USAs neste president hetset av sosialisten Letterman

Like sikkert som at Siv Jensen blir vårt lands leder i år er det at Sarah Palin kommer til å bli USAs neste president. Etter fire år med en nesten sosialistisk muslim som president kommer nok USA til å åpne øyene de også, om ikke de alt er blitt det neste kalifatet slik som muslimene ønsker!

Selv USA ligger i faresonen nå, og det er ikke bare i Norge at media er fylt til randen med sosialister som gjør alt de kan for å skade ærlige og ekte politikere og som slikker ryggen til korrupte sosialister. Alt de ønsker seg er jo anarki slik som vi kan se i Iran i dag!

Letterman er en av disse som syntes det er viktig å heller angripe USAs redningskvinne med pedofile vitser og hylle muslimene, ikke ulikt komikere i det kommunistiske NRK som Knut Nærum. Heldigvis kommer ikke dette til å ha noe å si siden den amerikanske velgeren etter fire år med Barack Hussein Osama kommer til å se at landet er på vei mot avgrunnen.

Om vi er heldig får vi kanskje gode komikere som ikke er sosialister når Palin og Jensen styrer, og ikke minst får vi litt girl power og likestilling, slikt som sosialistene snakker om men som de aldri gjennomfører, og som de aktivt motarbeider ved å støtte oppom islamister her i Norge.

Jeg håper FRP og Republikanerne og andre gode ekte skikklige politiske partier sørger for å fjerne all statstøtte til kanaler med en sosialistisk agenda. Det bør komme strenge restriksjoner på hvor mye sosialistene bør få lov til å si på luften, helst burde det ikke si noe som helst!

Annonser

44 tanker om “USAs neste president hetset av sosialisten Letterman

 1. Obama «sosialistisk MUSLIM»??? Fy faen for en jævla idiot. Finn solide bevis på at Obama – som har vært kristen hele livet og som sverget på Bibelen da han avla presidenteden – er muslim. Og når jeg ber om bevis mener jeg ikke hans svarte far som var muslim, eller det bildet hvor en yngre Obama prøver en tradisjonell drakt på besøk i farens hjemland.

  Men kjære vene du er jo ikke ved dine fulle fem. Det bevises jo klart både når du sammenligner Knut Nærum med en som skulle servere pedofile vitser (så dypt hadde aldri Nærum sunket, du kjenner tydeligvis ikke den fyren i det hele tatt) og når du i tillegg tror seriøst på at Sarah Palin vil bli USAs neste president.

  Når jeg ser på noe av det andre du har skrevet, som at Ahmadinejad vant valget i Iran – noe han vitterlig ikke gjorde, han tapte stort, det kalles VALGFUSK det han idioten er skyld i… ja da skjønner jeg at det er nytteløst å prøve å hamre noe som helst informasjon inn i din tykke skalle. Dette er virkelig den dummeste «bloggen» jeg noensinne har kommet over… på norsk. Er som å høre på de mest hjernevaskede og innavlede sørstatstrollene i USA. God bedring! Good night, and good luck. Drøm søte drømmer om dine helter Joseph McCarthy og Rush Limbaugh.

 2. Hei

  Alt du sier på bloggen er bare sprøyt, tull og faenskap. Dette vet du selvsagt selv og jeg skjønner at du prøver å lage en kontroversiell blogg med mange klikk. For det første har du omtrent ingen lesere, for det andre så skjønner ingen at du bare kødder. Så hvorfor fortsette? Hilsen Frank
  frankklvstad@yahoo.no
  Send meg gjerne en koselig mail om hvordan det er å leve på trygd:)

 3. Obama, en nesten-sosialistisk muslim..
  Bor selv i USA.. ser faktisk lysere ut allerede her enn det gjorde i 2008.
  Folk flest er i tillegg stort sett fornoyd med valget, og Palin..?
  Glem det, dama har null kredibilitet etter utallige latterlige utsagn.. litt som ditt dommedagsscenario med USA som et muslimsk kalifat.

  «Det bør komme strenge restriksjoner på hvor mye sosialistene bør få lov til å si på luften..» trodde FRP var for ytringsfrihet?

 4. Jeg underviser 16 åringer i norsk, herunder også blogging. Din blogg bruker jeg i undervisningen til å eksemplifisere kunnskapsløshet, ytringsfrihet på godt og vondt, islamfrykt i praksis og FRP sitt sanne ansikt. Håper ikke paranoiaen din tar helt overhånd. Lykke til.

 5. Nå vet jeg ikke hva sosialisme er, og jeg har heller ikke tenkt å vite det. Politikk er dårlig. Like dårlig som fotball.

 6. Ola: Så du bruker norsktimene dine til å lese opp blogger du er poltisk uenige med og å undervise elevene dine opp i den sanne sosialistiske lære slik at de ikke stemmer et skikklig parti som FRP?

  Du burde jo få sparken som lærer siden du bruker skolen som din egen politiske arena og bruker tiden som elevene dine skulle fått til å lære seg norsk til å indoktrinere dem med sosialistiske propaganda.

 7. Hildegunn, har ett raad til deg. Dersom du vil tale for en sak er det ofte bedre aa skaffe seg litt konstruktiv og virkelighetsnaer informasjon enn bare aa spy ut en masse tull. Hvorfor? Fordi alt du gjor er aa latterliggjore deg selv og ditt synspunkt, noe som ikke bare skader deg, men baade FRP og republikanere og alle andre meningsfeller du maatte ha.

 8. JH, et råd til deg: Prøv å sette deg inn i hva du snakker om før du åpner kjeften i stedet for å bare komme her med «gode råd» om at jeg skal sett meg inn i din politiske korrekte sosialistiske virklighet og logre med halen hver gang Kristin Halvorsen er på tv-skjermen.

 9. He he….ja ja Hildegunn. Sosialist yngelen likte dårlig å få sannheten slengt midt i trynet. Det artige er at det eneste de har å komme med av motargumenter er sjikane. Akkurat som Letterman!

  Likte best idioten her inne som bedriver politisk propaganda fra sin stilling som lærer på grunnskolen og ikke innser hvor prinsipiellt galt det er. Utrolig!!!

 10. Jeg prover bare aa hjelpe deg litt her.. Snakker ikke om politisk korrekthet eller sosialisme. Snakker om litt konstruktiv og realistist debatt, istedenfor en hel mengde sproyt som baade du, jeg, samt alle andre som leser bloggen din vet er tull.

  Jeg har personlig ikke saa mye imot FRP, det er ekstremister som deg som skremmer meg.

 11. Selv for meg som ikkesosialist er det å få ett nek som Sarah Palin som president så skremmende at jeg ikke kan få satt ord på det.

 12. Hvis Hildegunn og Arne Bjarne leser innlegget mitt slik at jeg driver propaganda i undervisningen er det helt feil. Mitt politiske ståsted kommer ikke fram i det hele tatt og er heller ikke poenget her, men som sagt : det å ytre seg fører med seg en del interessante aspekter som kan diskuteres/presenteres for elevene. Herunder altså kunnskapsløshet, det å begrunne sine påstander, islamfrykt, folkeskikk, agendaen til ulike politiske partier osv osv. Men det ser dessverre ut som at denne bloggen ikke er rigtig forum for en saklig debatt.

 13. HAHA!! Dette er den mest latterlige, paranoide og virkelighetsfjerne bloggen jeg noen gang har lest. Grav deg ned LOL :-)))

 14. He he, genial parodi, denne bloggen. Jeg ligger politisk litt til høyre sjøl, og ser rett gjennom denne her. Dette er en blogg for å latterligjøre Frp`ere, ved å overdrive. Jeg kjenner ikke en eneste Frp`er som er så mongo som denne «Hildegunn». Men alt er ok, det er en ganske morsom blogg.

 15. Det kan nesten se ut som om du setter ting litt på spissen her.

  Ikke vet jeg hvorfor.

  Samme faen. Ingen som tar det alvorlig om det nå var ment eller en dårllig parodi.

 16. Denne bloggen må være ment som en spøk. Hvis ikke har vi å gjøre med et menneske som får Tore Tvedt i Vigrid til å bli flau.
  Kommentarer blir overflødige……

 17. Jeg mistenker selv nå at det er snakk om et troll dette her, men jeg må si at det er dyktig utført,jeg gikk 5 på ihvertfall 🙂

 18. USA? Nei ,vi som er ekte (ok, noen av oss har jo litt blod i oss fra mange forskjellige land,) holder oss langt unna dette landet. Det er jo bare utlendinger der! Og de få nordmennene som bor har jo ikke husket å ta med seg et norsk pass engang.

  Men Obama er jo ikke nødvendigvis så mye galt med bortsett fra at han ikke er norsk nok og har vært litt for lenge i solen. Men politikken hans er jo noe vi burde ta inn over oss selv også, og kanskje vi vil gjøre nettopp det.

  Mvh. Tore

 19. Er enig med deg at FRP kommer nok til å vinne valget til høsten og de kommer nok til å styre alene også. Men de kommer ikke til å vinne pga «ekte» stemmer, de vinner fordi det er meningen at de skal styre landet opp mot 2012. Siden FRP er det eneste partiet som er brutalt nok til å kunne styre i denne tiden, valget blir fiksa på lik linje som det ble fiksa i Iran denne uka. Og det er ikke første gang ett valg er blitt fiksa i Norge akkurat, det skjer vel mer eller mindre ved hvert valg siden demokratiet er en bløff for å holde orden på innbyggerne så vi har en utopi å tro på. Obama er også valgt på samme grunnlag som Siv Jensen kommer til å bli, han har enda ikke vist sitt sanne ansikt bare deler av det. Det er en grunn til hvorfor bush satt i 8 år for at hans etterkommer skulle således bli sett på som en Messias og vil etterhvert bli sett på som en antikrist, bare vent å se. Og bare så det er sagt så stemmer jeg verken røde partier eller FRP, jeg stemmer grønt.

 20. Jada, så fort sosialistene finner noen som avviker fra deres politiske korrekte meningsdiktatur så skal de uskadeliggjøres ved å kalles «troll» og usaklige.

  Er jo spennende å se hvordan dere sosialister jakter i flokk på alle som ikke mener det samme som dere og heller går til personangrep og til angrep på troverdigheten vår i stedet for å diskutere sak. Veldig saklig av dere, og typsik trekk for sosialister.

  Det er vel derfor det finnes soslistlærere som Ole som bruker timene til å fjerne alle ikke korrekte meninger og indoktrinere morgendagens sosialister når han egentlig skulle lært dem norsk. Jeg syntes synd på elevene dine.

 21. «Det bør komme strenge restriksjoner på hvor mye sosialistene bør få lov til å si på luften, helst burde det ikke si noe som helst!»

  Ytringsfrihet er noe rusk ikke sant?

 22. At Obama har muslimsk bakgrunn er evet over en hver tvil, det er bareå ta en titt på stamtreet hans så skjøner en det. Og politikken han fører er utelukkende å gjøre seg til for å tekkes sosialister og trendnisser og media. Nestnsosialistisk muslim er en veldig tekkende betgnelse

  men slike ting går vel langt over hodet ditt tenker jeg

 23. for eksempel et statlig kontrollorgan ja. Når FRP får mata vil staten endelig være kompetent til å styre mediestrømmen, og da vil nokk sosialistbermen få merke forandringene!

 24. internett bør også kontrolleres, da det er utallige måter for de å spre informasjonen på.
  Kina har mange gode løsninger på det, så rekner med det går an å få til en ordning der.

 25. Jeg er ihvertfall ærlig nok til å innrømme at jeg og mine venner er de eneste som få komme til. Ytringsfriheten er jo som kjent bare et sosialistisk smakebit som vil korrumpere alle frie nordmenn. Nei, gi meg en mikrofon og jeg skal fortelle deg hvor Norge ligger. Litt nord og litt lenger til øst.

 26. Utrolig bra innlegg. Kunne ikke vært mer enig, tror de fleste oppegående mennesker,(både i Norge og Usa) fikk med seg at Sarah Palin uten tvil er en fantastisk kompetent dame med orden i undertøyskuffen, under kampanjen i 08. Og at Obama er både sosialist og muslim har jeg ingen problemer med å svelge uten det fnugg av bevis, selvom han påstår noe annet. FRP bør selvfølgelig også få makta i Norge, kan ikke argumentere for det, da jeg er usikker på om det finnes noe reelt argument for det, men jeg er bare såå enig!

 27. Kontrollert ytringsfrihet ringer også logikk i mine ører. Håper dette er det første FRP innfører når de kupper makta fra sosialistpakket. Takk for at du er til:)

 28. Hildegunn skrev:
  «ytringsfrihet må selvsagt kontrolerest, sosialistene mibruker den på det groveste!»

  og fortsetter «or eksempel et statlig kontrollorgan ja. Når FRP får mata vil staten endelig være kompetent til å styre mediestrømmen, og da vil nokk sosialistbermen få merke forandringene!»

  Hildegunn, det finnes faktisk ett ord for det du og Frp vil innføre

  FASCISME!

 29. Men Hildegunn blander FRP inn i det og påstår hardnakket at FRP vil innføre mediesensur og at de vil hevne seg på sosialistene når de får makten.

  Nå tror ikke jeg at det er FRPs linje, men Hildegunn påstår ihvertfall det. De tiltakene høres vitterlig mer ut som aktiviteter gamle tyske SA ville utført enn som noe norske partier står for.

 30. Jada jeg ser det. Men jeg tviler på at frp står inne for det som står her… Men det er ikke helt greit å vite med frp heller. De har en retorikk som er først å sjokkere med litt muslimhets f.eks. Så kommer alle de andre partiene løpene og roper og skriker og snakker høyt. Så korrigerer Siv seg og er da en varm og moderlig forsvarer av muslimske kvinner. Dermed har hun snudd saken på hodet og de som ville diskutere med henne først blir stående igjen som folk som ikke vil forsvare muslimske kvinner og barn….osv. Siv er vanvittig god på slike ting. Men jeg tviler sterkt på at hun er i nærheten av det som står på denne bloggen… Men jeg tror kanskje hele bloggen er ment som en parodi. Det at jeg ikke er sikker sier litt om høyre ekstreme i Norge…

 31. *gapskratter*

  men er litt bekymret for et menneske som bruker så mye tid på å produsere tullball på ulike nettsteder!

  Mye fritid Hildegunn / Ramadamtimtim????…og alle de andre nettnavnene du oprerer med

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.