Bare FRP tar muslimer på alvor!!

I dagens Norge er det en ting man stadig mer legger merke til: Muslimer!! Man blir stadig mer snikislamisert!

Det er bare ett parti som gjør noe med å bevare det norske og forsvare norske interesser og norske tradisjoner og norsk indentitet! FRP!

I dag ser vi en muslimsk autoritetsperson som er avslørt som voldsmann. Er dette vanlig og akseptert blandt muslimske samfunn!? Det er særiøst og dypt urovekkende om dette er tilfelle! Sosialistene mener selvsagt at dette er helt OK. Man må la slike grupper handle etter sin tradisjoner og forstå og akseptere og sy puter under armene deres sier sosialistene før de går og røyker mer hasj og forsvinner inn i sin egen drømme verden!!

Vi kan ikke akseptere slik! Vi må Ta Ansvar! FRP er partiet som tar ansvar! Som tør si sannheten! Vi bør applaudere slik insjnativ!

Vi vanlige ærlige norske mennesker fortjener bare det beste! Stem FRP ved valget til høsten!

Annonser

49 tanker om “Bare FRP tar muslimer på alvor!!

 1. Hva er FrPs løsning? Å sende barna hjem til et land hvor det er lov til å slå barn? Husk at det ikke er så lenge siden at både norske prester og lærere brukte denne metoden for å straffe barn. Det har så absolutt skjedd en feil når denne imamen fortsetter å utøve handlinger som er ulovlig i Norge, og han må selvfølgelig straffes!

  «Vi vanlige ærlige norske mennesker fortjener bare det beste!»
  Hva er det du mener med dette utsagnet? At alle nordmenn er ærlige? At vi er ærlige fordi vi er nordmenn? At ærlighet ikke er en del av muslimsk kultur?

  Loven stiller i først, før moraler og verdier. Jeg er enig i at verdier som strider i loven må vike, og dette er et punkt vi må jobbe med.

 2. Må bare si meg helt enig med Hildegunn, denne sykt feige regjeringen vi har her i Norge, med Stoltenberg i spissen, skremmer meg, det er fritt fram for muslimer og alle andre religioner til å gjøre hva de vil i dette landet, er kun ekte kristne som følger ordet, som blir kneblet, er vel like før de fjerner korset i flagget vårt, den norske regjering gjør alt klart til antikrist.

 3. enkelte ganger skammer jeg meg over å være nordmann. ved innblikk i denne bloggen, kommer øyeblikket høyt på lista!

 4. henrik: hva som blir gjort i bananland er vel ikke vi nordmenn sin sak? Dt som betyr noe er at her i norge tolerer vi ikke muslimsk vold!

 5. Nei.. Ikke bra.. Kylling land detta her. Det burde ikke være fritt fram med andre relgioner her idet hele tatt.. Ikke noe vondt ment til de som tror på noe annet.

  Islam har ingenting her å gjøre.. men det har eller ikke noen andre. Prøv å dra til et arabisk land med norsk kultur.. hehe nakkeskudd. Dra med deg Islam til jødisk plass =krig..

  Hallo.. Relgion er Oldschool
  Vi har funnet ut at det finnes ikke troll, nissen er bullshit. De fleste relgioner er eventyr. WAKE UP

 6. Truls, i skrivekyndige kretser bruker man vanligvis uttrykket «høyrevridd» og ikke den lett patetiske språklige konstruksjonen «høyre-vendt».

  For øvrig er du velkommen til å diskutere sak og ikke person i framtida!

 7. Hvis jeg har forstått rett, så vil muslimer stå opp for sin tro og sine meninger…?
  De krever å bli tatt på alvor, med sine ytringer og handlinger?
  Imamer er ansatt/oppnevnt som leder og veiviser for den rette muslimske veien?
  Hva med denne mannen da, som er muslim, og imam…?
  Han vil i alle tilfeller kreve respekt, og til en viss grad er vel hans ord lov, og hvertfall den rette veiviser for den gode muslim..
  Denne såkalt respektfulle mannen/imamen, som skal utøve sine gjerninger i tråd med den rette muslimske tro, han er ikke engang mann nok til å stå for sin tro, eller sine handlinger!!!
  Han handler etter sin tro, men lyver om det etterpå..Han kommer til å fortsette med det, under dekke av at det er hans religiøse overbevisning.. å slå barn til vett..
  Skal denne mannen oppnå respekt hos meg, får han i første omgang stå for hva han faktisk tror på og utøver..
  Først da vil jeg bruke tid på å diskutere med han.., før det er han kun et feigt, ynkelig vesen…

 8. Hvorfor i alle dager har ikke politiet reagert før? De har visst om dette siden i 2002. Fortsatt gjemmer det offentlige seg bak den gamle «det er kultur» frasen. Nå må dette ta slutt. Barn av etniske minoriteter skal ha det samme rettsvernet som etnisk norske barn! Dersom det kom frem at barn ble slått av feks en fritidsklubbleder så hadde nok vedkommende fått sparken og blitt straffet for lenge siden. Her har man kun forsøkt med oppfordringer til å gå på alternativ til vold møter, noe menigheten ikke har fulgt opp. Er så utrolig lei voldelige, trangsyte og kvinneundertrykkede imamer nå. Få dem til å følge norsk lov eller send dem ut!

 9. Bananland??? Så det er ikke Norge sin sak hva som skjer i resten av verden? Skal vi bare vende ryggen til all urett som skjer, så lenge det ikke skjer i Norge?

 10. Einar: Et hvert land har sin kultur, sine skikker og sine lover. Vi nordmenn kan ikke forvente at folk i andre land skal leve etter våre norske moralbegreper. Det vi kan forvente er at utlendinger og muslimer som kommer hit oppører seg i henhold til nokrsk lov, og norsk skikk og bruk.

 11. Er enig i at begrensing av innvandring er viktig, men syns FRP sine forslag om å låse asylsøkere inne som om de er fordomsdømte som kriminelle er forferdelige, de har en horribel økonomisk politikk hvor man skal få i pose og sekk (foretrekker at partier samkjører skatteinnkreving og pengebruk framfor å bruke oljepenger personlig), dessuten irriterer det meg at FRP som bare er et politisk parti har blitt synonymt med proteststemmer selvom de åpenbart ikke kan holde alt de sier de vil love (marker mine ord, kommer de i regjering vil de skylde på at de ikke har makta alene når de ikke klarer å fullføre alle sine luftslott).

  «Veiene er faen meg for dårlige! Jeg skal stemme FRP»
  «Nok en innvandrervoldtekt, nok får være nok, jeg stemmer FRP!»
  Kan komme med masse andre «dramatiske» setninger, innrømmer at jeg personlig er en av de arrogante folkene som er lei av at såpass mange freppere skal være så dramatiske, selvrettferdige og naive med alt de skriver. FRP er ikke en løsning for alle problemene i Norge, selv om de har mange gode forslag.

 12. Helt enig med Anonym..er møkka lei disse muslimene. Om noen år sitter de med makta i Norge. Gratulerer Ap..for noen rævslikkere dere er..

 13. Er muslim, kvinne som har vokst opp i et trygt og kjærlighetsfullt hjem med 5 søsken. ingen avv oss er noen gang blitt lagt hånd på. vi har blitt kjeftet på, irettesatt og straffet men ALDRI med vold.

  Har bodd i Norge i nesten 2/3 av mitt liv og føler meg mer Norsk enn Marokkansk. Når jeg leser det som er skrevet over blir jeg skremt. Skremt fordi at jeg i utgangspunktet er en av «de» dere snakker om ettersom jeg opprinnelig er utenlandsk. Skremt også fordi den norske delen av meg aldri har insett hvor uønsket jeg egentlig er i mitt nye hjemland.

  Jeg er stolt av å være rik på kulturer og tradisjoner. Jeg er stolt av å være norsk samt det å være marokkansk.

  Jeg begynte å jobbe som 4 åring og har fått meg utannelse og har fast jobb. har aldri brutt loven og det at jeg er muslim har jeg aldr latt gå ut over noen andre. Jeg er stolt av å være muslim og skulle ønske jeg kunne vi alle hvem jeg er og MIN islam.

  Det at denne mannen har mishandlet sin datter tar jeg sterk avstand fra. MEN det betyr ikke at alle muslimer/ikke vestlige innvandrere gjør det samme.

  Og til dere som gang på gang nevner kvinneundertrykkelse…. Værsåsnille og undersøk litt før dere snakker og ikke skjær alle over en kam.
  Jeg har vokst opp med 5 brødre og som eneste jenta. Jeg ble aldri undertrykt og fikk de samme mulighetene og samme oppdragelsen som gutta fikk. Mine foreldre gjorde aldri forskjell på oss. Den respekten vi er vokst opp med for hverandre og ikke minst andre i samfunnet kan jeg garantere er minst like god som det enhver nordmann er oppdratt med.

  Jeg har mange muslimske venninner som alle er godt utdannede og bidrar på en veldig postiv måte til samfunnet.

  Vi jobber og betaler skatt vi også og m innrømme at jeg blir lei meg når jeg plutselig er en av de andre pga min religion og hud farge.

  Takk for at du tok deg tid til å lese.

 14. først vil jeg bare spørre om hvor dere har det fra at alle sosialister røyker hasj? jeg er sosialist og røyker ikke hasj. har heller ikke noe imot muslimer i grunn, men blir mektig provosert av hvordan de(i hvertfall 90% av de) oppfører seg og prøver å påtvinge oss deres skikker som f.eks at jenter og gutter ikke skal kunne ha svømmeopplæring sammen. Er også enig med de som sier at den sittende regjering opptrer feigt og ikke tør å verne om norske verdier. hvis du ikke respekterer norske verdier samt den norske kultur så fortjener du heller ikke at dine verdier blir respektert. når jeg tenker på at de ser på min mor, søster, kjæreste osv som horer så blir jeg litt smårasistisk av meg. føler meg priviligert som har fått vokse opp i dette landet, nettopp på grunn av norske verdier. nå er jeg faktisk av den oppfatning at disse er truet og vurderer derfor å stemme frp kun for den ene saken.

 15. Hei Dazze

  jeg har også tidligere vært sosialist. Stemt rødt i hele mitt voksne liv, og dum som jeg var stemte jeg også på denne regjeringen.

  Fordi de lovet å satse på skolene, noe jeg mener Norge virkelig trenger, spesielt innen realfag. I dag føler jeg meg lurt. Det brukes gjerne mer penger enn før på skolene, men på tull og tøys. Skoleresultatene er verre enn noen gang før i forhold til andre europeiske land.

  Det regjeringne IKKE sa noe om før valget var at de skulle DOBBLE antall innvandrere i løpet av perioden.

  Dette er en katastrofe for Norge, og jeg kommer aldri noensinne til å stemme rødt igjen. ALDRI!!!

  Hvorfor er det en katastrofe? Vel, la meg gi noen begrunnelser.

  Willoch tok opp dette problemet allerede i 1988, og hans frykt for innvandringsproblemet den gangen har slått til.
  http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/09/09/511447.html

  I forhold til folketallet har Norge en enorm innvandring, 67 000 personer bare i 2008. Det tilsvarer Finnmark fylke.
  http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=41&tekstid=2330

  95% av innvandrerene har ikke høyere utdannelse, og over 90% av dem kommer uten papirer og fingeravtrykk. Med andre ord, dette er ikke personer som kommer for å bidra.

  Ikke-vestlige innvandrere, med Tamiler som er flott unntak, har så lav arbeidsdeltakelse at det spiser opp mer enn oljefondet bidrar med.
  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article1348280.ece

  Bare i 2008 brukte den rødgrønne regjeringer 9,2 milliarder på nye asylsøkere.
  http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=41&tekstid=2083

  Noen som husker hvor mye debatt det var for noen år siden da en vurdere «eldremilliarden»? Hvor mye debatt var det rundt asylmilliardene?

  Men en ting er at ikke-vestlig innvandring er en økonomisk katastrofe som mest sannsynlig på sikt vil knekke velferdsstaten.
  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article902132.ece

  Et annet svært alvorlig problem er kulturen deres, spesielt Islam.

  Samtlige dvs. 100%. Ikke 99,9%, men 100%! Av ALLE overfallsvoldtekter i Oslo de TRE SISTE ÅRENE er begått av ikke-vestlige innvandrere.
  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3028203.ece

  I dag begås 72,8% av voldtektene i Oslo av ikke-nordmenn. Ikke-nordmenn utgjør omtrent 20% av befolkningen i Oslo.
  http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/04/22/533336.html

  Samtidig er 40% av barna i Oslo ikke-nordmenn, og Mohammed er det vanligste navnet. Hvordan vil voldtektsstatistikken da se ut om 15 år?

  Kan norske kvinner gå trygt ute i Oslo om en generasjon? Hijab for norske jenter har av norske muslimer blitt foreslått som et tiltak som kan halvere antall voldtekter.

  Når vi ikke klarer å få 20% til å integrere seg, hvordan skal vi klare å integrere 40%? Rundt 2050 er nordmenn i mindretall. Hvordan skal denne minoriteten klare å integrere en majoritet?

  Jeg mener at den norske kulturen er bedre en alle andre kulturer i verden.

  Norge ligger på topp i nesten alle positive statistikker, og på bunn i nesten alle negative statistikker. Vår kultur er preget av velferdsstat, vitenskap, sekularitet, likestilling og jevn fordeling av godene i en ærlig og hardtarbeidende fredelig befolkning.

  Ser en på Somalia så kan en vri alle dise utsagnene 180 grader.

  Hvilken av disse to kulturene er best egnet til å gi verdens befolkning et godt liv?

  Hvilken kultur er det da en bør beskytte og sørge for overlever?

  Hundretusener fra verdens mest dysfunksjonelle kulturer har valgt å komme til Norge for å ta del i våre goder.

  Desverre har de det til felles med våre multikulturister at de ikke skjønner at disse godene ikke har kommet seg selv. Det er vår overlegne kultur som har produsert godene de ønsker å få ta del i. Oversvømmes 4 millioner nordmenns kultur av milliardene som vil inn, så dør gåsa som legger gulleggene.

  Det som er et fyrtårn og eksempel for resten av verden på hvordan man får til et godt samfunnn, kan druknes på ett år av Pakistans 160 millioner.

  For å gni inn hvor få vi nordmenn er: Det er flere jøder i New York enn det finnes nordmenn i verden. Vi er ikke flere enn at vi bare ville ha vært en kuriositet om vi alle flyttet til Karachi med sine 18 millioner.

  Ayaan Hirsi Ali
  «My dream is that those lucky enough to be born into a culture of «ladies first» will let go of the myth that all cultures are equal. Human beings are equal; cultures are not.»

 16. Jeg blir helt flau av å lese dette her. At folk kan være så utrolig fremmedfryktige og nedlatende om andre mennesker!
  Jeg skulle likt å sett dere når dere klager hvis Frp kommer i regjering. At en imam har blitt siktet for vold er vel ikke unormalt, hvor mange kristne prester har ikke blitt siktet for verre ting, voldtekt og seksuelle overgrep for eksempel? Utrolig dårlig argumentasjon av deg. «Vi tolererer ikke muslimsk vold»? Tolererer du altså kristen vold? Jeg skammer meg over å være nordmann, jeg skammer meg over at noen kan være så trangsynte og så lite globaliserte i et så velutviklet land. Jeg er ikke redd for islam og muslimene, jeg er så mye mer redd for Frp’ere og hva som kommer til å skje hvis dere kommer til makten.

 17. Ja, dette er visst et tema som kan kveruleres mye rundt. Hva om? Hva med? osv.

  Sier som Hildegunn:
  Vi kan ikke akseptere slik! Vi må Ta Ansvar! FRP er partiet som tar ansvar! Som tør si sannheten! Vi bør applaudere slik insjnativ!

 18. Kast ut alle innvandrere, som ikke vil følge Norske lover. Alle innvandrere skal lære seg Norsk, eller så mister de trygden.

  For penger, ja det skjønner innvandrere hva er. Jobber i en butikk, der vi selger mobiler. Har ofte folk fra asylmottak innom. Noen er født 00.00.19.. Og noen er under «18» selv om de ser ut som om de er 30 år, dette fordi de har hørt andre som har kommet til Norge, si at du må lyve om hvor du er fra og hvor gammel du er. Gjerne si at du er under 18, for da får du bedre rettigheter.

  De kommer fra land med «krig og elendinghet», men mobil er det første de skal ha, når de kommer til Norge. Hvorfor skal de ha mobil? Jo for at de kan fortelle venner og familie, om hvordan de kan få lurt seg inn i Norge.

  Ja jeg er enig i at noen faktisk kommer fra områder med krig og elendighet, men faktum er at mange ikke gjør det. Og Norge har blitt det nye Usa, men da bare for kriminelle. Hvis du virkelig er uheldig, så kan det hende at du blir kastet ut av Norge, men ellers får du 2-3 år inne i en «leilighet» med tv og radio, pornoblader og treningsrom. Og ja dette rommet er fengsel. Som har mye bedre standard og flere muligheter enn du har på et gamlehjem.

  Så Indie, hvis du er redd for at FRP kommer til makten, fordi de vil sende alle kriminelle og andre som lyver om alder, og hvor de kommer fra. Ja da må du jo være en av disse innvandrene som lyver og er kriminell.

  Hvis dere ikke fikk med dere dokument 2, så bør dere se denne linken under:
  http://www.tv2nyhetene.no/dokument2/article2420061.ece

 19. Det er skamfullt å høre den sinte Frp-berm.

  Ingen toleranse, ingen forståelse eller perspektiv. Verden har sett slik populisme før, og det begynner å bli legitimt å foreslå ulike krav til å stemme ved valg.

  Bermen er lett gjennomskuelig for oss andre – den består av frykt, frustrasjon, misnøye, egoisme og ikke-intelligens. Verden står foran endringer nå, og det er den sinte frp-berm (med fascistiske anslag, la oss innrømme det) som er norges største utfordring.

  Hvorfor kan ikke bloggstarter her forstå at Norges verdier trues først og fremst av grumsete meninger som hennes? Er meninger som Hildegunns noe vi skal bygge vårt land med i en usikker tid?

  På tide å sende sutrerne ut av landet, før det virkelig begynner å gå dårlig.

  Blogginnlegg som dette må kartlegges og analyseres av forskere allerede nå, for de kommer til å bli hentet frem senere.

 20. Må si meg enig med det de fleste her sier; vi har et system som er altfor «snill» mot innvandrere. Det å kunne stå på «plata» og, så og si lovlig selge dop er en skam i seg selv, men, når man vet at de aller fleste som styrer «dopmiljøet» også er illegale innvandrere så blir det et kjempeparadoks oppå det allerede store paradokset.
  Vi må kunne få ytre våre meninger, enten man tilhører venstresiden, eller høyresiden, men, det er jammen i meg på tide at vi ikke blir stempla som rasister bare fordi vi ønsker et strengere system.

  En liten ting; Var i Danmark her forleden, jeg var både på «strøget» , Istegade (En gate kjent for prostituering og div. ymse greier), samt «fristaten» Kristiania. Jeg er sikker på at jeg ikke så flere fargede folk på hele turen, enn det jeg ser på under et halvt minutt på et hvilket som helst sted i Oslo. Bedre? ÅJA!Rasist? Nei! kanskje, naiv og godtroende som jeg er, regner jeg med at de fleste «fargede innvandrere»(for å bruke de ordene) var i sysselsetting der, og ikke drev dank på gata!

 21. Det er STOR forskjell på legitim innvandringskritikk og Hildegunns generaliseringer.

  Strengere system vil jeg også ha, men om man gjennomfører det MED rabiate fordommer og feilsendt frustrasjon, har man et samfunn i opprør.

  Frp-velgerne må forsøke å forstå at de er marionetter for en tendens de ikke har oversikt over, og at historien kommer til å felle en stygg dom.

  Det er ikke den sinte bermen som har kjempet seg til og fortjent sin demokratiske rett, og med litt rettferdighet i verden vil de miste den – dersom de ikke viser forsøk på å sette seg inn i det komplekse, politiske landskapet på en redelig, ydmyk måte.

 22. Hva den generelle folk på gata mener, og vil, i forhold til hva som blir utført, er som regel to vidt forskjellige ting. Dette vet jo helt sikkert du også «ut av landet» personen.
  At det her tilfeldigvis dreier seg om Hildegunn, som drar fram sine synspunkter som du mener er helt rabiate fordommer, så speiler det jo uansett hva kanskje en del av folkemengden ønsker.
  For å se det på den andre siden; jeg synes mange venstre-velgere har mange fordommer mot oss som absolutt ikke er enig med alt det de sier, det er vel ganske rabiat det også?eller er det bare politisk uenighet? Et parti fra høyre siden driver da virkelig ikke med mer rabiat politikk enn andre partier.
  Høyre, Frp m. fl. fra høyresiden er jo profesjonelle partier på lik linje med alle andre partier.
  Håper virkelig at Frp kan komme inn, og vise at de ikke er så ille som mange mener.
  At disse diskusjonene ang. innvandrere kommer til å bli lest og bli kommentert kraftig engang i fremtiden, er helt sikkert. Men, det er virkelig ikke i en venstre persons favør!
  Dessverre vil jo ikke oss som er imot for «masseinnvandring» le så mye heller, da er det nok nemlig for sent.For å sette det skikkelig på spissen.

 23. Et svært generaliserende og ensidig innlegg. Loven i norge er den samme for alle. Når en muslim slår et barn får vedkommende samme straff som en nordmann i samme situasjon.

  Skulle ønske at du kunne utdype litt om ha FRP vil gjøre for å løse «problemet» som er «snikislamisering».

  Jeg vil også svare på alle kommentarene om hvor dumme sosialistene er:
  Jeg vil heller være en venstreradikal hasjrøykende idiot enn en erkekonservativ trangsynt fascist.

 24. jada, bare kast ut alle utledningene. Jeg blir kvalm av å lese. Det er morsomt å lese at dere tror så mye om Norge. Som om det er verdens beste sted å bo. Jeg som utlending er enig med hvem Norge tar inn. Som noen kulturer klarer ikke å blandes inn med den norske. Som pakistansk kultur er litt vanskelig å tilpasse til den norske. Men islamsk kultur? Hva er islamsl kultur? Eneste som er synlig for dere som er anderledes med muslimer er jo hvordan kvinner går kledd. Det er den eneste store forskjellen dere kan se. Resten er ting som skjer hjemme. Eller andre steder bort fra the public. Dere må slutte å klage på islam og muslimer, siden islamsk kultur er fakisk ikke noe som ødlegger den norske. Tror det er mer kultur forskjell en religiøse. Som Pakistansk kultur og arabernes kultur ser jeg har vanskeligheter med å intrigere . SLUTT å si Islam, fordi jeg som vet litt hvordan ISLAMSK kultur er bare ler av hvordan folk kan ha så utrolig lite kunnskap om noe og prate som om de vet alt. Så patetisk. Verden har endelig fått noen å sette all skylden på. Hver gang det er noe så er det muslimenes feil. Ikke personene som gjør feilen men islam, Folkens er det mulig å ha lite kunnskap om noe og prate?. Norge er ikke verden beste sted å bo. Norsk kultur er ikke så flott. Gå spør en random person i utlandet om Norge, De vil ikke vite hvor det er engang. Også spør om Tyrkia. Hva har Norge gjort , hva er så flott med norsk historie og kultur? Norge har vunnet Melodigrandprix to ganger . Første gangen var det med en svensk dame. Og andre gangen 1 utlending. Morsomt at hver gang Norge har dratt på egenhånd har de vært langt nede på lista. Hva har norge funnet opp som er så stort da siden den er rik.. Hmmm..? Olje? Noe som Norge egentlig ikke har kontroll over. Noe de har vært så velsginet med å ha fra før. Norge er et lite land, som prøver å være med i bølgen med all muslim hate. LÆR , LES .. Snakker om at dere er så utdannet, også vet dere så lite om religionen . ; ha ha sier jeg bare . ha ha

 25. «Ingen toleranse, ingen forståelse eller perspektiv?» Hvilken verden lever du i da?

  Du ser heller ikke at, dersom den sittende regjering her i landet ikke snarlig tar radikal avfære med innvandringsproblemene her i Norge, så vil det forsterke høyreekstrem populisme desto mer?

  Friheten vi nyter av her i Norge har ikke kommet gratis. Dine foregående landsmenn, som du bør sette din ære i å til høre, har kjempet og ofret liv og blod slik at du kan ytre deg fritt.

  Historisk sett allierte jo muslimene seg også med Nazi-Tyskland, vår okkupasjonsmakt igjennom 5 år. SS-Hanjar var den eneste religiøse divisjonen i Waffen SS og deres lojalitet var uinnskrenkelig. Min farfar kjempet i 6. år mot disse aksemaktene ombord handelsflåten under 2. verdenskrig. Hans 4 brødre deltok blant annet i vinterkrigen, kampene på østlandet under invasjonen av Norge, operasjoner i Europa, deriblant landgangen i Normandie og Ardennerslag (Battle of the Bulge). De har sine navn innrisset på krigsbautaen her i bygda.

  De kjempet for toleranse, mer forståelse og perspektiv i samfunnet. Ikke for at islamske innvandrere skal komme til landet vårt og reversere hele prosessen, som muslimer prøvde på under krigen i ledetog med Hitler. Kjemper du faktisk mot intoleranse, lite forståelse og perspektivløs ensretting? Er ikke det på tide å tenke over hvilken side du står på?

 26. http://www.youtube.com/watch?v=8o_FJRpbknc
  handler om kvinners og barns rettigheter i Isamske land
  (denne er en must see)

  Ja Norge er et demokratisk land, derfor er demokratiske prosesser den beste og eneste måte å innføre Islam i Norges . tenk litt over det.

  Eksempel:
  Hvem viste at SV presset gjennom avkriminalisering for og brenne det norske flagg? 3 mnd senere sier SVs stortingsrepresentant Akhtar Chaudhry hvorfor skal jeg sverge troskap til et flagg jeg har lov til å brenne?

  Er det noen som ser en sammenheng her?

  Praktiserende muslimer har som målsetning og gjenopprette Kalifatet i hele Europa. Hatet mot vesten handler om at Europeiske korsfarere oppløste kalifatet. Muslimenes hærer ble stoppet av europeiske korsfarere utenfor byporten til byen Vienna, og drevet tilbake til midtøsten, der den muslimske supermakten ble oppløst.
  Muslimer vil ikke integreres for de venter på endringer i Europa.
  Islamske ekstremister har gjentatte ganger gitt utrykk for at de ønsker å islamisere verden.
  Ekstremister er ikke noe nytt, begrepet martyr-død er 1400 år gammelt og skrevet i koranen. Mange vil si at palestinske muslimer ofrer seg selv fordi de er undertrykket og har ikke noe å tape. evt sloss på eneste måte som de kan mot overmakten. Vel dette stemmer ikke. Koranen sier «De som kommer til paradis vil få det så godt at de aldri vil lengte tilbake til jorden. Dette gjelder ikke martyren, for han vil ønske seg tilbake for å drepe og igjen dø i Allahs navn».

  Hvorfor tror dere det kom så sterke reaksjoner fra den muslimske verden når George Bush begynte å benytte retorikk.
  som crusade?

  Ok så var det rasisme og nazisme begrepet som mennesker som er imot islam blir utsatt for. En setning jeg har lest ofte er at muslimene er de nye jødene, fordi de er like undertrykte.
  Først og fremsk 2 verdenskrig. Nazityskland hadde 8 bataljoner(hærene) som ble brukte til å okupere vest og øst europa. 2 av de 8 hærene var fra rene muslimske land. Det er ikke uten grunn at «Mein kamp» er den mest solgte boka i muslimske land. Nei det er ikke koranen, for koranen får man som gave eller arver, og eksemplaret har de med seg hele livet. Tyske nazister flyktet til muslimske land etter ww2.
  I koranen står det at Islams dødsfiende er jødene.

  Det er mye uvitenhet om Islam i Norge og i resten av verden for den del. Så la meg gi dere rammen denne religionen er bygd opp rundt;

  Ideologien/religionen kalles «Islam al Sharia» og er sammenflettet av religion og politikk.
  Islams er en forkynnende religion, Allah er sverdets gud og fortets gud, og skal påtvinges og praktiseres gjennom Sharia.
  Sharia er en aktiv lov i muslimske land, og ikke bare blant ekstremister. Å fornekte sharia eller sette Norges lover over Sharia er det samme som kjetteri (gudsfornektelse og spott) og er straffbart ved lov.

  Til de som gidder å sette seg inn i Islam og koranen, må også se på Hadit. Husk Islams lære er kronologisk og bare Allhas ord(koranen) kan endres av Allha selv.
  Koranen må leses i kontekst av Hadit(Islams, Mohammeds historie). Første del av koranen er skrevet mens Mohammed hadde få tilhengere og mange fiender. Den handler derfor om fred og respekt for medmennesker.(altså en ufarlig religion. Her kommer også begrepet Taqia inn. Dette er Islams lovlige løgn som er ment for å lyve til sine fiender til de føler seg trygge. Deretter angripe dem i sjul, eller når Islam blir sterkere).
  Halveis ute i koranen er ifølge Mohammed Allahs ord mye mer intollerant. På dette tidspunktet hadde Islam vokst og Mohammed var blitt en mektig krigsherre.
  Koranen er full av motsetninger Eks: islam betyr fred, islam betyr underkastelse. I begynnelsen betydde nok Islam fred, men når Islam vokste seg mektig militært ble Islam omgjort til underkastelse.
  Ifølge Mohammed ble Koranen skrevet av ham selv, koranens innhold er direkte overlevert fra Allah igjennom engelen Gabriel til Mohammed. Koranen kan derfor ikke endres, og Islam kan ikke reformeres. Hvilket menneske kan endre Koranen, Sharia og islam når ordene er gitt til muslimene ord for ord fra Allah sin lepper?

  7% av verdens muslimer forstår hva som står i koranen. De er opplært til å sitere værsene uten egentlig å forstå dens betydning.Koranen skal leses på orginalspråket som er gammel arabisk.

  http://www.youtube.com/watch?v=mjq5Vi9Gc68
  Denne filmen er delt i 7 episoder og vel verdt å se.

 27. Altså, Hildegunn.
  Jeg skjønner dette er noe du brenner sterkt for – men er det ikke litt urettferdig å tillegge all verdens muslimer de dårlige karaktertrekkene til denne imamen? Jeg sier IKKE at det er greit det han har gjort. Men norske foreldre slår også sine barn. Ikke alle foreldre, men noen. En drittsekk er en drittsekk uansett hudfarge.
  Hva med den grusomme terrorsaken i Haugesund, forresten, hvor terroren er utført av etnisk norske? (http://www.dagbladet.no/2009/06/09/nyheter/innenriks/tortur/6639882/)
  Om vi skal følge ditt ressonnement; Herregud!!!! Er det SLIK alle nordmenn er, er det SÅNN alle ungdommer i Haugesund oppfører seg?!?! Og alle sosialister synes det er helt kult – «det er bare den hippe nye måten for ungdommer å henge sammen på.» ? Nei. Ei heller er det slik at alle muslimer er fæle. Eller at alle som stemmer FrP er idioter. Stemmer heller ikke. Det fører ingen steder hen å generalisere mennesker.

  Og hva er «det norske», norske interesser, norske tradisjoner og den norske identiteten, forresten? Finnes det en overordnet fasitkultur, som er 100% norsk? som ALDRI har blitt påvirket av andre kulturer noensinne? og isåfall – hvor mange av oss er det som lever i en sånn kultur idag? Kultur er ikke statisk, alle verdens kulturer blir påvirket av hverandre absolutt hele tiden. Kultur er ikke noe som er definert av landegrenser, eller nasjonaliteter. Jeg har venner fra hele Norge – og selv om de kanskje ikke er så merkbare først, er det jammen mange kulturforskjeller oss i mellom også.

  Til sist: Synes det er flott hvordan de fleste her rett og slett glatt overså innlegget til den muslimske, norsk-marokkanske kvinnen.
  Gå opp og les det på nytt, er dere snille – det er mange gode innspill der som vi bør få med oss videre.

 28. Er det berre meg eller er absolutt alle FrPere trangsynte rasister? Det skremmer meg verkjeleg at FrP med stor sannsynlegheit kjem til å komma til makta etter valget. Du peiker på den eine imamen som gjorde noko galt. Nei, for kristne prester er ikkje kjend for å ha noko som helst slags forhold til unge gutter. Kva med å hetse fotballtrenare i staden? Der har du voldtektsmennene. La oss generalisere. Alle fotballtrenere ut av Norge! Undrer på kvifor du ikkje blåser det opp til gigantiske proposjoner kvar gong ein såkalla «etnisk nordmann» begår noko kriminelt.

  «Innvandringsproblemet» minner skremmende mykje om «jødeproblemet» til Nasjonalsosialistene i Tyskland på 1930-40 tallet.

  Du skremmer meg verkjeleg, Hildegunn. Du har ingen respekt for menneskeliv, og det du tydelegvis ikkje innser er at desse menneskja har like stor rett til deg til å leve.

 29. Herregud, jeg blir skremt av å lese det her!
  Du kan virkelig ikke bruke det her som argument:
  «I dag ser vi en muslimsk autoritetsperson som er avslørt som voldsmann. Er dette vanlig og akseptert blandt muslimske samfunn!? »
  Skal vi kaste ut alle etnisk norske som blir avslørt som voldsmenn?

 30. Vi har da kritisert kristne i en god stund, hvorfor kan vi ikke da kritisere Islam? Som den sekulære ikke religiøse staten vi er så må det jo gå an å sette kritiske spørsmål ved etablerte sannheter? Vi gjorde det med kristendommen. Hvorfor ikke Islam?

  Selv er jeg opprinnelig fra Sør-Amerika og er gyllen brun. Gjør det meg til rasist å kritisere Islam?

  Vet dere hva opplysningstiden er?

  Opplysningstiden var preget av kritikk av den forhenværende dogmetro og fanatisme. Tenkerne hadde en avsvekket gudstro – innen deisme var gud en fjern skaper som ikke grep inn i virkeligheten. På denne tiden var menneskerettigheter grunnlaget for etisk tenkning.

  Nå er ikke dette her en hvem som helst voldsmann, er det? Overgriperen var en imam, som fungerer som mentor og normsetter i sosialiseringen til unge sinn. Han har ikke minst en stor signaleffekt hos andre i det muslimske miljøet. Skal vi bare vende ryggen til og legitimisere vold mot barn?

 31. Det er hverken innvandring, terror eller global oppvarming som truer norges land mest. Det er folk som Hildegunn og alle de som støtter henne.
  For å generalisere littegrann;
  Megakristne, arrogante, rasistiske, selvrettferdige, paniske og fordomsfulle mennesker som tror de har rett i alt, og at EN trosrettning og/eller ETT parti er løsningen på alt.
  (Hvilket faktist er det samme som Adolf Hitler propaganderte med)

  Skulle virkelig ønske at folk ville innse at den kristelige tro er faktist enda verre en de fleste andre. Hvor mange andre trosretninger har gått ut for å erobre verden? Påtvunget sin religion med VOLD. Eller insatt frykt om at alle som sier imot dem må være antikrist.
  (samt inquisisjonene, heksejaktene, jødeforfølgelsen, slaveri og holocaust, og «det hellige korstoget»)

  Hver gang jeg har tuslet gjennom Oslo har jeg måtte brøyte meg gjennom en eller flere utposter med kristne «konvertister». ALDRI har jeg sett islamister eller andre gjøre dette på åpen gate i Oslo. Så hvem er dere til å anklage muslimene for «snikislamisering»? Jeg kan nevne flere landeplager under kristelig flagg enn jeg kan i det hele tatt tenke opp fra innvandrings side.

  så før dere setter i gang med nok en «heksejakt» ta en titt på dere selv. Og for deres ‘guds’ skyld, les «Muslim» sitt innlegg og prøv å få litt «faktisk» innsikt i hva dere prater om.

  Jeg er derimot ENIG om at individene som begår grove lovbrudd og dermed motsetter seg innføring i vår kultur og regelverk bør sendes ut, istedet for å bli satt på gratis kost og losji på statens regning. Men å si at alle innvandrere må ut er en Krenkelse av menneskerettigheter.

  *********
  Verdenserklæringen om Menneskerettighetene:
  1. artikkel (1/30)
  «Alle mennesker er født frie og like i verdighet og rettigheter. De er utstyrt med fornuft og samvittighet og bør handle mot hverandre i brorskapets ånd.»
  *********

  Fornuftige innvandrere VET at hvis de vil bo her må de lære språket, følge reglene og jobbe for å få bli her. Men de trenger en støttende hånd mens de jobber for å oppnå de målene. (Der kommer Nav/Aetat inn)

  Å dra fornuftige og ufornuftige innvandrere under samme kam er like idiotisk som å si at venstre vante skal på høyre fot.

  Jo mer jeg leser fra folk som dere, som kaller dere nordmenn. Jo mer ønsker jeg å kalle meg Viking istedet. Jeg tar avstand fra deres ensidige justis, og mangel på menneskelig respekt.

 32. En annen ting. Vi må slutte av denne drittslengingen, og stemplingen av folk som rasister. Fargen skader ikke, holdninger gjør.

  Normer er de reglene som forteller en hvordan man skal oppføre seg og handle i en gitt situasjon. Noen normer er uskrevne regler for skikk og bruk, for eksempel hvordan man skal oppføre seg sammen med andre, hjemme eller overfor eldre. Dette kalles for uformelle normer. Formelle normer er som norges lover, de skal holdes. Dersom en bryter normene, vil det få reaksjoner som kalles sanksjoner. Sanksjoner kan både være positive og negative, sånn som fengelsstraff eller husarrest for brudd, eller ros/lønning for å holde dem.

  Når det norske folk nå sier ifra, så sier ikke vi dermed det at vi ikke liker mørkhudede. Vi sanksjonerer en norm som ikke går sammen med normene for skikk og bruk i det norske samfunn. Jeg har flere muslimske venner og mørkhudede venner, som ikke er muslimer, jeg er selv av sør-amerikansk opprinnelse. Det er ikke rasisme dette dreier seg om, men en verdikonflikt.

  Skal Norge som stat være suveren i ordets rette forstand må regjeringen også ha nasjonal legitimitet. Det vi si den må være uttrykk for folkeviljen – og ikke være kuppmakere eller marionetter for fremmede makter.

 33. Gigi: Hva med den grusomme terrorsaken i Haugesund, forresten, hvor terroren er utført av etnisk norske?

  Kanskje det er en grunn til at folk fra Haugesund kalles «arabere»? 🙂

 34. Sør-Amerikaneren: Vi vender ikke ryggen til og legitimiserer vold mot barn! Vi vender heller ikke ryggen til og legetimiserer stygge generaliseringer ovenfor en så stor del av verdens befolkning som muslimer faktisk er. Man kan ha to tanker i hodet på en gang.
  Og angående det at imamen fungerer som en normsetter og mentor i sosialiseringen av unge – jeg tror det er en overdrivelse å sette hans rolle så høyt. Andre voldsmenn er også foreldre, eller storesøsken, eller innehar andre sosiale roller som er vel så viktige, eller viktigere, i sosialiseringsprosessen som den rollen en religiøs leder har. Tror du har mer rett i signaleffekten han kan ha i miljøet generelt.
  Poenget er ikke å diskutere om vold mot barn er greit eller ikke, og om det han har gjort er okey eller ikke. Jeg tror de aller, aller fleste her er enige om det. Poenget er hvordan man diskuterer det, og kanskje viktigere, hvordan man diskuterer innvandringen og fremmedfrykten som finnes i Norge, og om man baserer sine meninger på fakta, følelser, empiri eller generaliseringer.

  Rasisme handler ikke lenger om å dele folk etter rase biologisk sett – den «nye» rasismen handler om å dele folk inn i kulturer, for så å linke kultur sammen med etnisitet, slik at kultur blir noe uforanderlig som ligger «i» oss.

  Og Hildegunn: Hah! Morsomt! Da spør jeg – er alle arabere muslimer? Og er alle muslimer arabere? *winksmiley*
  Virkelig. Var det alt du hadde å komme med?

 35. Kristen juling er noe helt annet! Det er i motsetning til fri barneoppdragelse som soialistene står for, holdningskapende og viser folk hvordan det går, når man er ulydig mot autoritetene.

  Eller som en skrev:

  Fysisk avstraffelser!
  av Knut Tøndel Medbøen den 16/02/2008

  Hei!

  Fysisk avstraffelser av barn er i mot norsk lov!

  Men hvis man har en datter eller en sønn på mellom 16 og 19 år.

  Er det opptil hver enkelt mor eller far, hvilken straff som er best og som virker best!

  For i den alderen jeg har oppnevnt her, er det lettere for en foreldre og fortelle hva som er rett og galt, for sin sønn eller datter, for da er barnet i voksen alder, og

  skjønner det bedere!

  Ris på rumpa, uten bukse og underbukse, over knea med flat hånd, synes jeg blir sett på forskjellig fra person til person.

  Et par dask på hver ball, vil jeg si er tilstrekkelig! Hvis man gjør det fort og hardt!

  Hvis ikke det hjelper med kjeft og innskrenking av lommepenger.

  Husarrest er jeg i mot!

  Man må få lov til å treffe venner og komme seg ut i frisk luft

 36. Gigi: Rasisme handler ikke lenger om å dele folk etter rase biologisk sett – den “nye” rasismen handler om å dele folk inn i kulturer, for så å linke kultur sammen med etnisitet, slik at kultur blir noe uforanderlig som ligger “i” oss.

  Jeg forbeholder meg uenig i bruken av ordet «rasisme». Skal du definere forholdene etter dagens faktorer så kan du kalle det etnosentrisme. Muslimer er som kjent en etnisk gruppe like diverse som europeere.

  En liten definisjon: (Gresk/ latin: Sentrert om sitt eget folk.) Man vurderer andre fremmede skikker og verdier på bakgrunn av egen kultur. Det er en naturlig holdning hos alle mennesker og folkegrupper. Vi har alle et utgangspunkt hvor vi bedømmer andre ut i fra egen virkelighetsoppfatning, egne normer og verdier. For å forstå andre kulturer bruker vi vår egen, det i seg selv gjør at det ofte blir mistro og usikkerhet.

  Jeg på min side har en kulturrelativistisk holdning til dagens verdikonflikt. Kulturrelativisme er læren om at samfunn er kvalitativt forskjellige, og at de best kan forstås i lys av dette. Alle kulturer har sin egen logikk, og kulturen kan best forstås ut i fra dette. Med dette mener jeg å si at det ikke er noe galt med Islam i sine respektive opphavelige samfunn, de fungerer der. Hva de gjør på sin egen jord har vi ingenting med å gjøre. Men så lenge de er på norsk kulturbeite, så må de respektere det. Det samme skal vi gjøre er vi hos dem.

  Det motsatte av kulturrelativisme vil være en monolittisk kulturforståelse. Den monolittiske innfallsvinkelen tar for gitt at det finnes kun ett sett av verdier som alle kulturer kan vurderes ut fra. Typisk for et slikt sett av verdinormer er at det hevdes å være universelt, for eksemple forankret i religiøse ideer. Menneskerettighetene er et eksempel på et sett av sekulære verdier som påstås å være allmenngyldige.

  Kulturrelativismen vil derimot bestride at det finnes slike allmenngyldige verdier som kan anvendes på alle kulturer. Den vil fremheve at alle slike normsett er sprunget ut av historiske og politiske situasjoner som begrenser deres universalitet.

  Skjønt ved å forholde meg til kulturrelativismen, så forholder jeg meg til virkeligheten. Jeg har ikke sagt at det er ideelt, ingenting er her i verden. Men vi kan ikke gå å drømme om at alle skal dele vårt syn på de såkallet «universelle menneskerettighetene». Jeg er en tilhenger av de selv. Men vi må være jordnær. I mange situasjoner tråkker vi på mange kulturer ved å utøve disse rettighetene. Men det er vi sannelige ikke alene om heller!

  Norge er et lite land. Et rikt land som sådan. Men ingen økonomisk stormakt. Av verdens handelsbank er vi rangert som nr. 23 av verdens største økonomier. Den plassen kniver vi om med blant annet Saudi-Arabia. Vi er anslagsvis 4,8 millioner innbyggere i Norge. Vi har rett og slett ikke ressurser til å hjelpe hele verden. Vi kan bidra. Men vi bør konsentrere oss om å gi de flyktningene som allerede er i Norge hjelp.

  – HVIS DU IKKE STÅR FOR NOE FALLER DU FOR ALT

 37. Viking har mye bra og si, er veldig enig med han (evt. hun).
  Har noen venner med innvandrer bakgrunn som også rister på hodet over disse ubrukelige folka som kommer hit for å utnytte systemet. Et av de største problemene er at det norske innvandringsapparatet er ikke effektivt nok (ikke noe bombe som alle vet), og bruker for lang tid til å sysselsette og integrere innvandrere. Dette igjen resulterer i at mange innvandrere havner i feil kretser fordi de trenger penger for å overleve. Jeg syntes ikke dette er noen formildene omstendigheter da de har faktisk tatt valget å gjøre en ulovlig handling. Som en midlertidig løsning syntes jeg vi skulle sendt hjem de som bryter loven og brukt tid og energi på de som faktisk prøver å gjøre noe fornuftig. På den måten hadde vi ihvertfall fått integrert inn en god del i samfunnet som kan stå som eksempel til neste «generasjons» innvandrere, som da har muligheten til å se at man kan klare seg veldig bra her uten å måtte ty til ekstremiteter. Det høres kanskje hardt ut for noen, men jeg tror mange av dere ser poenget. For å være helt ærlig så syntes jeg de burde være takknemlige at de kommer inn hit i det hele tatt, ikke alle er like heldige. Når det gjelder religion, så syntes jeg det er litt mye av islam, vi sliter nok med å sparke ut en religion som sitter limt til staten. Vi trenger virkelig ikke enda en som skal sluke penger som kunne gått til helse og utdanning. Syntes de andre religionene vi har her suger nok av statskassa for tiden. Jeg er ikke imot religion som et levesett, så lenge det ikke bryter landets lover hvor nå enn det måtte være. Men jeg er imot at dette skal fø’s opp med surt betalte skattepenger. Jeg er agnostiker selv forsåvidt, ikke en ateist. Det kunne godt være noe støtte til dette akurat som det er støtte til kulturelle goder, men det finnes grenser.
  Å dermed kommer vi til politiske partier. Jeg stempler ikke FRP som rasister. Mulig jeg kommer til å stemme på de for jeg tror at Norge kunne hatt godt av et nytt styre en liten stund. Om de egentlig er klare for å lede regjering er en helt anne side. Men nå har jeg sett litt på parti programmene til de forskjellig partiene. Noe høres bra ut og andre ting er helt på viddene, å dette gjelder alle partier vi har til rådighet for øyblikket. Desverre…
  Det er like før jeg stemmer på det politiske parti med johan golden. For slik det er nå så har vi en hel haug med «pappagutter» som skal vise at de endelig har fått dun på kjakan, å det er disse vi setter vår lit til for styring av landet. Som sagt desverre.

  Dette er da mine meninger og tanker, hit med femmer’n.
  Og jeg tåler å få litt ris og ros så lenge det er sakelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.