Sosialistenes drømmekandidat vant valget i Iran!

Ja, nå sprettes sjampanjekorkene blandt sosialistene. Det viser seg nå nemlig at den grusomme diktatoren, kvinneundertrykkeren, antisemitten, holocaustfornekteren og Israelhateren Mahmoud Amadinejad har vunnet valget i Iran. Dette er selvsagt en mann etter sosialistenes hjerte. Han ønsker å utslette Israel fra kartet, Israel som er det eneste demokratiet i en region fylt til randen av rabiate islamistiske diktatur.

Sosialistene er så blindet av sin egene løgner at de ikke evner å se at Israel er ett demokratiets fyrtårn og en tapper frontkjemper i den vestlige sivilisasjons viktigste kamp: Overlevelseskrigen mot islam.

Sosialistoverløperne støtter diktatoren i Teheran fullt ut i denne kampen. Det de ikke skjønner er at også de selv og deres familier vil bli rammet når Iran i nær framtid kan sette sine atomkrigplaner ut i live!

Åpne øynene – stem FRP!

Annonser

29 tanker om “Sosialistenes drømmekandidat vant valget i Iran!

 1. For en flott og totalt usaklig kommentar. Et godt eksempel på god gammeldags uvitenhet og rein idioti. Keep it up, la Norge få se hvem de ekte FRP velgerne er…

 2. Dette var egentlig ganske morsom lesing. Ikke ofte man snubler over en politisk blogg som er så befridd for dokumentasjon for synet. Det finnes jo heller lite materiale her som underbygger dine meninger.

  Og så fronter du norges vingleparti. Et klassisk eksempel er bruken av oljepenger:

  For å bruke: http://www.frp.no/Innhold/lagWeb/Hordaland/Tysnes_FrP/Bruk+Oljepengene+n%C3%A5!.d25-SMJvO5Y.ips

  Mot å bruke: http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/politikk/article2733256.ece

  Er det rart FRP aldri kommer til makten, når de ikke engang er enig med seg selv? At de tidligere ville selge unna oljerikdommene gjør vel hele debatten der ganske ironisk.

  Jeg er for å betale mindre i skatter og avgifter, men vi kan ikke leve på luft og kjærlighet. Skatter de rike mindre, og middelklassen får et greit skattelette – så får ned avgifter på bil, tobakk og slike ting som er livsviktig for frp-velgerne. Hvordan skal man da få bedret situasjonen for de eldre og svake?

  Om vi kaster ut alle asylsøkere, så er ikke det bare en dråpe av det man trenger for å veie opp mot skatteletten. hvor skal resten komme fra? Siden man i tillegg skal gå bort fra bompenger, og i tillegg bygge enda mer vei. Ender vi som pensjonister i et land som bare har fine veier å gi til oss den dagen i framtiden vi blir pensjonister?

 3. Jeg håper da virkelig det er mer omløp i hodet ditt enn det du gir uttrykk for her?

  Jeg er ingen sosialist, men det du skriver her viser at du hvertfall ikke har peiling på sosialisme er for noe. Mennesker som deg som forenkler alt til det helt banale og ugjenkjennelige er de farligste som finnes, det er nemlig de som lager konflikter og splid ved å male fiendebilder overalt. I sin uvitenhet ser de det dessverre ikke selv..

  Du ønskes herved riktig god bedring, håper du vokser det av deg! Angående Iran, så ønsker vel både jeg og de fleste med meg at reformkreftene kommer til makten, helst uten noe særlig blodbad..

 4. Ha-ha! Dette var det tåpeligste politiske innlegget jeg har sett på utrolig lenge. Jeg tror ikke at selv FRP-tilhengere er så dumme at de kan hevde slikt i fullt alvor, derfor tar jeg det som et forsøk på å være morsom, men det blir litt platt og flaut og det eneste morsomme er at «hildegunn» legger det ut på nettet.

  Fri og bevare meg vel, FRP har vel ikke slike medlemmer?

 5. Det er liten tvil om at Iran og mange av de samfunn som har islam som sitt styre er farlige. Det har man sett i Pakistan, man ser det nesten overalt der det er en viss mengde muslimer. Sosialistregjeringen her til lands har ikke utrettet spesielt mye. Med unntak av å gi løfter og forlede folket. Hvorfor er Sosialistene så redd for FRP. Dette er et parti som aldri før så vidt meg bekjent har hatt regjeringsmakt. AP har, og man har jo sett alt som er av brutte løfter.

  Islam er allerede et problem her til lands. Vi har i den senere tid hørt om moskeer der barn har blitt slått. Man har hørt om eks taliban folk som får flyktningstatus i Norge. Man kan jo spørre seg hvorfor disse måtte flykte. var ikke det på grunn av at terrorveldet de representerer ble styrtet. Det er et terrorvelde man ser i Pakistan den dag i dag.

  Med Frp er det ikke sikkert at alt blir så mye bedre, men man får i i det lengste håpe at hvis så skjer at man kommer i regjering at det blir en vesentlig strammere asylpolitikk og at uønskede elementer blir sendt ut eller minimum får begrensede bevegelsesmuligheter.

  Når det gjelder Iran og valget der så er det sittende styret der bestående av religiøse fanatikere som henger mindreårige ovver en flat kam. Man snakker om at Israel skulle utraderes fra kartet. Neppe noe som vil skje med det første. Men det viser blogger mener at dette er en galning som er ved roret der nede og som ikke går av veien for noe. Islam er en trussel mot vestlige verdier. Islam skal visstnok være en fredelig religion, men i praksis ser man jo hva islamister gjør. Sloss de ikke innbyrdes, vel så sprenger man bomber.

  Gadd vite hva AP og de rødgrønne ville gjøre med det dersom bomber startet å smelle ved oljeinnstalasjoner og andre viktige bygg her til lands? Eller på køpesentra rundt om i landet. Islam er jo viden kjent for at blir man mange nok vel så skal man ha egen stat innenfor staten. Tonen ville vel få en litt annen tone da regner jeg med. Spørsmålet er jo om man er villig til å gjøre noe med dette før det blir et problem istedet for å krangle om hva og hvem som har skylda når problemet kommer. Det vil komme dersom man fortsetter dagens politikk og tar inn mennesker som egentlig ikke hat noe her å gjøre.

  Israel på sin side har nok gjort ting som ikke er bra og på denne måten eglet på seg muslimer og arabere. Okkupasjoner og undertrykking er ikke bra samme hvem som bedriver denne. Det gjelder forsåvidt like mye Israel som det gjelder araber- og muslim stater. Men uansett ville det være en stor fare å slippe til galningen i Iran. Spesielt dersom han får atomvåpen. Det er en fare for verden og det vil ikke verden godta

 6. Ha ha, jeg ler meg skakk av slike mennesker som deg hildegunn. Makan til sinnsforvirrede meninger skal man lete lenge etter. Takk skal du ha.

 7. For en genial idè!!! Du mååå jo bare være en sosialist som gir deg ut for å være en totalt rabiat frp’r! Maken til sinnsforvirret logikk må man vanligvis på psykiatrisk sykehus for å finne!

 8. Her har vi altså «Hildegunn» som KAN tolkes som at følger en trend ved å utgi seg for å være noe hun(?) ikke er, altså seiler under falskt flagg. Dette for å indirekte latterliggjøre en del av det politiske landskap hun prøver å gi inntrykk av å tilhøre.

  Uansett om dette er tilfellet eller ikke, klarer ikke Hildegunn å få akt stumpen sin inn på noens taburett, men faller pladask mitt mellom ironi- og saklighetstaburetten. Altså, hun bommer på begge disse.

 9. Ærlig talt, Konrad Jensen, var det ment som et seriøst svar til meg, eller bare lot du som om du totalt misforstod?

  Men jeg vil ellers si at jeg ikke vil gi Høyre min stemme så lenge de velger regjeringssamarbeid med FrP eller KrF.

 10. Stemmer heller blankt, herr Jensen.

  Hva gjelder Hildegunn, så representerer hun på ingen måte tenkerne i FrP med dette vrøvlet. Selv om jeg altså ikke er noen tilhenger av Siv Jensen og Co, så får det være grenser for hva man kan beskylde dem for. At FrP har en del enkle sjeler blandt sine velgere som spyr ut tanketomt gørr, jo da, men det har vel egentlig alle partiene, inkludert Høyre.

 11. Jens Even: Når man ikke er sosialist så har man altså ikke rett til anonymitet på nettet? Fy faen!
  Jeg har nå endret profilbilde for å bevare litt av den anonymiteten som dere mener jeg ikke har krav på.

  Og hvorfor står ikke du fram med fullt navn, sosialistkrek? Det har du vell ikke baller til, analprolapstryne?

 12. Kjære Hildegunn

  Du er da en liten rabiat fascist? Du er jo langt utenfor hvor virkeligheten holder til.. du bruker kanskje aluminumsfoliehatter for å unngå stråling fra verdensrommet?

  Jeg må bare riste på hodet når jeg leser sånt surt oppkast som du kommer med her, og håpe på at det skal forestille å være en slags dårlig parodi.

 13. Personsjikane? Er det ikke du som har lagt den ut selv da?
  Bildene er jo fine de Hildegunn. Jan Simonsen kunne jo vært med som dommer i hot-face konk med deg på topp.
  Søt jo.

 14. Balder: Dette er personforfølgelse og ren hets! Du vet at jeg ike har lagt ut bilder på min blogg men velger å søke meg opp og forfølge meg og sjikanere meg på det groveste! Eier du ikke skam i kroppen?!?

 15. Pakistan er da faktisk en av foregangslandene i midtøsten (av de muslimske).

  De er veldig vesten venlig og er også med i kampen mot Al Quida som angriper dem i vest.

  Israel er et land som vi burde være stolt over egentlig – Det har altid vært de arabiske landene som angrep først (å ja, Hamas angriper til stadighet).

  Nå er det faktisk slik at både nesten alle borsett fra Syria har greie diplomatiske forbindelser med Israel…

  I gjenngjeld så er det bare Norge som har diplomatiske relasjoner med Hamas (noe regjering burde skamme seg for).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.