Sånn kan det gå når ikke nyhetene kommer klar til publikasjon fra partikontoret!

Fra før av er det jo viden kjent at norske journalister er blant de dummeste arbeidstakerne her til lands. En undersøkelse for noen år siden viste at de ikke visst noe særlig om hvordan samfunnet fungerer. Heldigvis for disse journalistene er de alle sosialister, og derfor er det så flott når sjefene i partikontoret sender ned ferdiglagde nyheter som kan plasseres i avisene.

Jeg har selv opplevd å bli offer for sosialistenes angrep på enkeltmennesket da jeg skrev i en intern debatt på Siv sine nettsider. Dette ble brettet ut med fult navn i flere av partiavisene til sosialistene uten at noe journalist tok kontakt med meg for å spør om det var greit at jeg ble sitert. Nei, det var vel bedre å bare ta det jeg hadde skrevet i debatt med andre meningsfeller ut av sammenheng for å sverte mitt gode navn og rykte, alt i sosialsimens navn!

Men av og til må jo journalistene finne noe selv som ikke er sendt ned fra partikontoret og som går ut på å sverte sine politiske motstandere i sentrum og på borgerlig side, eller bare moderne flott kvinner med solide meninger. Det er da deres lavmål viser seg. Gang på gang går de på limepinnen og sist er det et utdrikkingslag fra Bergen som har klart å lure en sosialistisk journalist trill rundt. Hva skal en si til slikt? Jo, sånn kan det gå når ikke nyhetene kommer ferdig laget fra partikontoret.

Annonser

16 tanker om “Sånn kan det gå når ikke nyhetene kommer klar til publikasjon fra partikontoret!

 1. @Tore, dere kommer aldri inn på tinget. Det er bare fornuftige parti som FRP som kommer innpå tinget. FRP er et flott moderat liberalt borgerlig parti, dere er en gjeng med brunskjorter og rasiter.

  Heldigvis lever vi i et fritt land (enn så lenge, er vel ikke lenge før vi alle må gå i burka!), og dere kan si og mene hva dere vil. Og til og med stille til valg. Men en ting er sikkert, dere kommer aldri til å klare å slå super FRP!

 2. Mahatma: Typsik sosialister og deres støttespillere å ty til personangrep av den typen du gjør. Hva med å diskutere probemet jeg skriver om i stedet for? Det er et problem at norsk presse får diktater fra partikontorene til sosialistene i stedet for å drive egen journalistikk. En kan bare tenke seg hvor mye korrupsjon en hadde funnet om en hadde åpnet opp skapene og sett litt hva sosialistene har drevet med de siste årene.

 3. Tore, du innser at du tilsto at Norge må være full av pappskaller før dere kommer dere inn å stortinget. Idiot.
  Er forøvrig helt enig i teksten. Bra at noen har sterke meninger nå tid dags, i en tid der vi stadig må godta mer og mer, særlig fra andre kulturer som tror de kan drive dank her i Norge. Ta meg ikke feil her. Er helt for innvandring, så lenge de hjelper til og er forberedt på å være en ressurs i stedet for et problem.
  Les heller Aftenposten enn VG og DB.

 4. Selvfølgelig er dette en sak om sosialister, men det er også en sak om islamisering, støtte til en jødene, manipulering av fakta i klimadebatten, planlegging av den nasjonale infrastruktur og igrunn ganske mye annet, egentlig…

  Ingen sak er for liten til å lage en konspirasjonsteori. Hva slags blogg er dette?

 5. Jeg har fått øynene opp for denne bloggen. Den er virkelig fornøyelig underholdning. Første tok jeg Hildegunn på alvor og ble oppgitt, men nå ser jeg humoren. Dette er ironi og sarkasme på høyt nivå. Gleder meg til neste innlegg!

 6. Dunder: Høyt nivå er det hvertfall ikke på komentaren din. Det er bare sosialster som deg som ikke evner å ta innover seg at det finnes folk med meniger sim skiller seg fra sine egne, og derfor avfeier det som sarkasme.

  Kommentaren din er absolutt lavmål. Kun usakeligheter og grov personsjikane.

 7. 1) Jeg er ikke sosialist. Som du sikkert vet, sosialister er en meget marginal gruppe i Norge i våre dager. Du finner dem ute på ytterste venstre fløy.

  2) Jeg har ingen problemer med at folk har meninger som skiller seg fra mine. Men når man legger ut sine meninger på diskusjonsfora eller i bloggformat må man finne seg i å bli imøtegått. Det er også en fordel om man tilstreber å underbygge sine påstander med fakta, noe jeg finne svært lite av i dine blogginnlegg.

  3) Vær gjerne uenig med meg, akkurat som jeg er uenig med deg. Men nøyaktig hva er det du mener er «grov personsjikane» i mine kommentarer?

 8. 1) Du snakker som en sosialist og kommer med typiske sosialitiske argumenter og hersketekkniker. Selvsagt er du sosialist

  2) Imøtegått, ja, men man skal da kunne slippe å bli persontrakasert og bli utsatt for usakelig kritikke, men det er nettopp det der sosialister kommer med, gang på gang på gang på gang….

  3) «Dette er ironi og sarkasme på høyt nivå» skriver du! Du kommer her å nedvurdere mine meninger til tull og fjas bare fordi de ikke passer i ditt sosialistiske verdenssyn. Dette er grov personhets, det gjør meg kvalm!

 9. Kjære Hildegunn

  Du er da en liten rabiat fascist? Du er jo langt utenfor hvor virkeligheten holder til.. du bruker kanskje aluminumsfoliehatter for å unngå stråling fra verdensrommet?

  Jeg må bare riste på hodet når jeg leser sånt surt oppkast som du kommer med her, og håpe på at det skal forestille å være en slags dårlig parodi.

 10. Jeg klarer ikke helt å se at dagbladet gjorde noe anna enn å la fru Herland snakke.

  Såklart: med de meningene hun har kan vi alltids drøfte om det er å sverte henne – men av en eller anna grunn tror jeg kanskje ikke det var det du mente…

 11. Virkelig bra blogg denne her, akkurat samme meninger som jeg har selv. Så deilig å lese sine egne tanker på trykk.

  Kjempeglad for at det finnes mennesker som er så engasjert at de tar av sin dyrebare tid til for å skrive blogger som dette. Kommer til å lese her så ofte jeg har tid.

  Jeg vet også at journalistene driver å manipulerer avisleserne med å forherliger venstresiden, samt gjør alt i sin makt for å sverte, som regel for bagateller, høyresiden , og da i særdeleshet FrP. Lurer på hva slags drittpakke de skal slippe over FrP like føre valget, blir spennende. Det skulle nesten vært gøy bare å ringt inn til redaksjonen å sagt at man ventet i spenning, og slik driti dem ut. Hehe.

  Høyre får stort sett være i fred og kan til og med forsøkes kjøres frem fordi sosialistjournalistene heller vil ha et sterkere høyre enn et sterkt FrP. I Høyre er de jo feige og har lettere for å knele og snakke «sosialistmakta» (som gjennomsyrer store deler av dette stakkars landet) etter munnen.

  Oppfordrer ALLE, til å gjøre som jeg ofte gjør, RING til avisredaksjonen og vis din misnøye når journalistene går for langt, eller forskjellsbehandler FrP med mye negativt vinklede artikler mot nesten ingen ovenfor andre partier.
  Til flere det blir av oss som sier fra at vi vet hvordan de behandler FrP, Berlouskoni eller tidl. pres. Bush, og forstår deres bakenforliggende motiver for hetsingen, ja, til mer vil de få å tenke på.
  Det er mange som virker ganske flate når de blir tatt med buksene nede, og så har vi andre som blir sinte og kommer i forsvarsposisjon stakkar. Det må de gjerne gjøre, for jeg driter i dem. MEN de skal ikke få skrive møkka si uten å få vite at det er mange av oss nå som skjønner agendaen deres og at de ikke er objektive i rableriene sine.
  Avisartikler SKAL være objektive og informerende, ikke en masse svada og ikke subjektiv synsing fra sosialistjournalister. Dessverre er det nærmere 90% av dem i norske avisredaksjoner, og de stakkarene som ikke går venstresidens ærende, de blir kaldt og kynisk frosset ut og isolert fra det «gode» selskap.

  TA EN TELEFON FOLKENS, og lett deres frustrerte hjerter.
  DET HJELPER! 🙂

 12. Går tilbake til det opprinnelige dokumentet og siterer: «Jeg har selv opplevd å bli offer for sosialistenes angrep på enkeltmennesket da jeg skrev i en intern debatt på Siv sine nettsider.»
  Så spør Mahatma: «Du lever jo i en drømmeverden. Hva har dette med sosialister å gjøre ?»

  Det første jeg vil bemerke her er: Du sier at du er sitert fra et nettmedium. Ja, så lenge du skriver åpent på en tilgjengelig side er ALT du skriver nettsideeierens eiendom. Jeg ser du kaller det en intern side, men hvis det er f.eks. en lukket chat-kanal eller lignende så må jo opplysningene vært lekket fra Siv selv (Regner med at du mener Siv Jensen), og opplysningene er hennes eiendom ifølge åndsverksloven og dermed hennes ansvar at du eventuelt blir kontaktet ved videreformidling av opplysninger.

  Det andre ernår du sier til Mahatma: Typsik sosialister og deres støttespillere å ty til personangrep av den typen du gjør.
  En normal person har problemer med å se et personangrep i spørsmålet «Hva har dette med sosialister å gjøre ?»

  Enten er du utrolig naiv eller utrolig kunnskapsløs. Når jeg blar litt i denne bloggen vil jeg tro det er en kombinasjon av begge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *