Umoralske sosialister

At sosialister mangler folkeskikk er jo en kjendt sak. I dag kan vi lese hvordan danske sosialister oppfører seg. Ren og skjær vandalisme i ett rivaliserende politisk partis lokaler. Tenk om det var omvendt! Tenk om f.eks noen FPU’er hadde gjort noe slikt i noen av de norske sosialistpartienes lokaler! Det hadde blitt ramaskrik, det!

Men sosialistene slipper unna med alt, de er jo på den «riktige» siden, og da blir alt tilgitt!

Det skal bli andre boller når FRP tar over!

Annonser

9 tanker om “Umoralske sosialister

 1. psykopatiske freppermegge!
  HVA I ALLE DAGER ER DET DU KALLER RAMASKRIK????
  DET ER JO SOSIALISTER SOM HAR GJORT HÆRVERK, OG PRESSEN SKRIVER JO OM DET!!! DET ER FOR FAEN RAMASKRIK OM DET!!!

 2. bleivind: Dette er ikke noe ramaskrik, dette er en notis i en avis. Om FPU hadde gjort noe slikt i Arbeiderpartiets lokaler, da kunne man snakke om ramaskrik. (Med STORE BOKSTAVER!)

 3. 1. Det er i Danmark. For at sammenligningen din skal holde måtte det blitt et ramaskrik i Danmark om medlemmer fra FpU hadde seg på «sosialistpartienes» kontorer.

  2. Gi meg noen gode eksempler på at «sosialistene» mangler folkeskikk, siden dette er slik en kjent sak.

  3. Det er stor forskjell på sosialdemokrati og sosialisme. Å kalle sosialdemokrater sosialister, og attpåtil umoralske sosialister, er et tegn på dårlig folkeskikk.

  4. Det er fortsatt i Danmark. FrP vil aldri ta over der.

  Når det er sagt har jeg nå lest noen av de andre blogginnleggene dine og jeg føler meg ganske trygg på at du bare er en liten skarpsindig sak som kun har som formål å egge til bråk ved å spille på stereotypien av det bruneste grumset blant ytterste høyres velgere. I så fall er dette satire på skyhøyt plan og jeg er full av beundring.

 4. Og glemt er tydeligvis sexskandalene som herjet i FRP for noen år siden… Søviknes som høvlet over fjortiser mens kona satt hjemme og ventet. Jeje.

 5. Søviknes hadde bare sex med en 16 åring, det er fint og naturlig, eldre menn med makt skal fine yngre søte piker, Sosialistene derimot går rabiat amokk og KNUSER ting!

  Frp og Søviknes er peace and love, mens sosialistene er ravende gerninger!

  Når FRP tar over så blir det andre boller skal dere se, da samler vi sammen alle disse forbanna sosialistene og gjør en slutt på det hele!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.