Skampletten Vigridbloggen!

Her om dagen oppdaget jeg en kommentar her på bloggen min med avsenderen VigridBloggen. Ikke bare hadde den denne bloggen som avsender, den var også signert mvh. Tore. Jeg tenkte selvsagt på Tore Tvedt, grunnleggern av Vigrid. Men det skulle vise seg at jeg tok feil! VigridBloggen er nemlig bare tull laget av sosialister. Nok ett eksempel i rekken på uendelig mange eksempler på at sosialitser ikke har respek for noe annet enn sine egne løgner og perversiteter!

Denne kommentaren skrev nemlig VigridBloggen her oss meg i går!:

Jeg vil aldri bli ironisk, og spesielt ikke en slik ekstra skitten sosialist som vet hva de snakker om og som klarer å holde en intelligent tanke i hodet.

Det er direkte skammelig at slike sosialister får herje på nettet utenkontroll. Dette er skammellig av to grunner:

1. Det er å vri på fakta. Sosialisten prøver nemlig desperat å skjule at nazismen egentlig er en kortform for nasjonalSOSIALISMEN!! Derfor har nazismen i årene siden krigen blitt demonisert kontinuerlig av sosialister som ikke ønsker at folk flest skal få innsikt i at sosialismen og nazismen i bunn og grunn er samme ideologi.

Selv kan jeg aldri selv trilgi en ideologi som ville utrydde jødene, og som ekte patriot kan gi heller aldri tilgi innvasjonen av Norge under krigen, men som ett oppegående menneske vet jeg jo at nazismen andre sider enn død og elendighet kontiunuerlig blir undertrykt av sosialistene. Derfore er det skammelig av denne patetiske vigridbloggen å utgi seg for å være Vigrid  når de ikke på noen måte representerer Vigrid. Men det er jo slik sosialistene er , de mener yttringsfriheten er noe som kunn gjelder for dem, ikke for politiske meningsmotstandere!

Vigrid har rett til å uttrukke seg, og det er hevet over en hver tvil  at Vigrid har mye mer fornuftig å si enn sosialistene!

2. Det er identitetstyveri! Det er ulovlig og skammelig å drive på for denne måten, men det bryr jo ikke sosialistene seg om! De menere den perverse ideologien deres rettferdigjør alt de gjør, og at lover og regler er noe som gjelder for andre!

Å utgi seg for å represntere en organisasjon som de bare er ute etter å ødlegge for er bare forkastlig og ikke minst også skammelig! Det er bare sosialister som har denne frekkhetens nådegave.

Derfor er min opp fordiring til alle fornuftige mennesker der ute!: Boykott VigridBloggen! Boicott sosialistene!

Annonser

23 tanker om “Skampletten Vigridbloggen!

 1. Og jeg kan bare si: KJÆRLIGHET TIL ALLE! Men mest til meg og de to kammeratene mine.

  Mvh hilsen
  Tore

  PS: Jeg har aldri sagt at jeg heter Tore T. eller sagt at jeg representerer organisasjonen du referer til. Dermed kan man ikke snakke om identitetstyveri ettersom jeg aldri har skrevet at jeg er noen annen personen enn Tore. Tore er forresten navnet mitt. I og med at jeg også benytter hva noen personer kaller en ironisk humor, så har du heller ikke grunnlag for å hevde at jeg har vridd på fakta.

 2. Og forresten:

  Det heter «boikott», og ikke boykott eller boicott.

  Vi som er ekte svorsker klarer som sant aldri å skrive skikkelig norsk ettersom vi ikke har tid å bry oss om slike detaljer. Vi trenger ikke språket fordi vi har bare noen få tanker i hodet.

 3. Ja, her svarer man selvsagt på ekte sosialistvis: Først prøver man å bortforklare det man har gjort, men heldigvis uten å lykkes. Dette er identitetstyveri av høyeste grad! Men det skjønner selvsagt ikke sosialistene, for de er jo hevet over lover og regler!

  Deretter søker sosialisten å spore av debatten med usakeligheter og personangrep.

 4. Hildegunn. Denne påstanden om at nazistene var sosialister er rent sprøyt. De brukte ordet for å fremstå som et alternativ til sosialismen, men nazistene angrep sosialister nådeløst og de ble støttet av høyresiden og næringslivet.

  I ditt blinde sosialisthat står du nok nærmere nazismen enn hva jeg som er sosialist gjør.

 5. Kjære Hildegunn

  Du er da en liten rabiat fascist? Du er jo langt utenfor hvor virkeligheten holder til.. du bruker kanskje aluminumsfoliehatter for å unngå stråling fra verdensrommet?

  Jeg må bare riste på hodet når jeg leser sånt surt oppkast som du kommer med her, og håpe på at det skal forestille å være en slags dårlig parodi.

 6. Kjære Martin

  Du evner ikke ta til saklig motmæle med andres meninger, men kaster deg rett ut i personangrep og sjikane, og forsøker å avspore debatten med dine usakeligheter.

  En møll som deg bry jeg meg ikke om.

 7. Hehe 🙂 Leste at Hildegunn skriver : «Du evner ikke ta til saklig motmæle med andres meninger, men kaster deg rett ut i personangrep og sjikane, og forsøker å avspore debatten med dine usakeligheter. En møll som deg bry jeg meg ikke om.» og «Jeg hver meg over sånne tapere som deg som lever livet sitt på internett og troller der.
  Jævla taper».
  Faller vel litt igjennom det med at Hildegunn sier at andre her forsøker å avspore debatten og gå til personangrep. Skjønner dere hva jeg mener? *ler* 😀

 8. Er visst ikke bare jeg som får gjennomgå av sjarmtrollet Hildegunn. Her er litt av hva jeg fikk servert etter en kommentar: «Du bæsjer regelrett ut av munnen! Du prater barepiss, sosialistavskum!»

  Jeg har riktignok innsett at hjerteknuseren har helt rett, da lignende utsagn mot meg er relativt vanlige i det daglige (jobb, familie osv.)(legg merke til at ordet «venner» er utelatt her. Det er ikke fordi de er veldig snille, men fordi de er veldig mangelvare).

  Men å bruke seg sånn på mannen sin, som jeg regner med at «Vigridbloggen.com» er, syns jeg trekker litt ned i en ellers så intelligent, positiv, saklig, dyp, intelligent, velfundert og intelligent blogg som denne.

 9. Hildegunn skrev:
  «Du evner ikke ta til saklig motmæle med andres meninger, men kaster deg rett ut i personangrep og sjikane, og forsøker å avspore debatten med dine usakeligheter.»

  Det jeg har sett, bruker du bloggen til utelukkende å skrive usakligheter, sjikane og personangrep.

 10. Tore: Jeg tror kanskje hun prøver å si «Boycott» – som er navnet på den «hedelige» forretningsmannenen som ble boikottet helt uten grunn av de sosialistiskene slavene ehhh…. jeg mener leietakerne sine.

  Helt uten rimelig grunn i det hele tatt såklart.

 11. Men vist sosialisme og nazisme er i bunn og grunn det same?!
  Korleis kan nazisme ha noko meir fornutig å komma med enn sosialisme når dei er det same? Då talar dei bare to sider av same sak!! Så vist sosialistane utgir seg for å vera nazistar som er sosialistar……hmmm. Då er det jo som om Hildegunn utgir seg for å vera Hildegunn, men egentlig er det Hildegunn som er Hildegunn. Og ikkje hildegunn som er Hildegunn

 12. Sosionomen: Les overskriften på bloggen. Det er Hildegunns blogg, men det er Hildeunns tanker. Hvem nå enn Hildeunn er.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.