Ikke skyld på farten!!

Skyld på sosialistene! Det er utelukkende de selvgode, selvrettferdige og selvforherligende sosialistene som desverre finnes i Norges regjeringslokaler som er skyld i at det går liv tapt på norske veier! Norske veier er av U-landsstandard! Men det er kanskje ikke så rart når man lever i ett sosialistisk land som Norge, med makthavere som ønsker å gjøre Norge om til ett sosialistisk paradis som Nor-Korea!!

Norske veier er en skam! Og hva gjør politikerene?? De skylder på farten! Og på ungdomen som kører for fort! Det sier seg selv at sosialistene er helt på jordet når de påstår at det er farten som har skylda for ulykkene som skjer på norske veier! Det er utelukkende veistandaren som har skylda!

I verdens rikeste land så burde det være en selvfølge at standaren på veiene er av en slik standar at folk kan køre i den farten som passe dem best! 200 kilometer i timen burde være en helt naturlig fart, det hadde vert samfunns effektivt om folk kunne komme seg fortere fram, og ikke minst kostnads besparende!

Så kjære sosialister!: Ikke skyld på ærlige nordmenn og ungdom som bare vil ha litt morro i livene sine ved å bruke bilene sine til det de er laget for! Ikke senk farten, men øk den! Sosialistene er skyld i alt som er galt med Norge og de norske veiene! Bygg veier som passer for moderne norske mennesker, ikke fortidslevninger som sosialistene!

Va kan du gjøre?!? Stem FRP ved valget til høsten slik at vi kan få fornuftige mennesker inn i regjeringen og ikke de sosialistene man har i dag!

Annonser

38 tanker om “Ikke skyld på farten!!

 1. flere av ungdommene i bilen (utenom sjåføren) var beruset, det ble spilt høy musikk, de var på vei hjem fra fest, og det var sent på natta. De kjørte i 200 km/t og kjørte ut, og du skylder på veien?

  Jeg tror nok det er noen andre faktorer som er noe viktigere i denne sammenhengen.

  Du skal tilpasse farta di etter veien, ikke veien etter farta!

 2. Vegard, denne aktuelle saken er svært tragisk, og jeg ser at det å linke til den i min blogg her blir litt feil, så den linken skal jeg fjerne.

  Men det som er min sak er at det er helt sykt at man IKKE bygger veier som tåler langt høyere fart enn det sosialistregimet her til lands tillater. Ja til fart, nei til trafikkfarlige sosialister!

 3. Jeg er helt enig i deg i det. Veistandaren i Norge er altfor lav.

  Fartsgrenser økes, og det kommer flere nye biler som takler mye høyere hastigheter, derfor er det veldig viktig at veistandaren holder tritt med bilens utvikling.

  men jeg synes også at det å bygge veier slik at vi kan kjøre omtrent så fort vi vil, vil bidra til mye mye høyere dødstall enn antall dødsfall du mener sosialistene har skylda for.

  Jeg vil at veiene skal bli bedre, men ikke perfekte. Om veiene er i topp stand vil det bli mye lettere å kunne tråkke litt ekstra på gassen. Jeg kan med ganske stor sikkerhet si at det vil føre til høye dødstall…

 4. Hildegunn,du skriver mye rart og mye feil så det første du burde gjøre er å søke om å få tilbake eventuelle skolepenger 🙂
  FRP ?? Fyttikatta,så sjuk kommer jeg ALDRI til å bli.

 5. Ser du solaa du Olaa?
  Dette var minn første bloggpost. Det gikk litt fort, og da gikk det ut over rettskrivingen. Det er bare å beklage, men slik er da lov på internett.

  Og som en god sosialist så burde du vel nesten vite at man ikke betaler skolepenger her til lands?

 6. Ja, driver å prøver meg fram litt, men skulle helst ha gått tilbake til standaroppsettet. Men det skjønner jeg selvsagt ikke hvordan man gjør.

  Du skulle vel aldri ha peiling på slikt?

 7. Forandre utseende på bloggen: Når du står i dashbordet så kan du bare trykke på «utseende». Du får da opp haugevis av ulike temaer du kan velge og vrake blant. (Forøvrig syns jeg innlegget ditt bare er tullball…)

 8. Det er jeg da fullt klar over, Leif Arne, poenget er jo at det utseendet bloggen hadde da den ble opprettet (over referert til som «standaroppsettet») ikke er å finne blandt disse alternativene.

 9. Det første du kan gjøre, er å lære deg å skrive riktig norsk rettskrivining, ser ut som om du trenger et kurs i dette.
  Det andre du burde gjøre, er å lære deg å skrive på en saklig måte og ikke så usaklig som det du gjør nå.
  Det tredje du burde gjøre, er å sette deg litt inn i norsk politikk og forstå at Frp ikke får gjort noe som helst radikalt i løpet av fire år, alle norske veier blir ikke bygget på nytt på fire år. Vær realist. Herregud.

 10. Anonym: *gjesp*
  Hva jeg burde å ikke burde gjøre på min egen blogg har da du ingenting med å gjøre. Hvordan jeg skiver, hva jeg skriver og hvorvidt jeg er «saklig» etter din oppfattning er det ingen andre enn jeg selv som bestemmer.

 11. U go girl!

  Begynner å bli drittlei alle som henger seg opp i rettskrivning etc på nettet..

  Gode veier med fri fart tok Tyskland flere år å bygge ut.. Godt argument for å fortsette å stemme FRP mener nå jeg!

 12. Ja det er det jeg alltid har sagt! Der er ikke farten, men bråstoppen som dreper!

  Det er en menneskerett å få kjøre i 110km/t på smale vestlandsveier. Treffer jeg en trailer i front, så er det godt å vite at det ikke var min skyld.
  Takk Hildegun

 13. Av og til, kanskje til og med ganske ofte, trengs en fyllik for å avsløre keiserens mangel på klær. Du derimot, trenger ingen fyllik for å avsløre at du står splitter naken.

 14. Hvordan kan det ha seg at fartsgrensene er blitt satt ned på størstedelen av veiene i dette landet, kan det ha noe med flere biler, manglende vedlikehold av veiene, bortimot total stopp av veibygging å gjøre? jeg bare lurer.

 15. Hey Speedy Conzales, du sa «Treffer jeg en trailer i front, så er det godt å vite at det ikke var min skyld.» og jeg sier, Hvorfor får du en Trailer i fronten? kan det ha noe med smale uoversiktlige
  veier uten fysisk midtskille å gjøre. for det første, hvis veiene hadde vært rettere, mer oversiktlige så hadde det hjulpet mye. hadde de i tillegg vært litt breiere og med fysisk skille så hadde vi unngått alle møteulykkene (minus fyllekjørere som roter seg inn i feil kjørebane). hadde det i tillegg vært 4 felts vei , så kan lastebiler, bobiler, og gamle Hildemar på søndagstur kjøre så sakte de vil uten å hindre trafikken forøvrig og dermed unngått de verste møteulykkene som vi har i dag.

 16. Må si meg temmelig enig med john.. og da også deler av poenget i innlegget her: bedre veier er et must!
  I norge har vi som tidligere nevt en hinsides gammel bilpark (sist jeg så tall på det var gjennomsnittsbilen 11,5 år gammel).. Dette fører til en utrolig utrygg bilpark.. når dette kombineres med dårlige veier, uten noe fysisk skille mellom kjørebanene, så er det ikke rart vi har mange ulykker til lands.. Men såklart, man skal jo kjøre etter forholdene, ikke etter bilen man sitter i 😉
  så inntil videre får vi dessverre putre i upraktisk lave hastigheter..

  Men til kommentar over om at frp ikke ville fått bygd om hele veinettet på 4 år: nei! de ville ikke fått tia til det.. eller pengene til det.. men! de kunne starta 😉 og noen få hovedfartsårer som plutselig tar halve tia og komme seg gjennom.. og si.. f.eks 30 sparte liv på ett år pga et par-tre veier.. tror ikke du og at flere ville stemt frp neste gang når de fant ut det..?

  Skal man forenkle situasjonen: staten krever store mengder penger for å kjøpe en ny, trygg bil.. de bruker nesten ingenting av dette på veier.. folk dør pga ulykker i gamle biler på eldre veier.. eller med andre ord: pengene fra veiutbygging og bilavgifter er verdt mer enn liv..

  og for å nevne en morsom ting fra TopGear i forhold til norske avgifter.. store biler med store motorer = ekstreme avgifter her til lands..
  Jeremy Clarkson kjørte en Audi A8 med 4,2l diesel V8 fra London til nordspissen av scotland og tilbake igjen på en tank.. det er et lavere gjennomsnittsforbruk på landevei en nyeste generasjon Toyota prius.. =p

 17. Til John!

  Du skriver inn en masse ullike parametere, som skulle redde meg!

  Jeg kan imidlertid love deg, at hvis uhellet er ute, så har fart avgjørende betyding!

  Hildegunn viser en god sosialdemokratisk livsånd. I stedet for å tenke selv, så skal staten legge alt til rette slik inividet slipper å ta personlig ansvar!

 18. Joda Speedy, fart har absolutt noe å si. Men jeg vil foretrekke å grøfte etter å ha kjørt i 100 i midt skilleren for så å bli kastet tilbake og ut i en 10 meter brei grøft med grus eller gress, enn å treffe fronten til bilen som kommer i mot som også kjører i 80-100kmt, det blir nok forskjell på sluttresultatet.

 19. hahahahahaha

  Du er ikke den skarpeste kniven i skuffen hildegunn? Prøvd en IQ-test? Regjeringen ahr sittet i tre og et halvt år og de har skylda for veien. pfffft. hahaha

  Når det er sagt har INGEN regjeringer satset mer på vei OG på bane enn denne regjeringen!

  Bruker tiden du bruker på å lyve til å ta en IQ-test, (til vår fornøyelse) og sett deg tilbake på skolebenken.

 20. Du har altså ingentin annet å komme med enn personhets og usakeligheter, Nicholas? Typisk sosialistberme som deg!

 21. OMG Hildegunn! Hvor dum er du? Hvis du ikke har lagt merke til det så bor i her i Norge på et FJELL!!! Hvis du tror faktisk at det er mulig å lage fire felts autobahn over hele landet så må du ta deg et kurs i topografi og de fysiske lover. Det lar seg ikke gjøre! Dette var oppe i Gol, et område med mye fjell og daler, farten skal tilpasses forholdene og det er alltid en fordel å kjøre edru…så jo, her kan en absolutt skylde på farten!

 22. Kjære Hildegunn

  Du er da en liten rabiat fascist? Du er jo langt utenfor hvor virkeligheten holder til.. du bruker kanskje aluminumsfoliehatter for å unngå stråling fra verdensrommet?

  Jeg må bare riste på hodet når jeg leser sånt surt oppkast som du kommer med her, og håpe på at det skal forestille å være en slags dårlig parodi.

 23. Hvordan i huleste har du tenkt å kjøre 200 km/t på et fjell?
  I Sverige så finnes det ikke fartsgrense på 200 km/t, ikke engang på de retteste veiene.
  Og det du sa om sosialistene er feil, vi er ikke selvgode, selvrettferdige og alt det andre tullet. Jeg som sosialist tenker på andre mennesker. Når man kjører bil skal man være forsiktig hele tiden. Det er ikke alltid veiene man skal gi skylla på, det er mange bil førere som er uoppmerksom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.