Får vi vite sannheten om drapshaien i Egypt?

I de siste dager har vi med sjokk og vantro kunnet lese om tinge som ikke er hyggelige å finne i vannet! Nemlig: En morderhai! Ja, dette er faktisk det som har skjedd i Egypt. Når det nå er vinter og kaldt i Nprge og land vi liker å sammenligne oss med er det mange som reiser til varmer land for å nyte sin velfortjente ferie. Men hva skjer nå ferieparadiset ikke lenger er ett paradis? Følg med!

I Egypt har en etniskvestlig kvinne blitt drept av hai! Samtidig har det kommet fram at haien er lokket til strendene av de innfødte! Dette kan kanskje virke som tilfeldige tilfeldigheter, men om man begynner å stille spørsmål kan man se at det er mer med denne saken enn det man skulle tro. Nemlig: Egypt er et muslimsk land, altså er det muslimer som har lokket haiene til strendene derde etnisk vestlige mennesken bader. Kan det tenkes at disse muslimene også er islamister og terrorister? I så tilfelle ville det være i deres natir å utsette de vestlige mennskene for livsfare! Det er med all grunn til å tro at dette dreier seg om islamistisk terrorisme!

Jeg mener dette er en for skummel sannsynlighet til at vi kan la det ligge. Verden er blitt mindre, og vi etnisk vestlige mennsker som takket være vår kristen kulturavr lever i frie demokratiske land, har både muliget og rett til å reise og se verden. Men kan vi ikke lenger stole på at de innfødte som tar i mot oss har vårtbeste i øyne og sinn?

Mye tyder på det! Jeg vil derfor oppfordre alle til å følge med og velge sitt reisemål med omhu!

Følg med!

57 tanker om “Får vi vite sannheten om drapshaien i Egypt?

  1. Makan til fremmedfrykt og rasisme skal man lete lenge etter!!

    Du beveger deg i et personlig «tåkelandskap» – og presterer å fremlegge haiangrep som en brikke i etnisk spill. Minner meg om da enkelte (dumme) amerikanere anklaget Cuba for å «utdanne» haier for å komme til deres kyst.

    Hvem tror du er den store taperen i denne sammenheng?
    Det er to:
    1) Haibestanden – en allerede hardt beskattet bestand tåler dårlig høyt fiskepress og står i fare for å kollapse. Skjer dette er økosystemets fremtid meget usikker – dette inkluderer da livet på landjorda.
    2) Egypt og deres innbyggere. Egypt er avhengig av sin turisme og hvis din ville fantasi skulle være tilfelle er dette som å skyte seg selv i foten.
    3) Haier er ikke «moderiske skapninger» – du kan meget lite om deres biologi og atferd – noe sin vises ved dine kommentarer.

    Ta deg en bolle!

  2. Betenkt:
    Jeg motbeviser dine påstander!:
    1. Haien DREPER turister! At du mener den har rett til å leve viser bare at du ikke har noe som helst respekt for menneskers liv! Skammelig!
    2. Egypt huser mange islamistiske beveglser. De ønsker seg et steinaldersamfunn, og der er ikke turisme en viktig næring. Følg med!
    3. Haier DREPER mennesker. Er ikke det «morderisk adferd» hva er det da? Når du kommer her og servere DIREKTE LØGN i mitt kommentarfelt så viser det bare at du ikke har den minste peiling på hva du snakker om!!!!

  3. Tror du er inne på noe her. På Wikileaks finner man originalbilder av de angripende haiene, og man kan tydelig se at samtlige av dem bærer turban.

    Hvorfor dette faktum er tiet og sladdet ihjel i våre sosialistiske medier, kan vi jo bare tenke oss.

  4. Trond:
    Regner med du er tilbakestående og ta du ikke bare stiller slike dumme spørsmål fordi du er dum?
    Typisk dere drittsosialister å lat som islamistisk terroirsme ikke er alvorlig!
    Følg med!

  5. Interessant observasjon. Det er jo faktisk ikke umulig at dette er kreativ terrorisme og at vi vil få se flere «uhell» i muslimske land som prøver å tiltrekke seg vestlige turister. Sikkerhet er ikke noe å spøke med og når muslimene i Egypt hiver ut kjøtt (er vel sikkert halal og..) til haien så vet de godt at de tiltrekke seg hai.

    At muslimer sjeldent bader i sjøen pga burka og at de ikke kan svømme gjør det jo også veldig sannsynlig at i det minste er sikkerheten til vestlige turister ingenting verdt, og i det verste er nok dette snakk om en form for terror mot vesten.

    Naive sosialister kommer selvfølgelig til å forsvare haiens rett til å drepe og muslimenes rett til å hive ut blodsaftige biffer på badestrendene til vestlige turister. Ingenting er galt i deres øyner.

  6. Dette er uten tvil det dummeste jeg lest ang denne såkalte «morderhaien», og det har vært skrevet mye dumt.

    Jeg har bodd 2 år i turistbyen sharm el sheik, og jobbet som divemaster hos colona divers der. Denne byen er 100 % avhengig av turisme. Den er faktisk bygget for turisme og dykkerindustri og ingenting annet. Du finner ingen egypter i sharm som er imot turister, de er alle sammen avhenging av det på en eller annen måte. Sharm el sheik har til og med sitt eget turistpoliti kun for turistene og egyptere i eget land blir langt mer kontrollert og sjekket enn vestlige turister.

    Det er simpelthen en utrolig merkelig påstand å komme med at islamiske grupperinger skulle stå bak å mate haiene for å tiltrekke de til land for å angripe vestlige turister. Det tror jeg ikke de ville kaste bort sin tid på:P Viser bare hvor utrolig langt man kan trekke en sak hvis man har nok fordommer og hat.

    Ja, det er tilfeller hvor haier har drept mennesker. Ca 10 mennesker hvert år blir drept av hai. Men dette er vel ingen grunn til å utslette haibestanden. Haien er på toppen av næringskjeden i havet og er med på å holde fiskebestanden normal og vedlikeholde økobalansen. Følgene av dette vil være langt mere katastofale og påvirke mange flere mennesker.

    Og haier har faktisk ikke vanligvis en «morderisk adferd». jeg har selv vært vitne til og tett på flere haier i sitt naturlige element og det er en helt spesiell og fantastisk opplevelse.

    Jeg vil også gjerne si at det ikke nødvendigvis er de innfødte som mater fiskene. De fleste tilfeller hvor jeg har vært vitne til at noen mater fiskene har det dessverre vært turistene, til tross for at de får vite på forhånd at det er strengt forbudt.

    Jeg synes virkelig du skal tenke deg litt igjennom før det poster ett innlegg som dette. Det kan kanskje være du har posted dette for å provosere og det klarer du fint. Men det er påstand etter påstand med veldig tynne begrundelser. Og jeg er veldig uenig i at du har motbevist de overstående påstander.

  7. Naive normenn kommer til å bli spirst: AV? Nettop? MroderiskMUSLIMHAI!!

    Mariat bekrefter jo DEN FULLKOMMENDE NAVITTETEN!!!

    Hvor mange må bli spist før øyne går opp?????

    Ensete fordele er at det er SOSIALISTER SOM BLIR TYGGET IHEL!!! mEN,

  8. Syns du bør fokusere på noe mer alvolig en morderhai.
    Vi er nemlig i norge plaget av MORDERSNEGLE. Den er for det første brun, og kommer sørfra. Og den ødelegger avlingen min som jeg har tenkt og selge. Ergo en brun innvandrer sørfra som tar fra meg livsgrunnlaget.

  9. Marita,

    Jeg ser det ble litt lite. Soorry!! (Jeg trenger ikike sette på plass det gjør du selv!!)

    MEN: Du sier at Hildegunn ikke tneker!! Det er ikke riktig!!!!

    Tenk selv!!! : Hvor for kjøttbiter OG norkse turister? …………………………. JAVEL???? INLYSENDE!!! HAITERRORISME selvøflgelig!!! Du skjønner vel det selv?????!!!!

    Jeg følger med!!!

  10. Hahaha!

    Det eneste jeg klarer å tenke mens jeg leser dette, er hvor salig takknemmelig jeg er for at «hildegunn» ikke sitter i noen som helst maktposisjon i vår verden.

    Jeg er faktisk takknemmelig for at «hildegunn» ikke later til å ha en stor nok intellektuell kapasitet til å påvirke verden i noen stor grad, for hvis hun hadde hatt det kunne verden fort ha blitt et forferdelig sted å leve. For alle. Spesiellt for haiene.

    Heldigvis kommer hildegunn sannsynligvis aldri til å innse sine mangler, det er hun for dum til. Det er nok til alles beste..

  11. Marita: Dine meninger er selvfølgelig farget av at du selve er islamist siden du bor FRIVILLIG i et islamsk land og forsvarer dem i NORGE!!!! Jeg lurer på hvem sin rompe du kommer ut i fra og finner mitt kommentarfelt og legger deg i som en ufordøyet mais kolbe?!? Mennesket er på toppen av næringsskjeden men sosialister som deg er plante etere som sau og sau er dumme og ikke godt til annet enn mat!! Din meninger er perverse og vitner om at du har funnet deg deg islamist som mann og derfor blitt grundig hjerne vasket og ute av stand til og forstå hva slags blodig diarè du sprer rundt deg med kjeften din!!

  12. Frode R: Morder sneglen er satt ut av mennesker sør i europa som ikke liker og jobbe!! sammen med afrikanere er mennesker i varme strøk sosialister og late!!

  13. Carl: hvordan våger du og ty til nedrig personsjikane mot meg i mitt kommentarfelt?!? Du er som et utslett i skrittet!! sosialister som deg evner ikke og forstå kunnskap og FAKTA om den slår dem i ansiktet men i vil i stedet spise renedritt fra jens stoltenberg om han server det som indrefilet uten og spørre kritiske spørsmål!!

  14. Sebastian: Jeg er kun i VGs kommentaravdeling i kraft av min evne som kommentor for VG og det norske folk! mitt opplysnings prosjekt er viktig og nødvendig!! media er venstre vridd og pervers og trenger korreks av modige stemmer som meg!

  15. Øystein: Ditt ufordøyde oppkast av en prolaps!1!! Typisk sosialsime og gå til angrep på min eksistens! Harald Eia jobber i kommuistisk statskanal og er en fare for demokratiet!!1

  16. Hildegunn: Du er ganske rå på personsjikanen selv, du burde lese dine egne innlegg før du kritiserer andre for personsjikane.

    Når det er sagt står jeg fortsatt ved det jeg skrev i sta. Du evner ikke å endre verden, og det er jeg lykkelig for! Det er nok MANGE takknemmelige for.

    Du snakker om kunnskap og fakta, mmen det er tydelig att du ikke har peiling på hva de begrepene innebærer. Skjerp deg!!

  17. Hildegunn: Når du skriver så hissig så hissig om verdens samfunnsproblemer, hvordan Norge blir infisert av kommunismen, så blir jeg også hissig;… opphisset!

    Fy faen når du prater om hvordan sosialistene knuser Norge, blir jeg så kåt at jeg bare må ta av meg buksa og gå til verks (sitter bukseløs akkurat nuh). Det er ingenting mer tilfredstillende enn å lese dine innlegg mens den enda hånda mi smyger seg ned mot skrittet mitt for å ta en kjapp og god en, mens den andre hånda går mot ræva mi og penetrerer det hellige hos en manns kropp. Du får virkelige brystvortene mine til å stikke ut og gjennom skjorta mi.

    Jeg er egentlig litt sur på deg, fordi du får meg til å sperme over hele tastaturet mitt hver gang jeg går inn på bloggen din, og da må jeg vaske det opp… med tunga mi!

    Er du kåt du og?
    Hva har du på deg?
    Møtes en gang? 😉

    Valentine 22. (Vidar)

  18. Haien er helt klart muslim!

    Hvordan kan vi slå fast det?

    Jo, fordi haien slaktet kvinnen på muslimsk halalvis, ved å skjære henne opp uten bedøvelse, tømme henne for blod mens hun ennå var i live, og nyte henne som rå kebabb!!!

    Mitt tips er at haien er medlem av det mulslimske brorskapet, som står sterkt nettopp i land som Egypt!

    Tro meg, det er bare et tidsspørsmål før Muslimsk Råd her i Norge inviterer den første muslimhaien hit til våre hjemllige badestrender!!!

  19. Hva vil Siv gjøre med morder-haiene?
    Kaste dem ut? Sette dem i asylmottak? Gi dem tvungen opplæring i norsk språk og kultur? Gi de jobb i Oslo Sporveier? Vi venter i spenning…

  20. er dere helt kokokokokok??? Hvem begynte med personjkiane? Hildegunn? Nei!!!!

    Tilomed de kjempe fine linkene hun har lagt ut OG SOM DOUMENTERER at mange mener som henne bryr dere ikke om???!!!!! Hallo??? Svare med personangreP!!! Tom for argumenter???!! Typisk? Sosislister????

    Er hele verden syk av stinkende bltø bersje sosialisme????

  21. Jeg veit med sikkerhet at flere xtremhaier blir indoktrinert i dette øyeblikk de er muslimske de er sosialistiske og de kommer for og spise den late hvite ræva di.

    pass på.

  22. Hildegunn:

    Du sier: Egypt er et muslimsk land, altså er det muslimer som har lokket haiene til strendene derde etnisk vestlige mennesken bader.

    Siden ca. 9% av befolkningen i Egypt er kristne kan du ikke si dette sikkert. Det er mest sannsynlig at de er muslimer, men logisk sett er utsagnet ditt falskt.

    Dersom du ikke kan dokumentere at de som har lokket haiene er muslimer, så er utsagnet ditt med andre ord meningsløst. Utgangspunktet for hele artikkelen din er dermed meningsløst, du har altså skrevet en meningsløs artikkel.

    Takk for meg.

    Ref: http(kolon,slash,slash)pewforum.org/newassets/images/reports/Muslimpopulation/Muslimpopulation.pdf

  23. Til Arild: Det er ikke nødvendig å «dokumentere at de som har lokket haiene er muslimer» sålenge vi vet med 100% sikkerhet at HAIEN SELV ER 100% RETTROENDE MUSLIM!!!

    Hvordan vet vi det: Jo fordi den HALASLAKTER turistene!!!

    Og en rettroende muslimhai holder seg til sine egne, dvs. andre muslimer, enten de er menesker eller dyr! Muslimhaier skyr de 9% kristne egypterne og alle andre muslimene anser som VANTRO som PESTEN!!!

    DERFOR ER DET 100% LOGISK at muslimene, enten de er mennsker eller dyr, står bak drapet på den etniskvestlige kvinnen!!!

    Hildegunns artikkel er altså 100% MENINGSFYLT og får oss til å forstå hvilken alvorlig trussel islam er mot uskyldige og godhjertede turister og badegjester!!!

  24. @Arild: Burde du ikke gå løs på muslimene også som påstår at jødene står bak? Alt jødene gjør kan det jo være arabere og kristne som gjør siden det også finnes arabere og kristne i Israel…

    Du er ikke sann…

  25. Schje:

    Jeg går ikke løs på noen. Jeg bare konstaterer at utsagnet er et falsum.

    Jeg ville gjort det samme hvis en pro-palestina fanatiker sa at at siden en person kommer fra israel så må det være en jøde. Dette er åpenbart ikke mulig å mene i fullt alvor.

    Jeg er motstander av feilaktige utsagn på generell basis. Noen kaller det objektivitet.

  26. Er det riktig å stigmatisere alle haier basert på enkelte ekstreme fundamentalist-haiers handlinger? Er alle haier like? Finnes det haier som er godt integrerte i vårt vestlige samfunn, og som lever i fred og fordragelighet med sine omgivelser? Deltar de på dugnader i barnehagen? Bruker de bunad og norske flagg på 17.mai? Eller er alle haier ustabile, psykotiske drapmaskiner som ikke lar seg integrere? Er de lykkejegere som snylter på vårt velferdssamfunn uten å bidra til fellesskapet, samtidig som de sprer frykt og forakt blant etnisk norske lofottorsker?

    Hildegunn tar debatten… Følg med!

  27. Hildegunn. Her poster du et innlegg som er utrolig provoserene og latterlig. Det minste du kan gjøre er å prøve å argumente ordentlig for dine meninger. Jeg kan dessverre ikke ta deg seriøst når du kaller meg diarè, hjernevasket og andre ting som maiskolbe:P men takk for en god latter.

    Du har dessverre tatt grundig feil ang meg. Jeg er verken Islamist, gift med en muslim og jeg spiser kjøtt.. oi.. spiser svin til og med. Jeg hadde forventet et usakelig svar, men dette var over all forventning. Spesielt med din forferdelse over nedrig personsjikanering litt lenger ned på siden. Jeg vil gjerne spørre om du noengang har vært i Egypt, eller et annet muslimsk land? Eller bare hatt en normal samtale med muslim noen gang? Resultatet av at jeg har bodd i Egypt har ikke gjort meg hjernevasket, tvert i mot. På din måte vil det kun være fientligheter,fremmedfrykt og krig. Merkelig at en som snakker så varmt om demokrati og ytringsfrihet ikke kan argumentere for seg uten å kalle noen for » en ufordøyd mais kolbe», eller at jeg «sprer blodig diare». Isteden for dette synes jeg du skal prøve å komme med et ordentlig argument som folk kan forholde seg til. Jeg synes ikke du har prestert det ennå.

  28. Utrolig hvor mye negativitet, for ikke å si regelrett mobbing, Hildegunn blir utsatt for på denne utmerkede bloggen, bare fordi hun vil hjelpe sine medmennesker med gode ferieråd!

    Det kan da ikke være noe galt i å «oppfordre alle til å følge med og velge sitt reisemål med omhu!», slik Hildegunn skriver. Det er da bare alminnelig sunn fornuft!

    Takk til Hildegunn for nyttig og innsiktsfullt forbrukerstoff!

  29. hahaha, dere leser jo at bloggen her er bullshit, merk de innøvde kommentarene som går om og om igjen. «dette er mitt kommentarfelt» og sånne eiesykende meldinger ville ikke en ekte person ha sagt når de skriver blogg åpne for debatt. og alle de driiitartige trangsynte person sjikanene ville ha blitt borte hvis hun hadde oppført seg slik offentlig for noen hadde satt henne på plass til slutt. men sjikanene er sykt kreative da, elsket den du er et utslett i skrittet kommentaren, samma med den ufordøyde maiskolben du ploppa ut av tarmsystemet ditt.
    og det er ingen som døper barna sine hildegunn nå til dags heller, DET NEKTER JEG Å TRO UANSETT HVA NOEN SIER.

  30. Hildegunn!

    Hvorfor er du så redd for muslimer? Og hva er det som får deg til å påstå at hai angrepet er fremprovosert av muslimer/terrorister?

    Makan til et fantasifullt og useriøst innlegg skal man lete lenge etter.

    Jeg utfordrer deg hildegunn, kom med ET bevis som viser at terrorister/muslimer (jeg regner med du mener de er av samme ulla) er ansvarlig for hai angrepet. Ikke bare påstander som du ALDRI forsvarer.

    Du kommer nok til å kommentere at jeg er en sosialist, at jeg er hjernevasket, eventuelt komme med en stygg og usakelig kommentar om meg personlig. Men det regner jeg med. Du er så forutsigbar, og så enkel å lese at det er latterlig.

  31. Her var det mye underholdende! Jeg vil i all beskjedenhet bidra med nok en konspirativ ide- og tilføye noe fakta – som paranoide kan spinne videre på.
    1. Jeg var i Sharm da alt dette begynte. Dykka gjorde jeg også. Egypterne syns dette er forferdelig(selvsagt). Og noen tror det er Israel som står bak fordi dem vil ta tilbake Sinai (Sic!). Fakta 1: Hildegunn har tydeligvis mange brødre og søstre i ånden i Egypt.
    2. Vi vet det finst macho-dykkere som kaster rått kjøtt i havet nettopp for å lokke til seg rovfisk – fordi det er tøfft å filme/ dykke med disse. Dette er selvsagt forbudt og farlig. Fakta 2: hittil vet vi bare om russere som har gjort/gjør sånne tåplige ting. Så vidt jeg vet er dem ikke med i noen konsprasjon for å innføre kalifatet. Kanskje Hildegunn har informasjon som kan bevise denne forbindelsen?
    3. Generellt : de fleste hai-arter er ufarlige. Sjansen for hai-angrep er generllt veldig liten. Men med dem som med mennesker : noen går noen ganger helt i spinn. Hildegunn beviser jo dette faktum på en usedvanlig klargjørende måte.

    Ha en fin dag

  32. Sidan du no er den viktigaste politiske bloggaren i Noreg. Kvifor har du ikkje hatt eit innleg om Data Lagrings Direktivet enda. Det er jo kanskje den viktigaste saka i norsk politikk desse dagane.

  33. Oryceropus:

    Fordi Hildegunn mener venstresiden/regjeringen forsøker gjøre Norge om til et totalitært regime. Når venstresiden er splittet med hensyn til datalagringsdirektivet, blir det svært vanskelig for Hildegunn å bruke denne saken for å underbygge sitt politiske ståsted.

    Ellers er jeg enig med deg. Dette er en ekstremt viktig sak. Forslaget fra regjeringen er etter mitt syn en uakseptabel vei å gå.

  34. rimgrim og Arild:
    Datalagringsdirektivet er eit brudd på personvernet. På grunn av det håpar eg at Høgre vil følge ideologien sin og stemme i mot dette. Eg ser dei positive sidene ved det, men det veg diverre ikkje opp mot dei negative sidene. Dette er eit teikn på kav storebror i vår regjering kan tvinge fram sjølv utan samarbeid med resten av regjeringa. Her burde faktisk Noreg bruke veto retten sin.

  35. Rimgrim:

    SV er det partiet på stortinget som er mest preget av sosialistisk ideologi. Samtidig er de motstander av DDL. Hvordan du da klarer å koble sosialisme og DDL forstår jeg ikke.

    Bruken av overvåkning har fra tid til annen blitt misbrukt i de fleste moderne stater de siste 50 årene, enten vi snakker om USA, Øst-Tyskland eller Sovietunionen for den del.

    Individets privatliv skal uansett ikke krenkes på denne måten, det tror jeg de fleste rasjonelle mennesker er enige i (håper jeg). Kriminell adferd fører meg seg mye vondt. Meningsløst om disse menneskenes aktiviteter skal medføre seg enda mer negativt for samfunnet vårt. Vi får håpe at dagens selvmordsbombe i vårt naboland ikke blir en katalysator for innføringen av DLD.

  36. Blir tullemeldingene mine fra pappa til Märtha vist frem på TV om datalagringsdirektivet blir innført?

    «Heeei Märtha, dette er bestefar som sender SMS fra mausoleet. Alt for Norge, lol!»

  37. Arild.

    Nå som vi neste er enig: Det har allerede skjedd FOR hvems skriker om DLD og overvåking fordi sinnsyke msulimer bomber seg i svergie? JO: Hele det SOIALISTISKE AP?

    Ville det skjedd om ikke msulimer kom til Sverige? Neppe!!! Blir det riktig å overvåke meg fordi noen musmlimer er sinnsyke???? NEI!!!

  38. Rimgrim:

    Jeg sa: «SV er det partiet på stortinget som er mest preget av sosialistisk ideologi. Samtidig er de motstander av DDL. Hvordan du da klarer å koble sosialisme og DDL forstår jeg ikke.»

    AP er for, SV er mot. Da er sosialistisk ideologi ikke et fellestrekk for støtte til DDL.

  39. Kvangarnes,

    Det dusa: «Vi får håpe at dagens selvmordsbombe i vårt naboland ikke blir en katalysator for innføringen av DLD.»

    VEL, det er det blitt. DET svarte jeg på med eksmpler fra AP. Kveruleringen din er ikke hel5t god!!!

    Ellers: DLD er ikke DDL!!!! (eller DDE!!! HI HIHIHI):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *