Åpent brev til H.M Kong Harald: Vi må stoppe kommunismen!!

I dag er verden igjen under angrep av NordKorea. Et åpent kommunistisk regime som også har masse ødelegelse våpen!! Verdens freden er i fare og noe må gjøres! vår sosialitiske og kommunistiske regjering vil selvfølgelig ikke gjøre noe og er en del av problemet, hva kan gjøres?!

Jeg henvender meg til vår kjære konge! Deres majstet må dra til garde leiren og be ordre garden til og sette den sosialitske regjeringen under arrest!! Dette er en krise tid og vi ser nå at overvåking og valg juks bare er noe av hva komunistene og sosialistene driver med.

Angrepet av kommunismen på den vestlige verden kan ikke få slippe unna uten konsekvenser! Vi må øyeblikelig sette vårt militær til disposisjon for Sør-Kora i kampen mot det komunistiske regime. Det er det kun den øverst komanderenede, vår konge! som kan gjøre. Dette kommer ikke den sosialistiske og komunistiske regjering til og gjøre, de kommer i stedet til og bevepne og finansiere det komunistiske regimet i Nord i håp om og få en norsk kule til og drepe amerikanerne!! sosialistnes irasjonele usa hat driver dem mer enn noe annet! heimevernets 100,000 soldater bør umidelbart etter at den sosialitiske regjering er fjernet setes i beredskap og mobiliseres klar til og bli sent til korea. andre deler av forsvaret må fortsatt beskyte norge og kjempe mot islamister og terrorister i midtøsten!!

Kjøre konge! slå deg løs fra kommunismens bånd over deg og vis oss nå veien!! la oss kvite oss med dette midelalder regimet vi har som hører til på historiens skraphaug og få ledere som vil fornye norge og som tør og ta riktige avgjørelser!! La oss nå ikke svikte Kora når komunismen nå truer!! Vi må bekjempe kommunisme, sosialisme og islamisme over hele verden og vi trenger sterke ledere som kan kalle ut våre styrker!!

Vi trenger deg deres majstet!!

91 tanker om “Åpent brev til H.M Kong Harald: Vi må stoppe kommunismen!!

  1. wow, dette var komedie…

    For det første, er ikke Nord-Korea et kommunistisk regime, de har til og med sluttet å kalle politikken sin kommunisme selv.

    For det andre har kongen svært liten innflytelse på Militære operasjoner.

    For det tredje, hvorfor i helvete skulle Sør Korea trenge Norges militære støtte, når USA er Sør-Koreas nærmeste allierte?

  2. Tror du virkelig på det du skriver?
    Dette er en konflikt mellom to land. Hva skal Norge med soldater ned for å kjempe mot Nord Korea, når vi ikke er i krig med dem?
    Det er ikke en krig en gang, det er bare «opptøyer».
    Dessuten er nok Nord Korean VELDIG redd for vesle Norge…

  3. lars: Nord Kora er de norske sosialisters største forbilde! det er er komunistisk arnested som samarbeider med islamister og terrorister!! kristin halvorsen blir kåt av og tenke på dette landet!!!

    USA og sør-korea trenger all vår hjelp og vi skal gi den!!

  4. Christian: hvordan våger du og avspore debaten med usaklige person angrep på min person?!? din ussle sosialistprolaps!! du er et kløende utslett som en bare vil bli kvitt!! håper kongen ser hva du gjør med og ødelege brev til han!!!

  5. Børge: du er uvitende og vet ikke at kongen er landets over hode. du er er et resultat av den norske skolen etter sosialistisk modell. JEg kan ikke hjelpe deg!!

  6. Du gjør det bare værre for deg selv. Sitter her og ler av kommentarene dine Hildegunn. Du ødelegger «brevet» ditt utmerket selv…

  7. Ola Nordman: Jeg er døn seriøs! Norge skal bekjempe komuismen over alt for vi vet hvordan det er og leve under komunismens åk her hjemme med en sosialistisk regjering!! vi er egentlig et frihets elskede folk og vi skal stå opp for friheten igjen!!

    vi er historisk sør-koreas beskytter og hjalp dem også tidligere med militære styrker. Det er historieløst og ikke vite vår historie om hvordan vi bekjempet kommunistisk terror under krigen som ikke er over!! vi kan ikke trekke oss ut nå!

  8. Jeg har aldri kommentert et blogginnlegg før. Har lest mye, men tenkt, jaja, diskusjonen klarer seg nok like fint uten meg.

    Det gjør nok dette innlegget også. Men jeg følte bare for å si…

    herlighet. Gjør Norge en tjeneste ved å ta en veldig lang pause fra blogginga di.

  9. Hildegunn…Først må du lære deg å skrive norsk, så må du lære deg hvordan Norge fungerer, og så må du lære deg at kongen ikke har mer makt enn ekspeditrisen på samvirkelaget på Dokka. Kanskje du holder kjeft da.

  10. er denne bloggen seriøs? Eller er det noen som har tatt trolling til neste nivå og opprettet en troll-blogg?

    Uansett folkens, begge altenativ forteller oss noe viktig: Dette er det ingen vits i å bruke tid på. Enten er Hildegunn en sinnsforvirret person med pseudopolitiske standpunkter, manglende vitntemål fra gunnskolen, og orddelingsfeil, eller så skriver hun denne bloggen for å le av alle kommentarene hun får av personer som tror hun er seriøs.

    I det første tilfellet er det meningsløst å prøve å snakke henne til fornuft. Logikk og rasjonalitet har liten effekt på noen som ikke vet hva dette er.

    I det andre tilfellet spiller vi ballen opp i hendene hennes, og jeg antar at de fleste har bedre ting å gjøre enn å stange hodet mot en vegg.

  11. Nå er det vel en fordel å starte med en stavekontroll. Tror neppe Kongen setter pris på at navnet skrives feil. Det svekker jo hele «brevet». Så lenge monarken ikke har noen reell makt blir det nok litt i det blå å tro på han som en «redningsmann».

  12. Hildegunn har en av de mest spennende bloggene å lese! Må innrømme at det kan være litt mye skrivefeil, men du verden så underholdende det er!

  13. masse ødelegelse våpen!!
    Verdens freden?

    Selv jeg med dysleksi ser at det er en slags skrivefeil her :-p

    Når det er sagt så vil jeg si at jeg synest att det virker som om du vet litt lite om ting og tang for å kunne kalle dette.
    «Norge’s VIKTIGSTE politiske blogg»
    Jeg sier ikke dette pga ditt politiske standpunkt. Jeg sier det fordi du blander ting sammen. Du styrker ikke din sak/side ved å legge ut «fakta» og synsing på måten du gjør.
    Du bør lære deg litt om hvordan du fremstår. Før du prøver å komme med et budskap. Slik du styrer nå får du alle som er enige med deg til å fremstå som «overintelligente» mennesker som ikke har noe annet å bruke tida på en å røre sammen konspirasjoner.

  14. Hmm… Hvor henter du fakta fra egentlig? Ikkepedia? Blir bare for dumt når du viser så totalt mangel på kunnskap om det du prøver og legge frem her.
    En ting til jeg ikke klarer og la være og kommentere; RETTSKRIVNING! Hvis du forventer og bli tatt seriøst, trengs det en skjerpings!
    Og heimevernet har 50.000 soldater…!
    THANK YOU!

  15. Pennen er et godt våpen, særlig hvis ammunisjonen du bruker er gode kunskaper (for eksempel om rettskriving og politikk)
    Din ammunisjon er åpenbart i så dårlig forfatning at det eneste du oppnår er å sprute blekk på deg selv.

  16. Lars:
    Jeg tror dette er en trolleblogg. har rotet litt rundt omkring den denne morgenen etter at jeg lese Hildehunns åpne brev til kongen.
    «Enten er Hildegunn en sinnsforvirret person med pseudopolitiske standpunkter, manglende vitntemål fra gunnskolen, og orddelingsfeil, eller så skriver hun denne bloggen for å le av alle kommentarene hun får av personer som tror hun er seriøs.» Liker måten du formulerer det på. Men er nok det andre; skulle gjerne ha gjort det selv.
    Selv har jeg et trolleband, med trollemusikkvideoer, trollealbum, egen trollebandblogg, og så videre. Hvis ikke hildegunn allerede hadde laget denne bloggen ville jeg trolig ha gjort det selv 😀

  17. Arild: Norge er i krise og alt i en untakssituasjon! sosialistene har full kontroll og må fjernes! vi er nå i krig med kommunismen igjen og er en del av forsvaret av sør-kora på grunn av våre forpliktelser fra langt tilbake hvor vi også bekjempet komunismen med militær makt i korea. Vi er fortsatt i krig med kommunismen i Nord og må følge opp våre forpliktelser!! et nytt styre sett er det opp til kongen og avgjøre men det er sansynlig at noen som ikke alt har vist seg og følge den sosialistiske sti kan overta styret. Det er bare et troverdig parti på stortinget som ser fremovre og ikke bakover!

