Hussein Obama synliggjør demokratiets svakheter!

Det er mange som sankker pent om demokratiets fortreffelighet, men det er få som er ekte demokrater. Den sosialistiske venstresiden er ikke balndt dem. Disse forvirrede elemntene har gang på gang opp gjennom historien vist at de repekterer demokratiet så lenge det er de selv som «vinner» (hvor mange frie val finnes det egentlig i sosialistiske regimer? Ingen!) valgene, men med en gang folket gjør sin stemme hørt så er det slutt på sosialistenes støtte til demokratiet.

Det har aldri noensinne eksistert ett sosialistisk venstreregime som har legitimitet fra folket. De grusomme sosialistene har tilranet seg makten med vold og trussler, og holdt befolkningen i ett jerngrep på grunn av denne perverse ideologien. At slike mennesker ikke møter mer motstand i samfunnet er bekymringsverdig, og at ett parti basert på slike perverse prinsipper faktisk sitter med regjeringsmakt i Norge i dag er rett og slett kvalmenede. At sosialistene har så lite respekt for folk flest er en skam. Heldigvis vil det bli en slutt på dette etter valget til høsten.

Om da ikke sosialistene enda en gang tyr til valgfusk, slik de har gjort så mange ganger før. Nå har vi riktignok ikke enda sett denslags valgfusk som man ser i sosialistregimer som Venezuela og andre bananland i SørAmerika, men her i den siviliserte vesten så utøves en annen type sosialistisk valgfusk: nemlig!: Venstremedias trakasering av ikkesosialister og opphausing av sosialster med medietekke. Dette så man tydlig i fjorårest valg i USA, der den liberale tåkefyrsten Hussein Obama klarte å jukse seg til seieren foran nesa på hedersmannen John McCain.

McCain var riktignok ikke mye til mann samenliknet med den utrettelige demokratiforkjemperen George Walker Bush, men han er en mann som har kjempet for landet sitt, for demokratiet og den vestlige sivilisasjon, de samme verdier som Hussein Obama nå gjør sitt beste for å undergrave.

Hussein Obama er nemlig bare en tåkefyrste, han er en folkefører som følger i Hitlers fotspor, han utnytter kynisk godtroende mennesker i disse vanskelige økonomisk tider til å bygge opp makt rund seg selv, alt dette kun for å få makt.Hussein har ingen politisk misjon, ingen egne meniger. Se baresituasjonen i Iran, som han ikke har uttalt seg om i hele tatt.

Hussein Obama er bare ett produkt skapt av venstremedia og hjernevaska sosialister på internett.

Vil den maktsyke Hussein Obama frivillig gi fra seg makten når hans persidentperiode går ut, slik den store demokraten Bush gjorde? Eller vil han følge sine afrikanske og muslimske gener, og forsette på sin vei mot å bli diktator? Dey siste er desverre mest sannsynlig.

Hussein Obama represntere den store svakheten ved demokratiet: ukontrolert sosialistisk presse og inernett. Kun med en effektiv kontroll og likeverdig media kan man oppnå fullt demokrati.

Det er folk flest som skal bli hørt ved valg, ikke den sosialistiske meningsmafiaen!

Annonser

29 tanker om “Hussein Obama synliggjør demokratiets svakheter!

 1. KJære Hildegunn

  Du er da en liten rabiat fascist? Du er jo langt utenfor hvor virkeligheten holder til.. du bruker kanskje aluminumsfoliehatter for å unngå stråling fra verdensrommet?

  Jeg må bare riste på hodet når jeg leser sånt surt oppkast som du kommer med her, og håpe på at det skal forestille å være en slags dårlig parodi.

 2. Jeg gleder meg allerede til at vi får styrket demokratiet slik at vi alle kan drikke sjampanjebrus og epler. Lenge leve teltturen som vi skal feire neste uke.

  Nei, det går jo ikke an at vi får en av verdens største sosilister, ja, vi snakker jo selvfølgelig om Georg Bushk, og det er på tide at han ikke får lov til å uttale seg lenger gjennom radioen. Dette går bare ikke an lenger.

 3. La meg gjette: Du er 32 år og har aldri sett en naken dame andre steder enn på internett. Når dør av fedme 50 år gammel vil ikke en sjel komme i begravelsen din.

 4. Hildegunn, jeg er enig med deg i at Hussein Obama i stor grad er skapt av media, gjennom årtier med hjernevasking og antirasisme.

  Men Bush? Hvorfor ikke la folk leve som de er, der de er, og utvikle seg over tid slik de ønsker? Vestens innblanding i bananland har svært ofte vist seg å være mislykket.

  Martin som kaller deg fascist vet ikke hva ordet betyr. Han har vel lært på barneskolen at alle som ikke er enige med ham er fascister.

  Du er vel heller en neocon?

 5. Kåre: Det er vestens plikt, eller snarere vår byrde, å spre demokratiet. Det er bare sosialistene som rettferdigjør grusomme regimer som Obamas navnebror Saddams Irak-regime.

 6. «Hussein Obama represntere den store svakheten ved demokratiet: ukontrolert sosialistisk presse og inernett. Kun med en effektiv kontroll og likeverdig media kan man oppnå fullt demokrati.»

  Hva om høyresidens folk i stedet startet egne publikasjoner og begynte å skrive i dem? Kunne ikke det medført mere balanse i medieverden? Eller foretrekker du altså tvang og sensur slik du har tatt til orde for gang på gang?

 7. «Det er vestens plikt, eller snarere vår byrde, å spre demokratiet.»

  Og det vil du gjøre med mediesensur og innskrenkning av religionsfriheten?

  «Det er bare sosialistene som rettferdigjør grusomme regimer som Obamas navnebror Saddams Irak-regime.»

  Eh, nei… USA (før Obama) støttet aktivt opp om Saddam Husseins regime i meget lang tid. Din venn Bushs nære venn og våpendrager, Donald Rumsfeld, var selv i Bagdad og hadde samtaler med Saddam. Så, nei, din side støtter aktivt opp om grusomme regimer. Jeg nevner i fleng (Ikke uttømmende liste): Suharto, Somoza, Batista, Pol Pot (Ja, faktisk!), Shahen av Iran (de styrtet hans demokratisk valgte forgjenger), Pinochet…. The list goes on and on…

 8. reciever: honestthinking.org, document.no og rights.no består i stor grad av materiale for høyresiden.

  Tøvete av deg å påstå at høyresiden ikke publiserer. I Norge har vi det problemet at venstreaktivistene fra Blindern hopper inn i media og skriver politiske taler, og høyresiden drifter industrien.

  I de senere år begynner det å gå opp for folk at vi er på feil vei, og så har det poppet opp blogger som document.no og honethinking. Det er en tragedie for demokratiet at slikt er nødvendig. Ikke en gang den gamle høyreavisen Aftenposten har holdt roret med stø kurs.

 9. Makan til oppgulp! Mener du virkelig at G.W. Bush faktisk var egnet til å lede verdens mektigste nasjon?
  Er ikke nettopp hans (og hans likemenn) grunnen til at verdensøkonomien når er i kaos. Kostbare kriger i Irak og Afghanistan har gjort sitt sammen med det meget frie markedet som ga amerikanerne sub-prime lån!

  Og hvor i alle dager får du det fra at Obama vant på valgfusk? Kom med en troverdig kilde slik at resten av verden kan få vit på dette! Da er det vel heller sådd mer tvil om hvordan G.W. Bush klarte å komme seg til mekten ved hele to anledninger. Og dette gjennom flere kilder og debatter.

  Sett deg heller inn i det du skriver om før du spyr ut galle over en lav sko. Latterlige konspirasjonsteorier uten rot i virkeligheten og virkeilighetsfjerne utsagn. DU synliggjør ekstremhøyres svakheter!

 10. Kåre med håret skrev:
  «Tøvete av deg å påstå at høyresiden ikke publiserer.»

  Det er tøvete av høyresida å påstå at norsk presse er sosialistisk.

  Hildegunn (Norges svar på Ann Coulter)
  At dere fascister påstår at fordi Obama tilfeldigvis heter Hussein til mellomnavn, er han muslim.

  Hva om presidenten var hvit og hans navn var Adolf, ville da dere beskyldt ham for å være nazi, fordi hans mellomnavn tilfeldigvis var Adolf? Neppe

 11. Ha ha, for en teit blogg. Dette er jo åpenbart et forsøk på satire, harselas over holdningene til folk på høyresida, men som sådan er den ikke særlig vellykket. Ta heller en titt på «Børge Tiller Abrahamsen» sin blogg, der fyren (hvis virkelige navn er ukjent) gir seg ut for å være en kristen-fanatiker. DEN bloggen er god, den. Men bloggen din er bare teit, Hildegunn. Jeg hører til på høyresida sjøl, og ditt forsøk på harselas med oss fungerer ikke i det hele tatt.

 12. Receiver:
  Pressen i Norge er hovedsaklig høyrevridd: Aftenposten, VG, BT, Aftenbladet, Adressa, Fævennen, DN, Vårt land, Nationen, Sunnmørsposten, Finansavisen.

  Dagbladet, Dagsavisen og Klassekampen ligger jo på sotteseng.

 13. AFA (ett grusom nick jeg forbinder med voldelige anti-demokrater)

  Er det tøvete å påstå at media er venstrevridd? En undersøkelse blant journalister viste nylig at FRP hadde fått 0 personer på Stortinget om valget ble basert på deres partipreferanser. Gjenspeiler media da folket? Når 25% av folket stemmer FRP?

  AFA, dere antifascister er vår tids fascister. Historiebøkene kommer til å vise idioter som slår ned folk fordi de ytrer sin mening, i dekke av å være en såkalt «antifascist».

  Fysj og fy, klipp håret og få deg en jobb

 14. Med allrespekt. Ehhh… Er det virkelig mulig å publisere en politisk motivert tekst på nettet, hvor budskapet er å fordømme politiske ytringer gjennom internet? Kan en virkelig skrive en hyllest til demokratiet og samtidig fordømme ytringsfriheten i demokratiske land? Er du født i går?

  Det geniale med internet er at hvem som helst kan ytre sine meninger om hva som helst. Til og med du kan slippe til. Og vi ser i Norge at alle politiske fløyer utnytter nettet som best de kan. De med meninger som nordmenn flest kan si seg enige i, har naturlig nok oppnådd suksess med dette – Alt fra SV til Frp har oppnådd tilhengere og plasser på stortinget. Dette takket være at vi lever i et DEMOKRATISK samfunn hvor folkets meninger og stemmer gjenspeiler makthaverne. Det samme ser du i USA hvor folket har valgt Obama til president, fordi han er den personen som amerikanere flest ønsker skal lede landet deres. Akkurat som Bush i sin tid.

  Altså.. Det er forståelig at du er frustrert over at vi ikke har et styre i Norge(og jeg håper ingen andre steder i verden) som representerer dine personlige meninger(tilfeldigvis en høyre-ekstremist?), men dette er dessverre et resultat av at vi lever i et demokrati som fungerer vel. 99 prosent av de som leser det du skriver, ler AV deg og ikke MED deg.

  Derfor foreslår jeg at du hyller diktaturet, istedet for demokratiet, hvis du ønsker deg selv eller noen av de toppen 4 meningsfellene dine(i verden) bak makten. Selvfølgelig bør du fortsette å kjempe for din sak, men sløyf idiot-retorikk som «Hussein Obama» og raseteorier om diktator-gener fra afrika. Folk flest er ikke så dumme at de går på.

  Skjønner ikke helt hvorfor jeg gidder å bruke tid på å svare seriøst på det du skriver. Men det er muligens fordi det skremmer meg at noen kan skrive en så vrangforestilt tekst og faktisk mene det.

  Ikke noe vondt ment, men du bør kanskje vurdere om du har sklidd litt ut på villspor med hva du brenner for i livet. Du har sikkert langt bedre talenter og kvaliteter i deg, enn at verden er tjent med at du bruker dem til å skrive skrive sludder og vås. (Hvis teksten din var parodisk ment, har jeg tabbet meg ut og beklager)

 15. Ola Nordmann:

  Ingen grunn til å unnskylde seg. Hvis den er en parodi er den fryktelig dårlig skrevet. Parodier må ha en viss troverdighet for å fungere. (se for eksmpel den bloggen Hildegunn ikke liker)

 16. Nå lurer jeg alvorlig på om dette er tøys??? Jeg mener… hvis dette er alvorlig ment så er det ganske utrolig egentlig. Samtidig er det skrevet slik Hildegunn at jeg heller til at det er alvorlig ment… Lite humor å spore….Men jeg kan ta feil….

 17. Tydeligvis en smårasistisk blogger her. I likhet med hvite fra sørstatene har du behov for å understreke at Obama heter Hussein til mellomnavn? Hva er problemet med det?

  Som en iraner, er jeg meget fornøyd med måten Obama har oppført seg i forhold til demonstrasjonene i Iran. Bare det lille han har sagt, har blitt brukt mot demonstrantene, og det er skadelig for oss som vil ha forandring i Iran. Enkelte vestlige land (USA, Frankrike, UK) og Israel bør holde munn for øyeblikket, for når de snakker, hjelper de Ahmadinejad!

 18. Håper at den Amerikanske ambassade holder et skarpt øye med denne bloggen.Det å henge ut Obama ut ifra raseteorier kan forhåpentlighvis straffe seg,neste gang du prøver å henge ut USAs nåværende president på denne måten ut i fra dine egne forkvaklete teorier kommer du til å bli andmeldt.B

 19. Aldri i verden on jeg vil skjemme denne fantastiske bloggen med et saklig innlegg, så jeg lar det være.

  Nyt dagen og kjeft opp noen unger, Hildegunn 🙂

 20. Billy: USA er ett land der ytringsfriheten råder i lang større grad enn det den gjøre her til lands, der ytringsfriheten lider under den sosialistiske meningsmafiaens styre.

  Å anmelde meg for dette er bare latterlig, jeg har ikke skrivi noe som er det misnte rasistisk.

 21. Pisspreik fra deg som vanlig! Jeg reagere på at noen gir seg ut for å være en offentlig kjendt person og organisasjonen vedkommende er tilknyttet, når de helt tydlig ikke har noe med vigrid å gjøre.

  At jeg skal ha «forsvart» Tore Tvedt eller vigrid er noe man bare ser med sosialist-briller som dine!

 22. – Lo godt da jeg leste om valgfusk o.l. som du, uten noe som helst støtte (tom. ikke fra klovner som Rush Limbaugh eller Bill O’Rielly) klarer å dikte opp. Måtte også le litt av deg da du repeterer Obamas mellomnavn Hussein.. Hildegunn, det er da vanlig i våre å referere til mennesker med for- eller etternavnet deres, er det ikke? Eller er det sånn at du bruker navnet Hussein som kynisk skremselspropaganda for få Obama til å virke mer «muslimsk»?

  Jaja, morsomt er det uansett. Jeg er ikke en person som skriker rasisme ofte, da jeg mener venstresiden misbruker dette ordet til de grader.. litt drøyt å fordømme folk basert på mellomnavnet deres, men ok. MEN så kommer dette sitatet..

  «… Eller vil han følge sine afrikanske og muslimske gener, og forsette på sin vei mot å bli diktator?»

  Du sier også følgende:
  «jeg har ikke skrivi noe som er det misnte rasistisk.»

  Det at du faktisk presterer å si at diktatur genetisk, og at dette genet er afrikansk (ikke muslimsk, da islam er en religion, og religioner kan ikke ha gener), da må jeg begynne å lure på hvor villedende disse «sosialist-brillene» mine er..

  Obamas far forlot ham da han var 2, så å si at hans muslimske far videreførte disse diktaturiske muslimske og afrikanske genene noe av det mest rasistiske jeg har hørt fra en «seriøs» blogger.

  Og ikke kall meg sosialist. Må da gå an å ha litt vett i hodet uten å bli stemplet som en gulagelskende, militant, muslismk sosialist..

 23. Hildegunn. Beklager å si det. Men du må jammen komme deg ut døra, og ut på gata. Treffe mennesker, legge av en samtale. Rett og slett for å finne ut hvor trangsynt og bokstavligtalt, lattelig ditt syn på verden er.

  Greit at du forteller din mening. Men den er totalt vridd fra hva som faktisk er realitet. Skaff deg litt mer marg i kroppen, Slutt å skrape fram alt mulig idioti på nett. Dette er virkelig noe av det dummeste jeg har lest. Setter virkelig et perspektiv på de som har tatt par hundre steg for langt på den høyre siden.

  «At sosialistene har så lite respekt for folk flest er en skam»
  Hvor er din?

  «Hussein Obama er nemlig bare en tåkefyrste, han er en folkefører som følger i Hitlers fotspor»
  Faen det mest idiotiske jeg har hørt på lenge. Skam deg. Forklar deg her hvis du har vett i hodet.

  Takk til JH og Ola nordmann for gode svar.

 24. haha.. Jeg viste ikke at sånne folk i Norge ville bli eksponert jeg.
  Enten MÅ jo dette være tull fra ende til annen, eller så ….
  hmm .. Har du hørt ordtaket «bedere å holde munn, enn å åpne den og bli tatt for idiot»? Hvorfor vil du vise din idioti for hele Norge?

 25. Jeg håper for din skyld at du parodierer en eller annen stereotyp og ler av alle som hisser seg opp over idiotiet ditt …
  Eller så sliter du skikkelig kraftig!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.