Muslimske terrorister skyld i flykatstrofe!

Ja, har vi ikke egentlig tenkt det hele tiden? Topp moderne flymaskiner forsvinner bare ikke av seg selv, og de tåler storm og uvær. Feil på fartsmålere? Mulig, men nå har det dukket opp noe jeg mener er en langt mer troverdig teori: Muslimske terrorister!

Både Dagbladet og VG melder i dag at fransk etterretning mener det er overveldenede sannsynlig at muslimske terrorister står bak flykattastrofen:


«L’Express’ kilde i den franske regjeringen opplyser at koblingen til terrornettverket er høyst oppsiktsvekkende
«

Den franske regjeringen bekrefter på det nærmeste at det er muslimske terrorister som står bak!

Verden er altså blitt enda mer utrygg. Mange liv gikk tapt, deriblant norske, og hvorfor? Fordi disse syke folkene uten respekt for livet, for gode vestlige og norske verdier og som ønsker å ta oss alle tilbake til steinalderen altfor lenge av sosialister og liberale har fått lov til å infiltrere vesten og utføre terroren sin,

De fleste partier appaluderer en slik utvikling. Det er bare FRP som er villig til å ta opp kampen.

Nok er nok! Nordmenn skal kunne reise på ferie uten å bli satt i fare av muslimske terrorister.

Stem FRP – det er ett spørsmål om liv og død!

Oppdatert! Man har nå funnet den svarte boksen! Dette vil gji klart svar på årsakene! Og da vil sosialistene stå der med skjegget i postkassa!

Annonser

171 tanker om “Muslimske terrorister skyld i flykatstrofe!

 1. Problemet er at du vel langt på vei har konkludert i din blogg. Det jeg fremhever er at man ikke vet og fordi ingen har tatt på seg skylden for dette så er terrorhandling svært usannsynlig. Jeg har ikke utelukket noen ting, men du bør avstå fra forhpndsdømming for politisk vinnings skyld. Tror FrP bare taper på slik propaganda.

 2. Hvordan skal FRP tape på at jeg står opp for mine meninger? FRP er ett parti for folk flest, og har takhøyde for diskusjon!
  For øvrig så opptrer jeg ikke her som representant for FRP, men som privatperson. Men at en person kan ha flere roller samtidig er vel for mye for dere å forstå?

  Jeg mener det er overveldende sannsynlig at muslimske terrorister står bak dette. Det er jo logisk. Ett moderne fly tåler storm og uvær. Det var folk med muslimske navn på flyet. You do the math!!

 3. Du avslører hvor uetterettelighet med denne setningen . «Det var folk med muslimske navn på flyet. You do the math!!»

  Det er folk med «muslimske navn» på de fleste fly i verden som ikke faller ned også, det er ca 1,4 milliarder muslimer i verden. Sjansen for at en eller flere muslimer befinner seg på praktisk talt alle fly som faller ned er meget stor. You do the math….

  Din tiltro til moderne fly er rørende, men det har skjedd, og vil skje igjen, at fly faller ned på grunn av teknisk svikt eller fordi de utsettes for sterkere krefter enn de tåler. Det fantes intet usenkbart skip i 1912 (Titanic) og finnes intet ufeilbarlig fly i 2009. Flystyrter skjer skjeldent, men de fleste flystyrter skyldes ikke muslimer.

 4. Men dette er jo ingen «flystyrt» det er en terrorhandling! Og den er utført av muslimske terrorister!

  Historien vil vise at jeg har rett!!!

 5. Men, hvordan vet du at det er en terrorhandling? Du vet ikke mer enn oss andre om hva som har skjedd. Hva bygger du konklusjonen din på?

  Dette blir bare tåpelig.

 6. Jeg trenger da på ingen måte rettferdigjøre mine meninger ovenfor deg. Om du ikke er i stand til å se det innlysende i denne saken, at muslimske terrorister står bak, så har du store vansker med din intelektuelle kapsitet!

 7. kjære hildegunn

  jeg så akkurat på vg at det ikke var noen terrorister ombord på flyet.

  jeg må si at du har dreit deg ut. jeg synes synd på deg.

  folk som deg blir alltid lurt av media med engang.

  folk som deg sprer bare hat blant folk.

 8. Hildegunn,

  >Jeg mener det er overveldende sannsynlig at
  >muslimske terrorister står bak dette. Det er jo logisk.
  >Ett moderne fly tåler storm og uvær. Det var folk
  >med muslimske navn på flyet. You do the math!!

  Bloggen din skriker FrP. Nøkkelordene dine er «sosialister, muslimer og Frp». You do the math!
  Muslimske navn på flyet…altså konklusjon: Terrorhandling bak flystyrten. Gratulerer med hva som er logisk Hildegunn.

  Hva med Airbus’en som nødlandet på Gran Canaria idag. Det flyet var 15 dager gammelt!!!! Stort mer moderne enn det kan det jo ikke bli. Må være muslimsk sabotasje…ikke sant? Vi bør sjekke passasjerlisten. Gud hjelpe meg om det finnes en achmed, muhammed eller ali der. Da kan havarikommisjonen pakke kofferten for konklusjonen er klar. En muslim må ha kastet en fugl inn i motoren (eventuelt en gris siden den allerede er uren og trenger å dø).

  Jeg tror du er et internett troll som liker oppmerksomhet på bloggen din. http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll

 9. Ja,det forundrer meg ikke om det er terrorrister denne gangen også.
  En ting alle vet,de som utfører terrorrisme,de blir hyllet av sine familier,venner,omgangskrets,de blir sett på som martyrer,men hva med og avlive dem med en gang de blir tatt,er det bevist at de er terrorrister,fjern dem fra jordens overflate,med en gang,no judge,no jury,only a executioner!!Siden familien elsker dem,hyller dem,og godtar deres valg,kanskje det skulle vært slik at familien også kunne avlives,da ville nok de terrorristsvina tenke seg godt om,før de fant på noe faenskap?!?!?Nei,få dritten de slipper inn i vårt ellers så flotte land ut,og de familiene som nyter godt av sine barns kriminelle handlinger,ta fra dem oppholdstillatelsen,send dem de de kom fra.Jeg finner det meget merkelig,at all fra Pakistan,Somalia,Kurdere,Iranere,og Irakere som kom hit på begynnelsen av 90 tallet,og frem til slutten samme tiår,kan reise hjem etter et par tre år i Norge,de kom jo som flyktninger,og flesteparen sier de er politisk forfulgte,merkelig,hadde de vært det hadde de i landet der de kom fra gitt faen i om de var Norske eller ikke,de hadde blitt skutt med en gang,så jeg tror mesteparten av de som kommer hit er noen store bløffmakere,falske jævler,som skal leve på vårt velferdssystem!!Hørte på radio i dag,10/6-2009 at 95% av de som kommer hit,ikke kan dokumentere hvor de er fra,eller har papirer,finner ikke regjeringen det merkelig,da burde regjeringen gå av,NÅ!!!Få FRP I egen regjering,da skal du se ting endrer seg,men de andre partiene er redde for at de skal kaste ut kriminelle,at det skal bli avtaler om at de skal sone i egne land,er helt enig i det,mye billigere,og mye lengere straffer,som er til pass for dem,her bare ler de av oss,oss dumme Nordmenn,som er så lettlurte..A-gjengen,og B-gjengen,hva er de,jo de er søppelmennesker,ikke jobber de,de kjører biler i millionklassen,hvorfor beslaglegger ikke politiet dem,eller staten,hele Norge vet jo at de er kriminelle,og tøffe i trynet er de bare med våpen,og i flokk,jævla kjøtere!!!Hadde det vært en Norsk familie,ville de blitt sjekket i hue og ræva,hvor pengene kom fra,tror du ikke??
  Den Norske regjering,og staten burde rydde opp i søppelet de har sluppet inn i landet,og inndra oppholdtillatelsene til de som utfører kriminelle handlinger,også mens de søker asyl,få møkka ut!!!!!

  Norge,et alnd med verdier,men bare verdier for utlendinger som kommer for og bruke vårt system,skal ha i hue og ræva.moskeer og annet dritt som jeg helst vil slippe og se!!!!!!!!

 10. Uffda Svein,

  >En ting alle vet,de som utfører terrorrisme,de blir
  >hyllet av sine familier,venner,omgangskrets,de blir
  >sett på som martyrer,men hva med og avlive dem
  >med en gang de blir tatt,er det bevist at de er
  >terrorrister,fjern dem fra jordens overflate,med
  >en gang,no judge,no jury,only a executioner!!
  >Siden familien elsker dem,hyller dem,og godtar
  >deres valg,kanskje det skulle vært slik at familien
  >også kunne avlives,da ville nok de terrorristsvina
  >tenke seg godt om,før de fant på noe faenskap?!?!?

  Vet du hva en martyr er ifølge islam?
  Tar du livet av de etter en slik handling blir de nettopp martyrer.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Martyr_(shahid)

  Ja Andi…hehe ..om FrP kommer til makten kan havarikommisjoner og flyplass-sikkerhet legges ned. Da blir det ikke flere flyulykker.

 11. Hva med morder-sneglene? Også kalt Iberiasnegler. At muslimene har vært på den Iberiske halvøy er jo et historisk faktum. Det er ALARM, på vegne av vanvittig mange!

 12. Linken ble uten parentesen over. Den viktige teksten fra siden på Wikipedia er:

  «Shahid (Arabic: شَهيد ‎ šahīd, plural: شُهَداء šuhadā) is an Arabic word meaning «witness». It is a religious term in Islam, meaning «witness», as stated, but most often «martyr.» Alternative spelling is shaheed. It is used as a title for Muslims who have died fulfilling a religious commandment, or waging war for Islam.»

 13. Jeg ser Stoltenberg har blitt overvåket av Forsvarets Sikkerhetstjeneste. Det lukter FrP lang vei. I did the math!!!

 14. Nei, nei: Det er negrene på nederlandske fotballandslaget som står bak flystyrten: De ville spre frykt i det norske landslaget foran skjebnekampen 10. juni, og på den slå de ellers uovervinnelige ariske guttene våre!

 15. jhonny, les hva du har skrevet en gang til. (det i parantes har jeg skrevet):

  jhonny Says:

  kjære hildegunn

  jeg så akkurat på vg at det ikke var noen terrorister ombord på flyet. (har media rett her?? Jeg lurer litt på om det fordi du er enig i akkurat denne artikkelen?)

  jeg må si at du har dreit deg ut. jeg synes synd på deg.

  folk som deg blir alltid lurt av media med engang. (tror du blir lurt å)

  folk som deg sprer bare hat blant folk. (en mening skaper bestandig uenighet, tenk litt på det)

  (vi dømmer muslimer, sosialister osv. osv. osv. Dette gjelder alle, så slutt å slenge så mye dritt om enkeltpersoner. Å det med skriveleif, jeg har massevis av det. Men jeg må få mene hva jeg vil om ting fordet.
  PS. Jeg er en uutdannet person som bor i Oslo, stemmer forøvrig AP, var tidligere HØYRE men har forandret mening med årene.
  Jeg aner ikke hva som har skjedd med flyet, bare så det er sakt å.
  Ha en fin natt alle kranglefanter :o} )

 16. Hildegunn, jeg støtter deg fullt ut i dine antagelser. Det står muslimer bak alt vondt i denne verden. Hvordan kan vi være sikker på at det ikke var terrorister ombord på flyet? Selvom de med muslimske navn kanskje ikke var terrorister, så vet vi ikke om piloten hadde konvatert til Islam innen avgang. Tenk på det.
  Ellers en stor takk til debattantene for en god latter. Jeg tror min levealder er forlenget med adskillige år. STÅ PÅ, HILDEGUNN. WE LOVE YOU !

 17. Nok en gang har muslimer tatt livet av uskyldige mennesker. Hvor lenge skal disse forbanna muslimene få ture fram? I Norge gjør de jo som de vil ettersom vi har ei forferdelig naiv og rødgrønn regjering. De har vett som trestokker, disse rødgrønne. De makter ikke å se framover og på sikt veit vi at muslimene er ute etter å undergrave demokratiske prinsipper. Det kommer til å ende i en stor konfrontasjon mellom norske demokrater og arabiske muslimer før eller seinere. Dette kan vi takke de rødgrønne for. En mer naiv regjering enn den Norge har idag, har vi vel aldri hatt!

 18. «Nok en gang har muslimer tatt livet av uskyldige mennesker. »

  Tja, må spørre deg som jeg spør Hildegunn, Johnvin…. Hva vet du om det?

 19. Det var 228 mennesker ombord på AF447. 2 av dem hadde muslimsk klingende navn. Det betyr at opp mot ca 226 av de hadde vestlige navn hvilket setter stort søkelys på høyreekstreme som vil legge skylda på muslimer.

  Bare for å understreke det…..terrorteorien er ikke en umulig teori. Men den er svært usannsynlig gitt at ingen har påtatt seg ansvaret. Foreløpig bør derfor alle teorier holdes mulige. Men derfor blir det også veldig feil å skrive et blogginnlegg der man konkluderer at muslimske terrorister har gjort dette på grunnlag av at 2 navn på passajerlisten ligner på navn til muslimske terrorister. Hvis de først skulle gjort dette ville vel enten navnene vært identiske eller 100% falske?

 20. Terrorteorien står stadig åpen, OlaDunk. Hva med bakkemannskapet? Det var (næsten) sikkert en muslim blant de, og som plasserte en bombe i bagasjen som skulle ombord. Nej, som trofast og loyal FRP-er vil jeg til enhver tid gi muslimer skylden for denne flyulykke….også selvom det med 100% sikkerhet kan fastslås at så ikke er tilfellet. Jeg ler med deg 🙂

 21. Søren Kierkegaard,
  >Nej, som trofast og loyal FRP-er vil jeg til enhver tid
  >gi muslimer skylden for denne flyulykke….også
  >selvom det med 100% sikkerhet kan fastslås at
  >så ikke er tilfellet.

  Ja greit nok det, men ikke forvent at andre dermed tar deg seriøst eller gidder å høre på tullet ditt.
  Ja terrorteorien står fortsatt åpen SAMMEN med alle andre teorier.

 22. Du skrev:
  «Både Dagbladet og VG melder i dag at fransk etterretning mener det er overveldenede sannsynlig at muslimske terrorister står bak flykattastrofen»

  Dette er løgn. Hverken Dagbladet eller VG sier noe om sannsynlighet, bare at det er en kobling på navnet til to av passasjerene. Nå er det altså rundt en og en halv milliard muslimer i verden, og bare noen få guttenavn å velge i, så det er vel strengt tatt ingen stor overraskelse at en slik navnekonflikt kan oppstå. I kombinasjon med at ingen har tatt på seg skylden og at effekten av aksjonen er så minimal, gjør det terrorteorien nokså usannsynlig.

  Men selv om det skulle være terrorister som har gjennomført dette angrepet, har jeg en smule vanskeligheter med å se hva slags relevans dette har for norsk innvandringspolitikk. Som du sikkert er kjent med, har ingen innvandrer begått noen terroraksjoner i Norge. Kriminelle siles faktisk på forhånd, og PST har gode muligheter til å overvåke de som må overvåkes (eks. Mulla Krekar). Om noe, «beviser» vel denne saken at innvandringspolitikken umulig kan brukes mot terror mot nordmenn?

 23. Eg skjønne ikkje deko nordmenn ( casper blandt annet) som sitt forsvarer disse muslimene som ikkje vil elle kan fungere i lag med oss nordmenn. Andre vestlige land som eng, tys osv har ingen problemer… Kvifor? Me har samme regelion/vestligtankesett .Og så kjem muslimane/u-land til.
  1. Stor Kulturforskjell
  2. Kristendom/Jøder
  3. Kvinnesyn osv
  4. Regler normer…….

  Dei sutrer og klager, men kvifor blir dei trur du.
  Jo fordi ingen straffer dei, får peng og støtter til muligt påfunn dei kjem med. Denne Quisling regjeringa e eg dritt lei!

 24. Jesus,
  >muslimer som ikkje vil elle kan fungere i lag med oss nordmenn.
  >Andre vestlige land som eng, tys osv har ingen problemer…
  >Kvifor?
  Det er sikkert fordi muslimer som kommer hit er annerledes enn muslimer i land du refererer til.
  Om du støter hodet mot en betongmur, og det lyder et hult dunk , er det ikke sikkert det er hodet ditt som er hult.
  Jeg skjønner ikke helt hvor du vil hen.

 25. http://www.tv2nyhetene.no/article2768986.ece

  «De nye funnene utelukker teorien om eksplosjon, skriver Sky News(http://news.sky.com/skynews/Home/World-News/Air-France-AF447-Crash-Terror-Suspects-Link-Downplayed-As-New-Evidence-On-Accident-Emerges/Article/200906215301188).»

  «Airbus skal ha fortalt sine kunder at granskningen har tvunget fram troen på at fartsmålingen var det første som sviktet i ulykken. »

  Da må muslimene ha tuklet med fartsmålerne. Jeg kan ikke se noen annen forklaring.

 26. Det er lett å skylde på muslimene, ja.

  Hvor faen har du dette fra? For det første er informasjonen din feil! Flyet hadde feil, og det ble brutt noen sikkerhetstiltak på forhånd. Det var tilogmed storm i området vest for flyruta. Og ikke nok med at du bruker feil fakta, du skylder også på muslimer.

  Ikke tro at du bare kan skylde på muslimer. Du er ikke et bedre menneske enn de, og du har faen ikke rett til å oppføre deg som om du er så mye bedre.

  Skjerp deg din innbilske frp dame…

 27. Du er et GENI, OlaDunk. Den mulighet hadde jeg ikke tenkt på. Selvfølgelig har disse huleboere og analfabeter tuklet med fartsmåleren. Jeg tror, du er inne på noe der.
  Og til Vegard: Ikke vær så slem overfor frp dama. Uten henne hadde vi ikke hatt så mye moro i går kveld og nå i dag. 🙂

 28. OlaDunk og Søren: Så det er dette der synes er morro? Å kaste bort en hel kvell på å sitte foran PC’en (eller dere har vel Mac som alle sosialistiske trendnisser) å komme med spydige kommentarer og usaklige personangrep når jeg forsøker å ta opp en livsviktig sak!

  Fy faen så sint jeg blir! Dere skulle blitt skutt!!

  Forresten: når dere tydligvis kan bruke storparten av fritiden deres på å kommenter meg og min blogg, så kan dere ikka ha mye til sosialt liv?

 29. «komme med spydige kommentarer og usaklige personangrep når jeg forsøker å ta opp en livsviktig sak!

  Fy faen så sint jeg blir! Dere skulle blitt skutt!!»

  Er det bare meg eller er det en liten duft av dobbeltmoral her?

  Dessuten, du definerer det som personangrep mot deg. Hva med det jeg vil definere som et personangrep mot en hel folkegruppe? (muslimene).

 30. Jeg har kun uttalt meg om muslimske terrorister. Vanlige lovlydige muslimer som kjenner sin plass i samfunnet har jeg ikke sagt noe om.

  Kan man ikke kritisere terrorister og lovbrytere lenger, fordi det er «personangrep»? En slik verden vil jeg ikke leve i!

 31. De langt fleste muslimske terrorister er muslimer, ja.
  Det skjønner vel til og med en sosialist med hasjskada nøtte hjerne som du?

 32. HAHA

  Du snakker om personangrep ?

  Jeg er verken sosialistisk eller hasjskada. Og at du i det hele tatt kobler sammen disse to beviser hvor usaklig du er.

  Jeg spurte deg heller ikke om alle muslimske terrorister var muslimske, jeg spurte om alle terrorister var muslimske. og det er de neppe. Les før du svarer frekt.

  Kan jeg spørre hvor gammel du er?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.