18 tanker om “1

 1. Nei, dette går ikke an, altså. Vi vet jo alle at pengeministeren som noen kaller finansminister ikke har noen makt i samfunnet. Her kommer hun som har bare noen få kroner å rutte med hvert år og later som at hun har flere hundrevis av milliarder å dele ut. Det går bare ikke an da!

  Alle vet jo at det er de i Sverige’s største parti som bestemmer i verden.

  Mvh
  Tore

 2. eh…hvis du hadde lest artikkelen ser du at det er den mørkerøde publikasjonen kapital som står bak kåringen.

  resten av ravingen din er så over the top at det umulig kan være satire engang

 3. Jeg trodde en stund at hildegunn var ekte, etterhvert fant jeg ut at hun sannsynligvis bare tuller, nå er jeg ikke så sikker lenger. Er hun hva hun fremstår som så er det oppriktig synd på henne.

 4. Klarer ikke helt å se hvordan VG gjør narr av Holstad. I denne saken blir han jo sagt å være en fantastisk person, en god far og en god elsker.

  Jeg vil jo hevde at alt dette høres ut som positive kvaliteter, og selv om det skal være en ytterst kald dag i helvete før jeg stemmer på Holstads parti, er det jo hyggelig at han har funnet lykken med en vakker brasiliansk kvinne.

  En annen sak er selvsagt at man ikke spørre om det ikke finnes viktigere ting å skrive om, men det må da være lov å skrive hyggesaker om Frp-ere også.

 5. Øyvind: Den aktuelle saken renner over av FRP-hat. Man framstiller FRPere som tapere som bare kan finne seg koner i utlandet, og man framstiller Holstad som en gammel gris som legger seg etter unge damer.

  Med andre ord, typisk norsk venstrevridd media.

 6. Nei, men så viser jo dine kommentarer her at du ikke skjønner så mye av verden rundt deg, så at du ikke forstår noe som helst er da ingen overraskelse!

 7. De fleste aviser blir desverre mere og mere userioese.De fleste har en skjult politisk agenda.Vi husker alle hetsen mot Sarah Pailin under valgkampen:
  Det foelgende viser ganske godt hvordan avisene arbeider.Som eksempel velges den tidligere relativt serioese New York Times

  MSNBC’s “Morning Joe” co-host Mika Brzezinski says the New York Times and other members of the “media elite” knew very little about Alaska Gov. Sarah Palin when it was announced she would be Sen. John McCain’s running mate, except that they wanted to “bring her down.”

  “Let me make this clear, because this is my world and these are the people I’ve worked with for twenty years,” Brzezinski explains.

  “Members of the network media elite, as well as members and people who worked for the New York Times when Sarah Palin first came on the scene, and this is what they knew about her: She was a woman, she was pro-life, and she had some very, very conservative views on other issues,” Brzezinski says.

  “And all I could hear from my friends in the network media elite was, ‘Let’s bring her down. I hope these rumors bring her down.’

  “And at a party where there were people from The New York Times, all they would talk about is the rumors that they hoped would bring her down,” Brzezinski says of the troubling behavior of some of her media colleagues.

  “They did not know her. They didn’t know anything about her. But they wanted to bring her down.”

 8. KJære Hildegunn

  Du er da en liten rabiat fascist? Du er jo langt utenfor hvor virkeligheten holder til.. du bruker kanskje aluminumsfoliehatter for å unngå stråling fra verdensrommet?

  Jeg må bare riste på hodet når jeg leser sånt surt oppkast som du kommer med her, og håpe på at det skal forestille å være en slags dårlig parodi.

 9. Martin viser seg å være en typisk venstreraddis, prøver så godt han kan å latterliggjøre sine meningsmotstandere.

  «du bruker kanskje aluminumsfoliehatter for å unngå stråling fra verdensrommet?»
  Man skal være ganske fjern for å i det hele tatt spør om noe slikt.
  Og ikke minst det å kalle bloggeieren for fascist, når man starter med noe slikt så har man tapt diskusjonen og man har lite å komme med..

 10. Det er første gang jeg har hørt noen noensinne kalle VG et sosialistisk organ.

  Som ekte sosialist må jeg si at dette er den største fornærmelsen mot mine politiske meninger og mitt menneskesyn som jeg har fått de siste åra.

 11. oi – kan kan ikke tro at jeg gikk glipp av denne ved første gjennomlesning:

  Ekte normenn fyller altså mobilene til tilfeldig forbipasserende med reklame for søppelmat?

  Flaks at jeg alltid har definert meg selv som skandinav og ser på forskjellen mellom norsk og svensk som en forskjell i dialekt. Så slipper jeg å gjøre sånn for å være ekte.

  Alle som bruker ordene «ekte nordmenn» i kaldt blod er forresten automatisk mistenkt for å ha meninger som gjør at de må lese denne:

  http://blog.tjomlid.com/?p=2068

  snarest!

 12. «Når FRP kommer til makten kan journalister og offentlige udemokratiske ansatte sosialister glemme å legge hindringer i veien for de som har folket i ryggen, nemlig FRP!»

  Det hørtes da ikke særlig støttende ovenfor ytringsfriheten eller demokratisk ut hildegunn…?

 13. Det saklige hos Hildegunn er dessverre ikke så langt fra korrekt. Hva man mener å ha rett til å si om FRP-politikere er utrolig. Kanskje bør lignende latterliggjøringskampanjer kjøres mot de rødgrønne. Men helst burde avisene vært mindre tabloide.

 14. Sosialimen har en litt skjult og feig agenda. Kommunismen er jo den egentlige lære! De innvidde (oss kamerater) har i alle år prøvd å lære dere om solidaritet og statsmakt. Det eneste vi ønsker er fred og likeverd. Med eller uten våpen i hånd har vi i generasjon etter generasjon gjort forsøk på å skape rettferd. Jeg gråter av glede inne i meg når jeg tenker på Stalins modige ord: «Store menn gjør store feil». Tenk på det, tygg på det. Ikke engang Shakespeare kunne ha sagt det vakrere. Riktignok gikk det tapt omtrent 20 millioner mennesker, men det er vel strengt tatt ikke så mange i et stort land som Sovjet-samveldet.
  Videre synes jeg at eiendomsskatten bør avskaffes for alle som tjener mere enn 788.000 kr i året. Dette vil stimulere forfattere, leger. kunstnere og entrepenører til å skape en helt ny samfunnsidé.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.