kommer du aldri til å få deg barn, bli gift, få venner eller dyr! må du oppsøke psykolog å få hjelp til å se det etiske i livet, for du er virkelig skadet.

  23. Din innstilling peker mer mot SATANISMEN enn kristendommen. Mener Djevel er den som torturerer og slakter, ikke Gud. Men jeg kan jo ta feil.
    Vel, ikke bare er du en dyslektisk, trangsynt, satanist av et menneske, men i tillegg til det gidder du ikke å lese hele artikkelen skrevet av seriøse journalister. Den lille linken til der «Mattilsynet BEKREFTER nå at det er “dyrevernere” som har det hele og fulle ansvar for de påståtte lidelsene disse dyrene har hatt» forteller jo at det er fordi dyrevernerne har sittet på bevis for mishandlingen som ikke er blitt levert til mattilsynet. De sier ikke på noe tidspunkt at det er dyrevernerne som har skadet dyrene.
    Måtte din «Gud» se nåde i deg, for ingen annen Gud vil det

  24. «Ingen av dere tilbakestående sosialistiske eksretmistiske analprolapsslikkere har rett til å kritisere meg!»

    Joke’s on you. Du minner meg om en historie jeg hørte en gang, om ei dame som ringte til politiet mens hun kjørte på motorveien og klagde på at alle de andre bilene kjørte i feil felt.

    Fantastisk artig lesestoff her, Hildegunn. Godt å vite at det finnes mye dummere folk enn meg her i verden 😀

  25. HAHAHA…. beste jeg har lest på lenge…. tviler på at denne personen mener dette seriøst, men dersom hun gjør det er det virkelig synd på hun. haha…tror aldri jeg har lest noe mer tåpelig enn dette her.

    way to go hildegunn
    (som jeg forøvrig mistenker er en 200 kilos alkoholisert kjederøykende dundre som ikke gjør annet enn å sitte i et mørkt hjørne i en dunkel gammel leilighet, røyker rullings så det ligger en tett tåke av røyk oppunder taket og drikker russisk vodka samtidig som hun blogger livet av seg mens hun føler seg som en dronning)

  26. Vel, hvor skal jeg begynne…. Jeg har alltid ment at en persons hjertelag ovenfor dyr sier mye om hva slags menneske dette er. Et menneskes sanne karakter vises utifra hvordan det behandler dem som er laverestående og ikke dem som er jevnbyrdige. Hvis vi velger å se oss selv som de øverste på rangstigen er det også vårt ansvar å vokte dem som er under oss. Det er en hver sann leders plikt. Hva får deg til å tro at vi kan være konger på jorda uten å ta oss av dem som trenger det mest? I så fall vil jeg gå så langt som å kalle deg et menneske uten karakter og moral, og jeg er rett og slett rysta over at det finnes noen som har sånne meninger.
    Jeg gidder ikke en gang å begynne å kommentere din kritikk av sosialismen, den er for tåpelig. I stedet vil jeg benytte anledningen til å takke Gud for at det tross alt finnes mer vettuge mennesker her i verden.

  27. Hvis denne kommentaren er ment ironisk har du ikke helt lykkes med den. Hvis du mener det du skriver har du vel et stort problem som jeg ikke vil utdype her, og vi unnskylder deg.

  28. Nå må noen snart ta fra deg dataen du har fått på lukka avdeling, Hildegunn. Du snakker mye om sosialistenes hjernevasking, men det er jo helt åpenbart at det er DU som er hjernevaska av det kapitalistiske og populistiske ytre høyre. Også må du se til helvete å lære deg å bruke ordbok. Frustrerende og vanskelig å lese dritten du kommer opp med.

  29. Du må være det sykeste mennesket jeg har vært nær! Hadde vi møttes på byen en kveld eller i en annen sosial sammenheng og du hadde begynt å ytre dine meninger i denne saken, hadde jeg på null-komma-niks BANKA LIVSKITTEN ut av deg uten å tvile ^^ og gledelig sitti inne for det etterpå.. Håper du er en kald, ensom, misserabel jævel av et kvinnemenneske som bor alene, for om du har oppfostra barn i denne morbide troen din, har jeg en blodslinje å jakte ned..

  30. OMG:
    Du trur altså med vold og drap kun fordi jeg utøver men rett til ytringsfrihet? Tyspisk slike analprolapssosialister som deg som vil gjøre Norge om til Nord Korea!!!! Du har ingen rett til å kritisere meg din tilbakståend traktofballe!!!! Følg med!

  31. Igjen, ser ikke du din logiske brist? Du kan si at noen ikke har rett til å kritisere deg samtidig som du forfekter din demokratisk betingede ytringsfrihet.

    Du gjentar dette flere steder på bloggen din. Om det er innefor din kapasitet å utdype sammenhengen i din argumentasjon, så ønsker jeg et tydelig svar.

  32. «Arguing on the internet is like competing in the special olympics. Even if you win, you’re still retarded».

    Ser ut som Hildegunn er verst av alle her (vel, duh!) Så hvorfor kan vi ikke bare gi eff og dra oss unna dette stedet? Akkurat som det er nå, gir vi bare dette oppmerksomhetssyke trollet det hun vil ha.

    Selv om hun mener det seriøst, så er det null sjans for at noen vil ta henne alvorlig og setter henne i en maktposisjon.

    Hildegunn. Jeg forsvarer din rett til å mene at dyr er avskum som fortjener å bli trampet ihjel av mennesker, samt din rett til å mene at vi alle her er analprolapssosialistiske og ekstremistnord-koreanere. Men da påtar jeg meg retten til å mene at du er ei grotesk burugle med seriøse mentale problemer som fortjener å bli tvangsinnsatt i en voldtektsleir styrt av spedalske pestbefengte nisser med flere kjønnssykdommer enn det er plass til i et 12-binds leksikon.

    So there. Let’s just call it a draw.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *