Sosialismens meningstyrrani

En fredelig lovlig demonstrasjon i Oslo utartet til det rene blodbad i dag dag rabiate sosialister gikk til fysisk angrep på de fredlige demonstrantene, som på så prisverdig vis søkte å sette fokus på snikislamiseringens farer. Slikt godtar ikke sosialistene. Sosialistene opphøyer seg selv til meningspoliti, og slår brutalt ned på alle avvikende oppfatninger. Hvordan kan vi godta slik i ett sivilisert samfunn?

Man må først forstå at sosialistene hater den vestlige sivilisasjon. De søker å ødelegge vårt levesett og vår frihet, og erstatte dette med sosialismens diktatur, modelert etter Nord-Korea.

Men selv slike syke tanker er lov i vårt samfunn, vi har nemlig ytringsfrihet. Ytringsfriheten gjelder for alle. Sosialistene forstår ikke dette. De har forkvaklet og pervertert ytringsfriheten til noe de mener gir dem rett til å utøve vold mot alle med andre meninger enn dem selv. Statens voldsmonopol er ett ukjendt bgrepe for disse undermenneskene, de følger blindt sine egen perverse lover som alle har fått indoktrinert i kollektiv hasjrus.

Kampen mot snikislamisering er viktig, alt for viktig til å kunne tapes. Folket må bli hørt. Sosialismens berme må ikke få stå i veien i sin iver etter å kaste alle vår vestlige verdier i avgrunnen.

Sosialistenes meningsmonopol må knuses. Det må bli lov for folk flest å hevde sine meninger i det offentlige rom uten å bli trakkasert på det groveste av samfunnets avskum, disse idiotene som viser null vilje til å opptre etter lover og regler og vanlig folkeskikk, men heller skjuler seg bak den perverse ideologien sosialisme.

Annonser

30 tanker om “Sosialismens meningstyrrani

 1. I Sverige är det ännu värre! I Norge har ni fortfarande en öppen debatt till skillnad från Sverige som censurerar och sopar det mesta under mattan som inte är «politiskt korrekt». Ni har kommunisterna på gatan. Vi har dom ända upp i riksdagen och framför allt på medieredaktionerna. Ta varning av er östra granne innan det är för sent!. Det gäller f.ö inte bara socialismen.

 2. Leif Arne, min egen internett-stalker!
  Det er både kozelig og litt bekyrmingsverdig at du er så sykelig opphengt i meg, men jeg tar det med godt humør. Det er jo ikke min familie som lider under noens internettgalskap.

  Nåvel. Du trekker min eksistens i tvil. Dette gjør du uten å på noe måte gjøre ett minimum av innsats for å prøve å undersøke sannhetsinnholde i dine påstander først. Men slik er det ofte med sosialister, man følgerblindt sine egne sinnsyke løgner.

 3. Dette blir altfor dumt. Dårlig forarbeid!

  Sosialister hadde ingenting emd demonstrasjonen å gjøre. det var anarkister fra blitz og enkeltpersoner. Når man bruker emdia er det viktig at man ikke lyver for slike løgner brer seg til folk tror det er sannheter.

  Har du rett i din sak bør du tørre å snakke sant!

 4. Støtter all motstand mot sossialister og islamister!
  Innvandring av muslimer som kommer på falskt grunnlag er det
  som kommer til Norge!

  Hvem er det de påstår har forfulgt dem i hjemmlandet ?

  Ingen! Men det er argumentet islamister for å få komme til Norge!

  Når de er kommet her så vil de ha samme styre som der de kom i fra! slå den,makan til kjeltringer som er kommet her for å skumme fløten,samtidig som de vil islamisere Norge!

  Politikere og andre ledere som gjør slik falsk innvandring
  mulig ,mener jeg er i samme kategori som vidkun qisling eler hva det var han het som forådde Norge!

  De skulle lidd samme skjebne!

 5. Hildegunn, legg i fra deg hatet, og skaff deg et liv.
  Hos deg Hildegunn, må det være en grunnleggende psykologisk feil, for dette er langt bak mål.

 6. Folk er trangsynte. Blant annet folk flest ser det ut som.
  Først og fremst, ville sosialister angripe vilt folk som var mot dem?

  Det virker som du hildegunn ikke har forstått hvordan man sprer ytringer på internett. Så fint at du blaser ut med alle mulige slags teorier.

  Ja, selvfølgelig vil sosialistene dra Norge tilbak til Sovjet tiden. Ka tror du de jobber for? Alle til venstre for Høyre vill jo styre dere meninger, ka ellers? Det er alarmerende at folk begynner å tro på snikislamilisering og innvandring som verdens undergang.

  Så vidt eg vet, er det absolutt ingen som driver aktiv rekruttering til Islam i Norge. Inge islamister vil vel ta over Norge heller? Mange utnytter å flykte til Norge, ja. Det vet de fleste. Men problemet er ikke så enkelt som å kalle det snikislamilisering!

  Norge er trangsynt!

 7. Lurer på om hvorfor en del sosialister bruker vold når noen ikke deler deres meninger?
  Hva kaller man samfunn der ytringsfriheten er begrenset?
  Politikerne og Oslo politiet burde skjemmes. Lovlige markeringer skal beskyttes uansett hva den enkelte måtte mene.
  I dag har befolkningen vært vitne til angrep på demokatiet og borgernes menneskerettigheter.

 8. Nazism och kommunism är ungefär samma skit. Kommunismen dödade faktiskt mångfalt fler och dessutom huvudsakligen sina egna nationella medborgare. Varför gullar vi idag med extremvänstern när vi hänger ut minderåriga nazister i svensk media som inte ens begått brott. Dessa angriper heller aldrig lagliga demonstrationer eller vandaliserar. Det absolut största problemet för samhället och demokratin är extremvänstern som bränner, vandaliserar och går till fysiska personangrepp mot oliktänkande, precis som i gamla Sovjetunionen och Kambodja. Dessa politiska svin befolkar dessutom sedan 50 år Sveriges riksdag och landets medier utan att en enda reflektion görs av ett sovande folk. Ni i Norge debatterar åtminstone eländet öppet. Var stolta och fortsätt med det!

 9. Vi er stolt i Norge,stolt av at vi kan bruke noe av overfloden vår til å ta i mot trengende mennesker fra hele verden.
  Ikke er jeg sosialist(eller dvs. i følge hildegunn er vel alle som ikke ligger på frp og til høyre for dem sosialister),ikke gidder jeg å stille opp i demonstrasjoner/motdemonstrasjoner. Jeg har vært i Afhganistan og sloss mot Taliban, men jeg aksepterer og tar i mot trengende mennesker fra alle trosretninger her i Norge.
  Hva faens rolle spiller det meg om noen vil gå med hijab eller bunad for den saks skyld, hvilken faens rolle spiller det for dere?
  Paranoide konspirasjons tenkere er den verste sort, det er dere som løper i terroristenes fotefar, uten dere hadde terroisme hatt en fraksjon av den gjennomslagskraften det har pr. i dag.
  Løpegutter/jenter for ekstremisme på begge sider er det dere er.

 10. Din naive gnom , jeg har også vært i utenlands oppdrag som soldat , noe av det første jeg lærte meg var at muslimer og sosialister kan man ikke stole på . Ser du ikke venstre sidas meningstyrani må du får fan få målla ut av augan naive nek .

 11. Hildegunn får jo sitt poeng bevist i kommentarene her. De som befinner seg på den politiske venstresiden og særskilt i retning sosialismen er raskt ute med å påpeke hat og «meningens verdiløshet».

  Hildegunn virker nærmest sober og tilbakeholden i forhold til hvordan sosialistene fråder over «angrep på islam» og eventuelle meninger som ikke måtte passe inn i deres bilde.

  Wait for it… Snart kommer den. Jeg er frp’er for å ha skrevet dette. Den er jo en klassiker.

 12. hildegunn du mistenkte også muslimer i den air france ulykken , ikke sant?

  du skrev nå at det har blitt »blodbad». er det virkelig sant eller er det din teori engang til?

  jeg vet at du vil bare skape hat mellom folk men vær så snill og vær litt ærlig da,

  hvis det virkelig skje en blodbad så er jeg den første som gir livet for NORGE.

  jeg er en Muslim og kommer fra Afghanistan. jeg har kommet hit for leve en fredelig liv som alle andre. ikke for å ta over NORGE.

  Norge har gjort mye for meg og jeg kommer aldri til å glemme det. jeg har møtt mange snille folk men folk som deg skaper bare hat.

  Norge har alltid vært deres land og det SKAL alltid være og ingen tør å gjøre noe galt imot dette landet.

 13. Hahaha dere er morsomme,dere føler virkelig at dere «gjør» noe for samfunnet nå ikke sant? sitter hjemme å skjelver fordi det har åpnet en kebab sjappe i nabolaget og poster fancy nye navn på internett, tyranniseres(!) (ikke mindre hahaha) av vent her kommer det:»islamo-sosialistene» gode gud, trengs ikke galne talibanere for å ta liver av meg,det klarer dere jaggu bra her inne..:)
  Har mange år i utenlandsoppdrag odin,men jeg er vel mer reflektert n deg siden jeg faktisk klarer å skjelne på muslimer. Kan ikke si jeg akkurat er overbegeistrert for grupperinger som Taliban og Hezbollah men heldigvis er det kun et fåtall som tilhører disse millitante gruppene. Vi ville nok vært ganske rævkjørt hvis det var slik dere beskriver det, 1.5milliarder muslimer kun ute etter å overta «kristne» land,ville vel vært gjort på et blunk ville jeg tro.

 14. Jeg skjønner ikke hvorfor sian,norgespatriotene osv ikke tar igjen.
  Kan det være et forsøk på å vinne sympati?Ved å framstå som offer?I mine øyne framstår de som feige.Har ingen respekt for folk som ikke engang prøver å forsvare seg.Tror derfor ikke disse er nazister.

  Skulle likt å se blitzere angripe en gjeng med 20-30 casuals.Disse er ofte høyreekstreme,og de kan sloss.

  Hvis du ser på bildene så er majoriteten av de venstreekstreme drittunger.Jeg vet at det også er eldre folk i blitzmiljøet.10-15 stk som utgjør den harde kjerne.Og jeg vet med sikkerhet at ingen av disse er noe å være redd for.En normalt trent oppadgåene mann med litt kamptrening,kan lett klaske ned 2-3 blitzere.
  Blitzere er flokkdyr.En mot en gråter de som små jentunger etter et par smellere.

  Så jeg spør igjen : hvorfor tar dere ikke igjen? Dere framstår som noen små fitter,akkurat som blitzerne.

 15. Enig med Lillegutt, blizzere og sosialister er generelt pinglete, de bruker tid på å lese bøker og det blir man faen ikke sterk av! Nei da er det bedre med oss Mandige antisosialister! vi er EKTE MENN.

  Jeg bruker mye tid f.eks i bakgården til kompisen hvor vi ha satt opp vekter og boksesekk, der trener vi litt kamp og seff styrke, Jeg kune lett klaske ned 4 – 5 brilleslanger fra blizz og fortsatt tid til å gi en komunist en ordentlig springskalle.

  Heian er feig, savner 90 – tallet hvor vi viste pakkisene hvordan ekte vikinger oppererer, men nå tør jo ingen å gjøre noe med det voldelige paket fra staner land. De lar bare disse brune rasistene herje fritt!

 16. Hahaha din taper – Carl I. Hagen elsker hasj og det gjør mange andre i landet, på tross av politisk preferanse. Ignoranse betaler seg sjelden.. snakk om ting du kan.

 17. Morsom lesning. Jeg ser for meg du har det hysterisk når du leser gjennom kommentarfeltet! Ellers vil jeg poengtere at i en kollektiv hasjrus(NICE) ville det vært svært lite vold og munnhuggeri. Hvorfor tror du hippier forbindes med hasj?

  Deli de Luca ville derimot gått tomt for chips og digg ganske fort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.