Muslimske terrorister skyld i flykatstrofe!

Ja, har vi ikke egentlig tenkt det hele tiden? Topp moderne flymaskiner forsvinner bare ikke av seg selv, og de tåler storm og uvær. Feil på fartsmålere? Mulig, men nå har det dukket opp noe jeg mener er en langt mer troverdig teori: Muslimske terrorister!

Både Dagbladet og VG melder i dag at fransk etterretning mener det er overveldenede sannsynlig at muslimske terrorister står bak flykattastrofen:


«L’Express’ kilde i den franske regjeringen opplyser at koblingen til terrornettverket er høyst oppsiktsvekkende
«

Den franske regjeringen bekrefter på det nærmeste at det er muslimske terrorister som står bak!

Verden er altså blitt enda mer utrygg. Mange liv gikk tapt, deriblant norske, og hvorfor? Fordi disse syke folkene uten respekt for livet, for gode vestlige og norske verdier og som ønsker å ta oss alle tilbake til steinalderen altfor lenge av sosialister og liberale har fått lov til å infiltrere vesten og utføre terroren sin,

De fleste partier appaluderer en slik utvikling. Det er bare FRP som er villig til å ta opp kampen.

Nok er nok! Nordmenn skal kunne reise på ferie uten å bli satt i fare av muslimske terrorister.

Stem FRP – det er ett spørsmål om liv og død!

Oppdatert! Man har nå funnet den svarte boksen! Dette vil gji klart svar på årsakene! Og da vil sosialistene stå der med skjegget i postkassa!

171 tanker om “Muslimske terrorister skyld i flykatstrofe!

  1. var ikke forrige påstanden VG kom med akkurat like mye spekulasjon som dette? o.O
    og er ikke alt det du sier også bare spekulasjoner basert på Media sine spekulasjoner?

  2. Eh,

    At du insinuerer at jeg er en del av psykiatrien i Norge, er helt greit for meg, men må desverre skuffe deg og si at det i sin tid var meg som var den snille mannen i den hvite frakken. Per dags dato har jeg valgt å fokusere på dokumentarfotografi (har forresten noen fine bilder fra 11. sept, og 18 sept, etter støvet hadde lagt seg..), fremfor den andre halvdelen av utdannelsen min, psykologi.

    Men fra spøk til alvor, du tror kanskje ikke det er på tide at du oppsøker hjelp?

    Jeg forstår jo hvorfor du fornekter all rasjonell tankegang, for det er ingen lett sak for noen å måtte revurdere hele sitt verdenssyn. Jeg var amerikafrelst, og trodde det verste noen som helst president hadde gjort der over, var å bli sugd i the oval office, eventuelt droppe et par atombomber under 2. verdenskrig. Jeg fikk mye å tenke på etter 11. september, spesielt når jeg så en ting med egne øyne, med flere andre tilstede som var enige i hva som ble sett, kontra det massemedia prøvde å si hadde skjedd.

    De som satt her i Norge var ikke så «heldige» å kunne gjøre denne sammenlikningen, og de var nødt til å ta medias utspill for god fisk.

    Jeg forstår at det er vanskelig å revurdere hele sin virkelighetsoppfatning, og å måtte godta at f.eks. Bush og Dick Cheney er vår tids største løgnere. Alt du har lært om verden, må du liksom forkaste.

    Det blir som om man brøt illusjonen til noen om at alle politifolk er gode, selv om det stadig er saker i media, der politiet går til de grader over streken.

    Gjør meg en tjeneste, sjekk ut hva anerkjente fysikere mener om 11. september, og hvordan de eventuelt prøver å forklare at tårnene falt på 10 sekunder.

    Det er helt utrolig at du sitter der og fornekter alt, når du har tilgang til internett. Du har muligheten til å grave dypere, selv om du bør være langt mer kritisk til kildene dine. At du ikke er kritisk, er det som har gitt deg et sånt forvrengt syn på verden.

    Vær kritisk, se på uttalelser ikke bare basert på hva det høres ut som de sier, men hva de reelt sett oppnår.

    Hva slags utdannelse har du egentlig?

    Grunnen til at jeg var i USA, var fordi jeg gikk på både high school og universitet der. Jeg har studert amerikansk historie fra begynnelse til slutt, så jeg sitter med et ganske informert perspektiv på 11. september.

    Du har for eksempel neppe hørt om General Lyman L. Lemnitzer, og Operation Northwoods. Et sårt historisk fakta, som forteller litt om hva slags saker som foregår på høyeste politiske plan. Den som sa nei til Operation Northwoods, var forøvrig JFK.

    USS Cole er vel kanskje det styggeste eksemplet på den slags taktikk, hvis du er kjent med hendelsen.

    Eller hva med grisebukta, du kjenner til den? Vet du hva som skjedde?

    Vet du hva som skjedde mellom Iran og Irak på 70 og 80 tallet?

    Eller sitter du her og spyr ut en halvrasistisk tolkning av medias skildringer av verden, basert på VG lista topp 20, forkjærlighet for grandiosa, sputnik, og senkede biler?

    Ja, jeg kaller deg et lite reflektert menneske.

    OG hvis du trenger vite grunnen til at jeg spyr ut historiske fakta, så er det for å bevise at du sitter der og uttaler deg uten at du egentlig har noen som helst peiling på hva du snakker om.

    Du blir konfrontert av et øyenvitne til 11. september, som har fotografiske beviser for sin tilstedeværelse, og du sitter der og maser om at jeg trenger SSRI eller antipsykotiske medisiner.

    Hildegunn (som forøvrig er et bonde-navn, som forklarer mye), det er på tide med litt selvransakelse.

    Du tror vel gjerne på Gud også du?

  3. her er d tydeligvis mange som føler seg «tråkka» på av Hildegunns meninger , men d skaper da litt røre ihvertfall he he , stå på Hildegunn 🙂 ps Hildegunn kan nok være ett psevdonym på ……ja hvem vet 🙂 ha en fin kveld.

  4. Det er bra vi har sånn mennesker som deg her i landet!! Kanskje du skulle søke deg jobb i etteretningstjenesten, havarikommisjoner, eller andre yrker hvor din sylskarpe virkelighets opplevelse kommer til rette…

    Det at du i tillegg påstår at «terrorister» kaprer et fly, i en storm for så å sende det i bakken er jo også et realistisk scenario. Flyet ble ødelagt i stormen, revet i to av de enorme kreftene.

  5. Du er enten den norske versjonen av Ann Coulter, bare litt mindre intelligent, eller så er du en av dem som prøver å sverte Frp, ved å skrive ting som folk reagerer på, slik at de får negative assosiasjoner til Frp.

    Du hjelper iallefall ikke Frp sanke stemmer.

    Så, hildegunn, hvilken er det…..

    er du en komplett idiot, eller er du en vitsemaker fra venstresiden som sitter og skriver som om du trodde Hitler var en bra mann?

  6. Jeg tror ikke Hildegunn klarte å lese hele innlegget mitt, det ble nok for mye å tenke på. Kanskje greit å lese et par setninger av gangen heller, og så forholde seg til dem?

    Det er tydeligvis slik du skaper verdensbildet ditt.

  7. Hildegunn,

    det er veldig lett å sette seg ned og bare benekte alt, men du bør prøve å ta inn over deg hva som er realiteten her. Du må våkne Hildegunn, du må skru av McMusic cd’en din, og trekke hodet ut av rasshølet, og begynne å lete etter svar på endel fundamentale spørsmål.

    Begynn med, hvem er jeg….spør deg selv….og gi en beskrivelse av din geopolitiske sfære, samt dine beste og dårligste kvaliteter.

    Spør deg selv, hva er logikk og rasjonalitet?

    Redd deg selv nå, så slipper du bli skuffet senere.

  8. Jeg er helt enig med Ludvig Holberg, Hildegunn er i sannhet en sannsigerske! Vi trenger fler som deg, som våger å tale øvrigheta midt imot. Jeg føler vi har så masse til felles.

  9. ALLE muslimer er terrorister.
    Det er 100% sikkert at det var muslimer.
    Muslimer står forr all elendighet i verden.
    Muslimene har infiltrert etteretningen, betalt den slik at det ikke skal komme frem at muslimene gjorde det.
    Men jeg garanterer forr at det var muslimer. Alle vet det, men ingen tørr og si det. Fordi muslimer begrenser yttringsfriheten.

  10. Godt det er flere av oss Von Bremen, vi representerer kremen!
    Stolte og skinende hvite som russens pannelugg i den beste nasjonal sang noen gang, norge i rødt hvitt og blått!

  11. Det er ikke terrorisme som er problemet, det er religion.

    Religion, all organisert religion, er pur ondskap, og bidrar bare til krig.

  12. Hvorfor klorer dere sosialist komunister dere fast til «rasjonaliteten?» hva har det gitt oss bordsett fra opplsyningatia? som er noe av det værste som har kjedd vesten, hadde det ikke vært fordet, hadde vi ikke hatt den franske revlusjon og uten den ingen komunsime/sosialisme og uten den hadde vi ALDERI sluppet muslimene inn hit!

    ERGO OPPLYSNINGSTIA ERDET VÆRSTE SOM HAR KJEDD OSS! NEI TIL RASJONALITET!

  13. denne bloggen er noe av det morsomste jeg noensinne har sett. Jeg trodde nesten ikke det fantes så ignorante mennesker i Norge. Takk for at dere gir meg en god latter.

  14. Haaahahahhaha!!

    Ludvig…..

    hva slags verdier har du egentlig? hva er ditt menneskesyn?
    hva synes du om f.eks. jøder? hva synes du om jesus?

  15. Forresten, ludvig….

    vet du hva ordet «rasjonalitet» eller «rasjonell» betyr?

    Hva med «empirisk»?

    Eller «logikk»?

  16. Fine ariske verdier, jeg er selv dypt religiøs! Jesus var en god mann!

    Jeg støtter Israel, MEN HVA JEG SYNES OM JØDER ER IRRELEVANT DETTE HANDLER OM MUSLIMER!

  17. OOh du er sikkert sån universitets utdannet som tror at å lese «bøker» og å gå på «forelesning» med «proffesrorer» gir deg kunskap til å snakke om værden!

    Jeg har vært på sjøen meste av mitt liv og reist verden rundt, tror jeg vet litt mer en deg

  18. Ludvig, det aner meg at du sitter og deler meninger med f.eks. Adolf Hitler, i den forstand at du mener noen mennesker er mer skikket til å herske enn andre.

    Utifra skrivekunnskaper, og intelligens, så er jeg tydeligvis mer skikket til å herske enn deg. Så derfor oppfordrer jeg deg til å gå og leke på motorveien.

    I tilfelle du ikke fikk med deg hele greia, så var noe av det første Hitler tok knekken på nettopp sånne som deg…tilbakestående, eller for å være politisk korrekt, psykisk utviklingshemmede.

    Hvis en skulle bruke din argumentasjon, så burde jeg jo ha gasset deg for lengst.

  19. OK ok jeg gir meg, begynte først med å ironisere litt rundt Hildegunn sine meniger og hennes meningsfeller, derav «ludvig Holdberg» men nå ser jeg at jeg er iferd med å trolle i stede…

    Det var morro så lenge det varte da! 🙂

  20. JA!!! Det at du har tilbrakt mesteparten av tiden i en skipskabin, eller som dekksgutt på noen skitne lastebåter, og drukket opp de pengene du ikke fikk brukt på horer når du hadde landlov, gir jo virkelig grunnlag for å tro at du sitter inne med ekstrem kompetanse på global politikk og verden generelt.

    Og ja jeg er universitetsutdannet…..og vel så det….

    Du kom kanskje ikke så langt, etter læreren din utpekte deg til en dumrian, og pekte deg til hjørnet daglig.

  21. Forresten, hvis noen lurer, så er jeg her for å provosere de menneskene som faktisk tenker slik som Hildegunn. Ikke at jeg tror Hildegunn virkelig er så tvers igjennom ignorant som hun later til. Det er nok bare skrevet som provokasjon. Hun kan umulig være seriøs. Hvis hun hadde vært seriøs, burde hun nesten vært tvangsinnlagt.

  22. Sorry at jeg rev deg med på dette Casper… :p

    regnet faktis med at jeg ville bli avslørt med denne her:
    «Hvorfor klorer dere sosialist komunister dere fast til “rasjonaliteten?” hva har det gitt oss bordsett fra opplsyningatia? som er noe av det værste som har kjedd vesten, hadde det ikke vært fordet, hadde vi ikke hatt den franske revlusjon og uten den ingen komunsime/sosialisme og uten den hadde vi ALDERI sluppet muslimene inn hit!

    ERGO OPPLYSNINGSTIA ERDET VÆRSTE SOM HAR KJEDD OSS! NEI TIL RASJONALITET!»

    😮

  23. Casper, du har tapt. Alt tyder på at du er langt mindre belest enn Holberg og undertegnede – som ser det holbergske ved hva Hildegunn presenterer i denne bloggen – og at du heller ikke gjenkjenner den manglende kontinuitet i argumentasjonen til å gjenkjenne trolling.

  24. PS. Du støtter Israel?

    Ok….fått med deg at tilmed USA har sagt til Israel at de må komme seg til helvete ut av store områder de har gjort krav på?

    Forresten, hvilke andre reelle argumenter enn Toraen, finnes det for at jødene har krav på Israel?

    Jehovas vitner sier også at de er guds utvalgte folk, og de okkuperer jo bare trappene de folk.

  25. » trolling.» Med dette mener du «spøk?»

    Jeg er fullstendig klar over at de fleste som sitter her spøker. Det er derfor jeg gjør så til de grader narr av dem.

    Og hvis det virkelig sitter en idiot der ute, og tenker slik som dere skriver, så er jo dette bare enda vittigere.

    Hva mener du med at jeg har tapt? Dette er ikke en konkurranse…..

    Jeg kjeder meg bare.

    Å krangle på internett er som å delta i paralympics, selv om du vinner er du fremdeles en hemmik.

  26. Holberg….

    du trodde vel ikke jeg satt her og var seriøs….

    du fremstår jo som en lite reflektert 5 klassing, med en voldelig rasistisk fyllik til far…..hvorfor skulle jeg bruke tid?`

    hahahah

  27. og ærlig talt, tror du virkelig jeg hadde sittet her og seriøst kranglet på blogg og skrevet laaaaaange seriøse innlegg?

    hahahahhaha…..jeg tror kanskje du og jeg skriver med litt forskjellig tempo……

    jeg kan skrive en full a4 side på ca. 1 min og 30 sek. times new roman, 12.

  28. Tror det er best å gi seg nå, bror. Du har tapt så det suser. Én born-again 11. september-konspirasjonstilhenger med en (påstått) lavere universitetsutdannelse har ingen rett til å kritisere noen andres synspunkter, noen gang.

  29. Nei, jeg kjønner at du ikke er seriøs. Men det virket, for meg, at du ikke kjønte at jeg heller ikke var seriøs, så jeg avslørte meg selv før du begynte å gå litt langt med angrepene dine.

    Du kjønner, det gavner ikke vi som vil jobbe mot denne besynderlige anti-muslimske samfunnsutviklingen å falle ned på deres nivå, da er det (kanskje ikke så mye bedre, men mye mosomere) å ironisere rundt det.

    Vi begge gjør det fordi vi kjeder oss :p «Idle hands is the devils work tools»

  30. Hei hildegunn. Nå har det nettopp kommet en nyhet om at en høyreekstrem 80 åring i washington DC har skutt omkring seg med hagle på holocaust museet.

    Jeg antar at du er deg ditt ansvar bevisst og snarest skriver en blogg om at denne mannen helt sikkert er muslim, for du kjenner lusa på gangen og vet at det kun er muslimer som begår onde gjerninger i verden….

    MItt inntrykk, unnskyld at jeg sier det, er at du nok heller burde vært i psykiatrien enn i politikken. Men, men…

  31. Jester og Johnny Blaze….

    Born again?

    Trodde kanskje du fikk med meg at jeg er imot religion?

    Jeg hater alle religioner like mye. De store har omtrent like mye blod på hendene, uansett hva de tror på.

    Forresten, ytringsfrihet……det betyr at jeg kan kritisere hvem jeg vil, uansett hvor utdannet jeg er.

    «Konspirasjonstilhenger»? Den virkelige konspirasjonen er jo den verden går rundt og tror på. At en gjeng huleboende skjeggaper klarte å fly intet mindre enn tre store kommersielle fly inn i målene sine. Og at ikke USAs luftforsvar gjorde noe med det. Du fikk kanskje ikke med deg at jeg så fly nr 2 med egne øyne?

    Hvilke kommersielle flyselskap har fly uten vinduer til passasjerene……

    konspirasjonsteoretiker, det er det du som er, som sitter der og tror på massemedia.

  32. Og har du ikke fått med deg hun svenske jenta som ble drept? På forsidene i dag?

    Det er jo nødt til å være gjort av muslimer!!! Ikke sant hildegunn?!?!

  33. Hmmm, det er sikkert muslimene som har startet scientologikirken også, for å lure vestlige til å ta selvmord, og finansiere terror gjennom å suge ut pengene deres.

  34. Vi vet jo ikke identiteten til gjerningsmannen i saken i Sverige, men det skulle ikke forundre meg om det var en muslim, nei.

  35. Til å påberope seg en halv «psykologiutdannelse» (bestående i hva? Tilfeldige avkrysningseksamener ved NTH?), viser du forbausende liten evne til å se hvordan du naturligvis vil fremstå som born-again religiøs i å tro blindt på konspirasjonsteorier om 11. september. Du kan jo vurdere kreasjonismen med det samme du er i gang, du vil finne mye av den samme retorikken, empirifornektelsen og bevismanipulasjonen der.

    Om du er en stusselig rasist eller bare vanvittig uopplyst om utviklingen blant militante islamistiske grupperinger fra slutten av 1980-tallet og frem til 2001 når du omtaler al-Qaeda som «huleboende skjeggaper», forblir uvisst – mer sikkert kan det antas at du besitter en fantastisk naiv oppfatning av det amerikanske militærvesenet som noe omnipotent apparat.

    Ellers komisk at du velger å latterliggjøre (det udefinerte og høyst diffuse) «massemedia» som kilde, da du tidligere på denne siden refser Hildegunn for å ikke tro på hva massemediene rapporterer.

  36. Bare fordi det sitter noen som heter Ali eller Mohammed på et fly som styrter, betyr ikke at det er en terroraksjon. Så hva med det flyet som måtte nødlande, var av samme type som Air France flyet. Ingen Ali eller Mohammed der.

    En stemme på Frp er en stemme for fascisme!

  37. Nei, therese. I flykrasjsaken er du beredt til å konkludere umiddelbart på bakgrunn av meget tynne indisier.

    Så skriver du:

    Hildegunn Says:

    juni 10th, 2009 at 20:49
    Vi vet jo ikke identiteten til gjerningsmannen i saken i Sverige, men det skulle ikke forundre meg om det var en muslim, nei.

    I sverige har de jo faktisk siktet et ungt par, begge er hvite, jenta er blond, sjansen for at de er muslimer er muligens 3%? Men du skumler om det kan være det.

    Du er ikke det minste opptatt av sannhet, kun av å spre hat. Avskyelig!

  38. Hildegunn etter å ha blitt konfrontert med dementiet fra Frankrike:»Bare spekulasjoner, dette beviser ingen ting!»

    Hildegunn,
    I denne debatten er du blitt så eid som jeg sjelden har sett.
    Det morsomste er at du kontrer for å forsvare din idiotiske spekulasjon med at dementiet er en spekulasjon!!!!! Du er pokker meg helt utrolig.
    Jeg tror folk som bevisst prøver å spre løgner om andre folkeslag er langt farligere enn muslimene.
    Alle muligheter for hva som har skjedd er fortsatt åpne men å gå brennsikkert ut og nærmest erklære at det må være muslimske terrorister er idioti. Håper du ser det nå. Terrororganisasjoner ville ha tatt på seg skylden i løpet av første timen om de ikke hadde gjort en stor tabbe slik at de mistet ansikt. Denne tanken burde gjort at du hadde holdt tilbake på dine erklæring om at dette var muslimers verk.

  39. OlaDunk: «Eid»? Gud hjelpe meg for ett ufordragelig fjortis-uttrykk.

    Men til saken: Man har da på ingen måte konkludert med hva som var årsaken til denne flystyrten, man har kun fastslått at de aktuelle personene ikke var indentiske med ettersøkte terrorister. Dette betyr på ingen måte at disse menneskene ikke var muslimske terrorister, eller at det var muslimske terrorister som sto bak.

  40. Neida hildegunn, men det betyr at din konklusjon som du forsvarer så innbitt bare er en av mange mulige teorier, og ikke engang i nærheten av å være den mest sannsynlige teorien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *