Muslimske terrorister skyld i flykatstrofe!

Ja, har vi ikke egentlig tenkt det hele tiden? Topp moderne flymaskiner forsvinner bare ikke av seg selv, og de tåler storm og uvær. Feil på fartsmålere? Mulig, men nå har det dukket opp noe jeg mener er en langt mer troverdig teori: Muslimske terrorister!

Både Dagbladet og VG melder i dag at fransk etterretning mener det er overveldenede sannsynlig at muslimske terrorister står bak flykattastrofen:


«L’Express’ kilde i den franske regjeringen opplyser at koblingen til terrornettverket er høyst oppsiktsvekkende
«

Den franske regjeringen bekrefter på det nærmeste at det er muslimske terrorister som står bak!

Verden er altså blitt enda mer utrygg. Mange liv gikk tapt, deriblant norske, og hvorfor? Fordi disse syke folkene uten respekt for livet, for gode vestlige og norske verdier og som ønsker å ta oss alle tilbake til steinalderen altfor lenge av sosialister og liberale har fått lov til å infiltrere vesten og utføre terroren sin,

De fleste partier appaluderer en slik utvikling. Det er bare FRP som er villig til å ta opp kampen.

Nok er nok! Nordmenn skal kunne reise på ferie uten å bli satt i fare av muslimske terrorister.

Stem FRP – det er ett spørsmål om liv og død!

Oppdatert! Man har nå funnet den svarte boksen! Dette vil gji klart svar på årsakene! Og da vil sosialistene stå der med skjegget i postkassa!

Annonser

171 tanker om “Muslimske terrorister skyld i flykatstrofe!

 1. Så jeg kan ikke «svare frekt» men det er fritt frem for deg å komme med fekk spørsmål? Du har ikke bidratt noe som helt til dikusjonen, du er bare usakelig, og dine karrekteristikker av meg er som sagt utelukkende personangrep. Du burde lære deg litt folkeskikk, din lille drittunge!

 2. Var det frekt å spørre hvor gammel du er? Jeg prøvde bare å stille et spørsmål. Det var ikke meninga om du oppfatta spørsmålet mitt frekt.

  Og du hyler over at jeg er usakelig, at jeg driver med personangrep og at jeg bør lære meg folkeskikk, men i SAMME setning skriver du at jeg er en liten drittunge…

  Det er noe som ikke stemmer her.

  Vennligst hold deg saklig, og objektiv.

 3. Kommer du og snakker om saklighet?
  Ta deg en titt i speilet og prøve å innse sannheten, du er gjennomført usakelig i denne debatten. Personangrep og usakelig kritikk. Du har ikke bidratt men noe som helst positvit eller relevant, og stadig sørger du for å avspore debatten ytterliger med, ja nettopp: personangrep!

 4. Hildegunn,
  Ikke bli sint nå.

  Men hvor er alle personangreoene jeg har kommet med? Din retorikk er ihvertfall ikke fri for det, og du har vel både skutt deg selv i foten og lagt hodet ditt på en hoggestabbe med ditt blogginnlegg?

  Jeg diskuterer gjerne saklig med deg men så lenge man blir møtt med at alt du sier er logisk (noe det helt åpenbart ikke er) så må du tåle at vi fleiper litt rundt saken.
  Som jeg har sagt kan årsaken fortsatt være mulig, men den kommer LANGT ned på listen over sannsynlige årsaker.
  Du stigmatiserer med dine angrep på muslimer, og du må skille mellom radikale muslimer og muslimer generelt. I tillegg må du slutte med forhåndsdømming. Tror du verden blir et bedre sted ved å bygge store kløfter mellom folk? Det er EN verden og vi må alle leve i den. For å få det til må vi ha toleranse for andre. Og med det sier jeg på ingen måte at vi skal ha toleranse for radikale terrorister av noe slag (det være seg høyreekstremister eller radikale muslimer).

 5. Jepp, jeg er ikke noe annet enn usakelig, jeg kommer bare med personangrep, og jeg holder meg ikke til temaet.

  Rart at den samme omtalen passer til deg? eller er dette personangrep? at jeg gjentar det du sa til meg, bare at jeg sier det til deg?

  Jeg gidder ikke diskutere mer med deg, du er for fjern (dette er ikke personangrep ettersom det er relevant at du er fjern. Du følger ikke med, og skriver ting om meg som ikke er sant).

  Med en gang du ikke har noen argumenter lengre skriker du ut at det er personangrep, at jeg er usakelig og frekk. Og at jeg mangler folkeskikk (Selv om det er du som kaller meg en drittunge, og går mest subjektivt til verks).

  Kos deg med meningene dine =)

 6. Vegard: Du diskuterer konskvent person og ikke sak. Din argumentasjon går utelukkende på meg som person og ikke om den relvante saken, altså den økende muslimske terorrtrusselen. Du er der for usakelig, og personangrep.

  At du ikke evner å se dette må da bare bety at du er mentalt tilbakestående!

 7. OlaDunk: Du vil gjerne dsikutere med meg? Det er du da fri til å gjøre! Men du velger konskvent å la være! Du vrir på mine utsagn og meninger, og kommer med grove personangrep.

 8. Du har nok hoppa over noen av mine innlegg tror jeg. I og med at du skriver at jeg ikke har kommentert saken i det hele tatt (du skrev faktisk det).

  Du kaller meg også mentalt tilbakestående, men du fortsetter å klage på meg, fordi du mener at jeg KUN driver med personangrep.

  Jeg innrømmer at jeg har kommet med personangrep, men det er for å forsvare meg mot dine personangrep.

  Jeg gidder ikke å diskutere med en som deg, over og ut, hadebra.

 9. Haha, du har ikke diskutert en jævla ting, du bare kverrulere og ødelegger. Vil ikke savne sosialist-hersketeknikk»debbateringen» din ett sekund!

 10. Hildegunn, nu må du ta å roe deg lidt ned. Jeg forstår godt du kan bli sint inn i mellom. Vi er ikke alle like gode tapere. Og jeg mener du er taperen i denne diskusjon, hvor du kopler muslimske terrorister til et tragisk flystyrt. Til nå er det, etter min mening, OlaDunk som er tettest på en sannsynlig årsak, hvor han setter en terrorhandling langt nede på listen. Det samme gjør jeg. Håper du ser dette som et saklig innlegg, og ikke som et personlig angrep.

 11. Hildegunn,
  Igjen gjentar du at jeg kommer med personangrep uten å være konkret. Jeg spurte om hvor mine personangrep var. Og i hvilken grad er du eventuelt bedre?

 12. Hva er det første du skrev her? Jeg siterer ordrett: «Spøyt»!
  Er dette en saklig og seriøst tone? NEI!
  Du har hele tiden gått inn for å spore av debatten, og usakligheter og personangrep er tildligvis noe som får det til å gå for deg, siden du pøser på med dette hele tiden!

 13. Innlegget ditt er jo sprøyt. Du sier jo rett ut at muslimske terrorister står bak flytragedien. Det eneste du hadde på det tidspunktet var at noen passasjerers navn lignet på navn til noen terrorister. For meg er derfor din konklusjon sprøyt og jeg har begrunnet hvorfor (bl.a. at ingen har tatt på seg ansvaret). Du prøver ikke en gang å forsvare din «logiske» konklusjon (som du nevner) men sier bare at du har rett.
  I løpet av tråden har du kalt meg sosialistisk trendnisse og jeg skulle vært skutt. Jeg har heller ikke et sosialt liv.
  Og hva har jeg skrevet om deg annet enn at jeg mente din teori (eller mer riktig…konklusjon) var sprøyt? hadde tøv vært bedre? er dette personangrep?
  Har du sett hva du har kalt andre her inne?
  Jeg prøver å diskutere saklig å si at terror ikke kan utelukkes men det er usannsynlig fordi ingen har tatt på seg skylden. Alle nyheter tyder også på at du tar feil og at mine teorier langt på vei er mer sannsynlige nå enn dine. Men jeg gjentar at jeg ikke har avskrevet terror, men du har konkludert (på svært sviktende grunnlag). Det er viss forskjell.

 14. Hildegunn!

  Du skriver at du i denne bloggen ytrer dine meninger som privatperson, og at folk må forstå at en person kan ha flere roller. Betyr det at du har tillitsverv i Frp?

  Jeg har sett på en del av blogginnleggene dine, og de er så far out at jeg har vanskelig for å tro at du kan være seriøs og at Frp kan se seg tjent med at du representerer dem.

 15. faktisk pleier noen fly å styrte og mange fly har styrtet før.
  Det er snakk om mange fly tragedier i historien og hvis man bare tenker på hvor mange fly som har forsvunnet i Bermoda sporløst?
  hehe så trenger man ikke å gi skylda til terrorister.

  Hver gang jeg har tatt fly har jeg bedt til Gud om å overleve og hver gang jeg har overlevd har jeg takket Gud.Det skal ikke så mye til før flytradegie kan skje uberegnelig og tilfeldig også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.