  18. Et trolleband fungerer slik at man lager et band, bruker maks 5 min på hver sang og spammer nettsteder med nye sanger hele tiden. Og så setter man opp konserter, og får lokalaviser som Tønsberg Blad til å annonsere at man skal holde dem, og så bare prøver man å være så aktiv som mulig. Skal ha julekalender nå i desember med ny sang/lydspor hver dag.

  19. Sosialister: Dere avsporer debatten med deres ideologiske tåkeprat og person angrep!! jeg tror på ytrings frihet og at deres meninger viser for alle hvor dume sosialistene er men jeg kan ikke la dere lage støy og avspore en viktig debatt!!! Jeg anbefaler dere og lese mine komenteringsregler før dere komenterer så dere er klar over hvordan en skal oppføre seg på internett!!!

    http://hildegunn.bloggnorge.com/about/

  20. Hildegunn:

    Igjen, hvilken dokumentasjon har du på at norge er en sosialiststat?
    Du forfekter dette uten en eneste uavhengig veldokumentert kilde.

    Jeg mener at Norge er et sterkt demokrati, jeg kan underbygge påstanden min med følgende referanser:

    http(kolon,slash,slash)flavor8.com/index.php/2007/09/04/us-17th-on-economists-list-of-most-democratic-countries/

    http(kolon,slash,slash)en.wikipedia.org/wiki/File:Democracy_Index_2008.png

    http(kolon,slash,slash)www.carleton.ca/cifp/app/gdp_ranking.php

    Jeg venter i enorm spenning!

  21. Tror til og med Siv Jensen hadde fått en god latter av dette. Tror du må finne på noe annet å gjøre enn å si noe om du aldeles ikke vet noe om….

  22. Hildegunn:

    Du er spektakulær, og fullstendig logisk i din fremstilling:

    Rasjonalet ditt er:

    «Dere er sosialister» – «Hvorfor?» – «Fordi dere har sosialistiske meninger» – «Hvorfor?» – «Fordi dere er sosialister»

    Det hjelper oss alle at du sier dette tusen ganger slik at vi kanskje våkner opp!

    Du har så enorm innsikt i sosialisme og det er verdens enkleste sak å forstå på en enkel og grei måte hvorfor du mener folk er sosialister, for du underbygger dette med referanser til grunnleggende sosialistiske prinsipp.

    Vi forstår jo ikke hvorfor vi er sosialister og trenger din hjelp! Hvis du ønsker at folk skal forkaste sitt sosialististiske tankegods, må du redde oss!

  23. Her er et knippe av utsagnene dine på denne siden:

    -vår sosialitiske og kommunistiske regjering vil selvfølgelig ikke gjøre noe og er en del av problemet

    – jeg henvender meg til vår kjære konge! Deres majstet må dra til garde leiren og be ordre garden til og sette den sosialitske regjeringen under arrest!!

    – Dette kommer ikke den sosialistiske og komunistiske regjering til og gjøre

    – Kjøre konge! slå deg løs fra kommunismens bånd

    – Nord Kora er de norske sosialisters største forbilde

    – du er er et resultat av den norske skolen etter sosialistisk modell

    – din ussle sosialistprolaps!!

    – sosialistene har full kontroll

    – Du er en ussel sosialist og ikke verdt snøen med hundeurin som henger seg under skoene om vinteren engang!!

    Ikke EN GANG forklarer du HVORFOR du mener dette.

  24. HildeGunn Det bör vara straffbart att vara så naiv som du.Sen att be Kongen efter hjälp är ännu värre.Jag hoppas du inte bor i Sverige. Vi har nog med Norskar här redan.

  25. Dette er jo fantastisk underholdning! Jeg savner ikke lenger gjengen fra Seinfeld. Som forresten var Stasi-agenter, forkledd som skuespillere og kun ute etter å ta Hildegunn.

  26. Nei, nå er jo fanken meg H.M Kong Harlad inne på bloggen her…da kan vi jo løse hele floka med en gang, Hildegunn! Da er det bare å vente til Jersey Shore er ferdig, så er nok sosialistene snart fucka…:)

  27. Han heter forresten Kong Harlad, ikke Harald. Sosialistene tvang frem et navneskifte her om dagen, noe de har tenkt å gjøre på oss alle, uff!

  28. Okei… Et par råd.

    For det første bør du lære deg å skrive ordentlig. Du har mange grusomme skrivefeil, som gjenntar seg flere ganger nedover i tekstene dine. Det aller første man bør beherske når man vil bli tatt seriøst er ELEMENTÆRE rettskrivningsregler. Ellers ser man bare ut som en idiot, uansett hvor bare innholdet er. Dette fører til råd nummer to.

    Du forstår ikke hva sosialisme eller kommunisme er. Si meg. Hva mener du er forskjellen? Og hvilke elementer i vår regjering er det som representerer kommunisme. Hvordan fungerer parlamentarismen i Norge, og hvilken rolle har kongen i denne styringsformen? Like spørsmål er det lurt å kunne svaret på før man kaster seg ut i politiske debatter med bind for øynene.

    Det siste tipset mitt er å kunne backe opp påstander med fakta. Hvor har du lest at HV har 100.000 soldater? P.S HV er ingen kampavdeling i hæren. Det er vanskelig å ta deg seriøst når det er så hinsides åpenlyst at du ikke vet hva du snakker om.

    Jeg har også et spørsmål, og dette er ikke sarkastisk ment. Hvor gammel er du? Hadde satt pris på svar!

    Du skal få et lite bonusråd til slutt. Det du skriver på nettet kan potensielt følge deg hele livet. Hva hvis du søker på drømmejobben og arbeidsgiver googler deg og finner denne bloggen. Jeg kan garantere deg, jenta mi… du får aldri jobben.

    Så jeg velger å sitere Janosh før jeg avslutter. «Et godt råd: Slutt å blogge!»

  29. ahh, du er helt konge! Hvor henter du informasjonen din fra? Det er helt rått at du tar tak! Jeg liker dine vinklinger, du er flink til å formidle det du skriver. Godt språk og mye fakta 🙂

    Til dere andre: Slutt å klag, dere er bare misunnelige på en fin blogg.

  30. Informasjonen er så hemmeligstemplet at hun kan ikke frigi den. Men hun har alltid rett. 100%

    Helt sant!

    Helt, helt sant.

    Vi venter i spenning.

  31. Kjære Hildegunn,

    Jeg er jo opptatt av å følge med, så jeg er ivrig leser av din blogg. Det er ingen tvil om at du er drivende dyktig, og ser ting mye klarere enn våre politikere (Jens og de).

    I dag har jeg lest endel i nettavisene, men jeg var mest opptatt av hvordan det går med Petter Northug, så jeg hadde jammen meg gått glipp av det der med Nord-Korea, gitt. Det skal jeg fortelle til Sonja når vi tar ettermiddagskaffen, så får vi oss en god latter begge to. Bra du passer på!

    Jeg skal stikke ut å snakke med de derre garde-folka. De står jo uansett bare og driver dank langs hushjørnene her oppe. Jeg skal be dem om å skaffe seg flybilletter og reise nedover til Sør-Korea og hjelpe til med å sloss mot de dumme kommunistene.

    Da tenker jeg Jens blir lang i maska, når han oppdager at jeg har ordna opp allerede, lenge før han tenkte tanken. Haha!

    Takk for tipset, Hildegunn!

    med vennlig hilsen,
    Kongen

  32. Arild: En forutsetning for og kommentere er at du følger REGLENE og forstår REGLENE. Du har brutt reglene og tiltak må derfor ihverksettes for og minske skaden du påfører debatten!

  33. Sosialister som driver majestet fornærmelse er ikke noe nytt!! det er klart for alle at det ikke er kongen som her komenterer i de komentarene som utgir seg for å være hans majestet! Dette er et grovt over tramp mot demokratiet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *