Hvorfor setter man likhetstegn mellom islamkritikk og rasisme?

Jeg er en av svært mange som ser farene ved den alt for store muslimske innvandringen til Norge og vesten. Jeg føler jeg er forpliktet til å advare andre om dette. For det er desverre ett faktum at alt for mange blir blindet av sosialistenes løgner om integrering og gull og grønne skoger. Faktum er at muslimske krefter viser en systematisk forrakt for norske lover og regler, og søker å påtvinge det norsk samfunnet muslimske sharialover.

Hva får jeg til svar når jeg lufter mine meninger? Rasist! Ja, sosialistene beskylder meg for rasisme. Fordi jeg er sterkt kritisk til den trusselen islam og muslimsk påvirkning utgjør for den vestlige sivilisasjonen, så er jeg i sosialistenes øyne en rasist. Jeg er altså ikke bare skeptisk til islamisme, jeg er også automatisk redd for adobterte nordmenn med mørk hudfarge, afroamerikanere, japanere, kinesere og så videre. Slik må det da være når man er islamkritisk!

Det sier egentlig mest om sosialistene som ikke evner å forstå at det finnes flere farger enn svart og hvit i verden, at en sak har flere sider enn to, at man ikke kan klassifisere folk som onde eller gode.

Sosialistene er bare ute etter å rettferdigjøre sine vrangforestillinger, og nekter derfor å ta en seriøs diskusjon om et så viktig tema. Heldigvis er vi sadig flere som gjennomskuer løgnene deres!

Annonser

30 tanker om “Hvorfor setter man likhetstegn mellom islamkritikk og rasisme?

 1. Det kjønner ikke jeg heller, Islam er en religion likesom jødedomen og kritikk mot dem er bare religionskritikk, ikke reasisme!

  Jeg hater at folk skal generalisere alt! rasist ditt rasist datt! Det er lissom typisk sosialistisk å genralisere! Som du sier de tenker sort hvitt,og hvergang disse hersens sosialistene skal argumenter så begyner disse komunist soialistene å generalisere og putte på oss merkelapper som rasister eller freppere (bare fordi vi vil advare mot den generelle ikke vestlige etniske muslim, som har en uforenlig kultur fra vår etnisk norske kultur.)

  Og det er ligger jo under en hver tvil alt alle muslimer vil inføre sharia her!

  NEI TIL GENERALISERING OG UT MED ALLE MUSLIMER, DE VIL ALLE ØDLEGE VÅR KULTUR!

 2. Ah, så herlig å lese dette, Ludvig! 🙂
  Skulle ønske alle var like opplyste som deg, og ikke bukker under for sosialistenes hjernvasking!

 3. ALLE muslimer vil inføre sharia.
  ALLE muslimer ut av landet.

  Fredspris neste?

  Dere er nok ikke rasister nei, men kanskje rasebevisst.

  Det må jeg si! Opplyst er dere begge. Veldig reflekterte og tolerante også.

  Må si jeg er imponert over norskkunnskapene deres også.

 4. Kommer du her å generaliserer vettu du er sikert en sån komunist sosialist som skal putte merkelapper på folk!

  Landsviker! (vedder på at du ikke er hvit; Sigurd my ass, du hetter sikkert Muhammed eller no)

  Og jeg skriver godt norsk!

 5. «Jeg er altså ikke bare skeptisk til islamisme, jeg er også automatisk redd for adobterte nordmenn med mørk hudfarge, afroamerikanere, japanere, kinesere og så videre.»

  Denne uttalelse burde vel være nok for å si at du er rasist.

 6. Hei. Godt å se at det er flere som deler denne kampen. Du er hjertelig velkommen til vår nettby gruppe «Stopp Islamiseringen Av Norge» for meningsutveksling og opplysning. Ble glad over å ha landsmenn(kvinner) som deg. Stå på.

  mvh
  Tommy (nettby: vitocorleo)

 7. Er denne bloggen ment humoristisk?

  Kritisere/diskutere islam=religionskritikk

  (Det må sies at hvis du leter etter intelligent islamkritkk, så finner du den best hos muslimer selv http://nyheter.uib.no/?modus=vis_nyhet&id=43849 )

  Kritisere alle muslimer/islam basert på enkeltpersoners handlinger = xenofobi.

  Inndeling i «de» og «oss» er særdeles usympatisk.

  Og, vet du hildegunn, jeg er rimelig sikker på at du har bisarre oppfattninger også om «afroamerikanere (og afrikanere), japanere, kinesere og så videre» – inkludert nordmenn.

  «Det sier egentlig mest om sosialistene som ikke evner å forstå at det finnes flere farger enn svart og hvit i verden, at en sak har flere sider enn to, at man ikke kan klassifisere folk som onde eller gode.

  Sosialistene er bare ute etter å rettferdigjøre sine vrangforestillinger, og nekter derfor å ta en seriøs diskusjon om et så viktig tema. Heldigvis er vi sadig flere som gjennomskuer løgnene deres!»

  Halvparten av nordmenn stemmer «sosialistisk», så dermed har jeg vel vist ganske klart det jeg sa ovenfor.

 8. Anarko-Syndikalist Says: «Denne uttalelse burde vel være nok for å si at du er rasist.»

  Gratulere med å ikke skjønne noe som helst. Kan du i hele tatt lese?

 9. Tenk å gå med Rasismen i den lille hvite hjernen.. . Hva er greie her du har svart hudfarge og jeg har hvit. heheheh.. Jævla rasister. Hvis jeg har svart hudfarge og du hvit, liksom du skinner . hehehe liksom du skinner.. men du stinker, GRRRrrrisss.!!!

 10. Islam er ingen religion slik vi forbinder med religin, men en drapstrussel mot oss i vesten. Den pedofile krigeren Muhammed burde blitt satt i bur, fjernet sløret fra ansiktet, så vi så hans forstenede ansiktt. Unga her i Norden kunne more seg med å kaste snøballer søått istykker trynet på denne satan!

 11. Jeg tror ikke det finnes noen pedofiler enn dere nordmenn, Jeg tror det er deg lommemannen, som kaller deg jesus her. Som sitter bak muren og skriver. Eller så tror jeg det er deg som som har misbrukt 21barn er du den fotballtreneren kanskje, eller…?

 12. Det som er med rasister, de tør ikke snakke ute, eller si det face 2face til en svarting. Jævla feige griser. Ser du etter rassister så finner du dem på kun innvandrer blogger.

  Khak tfoo for noen sviner

 13. Anonym Says: «Det som er med rasister, de tør ikke snakke ute, eller si det face 2face til en svarting. Jævla feige griser. Ser du etter rassister så finner du dem på kun innvandrer blogger.»

  Vanskelig å si noe ansikt til ansikt til en «svarting», da. De går jo stort sett i flokk. Sikkert fordi de er for feige til å gå alene. Dessuten fins det mange rasister blant «svartingene» også, spesielt blant de man finner på innvandrerblogger. Du er jo selv et godt eksempel på en.

  Hva er forresten en «sviner» – en geitepuler?

 14. Fordi rasisme er en merkelapp og det vil man jo ungå, typisk sosialistisk å generalisere og putte opp merkelapper, de og de jævla muslimene! Man kan se at både muslimer og sosialister er onde fordi de tenker aboslutt! sort/hvitt lissom, greier ikke å nøyansere…

  Det er ikke hudfargen jeg ikke liker (jeg har ikke noe imot solbrune blondiner) det er kulturen jeg kritiserer, ergo er jeg IKKE rasist, pare sundt skeptisk til folk med potensielle farlige holdninger!

 15. Jan, jeg vet at du er en barbert ape som bare trykker tilfelldig på tastaturet og helt tillfeldig endt opp her. Slike påstander har jeg like stor deknig for som det tullet du lirer av deg.

 16. aida Says: Hildegunn hvorfor er du redd for å bli kalt rasist, når det er akkurat det du er?

  Jeg er ikke redd for noe som helst. Det som skremmer meg er sosialistene som forhåndsdømmer alle rasjonelle mennesker med en sunn skepsis mot snikislamisering blir kallet rasister, noe som kun er en del av sosialistenes hersketeknikk, de prøver å avspore debatten før den er startet. Det ser man mange eksempler på her i kommentarfeltet!

 17. @Hildegunn

  Åkomigjen’a, du må jo se humoren i en kommentar som:

  «Fordi rasisme er en merkelapp og det vil man jo ungå, typisk sosialistisk å generalisere og putte opp merkelapper, de og de jævla muslimene!»

 18. Jeg lurer på hvem som står bak denne bloggen. Enig med Jan i at den fremstår som en parodi. Men i regi av hvem?

 19. hei!
  jeg kunne ikke unngå dette md å skrive en komentar til dere etter at jeg leste deres komentarer på denne siden.

  Det er ikke alle muslimske land som lever under sharia og det er ikke alle muslimer som bruker sharia.Mange muslimske land og mange muslimer i andre land tar sharia i bruk frivillig.

  Ikke alle muslimene er like og ikke alle menneskene er like og heller ikke alle innvandere er like.

  Hvis noen som mangler kunnskap og erfaring leser i avisene og bruker media som informasjon som de fleste gjør så kan man utvikle stereotypi og fordommer som det kan være vanskelig å komme seg over.

  Du kan kanskje si at du ikke er rasist men du ligner på en fordi toleransen din for andre som er ulik deg er lav.

 20. manipulerende folk må ha noen til å manipulere.
  det skal ikke så mye til for å bli manipulert i Norge av de manipulerende,alt de trender å vite er at du har noen særtrekk som at du er kanskej fra et at land,har en annen hudfarge,har et annet morsmålspråk,at du har en annen religion og kanskje en annen kultur.

  I dag er det vanlig å motarbeide muslimer og å innbile seg det verste om dem så de manipulerende bruker det til å manipulere.

  Du er kanskje ikke rasist men manipulerende er du som må ha noen til å manipulere når du føler for det.
  en drittsekk er en drittsekk uansett nasjon og uansett farge og religion.

  uvitenhet er farlig særlig når den uvitende påstår at han vet noe han ikke kan forestille seg.

  og si meg hva er norsk kulur?
  å drikke seg full i sverige til påske?
  og å drikke seg full i 17 mai og til jul?

  hva er norsk kultur å tro på nissen som ikke finnes?
  hva er norsk kultur når Norge stadig kopierer usa?

  Noe i den norske kulturen er fint men noe kan diskuteres.
  Jeg liker måten nordmenn styrer norge på,jeg elsker norsk lov og jeg ønsker å bli advokat.
  men alt som glitrer er ikke gull.

 21. manipulerende folk må ha noen til å manipulere.
  det skal ikke så mye til for å bli manipulert i Norge av de manipulerende,alt de trenger å vite er at du har noen særtrekk som at du er kanskje fra et annet land,har en annen hudfarge,har et annet morsmålspråk,at du har en annen religion og kanskje en annen kultur.

  I dag er det vanlig å motarbeide muslimer og å innbile seg det verste om dem så de manipulerende bruker det til å manipulere.

  Du er kanskje ikke rasist men manipulerende er du som må ha noen til å manipulere når du føler for det.
  en drittsekk er en drittsekk uansett nasjon og uansett farge og religion.

  uvitenhet er farlig særlig når den uvitende påstår at han vet noe han ikke kan forestille seg.

  og si meg hva er norsk kultur?
  å drikke seg full i sverige til påske?
  og å drikke seg full i 17 mai og til jul?

  hva er norsk kultur å tro på nissen som ikke finnes?
  hva er norsk kultur når Norge stadig kopierer usa?

  Noe i den norske kulturen er fint men noe kan diskuteres.
  Jeg liker måten nordmenn styrer Norge på,jeg elsker norsk lov og jeg ønsker å bli advokat.
  men alt som glitrer er ikke gull.

 22. At islam er iferd med å islamisere landet vårt, er det ingen tvil om. Nå må nasjonen Norge våkne å se hva som er iferd med å skje!! Islam skulle vært forbudt ved lov i Norge, og alle moskeene skulle vært stengt, da disse er rene oppviglerredene mot landet vårt. LEVE NORGE!

 23. «NEI TIL GENERALISERING OG UT MED ALLE MUSLIMER, DE VIL ALLE ØDLEGE VÅR KULTUR!»

  Å hevde at alle muslimer vil ødelegge vår kultur er generalisering, så dette resonnementet er en generalisering i seg selv. Denne setningen er altså en selvmotsigelse.

  Du hater selv nordmenn med brunere hudfarge enn deg selv. Dvs du hater min sønn som er mulatt. Problemet mitt er som du forstår stort når det gjelder å akseptere det du skriver, men jeg tar det ikke så veldig alvorlig. Det er fordi din skriftlige norsk er på nivå med det min niåring skriver, for du skriver usedvanlig dårlig norsk til å være voksen nordmann. På videregående ville det vell kvalifisert til maks karakter 2, og kanskje totalt stryk. Hvis du ikke har en korrupt lærer som har et pedolignende forhold til deg. For du kan umulig være i de virkelig voksnes rekker.

 24. Morroklumpen, du burde lese gjennom ditt eget innlegg før du postet det. Jeg tror heller ikke du kvalifiserer til høyere enn karakteren 2 i verken rettskriving eller setningsoppbygging.
  Så gratulerer med et «velformulert» innlegg!

 25. Vi er så mange som er mot islamiseringen av Norge – og vi må stå sammen. SIAN er en tverrpolitisk og ikke-rasistisk motstandsbevegelse. Vi tar målet av oss på å samle all motstand mot islamiseringen på tvers av partigrensene i Norge. Vi har med folk fra ulike etniske grupper og vi vokser sterkt! Bli med oss!

  Rolf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.