Sosialistene stopper fremskrittet av ideologiske grunner!

Sosialisten Inga Marte Torkildsen (eller Inga Hjerne Torkildsen :-D) sier i dag rett ut at for sosialisten så er ideologi viktigere enn fremskritt. De skjuler seg bak den tomme unnskyldningen miljøvern, men sannheten er da mye mer komplisert enn som så!

Heldigvis får den lille blonde sosialisten passet sitt påskivet av Siv Jensen. Hun sier rett ut at Norges energitillgang er viktigere enn at sosialistene skal få leve i sinn drømmeverden.

Hvor mange oljeulykker har skjedd i Norge? Ingen! Oljeutvinning utgjør derfor ingen miljørisiko. Skremselspropagandene fra sosialistene må ta slutt!

Leve Fremskrittet, død over sosialistene!

12 tanker om “Sosialistene stopper fremskrittet av ideologiske grunner!

  1. Dette var igjen ett utrolig lurt utspill fra en FrP’er, snakk om å ljuge så det renner snørr fra både snas og resstapp! Det handler ikke om hvor mange oljeulykker det har skjedd i Norge, men om hvordan oljeutvinningen påvirker dyrelivet.

    Fornybar energi er en energikilde som Norge burde satse på, både ved vann, vind og bølgekraft! Anleggene i England, forurenser utrolig mye(dette er de største anleggene Norge har direkte oljerør til)

    Og ps; har du hørt om Alexander L. Kielland?
    (Norsk oljeplatform som rullet over, noe som førte til mye ødeleggelse av miljø)

    Liberalisten

  2. Ja, noe spm skjedde for så lenge siden som AK er jo jævlig relvant! Teknologien har utviklet seg, det samme har sikkerhetsprosedyrene! Å vise til slike urelvante eksempler viser hvor lite argumentasjon sosialistene egentlig har når de blir møtt med fakta!

  3. Alexander L. Kielland var en boligplattform, 123 mennesker døde i den ulykken, men miljøet ble skånet. Sjekk fakta før du langer ut.

  4. mener du at co2 utslipp ikke skader miljøet i det hele tatt?

    sist gang den globale tempraturen steg smeltet isen ved alaska/Canada, og det var grunnen til at alt ferskvannet rant ut i atlanterhavet og forstyrra golfstrømmen. Når golfstrømmen var ute av drift ble Europa lagt i en istid.

    Dessuten har oljen ødelagt mye dyreliv. Dyrelivet er mye verdt.

  5. Uansett, merk deg mitt politiske ståsted, jeg er liberallist, ikke sosialist.. og ja, aleksander kjelland var en boligplatform, og ja prosedyree har forbedret seg, men en må se på det realistiske om at norge fremdeles har et laaaangt skritt å gå når det kommer til miljø, og oljeutvinning hjelper ikke, en må satse på andre former for energi.. det er det det handler om, pg oljen blir ikke borte om man venter en 20 – 50 år med å vinne den ut..

    Fortsatt Liberallist

  6. Det å gå inn for oljeboring i Lofoten og Vesterålen er heilt forferdeleg frå eit miljøstandpunkt. Men det bryr vel ikkje du deg om. Det du difor bør bry deg om er at Noreg no held fram med å bruke pengar og dei beste forskarane til å utvinne meir olje, medan dei burde løfta blikket sitt litt og sjå kva som kjem til å vere framtida si «olje». Det er naivt å tru at oljen kjem til å vere noko den viktigaste energiformen i framtida. Dersom Noreg held fram med å bruke alle ressursane på ein ting, nemleg oljen, så kjem vi til å liggje heilt i bakleksa om nokre år. Noreg som har råd til det bør liggje fremst i teknologiutviklinga for å finne fram til nye energiformer.

    Det er altså lov å sjå litt lengre framover, i alle fall viss ein skal prøve å leve opp til namnet på partiet.Forresten ville eg tenkt meg om to gongar før eg stemde på eit parti som vil at utanlandske investorar skal overta oljefelta våre, jf. http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/03/29/496422.html
    I tillegg til å ville kvitte seg med heimfallsretten.
    Med FRP med makta så vil det ikkje vere mykje pengar Noreg får inn frå naturressursane sine i alle fall….

  7. Med solialistens og arbeiderpartiets politikk så får vi ikke industri fordi alt skal gå under offentlig sektor, vi får bare byråkrati, av den grunn må vi ha oljen for å tjene penger til syvende og sist.

  8. Regjeringens tilbakevendende argument for oljeboring i Vesterålen er at det skaper mange arbeidsplasser, men om Norge satset skikkelig på grønn energiutvinning, så ville også det skape mange arbeidsplasser. Problemet er bare at vi har utdannet en haug med oljeingeniører. Hva med å omutdanne de, og satse for fullt på vindmølleparker, bølgeenergi, geoenergi, og videre forsking på nye framtidige energimuligheter? Framtiden ligger i dette, ikke oljeboring, alle vet at olje er så yesterdays!

  9. Norge er allerede ledende i europa når det gjelder fornybar energi, og det skaper allerede mange arbeidsplasser i Norge.

    Verden er avhengig av olje, og Norge er blant de landene i verden som forurenser minst per utvinnet fat. Når dette samtidig skaper mange arbeidsplasser, så syns jeg det er flere positive sider enn negative. Det er bedre for miljøet at oljen blir utvinnet her enn f.eks. i Saudi-arabia, det skaper mange arbeidsplasser, og er en inntektskilde for Norge.

  10. Mulig Norge er ledende på fornybar energi, men det sier mer om Europa i in helhet enn om Norge..

    Verden er ikke avhengig av olje, det er det oljeselskapene har fått oss til å tro. Verden er avhengig av energi.

  11. «På norsk sokkel totalt skjedde det 210 rapporterte utslipp av olje og kjemikalier bare i 2002. I 2003 var antallet rapporterte lekkasjer om lag 100, men det totale volumet av ukontrollerte olje og kjemikalieutslipp var større. I tillegg kommer en rekke utslipp av gass. Fra 1996 til 1998 ble det rapportert hele 228 gasslekkasjer på norsk sokkel.»

  12. Så har vi jo Bravo utblåsningen, men siden hildegunn styrer hvor langt tilbake i tid som er relevant er jo det litt vanskelig å argumentere mot henne da det sikkert ikke har skjedd noen ulykker de siste 12 timer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *