Politiskoleskandalen: Sosialiststaens diskriminerneing av etniske nordmenn og hetrofil seksualitet!

I dag kan man lese i avisen at det er intet mindre enn en skandale som skjer! Den skjer på politiskolen der en etnisk norsk kvinne er blitt neketet inntak på grunn av skole ledensens fordommer! dette bunner i sosialisme! Grunnen er nemlibg at den aktuelle etnisk norske kvinnen er blond og dessuten tidligere modell, altså er hun deet man kalleer vakker og blir derfor hetset og utesengt av skolens ledelese!

Dette skjer smatidig med at vi har et politi i krise! Folk flest i Norge kan ikke lenger regne med å leve i trygghet lenger, fordi sosialistregjeringen har kuttet politiets finasiering så enormt at det ikke lenger finnes resurreser til å drive politiet fornuftig! I tilleg til dette har det blitt lovlig for politi folk å bli fagorganiserte i en egenn fagforening, noe som er TOTALT uforenelig med å yte en effektiv og god jobb! Jeg har tidligere på min blogg tatt til orde for at alle som er fagorginserte, og på den måten støtter en ikkedemokratisk sosialistisk samfunnsform, skal frattas setmmretten ved valg! Dette er en god ide som ALLE burde støtte!

Man vet i tilleg at politiskolen senker sine krav i skriftlig norsk for søkere som ikke er norske! Dette er en bevisst stategi for å få flere muslimer inn i politiet! Etniske norfmenn blir altså STATLIG DISKRIMINERT til fordel for muslimer og andre minoriteter, ofte fra krminnelt belastede etnisitetre! Vil vi virkelg ha et slikt politi??? NEI!!!!

Man ser altså at kvinne omtalt blir hindret inntal grunnet sin etnisitet, men også grunnet sitt utseende! Sosialistregimet har i årevis arbeidet for å gjøre homofili til den vanligste seksuelle legningen i stedet for hetrofili, og da er vakre kvinner en trussel for sosialiststaten!!!

Apartheidregimet som styrer Norge i dag savner sidestykke i historien! Det er en skam og jeg forlanger regjeringesn avgang!

Følg med!

59 tanker om “Politiskoleskandalen: Sosialiststaens diskriminerneing av etniske nordmenn og hetrofil seksualitet!

  1. Du veet at det går an å være kvinne og homofil også og at disse også setter stor pris på kvinner med muger så store at det blir vanskelig å stike av.

  2. Ran, vold, hat og action.
    Nå også i Norge.
    Død over sosialistene.
    Alle dere som gjerne vil kverke sosialismen, vent til
    borgerkrigen kommer da blir det lov på skyte sosialister.
    Men ikke før.

  3. Før dere eksploderer i pubertalt raseri:

    Hun er uønsket fordi politiet mener hun ikke representerer politiets image. Hun vil nemlig møte mange som kjenner henne fra hennes tidligere rolle. Da vil hun kanskje ikke oppnå respekten en betjent er avhengig av. Det er mange andre jobber hun har diskvalfisert seg selv til med sin bakgrunn som glamourmodell, også i det private næringsliv.

    Det er ikke mangel på rekrutter for tiden. Det er mangel på penger til å bekle ledige stillinger. Mange utdannede politiaspiranter står uten jobb.

    Politiet ønsker å oppnå tillit blant innvandrere fra den 3. verden. Derfor oppfordres f.eks muslimer til å søke. Dette vil på sikt medvirke til lavere kriminalitet i denne gruppen jfr erfaringer fra f.eks Storbritannia.

  4. Nok et veloverveid innlegg fra den intellektuelle kapasiteten Hildegunn.

    «Apartheidregimet som styrer Norge i dag savner sidestykke i historien!»

    Slike uttalelser vitner ikke akkurat om at du har perspektivene i behold. Dessuten er det ganske respektløst overfor folk som faktisk har levd under et ekte apartheidregime. «Buhu, så fælt vi har det i Norge. Tenk, en dame med svære mugger får ikke bli politi!»

  5. Rimgrim:
    Der var du igjen, ja. Jeg trodde jeg var kvitt deg da du sist kunne fortelle at jeg ikke var «underholdende» nok for deg, som om det skulle være noe som helst slags sannhet i at verden kretser rundt deg og din perverse eksistens! Om en APE med AIDS hadde sex med en GEIT og bæsjet på frokostboredet mitt ville jeg finne det mindre avskylig enn å bli beskylt for å gjøre livet bedre for deg, ditt utslett!

  6. Helt ærlig Hildegunn!

    Hvordan kan du i en og samme artikkel fortelle at den norske stat integrerer ikke etniske nordmenn inn i en statilig organisasjon, samtidig som du avslutter og konkluderer med at den samme staten er et Apartheidregime?

    Det er rett og slett logisk umulig å mene dette, gitt definisjonen av hva Apartheid står for.

    Definisjon:
    http://no.wikipedia.org/wiki/Apartheid

    Integreringen av innvandrere innebærer en sammenblanding av etniske grupper. Apartheid står for en adskillelse av etniske grupper. Begrepene er jo to motstående ytterpunkt. Hvordan kan den norske stat representere begge samtidig?

    Her må du virkelig forklare oss hva du egentlig mener.

  7. Apartheidregimet? Det er jo nettopp det du ønsker å gjøre Norge til. du er ikke annet enn stakkarslig, dum og kvalmende rasist! er så drittlei de rasistiske kommentarene dine. Var eller er du medlem av noen organisasjoner som Vigrid eller NP? Virker veldig sånn. Ditt syke nazisvin!

  8. Hildegunn har faktisk så rett i alt hun skriver, og hun legger inn linker som bevis, hva mere forlanger dere sosialister???Åpne øya for virkeligheten, det er den Hildegunn representerer svart på hvitt for dere!Takk for ditt samfunnsengesjemang Hildegunn, du vet fra nå av at du har en støttespiller i meg!

  9. Enda en:

    Hildegunn skriver:
    «Jeg har tidligere på min blogg tatt til orde for at alle som er fagorginserte, og på den måten støtter en ikkedemokratisk sosialistisk samfunnsform, skal frattas setmmretten ved valg!»

    Altså, du mener at for at vi skal ha et demokrati, så må vi frata folk stemmeretten. Med andre ord, for å ha et demokrati så må vi ikke ha et demokrati. Hvordan kom du frem til dette? Det er logisk umulig.

    Det ironiske er at fremveksten av sosialdemokratiske fagorganisasjoner på 1890 tallet, var starten på en prosess som ga kvinner stemmerett. Du vil altså fjerne stemmeretten til medlemmene i det apparatet som engang ga deg selv mulighet til å utøve dine demokratiske rettigheter.

    Unnskyld at jeg ler, høyt og lenge.

  10. Bare ikke ignorer meg Hildegun!JUeg er ingen sosialist, men jeg begynner å lurer på om DU ER DET OG BRUKER MOTSATT RETORIKK?????Please say it aint so!!!!VI trenger flere sdom deg og sdin kvinnerøsdt!!!

  11. Å du bodd jo mi gulhuse i ei tdsbegrensa periode hildegun!!skulla ønska du kunna onanert mer der da, nmen det kunn du ikke…Hilsen ei som kunna ønska att ting va annerledes!!!Rto megQ!!!!Tro meg!!!Skulle jeg si.Trooo meg!!!Hildegun Fortset og ta sosialliksstene på kornet Hildeeguunn!Og midt sidtste krd er ikke kommet!!!!Sosialister!!

  12. Til Ellie

    Hildegunn har åpenbart dysleksi, det kan hun faktisk ikke hjelpe for. Skal du kritisere henne for noe, så bør det være på sak.

  13. Nå ble det litt vel mange «jeg skjønner ikke humoren og er provosert»- og «jeg er så jævlig enig med Hildegunn»-kommentarer her.

    Som alltid – Det enkle er ofte det beste: *Knis*

  14. Det kunnelett vært morsomt å si at hun glamormodellen ute burka!!!! og fler med henne burde komme inn i pplitiet for FULLE MUGGER!!

    Men og det er viktig. Dette handler om RASISME. DEN MOTSTTE RASIMSEN!! som snikinføres hele tiden av sosialist regjeringen. Nå er politiet undergraved også. hva BLIR det neste????!!!!

    bLØT BERSJ HØRER IKKE HJEMME PÅ STUEBORDERT!!!!

    ER DET FOR SENT Å SNU UTVIKLINGEN? JEG HÅPER IKKE DET.

  15. Så du synes ikke at manglende selvrefleksjon er et godt argument for å stenge ute noen fra politiskolen?

    Det var begrunnelsen som ble gitt, hvorfor spekulere i noe annet? Det er jo ingen menneskerett å bli politi. Ikke alle kan komme gjennom nåløyet.

  16. Aril,

    Hvodan VET du at hun mangler selvreflksjon? ER IKKE DET OGSÅ EN SPEKULSJON??!!!!

    Er det ikke tydlig at bersjen ligge på bordet og stinke RASISME?

  17. Rimgrim

    Jeg vet ikke 100% sikkert at hun skårer lavt på selvrefleksjon. Det som imidlertid er helt sikkert, er at dette er en faktor som tas høyde for under opptaket. Det kan du snakke med enhver politi om, dersom du kjenner noen.

    Med andre ord, selvrefleksjon er en variabel som betyr noe. Det eneste jeg har sagt er at politiet fremlegger et plausibelt argument. Jeg tror på dem, med andre ord. Nakenmodeller fremstår generelt (for meg) som lite reflekterte mennesker, dette underbygger igjen argumentasjonen til politet.

    Det er viktig at ikke «gud og en hver» slipper inn i politiet. Strenge krav må til for å kvalitetssikre personellet. Det er positivt, både for meg og for deg.

    Når det gjelder personer fra andre etniske grupper, har dette vært en problemstilling i lengre tid. Politiet mangler rekruttering fra disse miljøene. Dette faktum marginaliserer mulighetene deres til å gjennomføre visse typer operasjoner, f.eks infiltrasjon av spesifikke kriminelle milø. De har derfor kjørt en aktiv kampanje rundt dette.

    Så vidt jeg vet var det 3 studenter med utenlandsk opprinnelse ved sist opptak. Jeg tviler på at dette faktum kan underbygge den konspiratoriske tankegangen Hildegunn promoterer.

    Jeg venter imidlertid i spenning på at det blir fremlagt noe som helst dokumentasjon som kan underbygge Hildegunns politiske ståsted. Foreløpig er det bare et oppkomme av irrasjonalitet og logiske brister.

    Så vidt jeg kan bedømme er du i samme kategori.

    Ref. opptakskrav: http://utdanning.no/yrker/beskrivelse/politibetjent

  18. Rimgrim G

    Jeg vet ikke 100% sikkert at hun skårer lavt på selvrefleksjon. Det som imidlertid er helt sikkert, er at dette er en faktor som tas høyde for under opptaket. Det kan du snakke med enhver politi om, dersom du kjenner noen.

    Med andre ord, selvrefleksjon er en variabel som betyr noe. Det eneste jeg har sagt er at politiet fremlegger et plausibelt argument. Jeg tror på dem, med andre ord. Nakenmodeller fremstår generelt (for meg) som lite reflekterte mennesker, dette underbygger igjen argumentasjonen til politet.

    Det er viktig at ikke «gud og en hver» slipper inn i politiet. Strenge krav må til for å kvalitetssikre personellet. Det er positivt, både for meg og for deg.

    Når det gjelder personer fra andre etniske grupper, har dette vært en problemstilling i lengre tid. Politiet mangler rekruttering fra disse miljøene. Dette faktum marginaliserer mulighetene deres til å gjennomføre visse typer operasjoner, f.eks infiltrasjon av spesifikke kriminelle milø. De har derfor kjørt en aktiv kampanje rundt dette.

    Så vidt jeg vet var det 3 studenter med utenlandsk opprinnelse ved sist opptak. Jeg tviler på at dette faktum kan underbygge den konspiratoriske tankegangen Hildegunn promoterer.

    Jeg venter imidlertid i spenning på at det blir fremlagt noe som helst dokumentasjon som kan underbygge Hildegunns politiske ståsted. Foreløpig er det bare et oppkomme av irrasjonalitet og logiske brister.

    Så vidt jeg kan bedømme er du i samme kategori.

    Ref. opptakskrav: http://utdanning.no/yrker/beskrivelse/politibetjent

  19. Rimgrim

    Jeg vet ikke 100% sikkert at hun skårer lavt på selvrefleksjon. Det som imidlertid er helt sikkert, er at dette er en faktor som tas høyde for under opptaket. Det kan du snakke med enhver politi om, dersom du kjenner noen.

    Med andre ord, selvrefleksjon er en variabel som betyr noe. Det eneste jeg har sagt er at politiet fremlegger et plausibelt argument. Jeg tror på dem, med andre ord. Nakenmodeller fremstår generelt (for meg) som lite reflekterte mennesker, dette underbygger igjen argumentasjonen til politet.

    Det er viktig at ikke «gud og en hver» slipper inn i politiet. Strenge krav må til for å kvalitetssikre personellet. Det er positivt, både for meg og for deg.

    Når det gjelder personer fra andre etniske grupper, har dette vært en problemstilling i lengre tid. Politiet mangler rekruttering fra disse miljøene. Dette faktum marginaliserer mulighetene deres til å gjennomføre visse typer operasjoner, f.eks infiltrasjon av spesifikke kriminelle milø. De har derfor kjørt en aktiv kampanje rundt dette.

    Så vidt jeg vet var det 3 studenter med utenlandsk opprinnelse ved sist opptak. Jeg tviler på at dette faktum kan underbygge den konspiratoriske tankegangen Hildegunn promoterer.

    Jeg venter imidlertid i spenning på at det blir fremlagt noe som helst dokumentasjon som kan underbygge Hildegunns politiske ståsted. Foreløpig er det bare et oppkomme av irrasjonalitet og logiske brister.

    Ref. opptakskrav: http://utdanning.no/yrker/beskrivelse/politibetjent

  20. Arild,

    Hvis duer 100% sikker, må du neste ha vært med å intervju henne. ER DU POLITI????!! var du med??

    (Det er ikke sikkert spekuslasjon hvis du er politi, pg du var med, eller at du kjenner noen .)

    De 3 studente kom de inn? Og, det er viktig, hvor mange var det av de andre? (Sikker på at det ikke flyter bløt bersj som stike rasisme på bordet?)

    OG ELLERS:!!!!!!!!! Er det ikke irrasjonellt og fullt av logsike brister at fordi snislamsifiseringenen har kommet med så mange skurker på grunn av den onde sosialismen så må den samme sosialismen tvinge politiet til å ansette anti-skurker fra samme land?????? Er det ikke helt kokokokokoko??? Egentlig?? For denne omvendte rasimen kommer jo fra sosialsitenes masseinnvandring??? Jeg kjenner stanken av bløt berss på bordet enda. IKKE OVERBEVIST!!!!

  21. Rimgrim!

    Jeg skriver at jeg IKKE er 100% sikker, men at det er en PLAUSIBEL forklaring – ut i fra de rammene som er gitt (disse har jeg dokumenter)

    Når du da svarer meg: «Hvis duer 100% sikker», begynner jeg å lure på om du forstår det du leser.

    Din manglende forståelse for en enkel tekst, sannsynliggjør at du har store problem med å forstå komplekse samfunnsmessige prosesser.

    Hvorfor og hvordan skal noen som helst ta deg på alvor? Hvordan kan du ta deg selv på alvor?

    I rest my case.

  22. Arild,

    Du regarer ikke selv på at du kommer med personangrp på saker vi enige I!!!!!???? HVIS skrev jeg!!! HVIS!!!!! Det heter retoriks spørsmål og er vanlig i debatt.

    Så, er det du eller jeg som leser dårlig???

  23. Enige? Det er ikke snakk om å være enige her. Det er snakk om at du ikke forstår det du leser, ei heller det du selv skriver.

    Et retorisk spørsmål er et spørsmål der svaret ligger implisitt i måten det blir stilt på. Du sier: «Hvis duer 100% sikker, må du neste ha vært med å intervju henne», og følger opp med: ER DU POLITI? Jeg har jo allerede spesifisert at jeg ikke er 100% sikker. Poenget var jo å understreke hva som er plausibelt (jeg fremla jo også dokumentasjon). Premissen for problemstillingen din er jo allerede besvart. Da faller jo den eventuelle retorikken på steingrunn. Du viser bare at du ikke forstod.

    Hvorfor gidder du å prøve? Dine utsagn er et personangrep på alle tenkende mennesker. Du er en ignorant latterlig person. Det verste er at du ikke ser det selv. Det må da på ett eller annet tidspunkt begynne å bli pinlig for deg….

    Håper det går opp et lys snart.

  24. Arild,

    De tøvete persongrepene dine beviser jo bare din åndsvake natur!! Typsik sosialisme å gripe og dyrke uvesntligheten istedfor argumenter. De gode!!! Kunnskaps nivået ditt er åpenbert laveste nivå. Du kan jo ingenting annet enn usakligheter og personangrep!!!!

    Du er jo selv en bløt bersj som på egnehånd har klint deg selv ut på stuebordert til full beskulse og i GODT LYS og som stinker stinker stiker!!!!!

  25. Ok, Rimgrim. Jeg gir deg en sjanse til:

    Presenter dine argumenter. Først premisser så konklusjoner.
    Vis din rasjonelle overlegenhet.

    Jeg utfordrer deg!

  26. @ Rimgrim

    Tror virkelig jeg må støtte Arild her. Samtidig virker du som en underpriviligert barneskole elev, å jeg siterer » du er jo selv en bløt bersj»… Hvilken seriøs og oppegående person greier å spytte ut en slik setning?

    Nei, her er det ikke noe poeng å lese hva du har skrevet en gang.

  27. Bare for å hjelpe deg på vei Rimgrim:

    Dette er en rasjonell analyse av situasjonen. Konklusjonen min er plausibel ut i fra faktaopplysninger og dokumentasjon som er vedlagt ovenfor:

    «Jeg vet ikke 100% sikkert at hun skårer lavt på selvrefleksjon. Det som imidlertid er helt sikkert, er at dette er en faktor som tas høyde for under opptaket. Det kan du snakke med enhver politi om, dersom du kjenner noen.

    Med andre ord, selvrefleksjon er en variabel som betyr noe. Det eneste jeg har sagt er at politiet fremlegger et plausibelt argument.»

    Igjen, jeg utfordrer deg til å gjøre det samme!

  28. Arild skriveR: og utfordrer meg:

    “Jeg vet ikke 100% sikkert at hun skårer lavt på selvrefleksjon. Det som imidlertid er helt sikkert, er at dette er en faktor som tas høyde for under opptaket. Det kan du snakke med enhver politi om, dersom du kjenner noen.

    Med andre ord, selvrefleksjon er en variabel som betyr noe. Det eneste jeg har sagt er at politiet fremlegger et plausibelt argument.”

    Altså: jeg har spurt om du er polit eller var der under intervjuet, eller snakket med noen som var der. Du sier NEI! Altså tomt argument fra DEG! og spekulasjon!!! Du forstår sikkert forskjell på hva politiet SKAL gjøre og HVA DE FAKTSK gjrø og har gjort I DETTE TILFELLEt?

    Det eneste du bekrefter er at du ikke kan tenke. Og mangle evne til logisk resonering!!!! Må du bekfte at du er sosialist hele tiden ehele tiden hele tiden???

  29. Rimgrim:

    Idiot, ja – rett og slett.

    Jeg trenger ikke være politi for å vite at selvrefleksjon er et av opptaksravene. Det står i opptakskravene at selvrefleksjon betyr noe. Jeg har dokumentert dette.

    Når er representant fra politiet forteller at hun skåret lavt på selvrefleksjon har jeg ingen grunn til å betvile dette, ergo blir alle andre konklusjoner spekulasjon.

    Ut i fra disse opplysningene er det plausibelt at hun skåret lavt på selvrefleksjon. Jeg vet det ikke, men det er spekulativt å bestride utsagnet ut i fra opplysningene som er gitt.

    Hva er ulogisk, eller spekulativt her?

    Jeg ser du sier at folk som ikke tenker er sosialister.
    Vennligst legg frem dokumentasjon på kausalitet.

  30. Arild,

    Hildegunn skriver hvordan alt henge sammen. Du babler og kalkler om om hvordan politiet sier de gjør det. HVA HAR DET MED SAKENE Å GJØRE? Du sier du stoler på politiet.

    Ingeting av dine såkalte argumter og kausalitet. HAR NOE MED NOE Å GJØRE. Tomme påstander uten innhold og full av naivtet! FULLKOMMENT ULOGISK!!! ALT SAMEN!!! Spekulativt: du VET IKKE HVA SOM FOREGIKK og føre ikke argumnter for annet enn dritt kjedlig teori om at alt er bra!!! KOKO!!!

  31. Vi vet noen ting sikkert:

    1. Hva opptakskravene er.
    2. En representant fra politiet bekrefter at en student er blitt avvist fordi hun ikke oppfylte kravene mht selvrefleksjon.
    3. Studenten er/har vært nakenmodell.

    Gitt at vi vet dette, hva er mest plausibelt?
    a) Hildegunns konspirasjonsteori
    b) Studenten ble faktisk avvist pga. manglende selvrefleksjon

    Jeg holder meg til b.
    Jeg fastholder at hildegunns innlegg har ingen rot i virkeligheten, hun har heller ingen dokumentasjon som støtter konklusjon a) i større grad enn konklusjon b)

    Argumenter for å ha folk med ikke-etninsk norsk bakgrunn har jeg allerede presentert. Ingen har kommentert disse, så jeg regner med de fleste er enige.

  32. Arild,

    Feil IGJEN. påstand: «Argumenter for å ha folk med ikke-etninsk norsk bakgrunn har jeg allerede presentert. Ingen har kommentert disse, så jeg regner med de fleste er enige.»

    Tidligere svar: «NÅLØYET skal det liksom være trangt for henne og åpent for KAMELER???? Kamelpoliti er det bra!!!????»

    Dessuten: Norge blir ikke bedre fordi så mange skurker snikislamisfiseres inn av SOSIALISTENE at de må få hjelp av de snikislamisiserte for å holde orden i rekker som ikke høre hjemme her!!! Det kalles SIRKEL ARGUMENASJOn eller SNIKISLAMERINSGS SIRKEL ARGUMENTASJON!!!!! DU ER ÅPNBART ET NAIVT OFFER LAM!!!!

  33. Tidligere svar: “NÅLØYET skal det liksom være trangt for henne og åpent for KAMELER???? Kamelpoliti er det bra!!!????”

    Dette kvalifiserer selvfølgelig ikke som et svar, du viser bare hvor ufattelig dum du er. Det er ingen kameler i politiet.

    Dokumenter en eneste ting av det som står under, så skal jeg diskutere med deg. Frem til da er du en kjempeidiot i mine øyne:

    Dessuten: Norge blir ikke bedre fordi så mange skurker snikislamisfiseres inn av SOSIALISTENE at de må få hjelp av de snikislamisiserte for å holde orden i rekker som ikke høre hjemme her!!! Det kalles SIRKEL ARGUMENASJOn eller SNIKISLAMERINSGS SIRKEL ARGUMENTASJON!!!!! DU ER ÅPNBART ET NAIVT OFFER LAM!!!!

  34. Arild,

    Du sier: » Det er jo ingen menneskerett å bli politi. Ikke alle kan komme gjennom nåløyet.» LOGISK etter vanlig språk forståelse følger: KAMELER og KAMELPOLITI!

    At du ikke selv skjønner at Norge og politit ikke hadde trengt FREMMEDE som politi UTEN at det var MANGE FREMMDE her, kan ikke jeg hjelpe for. At du er dum er ikke min skYld!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *