Israel kommer med et realistisk fredsforslag i Midtøsten. Det blir nok blokkert av islamister og sosialister!

Dette kommer selvfølgelig aldri muslimene til å gå med på. Et krav om en palestinsk stat er jo bare et skalkeskjul for å gå til angrep på fredlige jøder, og andre israelitter som ikke ønsker noe annet enn fred og fremgang for seg selv og sine naboland. Når så Israel nå kommer med forslag om en palestinsk stat, som sikkert er større enn hva de har rett på, for å prøve å få slutt på muslimske terrorangrep på Israel, og ikke minst mot palestinerne selv så kommer nok dette ikke til å bli godt mottatt.

Spesielt siden en ikke ønsker å ha militære styrker i den nye staten (hva skal de egentlig med det? Israel kan beskytte dem!), som de kan bruke til å prøve å utrydde Israel med. Vi vil nok engang se at palestinerne er Iran og Hizbolla sine villige tjenere og ikke ute etter noe annet enn å utrydde det eneste demokratiet som finnes i Midtøsten og ikke noe interessert i å gjøre livet bedre for sitt eget folk, og for sine naboer. Dessverre ser ikke muslimene ut til å eie nestekjærlighet slik som jøder og kristne gjør.

Sosialistene her hjemme kommer selvfølgelig til å fordømme dette forslaget fra Israel fordi de hater jødene like mye som muslimene gjør, og ingenting godt kommer ut av det annet enn at Jonas Ghar Støre sender ny millioner ned til Hamas som de kan bruke på sprengstoff som de dreper uskyldige israelske barn med. For sosialistene er det jo bare lurt å holde liv i konflikten uansett hvor mange jødiske barn som blir drept, for om det blir fred så blir jo mange av sosialistene arbeidsledig der de arbeider med å støtte muslimsk terror.

Annonser

29 tanker om “Israel kommer med et realistisk fredsforslag i Midtøsten. Det blir nok blokkert av islamister og sosialister!

 1. Våre venner i Israel kan absolutt ha behov for litt hjelp av vi som ønsker dem alt vel. De er jo ikke så veldig annerledes enn sine brødre som bor iblant dem, så vi kan absolutt hjelpe dem.

 2. Ja, hvorfor i all verden skal palestinerne gå med på å ikke ha noen militær styrke når Israel har verdens fjerde største hær? Enda et av Israels sleipe triks for å gjøre palestinerne mer sårbare. Eier disse forbryterne i det hele tatt empati? Skrekkregimet Israel kan ha drøssevis med atomvåpen, men de nekter palestinerne våpen. Israel vil dessuten ikke godta flyktningene tilbakekomst, de vil fullstendig kontrollere trafikken mellom Gaza og Vestbredden. Selvsagt kan ikke palestinerne gå med på dette. Men de hykleriske lederne i Vest-Europa og USA, samt Israels allierte arabiske diktaturer, vil selvsagt rose Israel for deres «fredsforslag». Send Olmert, Barak, Livni og de andre forbryterne mot menneskeheten til Haag snarest, og avvæpn Israel før de kan begå flere ondskapsfulle grusomheter.

 3. Han sier ingenting om å gjøre slutt på okkupasjonen som er største og hele problemet. Han sier ingenting om at de ulovlige bosettingene ( som har blitt erklært ulovlig av FN og USA ). Han sier at Palestina skal få sin egen stat, men han skal fortsatte kvele dem. Og han vet godt at Palestina som alle andre land, sier nei til et forslag hvor et annet land skal fortsatt okkupere dem og ikke gå tilbake til sine orginale landegrenser fra siste fredsavtalen. Han kommer med denne urealistiske forslaget, slik at han kan si: Jeg kom med et forslag de sa nei, det er dems skyld. Ingen med litt vett i huet faller for den. Bye

 4. Eva, Staten Palestia fins ikke.
  Okkupasjon er ikke nødvendigvis ulovlig
  Hadde det vært noe vett i palestnerne hadde de takket ja, og tatt det derfra.

 5. Hvorfor ville Israel ha en agressiv og fiendlig Stat a’la Hamastan (Gaza) i midten av sin territorie? Eneste måten å ha freden i midtøsten er å ta våpene og bomber fra palestinerne. Det ville også hjelpe hvis systematisk “martyr” dyrking og hjernevasking av unger til å hate jøder var stoppet. Alle våpene burde være forbud i palestina, de har vist om og om igen at de er mer en villige å bruke dem mot Israel og mot sine egne! Moderne sosialister er like antisemitiske som nazister på 30-tallet, deres jødehat og støtte til terrorister er rett og slett syk!!

 6. Det er fantastisk å høre folk som Hans Ryydman si «Moderne sosialister er like antisemitiske som nazister på 30-tallet, deres jødehat og støtte til terrorister er rett og slett syk!!»

  Dette er jo ren løgn. Ingen sosialister tar til orde for jødeforfølgelser. Hildegunn og co tar derimot sterkt til orde for forfølgelse av muslimer. Du, Hans, og Hildegunn, kler dere i fåreklær og forsøker å velte skylden for deres egen brunhet på andre….

 7. Hildegunn, skjønte du virkelig ikke at VigridBloggen.com er en tulleblogg? Noe jeg mistenker bloggen din for å være også, om enn ikke fullt så tydelig eller morsom.
  Her er forøvrig et av de mer elleville eksemplene: http://haerskare.blogspot.com/. Pastor Jack og hans to koner i Herrens Hærskare tar’n helt ut 🙂

 8. Det er da ikke bare en tulleblogg! Jeg er jo for svarte den eneste som kan fortelle deg hva som er den virkelige sannheten.

  Jeg er jo bedre enn alle andre som ennå ikke har forstått hvor mye mer jeg vet enn de.

 9. Men Hildegunn er ihverfall avslørt: Jeg leste inn alle bloggpostene hennes på PC-en, spilte dem baklengs med litt ekko og romklang, og ut av høyttalerne kom sannelig hele Koranen på norsk.
  Busted!

 10. Rimgrim: Du legger tydligvis mer innsats i å komme opp med ett fancy nick her enn å komme med oe fornuftig. Du bæsjer regelrett ut av munnen! Du prater barepiss, sosialistavskum!
  Jeg prøver å ta opp viktige saker i denne bloggen, og blir møtt med dette tullet. Sosialister som deg evner ikke å diskutere sak, bare usakeligheter!

 11. Det er faktisk navnet mitt! Nå ble jeg lei meg 🙁
  Men ellers har du helt rett. Den siste kommentaren din oser saklighet og modenhet helt hit til Rassvassdalen. Jeg skal heretter prøve å nå opp til det nivået, og skal ikke love å tulle mer her 🙂

 12. Hildegunn mener tydeligvis at en statsdannelse ikke skal være likeverdig med andre stater. Palestina skal være en klientstat uten de rettigheter en stat vanligvis har. De skal altså få en parodi av en stat og vi utakknemlige sosialister vil synes dette er urettferdig. Vi vil nemlig være så frekke at vi synes knapper og glansbilder er en for liten pris å selge et helt folk for. Gud, så dumme vi er!

 13. Nå har jeg lest bloggen litt grundigere. Den er faktisk ganske morsom. Folk går jo rett på 🙂 (Ja, jeg og, med en gang). Det skulle vært flere som Hildegunn, Vigridbloggen og Herrens Hærskarer.
  Tips/linker til flere bloggparodier tas imot med takk!

 14. Hildegunn, du må huske at det faktisk var sosialistene som støttet opprettelsen av Israel,helt fram til 80-tallet var de store tilhengere mens høyre siden var skeptisk. Så at sosialister er noen utpregete jødehatere er som alt annet du skriver vas og vås.
  Desverre klarer jeg ikke å slutte å kommentere denne tulle bloggen noe du sikkert koser deg stort over, men du får heller få den lille gleden av meg.

 15. Nå bor faktisk 60% av jødene i andre land enn Israel. Staten Israel består faktisk av fritt tenkende mennesker, som ikke følger ditt «fuererinnstinkt» Dvs det er ulike oppfatninger av okkupasjonen og store indre motsetninger mellom de ulike jødiske gruppene. Israelske myndigheter ser ikke noen forskjell mellom Kristene Palestinere og muslimske Palestinere, begge grupper undertrykkes og forfølges. Dessuten så er Arabere og Palestinere semittiske folk. Slik at muslimhetsen i Norge er en klar vidreføring av mellomkrigstidens antisemittisme.
  Benjamin Netanyahus gikk til valg på en uforsonlig linje, hvor fortsatt bygging på okkupert mark og deportering av Palestinere.
  Israel er i alle fall en stat uten sidestykke, hvor rase er avgjørende for dine rettigheter. Sannsynligvis vil de jøder som har sjanse, flytte til andre stater rundt omkring i verden. De som blir igjen er de uten andre muligheter og fanatiske bosettere.

 16. «Spesielt siden en ikke ønsker å ha militære styrker i den nye staten (hva skal de egentlig med det? Israel kan beskytte dem!)»

  Hildegunn; Du har en t for mye i «beskyte».

 17. Aida: Midt i blink!

  Har ikke fått lest så mye ennå, men biografien over Haakon Lie (6/11 1833 – 25/8 2009)(!) er en perle.

  I sitatene han legger i munnen på Synnøve Svabø (fra MGP-finalen, selvsagt) spares det også på lite, for å si det mildt.

  Takker 🙂

 18. Mohamed.
  «dere er så glad i palestinere så må dere nok gjør alt dere kan til å få dem hit …
  dere alle falske,dobbletmoral folkeslag…»
  Faen skjerp deg. Er du rett og slett dum i hodet? Hva forventer du? Det er rimelig mange i dette landet som sympatiserer med palistinerne, og ønsker dem alt vell. (Og faktisk står for det)

  Hvis jeg skal sammenlikne ditt utsagn med noe annet, som jeg ville sakt var like idiotisk utsagn, og like langt fra virkelighet som det du kommer ut med. Så lyder det slikt. «Alle innvandrere, eller med innvandrer bakgrunn er slemme mennesker»
  Aldri kutt alle under samme saks. DU driter deg ut.

  Til Hildegunn.

  «Dessverre ser ikke muslimene ut til å eie nestekjærlighet slik som jøder og kristne gjør.»
  Oisann.. Forklar deg. Islam som alle andre relgioner (da tenker jeg spesielt på islam og kristendommen) har sine sider på godt og vodt. Jeg kan ikke si at den kristne og jødiske såkalte nestekjærlighet er så forbanna mye bedre enn den muslimske. Islam inneholder mer enn terrorister og folk som tråkker jenter den i jorda or voldtar dem. Hvor er «vår» nestekjærlighet under de kristlige korstogene? elr mord av sivile gjennom en årekke av krig i de siste hundre årene med krig? Eller jødenes nestekjærlighet over palistinske barn og kvinner?

  «…… kan bruke på sprengstoff som de dreper uskyldige israelske barn med.»
  Drap på alle barn er like grusomt. Uavhengig av side. Skjerp deg. Rett og slett. Du bør skamme deg.

  «For sosialistene er det jo bare lurt å holde liv i konflikten uansett hvor mange jødiske barn som blir drept, for om det blir fred så blir jo mange av sosialistene arbeidsledig der de arbeider med å støtte muslimsk terror.»
  For vi driver ikke med terror? Hva med terroriseringen over sivile i Vietnam? elr Sivile i palistinia? Er ikke det terror?

  Jeg foreslår at du leser dette:
  http://no.wikipedia.org/wiki/Terrorisme
  Få det begrepet terror og terrorisme inn i hodet ditt. du må rett og slett forstå hva det betyr.

 19. Hei Hildegunn.

  Du har tydeligvis sterke meninger om både afrikanere og muslimer og jeg lurer på en ting. Mener du at den adferden du mener at de har er genetisk betinget eller mener du at det er et resultat av deres kultur?

  Du skriver som følger «Dette kommer selvfølgelig aldri muslimene til å gå med på. Et krav om en palestinsk stat er jo bare et skalkeskjul for å gå til angrep på fredlige jøder, og andre israelitter som ikke ønsker noe annet enn fred og fremgang for seg selv og sine naboland.»

  Mener du altså at alle muslimer mener det samme her og at alle jøder ønsker fred? (Det er litt farlig å skjære alle over en kam.)
  Jeg anbefaler filmen «Encounter Point» som tydelig viser individer fra begge sider som jobber for fred.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *