Sosialistisk demokratiforståelse i praksis

Vi som følger med i nyhetene har fått med oss at det nylig var presidentvalg i Iran. Den sittende presidenten vant valget, og da bør man respektere det iranske folkets valg. President Amedinejad er rett no en tvilsom type, som en fiende av den vestlige sivilisasjone som burde blitt fjernet fra makten for lenge siden, men når verdensamfunnet, med den sosialistiske meningsmonopolmafiaen i spissen, har sørget for at dette desverre ikke er et alternativ.

Derfor er det spesielt å se at de samme sosialistene som hyllet Saddam Hussein og Taliban før disse regimene ble styrtet av den eneste vestlige statslederen som har vist at han har baller det siste tiåret, Gerorge W. Bush, i dag slett ikke viser den samme støtten til det sittende regimet i Iran som de ville gjort om det var en fullstendig lovlig og rettferdigjort amerikansk inngripen som hadde truet regimet.

Sosialistene viser at de ikke respektere de demokratiske spillereglene, verken i Iran (der opptøyene stort sett bli organisert av kvasiintelktuelle studenter og annen sosialistberme) og her hjemme. Sosialistene er nemlig slik at de kun respekterer valgresultat der deres egen kandidater vinner, og USA-hateren og anti-semitten Amedinjad burde da absolutt være en drømmekandidat for de ukritiske sosialistene, men denne gangen støtter de altså oposisjonen. Å forstå sosialistenes tankegang er ofte vanskelig, men denne gangen er det helt umulig.

Her hjemme sitter altså sosialister som gang på gang viser seg å ha null respekt for demokratiet i regjering. Forstå det den som kan.

Annonser

14 tanker om “Sosialistisk demokratiforståelse i praksis

 1. Det er synd at mennesker ikke har forstått at det er ikke de irakiske sosialistene som er problemet. Nei, problemet et denne styggedommen av en forferdelig kommunist, som er enda verre enn sosialistene, som satt i som presidentsenga i Washington før den erkeliberalistiske presidenten som de har i dag. Ja, vi vet alle at Georg Bushk er en innsmuglet kommunalarbeider som gjennom fusk og fanteri gjennom hele livet klarte å bli valgt til president av verdens nest smarteste folkerase. De smarteste er jo selvfølgelig vi svorsker som er så utrolig mye bedre enn alle andre!

 2. Jeg misstenker denne vigridbloggen for bare å være en ironisk sosialist som skal veie opp for peniskompleksene sine med å trolle på internett.

  Du viser iallefall en total mangle på forståelse for tema.

 3. Jeg mistenker (ja, det skrives med EN «s») deg for å være helt ute å kjøre, du virker mer forvirret, mistenksom og kunnskapsløs enn godt er, noe du da også flere ganger innrømmer i løpet av bloggen din. Og jeg er ikke det minste ironisk.

 4. Klarer dere FrP-ere å hekte ABSOLUTT alt som er galt til sosialisme. Hva i granskauen har den kjeltringen Amedinjad med sosialisme å gjøre? Hvor teit er det overhode mulig å late som at man er? Nå får du vennligst navngi hvilke sosialister som støtter prestestyret og Amedinejad eller holde tåta.

  At sosialistene ikke støttet Bush i hans påståtte jakt på masseødleggelsesvåpen er faktisk ikke det samme som å hylle det ondskapsfulle vokterrådet i et,- noter deg dette, annet land enn Irak. Og at du ikke har fått med deg at invasjonen i Irak faktisk gavnet Iran er en øvelse i fortrengning. Saddam holdt Shiaene nede og ga mest innflytelse til Sunniene. Etter invasjonen fikk Shiaene mye større innflytelse, til glede for trosfellene deres i det Iranske vokterrådet.
  Skulle ikke resonnementet ditt da innebære at FrP, som støttet invasjonen, er tilhengere av det Iranske regimet???
  Hører du da hvor søkt dine lettvinte FrP-koblinger fungerer?

  Hva gjelder det «realistiske» «fredsforslaget» du mener er fremmet av Israel, du vet utmerket godt at det ikke har en snøballs sjanse i helvete til å bli akseptert. Hvordan kan du da kalle det realistisk. Du kan ikke stjele land, forlange å bygge på det, fordrive eierne og flytte egen befolkning dit og forvente at det er greit. INGEN ville akseptert det uten motstand. Se bare hvilken motstand vesten mobiliserte forrige gang et regime prøvde det samme. Utvidet Livsrom på bekostning av et fordrevet folkeslag på er ikke et «realistisk fredsforslag» Det må man som nordmann helst tilhøre et trebokstavs parti for å hevde.

 5. Ironisk? Nei, kom ikke her å kall meg en skitten ironiker på linje med Søren Kierkegård. Vi gutta som springer rundt i skauen har langt viktigere ting å gjøre enn å hverken skrive eller si noe ironisk. Jeg vil aldri bli ironisk, og spesielt ikke en slik ekstra skitten sosialist som vet hva de snakker om og som klarer å holde en intelligent tanke i hodet.

 6. En sosialist er en stereotyp som på ideologisk grunnlag må lære seg å omgås virkeligheten de aldri forsto gjennom eget intellekt. Et flertall dogmatiskrøde tåkefyrster mangler all forståelse for annerledes politisk tenkende – dvs et lille kurstilbud i alminnelig folkeskikk, mangfold og demokratisk sinnelag ville nok ha vært en stimulerende forbedringsmulighet, nær uansett form. Og vel, forskjellen på presteveldet i Iran og sosialistenes utopia er slik sett ikke så stor. Fanatisme og politiske dogmer funderer eliten, og ensrettingen representerer den rette tro og den rette ideologi.

 7. yeah, wrong forum wasn’t it ? Anyway, enjoy your bathroom mirror and keep curtains shut to discomfort a ghostly truth …

 8. Arbeiderparti og SV er mine favoritene og jeg stemmer selvfoelgelig nest valg pa disse. Jeg stemmer paa disse fordi jeg hater min egen kultur . Jeg stemmer paa disse fordi jeg oensker aa tjene mest mulig uten aa gjoere noe som helst. Jeg skulle helt vaere politiker for aa kunne tjene mye og naar jeg ikke skulle bli valgt igjen har jeg tjent nok for aa kunne kjoepe villa i Soer Frankrike eller hadde faat meg fint godt betalt stilling i et internasjonalt sosialistik styrt organisasjon. Og i tillfelle ikke det hadde blitt noe av hadde jeg sponseret Hamas og andre Terrorist organisasjonen saa pas mye at jeg hadde sikkert kunne skaffe meg penger der. Mitt store forbilde er aa vaere like lurt som Jonas som naa har kalt Ambassadoer paa teppet og spoert han (ja hva har han spoert om egentlig) . Men det ikke ikke viktig aa spoere noe om heller saa lenge folk har inntrykk at jeg har spoert eller klaget.
  Videre er det klart at for aa faa det til som jeg vil kan det vaere at vi maa utryde noe Israel og hvorfor ikke usa i samme slengen .
  Desverre er det mange ikke sosialister som ikke begriper meg men heldigvis har jeg tiden paa meg fordi da har mine sympatiske og saerdeles moderate nye innflytere tatt over Norge og ja da har vi sosialister storefordeler . Nei ni jg velger sosialistisk det er sikkert.

 9. Despot. Jeg må desverre skuffe deg, når det gjelder din fremtid som ironiker/komiker er budskapet: «Don’t quit your day job!»

  Hildegunn: Takk for enda en god latter! Innleggene dine er humor omtrent på høyde med «vigridbloggen». Jeg takker deg for det.

 10. Kan vi ikke erstatte all den gørrkjedelige TV-debatten vi sikkert står ovenfor med en serie debatter mellom hildegunn, vigridbloggen og tru, håp og kjærleik?

 11. Nei, hvorfor det? Det hadde jo selvfølgelig ikke vært noen konkurranse ettersom jeg og mine trosfeller ville bare slått opp telt utenfor huset til både hildegunn og tru, håp og kjærleik, og utstrålt ekte nasjonalkommunistisk kjærlighet med både blomster, pærer og sjampanjebrus. Leve den overlegne karmaen til det SVORSKE FOLKET!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.