SV går til valg mot nye arbeidsplasser i finanskrisen!

Folk flest arbeider i næringslivet og skaper verdier i dette landet. Dessverre er store deler av befolkningen ansatt i det sosialistiske byråkratiet som gjør hva de kan for å legge hindringer i veien for ærlige norske arbeidstakere. Sosialistene har nå bestemt seg for å gå til valg i mot opprettelsen av nye arbeidsplasser i næringslivet.

For sosialistene er det selvfølgelig milijøvern som gjelder, milijøvern som skal betales av næringslivet, og ikke minst av oljen. Oljepengene som vi alle vet kan ikke brukes på osss vanlige folk, men bare på afrikanske diktatorer og ”milijøvern”.

At sosialistene ikke har troverdighet i milijøspørsmål viser seg gang på gang da de er i mot alle de gode løsningene som næringslivet legger frem, mens de selv heller foretrekker å bruke våre skattepenger på milijøluftslott og nye stillinger i byråkratiet for andre sosialister som igjen skal sitte og finne på nye luftslått!

Det er i sogn og fjordane en nå ikke skal få gleden av å arbeide om sosialistene får viljen sin, men skal tvinges til å sitte uten noe å gjøre i finanskrisen fordi sosialistene ikke ønsker seg produktive arbeidsplasser! SV graver heldigvis sin egen grav ved å gjøre det å gå i mot nye arbeidsplasser til sin største valgkampsak!

Heldigvis finnes det et parti som er for folk flest. Som er for produktive arbeidsplasser og som er for reelle milijøalternativ! STEM FRP!

Annonser

14 tanker om “SV går til valg mot nye arbeidsplasser i finanskrisen!

 1. Det er jo en selvfølge at disse pengene burde brukes på meg slik at jeg kan fortsette å predikere til alle fortapte mennesker hvorfor de bør velge meg som president i Norge. Staten kan vi samtidig bare avskaffe, og på denne måten vil jo alle få det så mye bedre ved at vi kan sette oss rundt stearinlysene og sammen synge gode gamle travehester som «Det gikk en rev i skogen» og «Nei, det skulle du ikke gjort!».

 2. Haha- ser på resten her at du faktisk er seriøs 🙂

  Nå er det kanskej vanskelig å tenke lenger frem enn en dag eller nesetippen for enkelte, men jeg skal prøve å forklare noe:

  1. Miljø er evigvarende sålenge vi ikke raserer den- arbeidsplasser kommer og går.
  2.Miljø gir arbeidsplasser (f.eks her- oppdrett, sportsfiske, turisme)
  3. Denne finanskrisa er over, og kanskej erstattet av neste også før disse planene vil være konkretisert i arbeidsplasser.
  4. Teller ikke lokaldemokratiets meninger i Frp bobla du lever i?

 3. Hildegunn, du overgår deg selv!
  Finnes det en eneste faktaopplysning i dette innlegget? Alt jeg ser er en uendelig strøm av rabiat, paranoid føleri.

  Kan du forresten fortelle meg hva en sosialist er for noe? Jeg tror din definisjon avviker noe fra den vanlig aksepterte definisjonen.

  Vennlig hilsen Dunder («sosialist»)

 4. Hildegunn. Nå skal jeg skrive noe som er off topic i akkurat dette blogginnlegget, men som jeg håper du vil lese og forstå.

  Jeg har hatt vanskelig for å ta påstandene i blogginnlegene dine seriøst, men her skal jeg ta deg dønn seriøst og skrive noe til deg som er velment og konstruktivt, så får vi se om du tar imot det med samme velvilje som jeg viser deg her nå.

  For tiden leser jeg så raskt og mye som jeg bare har kapasitet til fordi jeg har fått tak i et antall bøker av en forfatter jeg virkelig beundrer. Han het Albert Henrik Mohn.

  Jeg har skrevet det før i bloggen din at jeg anser meg som sosialist, det vet du. Allikevel er altså en av yndlingsforfatterne mine en dønn konservativ mann som brukte mye av sin tid bak jernteppet og som var sterkt kritisk til kommunisters og sosialisters strategier og fremferd. Hvordan kan det ha seg?

  Burde ikke jeg bruke tiden min på politisk korrekt litteratur?

  Svaret er selvsagt nei! Mennesker som er sultne på å forstå hvordan verden virker, hva som skjer og hvorfor og hvordan det som er galt i verden best skal endres, mennesker med en sunn nysgjerrihet og politisk interesse, de leser alt de kommer over. De setter seg inn i hvordan motparten tenker. De veier for og imot ut fra de fakta og argumenter de får presentert.

  Det gjør jeg og det er spenende og interessant og jeg får stadig nye aha opplevelser. Jeg opplever at jeg vokser på det som menneske og at både mitt politiske syn og perspektiv på verden vokser med det.

  Så, jeg leser alt mulig, fra ytterste høyre til ytterste venstre og alt mulig mellom de ytterpunktene. Noe er jeg enig i, annet er jeg uenig i. Alt sammen gir meg nye innsikter.

  Hvorfor beundrer jeg Albert Henrik Mohn til tross for at jeg er uenig med ham på mange punkter? Jo, fordi at selv om vi trekker forskjellige konklusjoner så var han svært nøye med å finne ut hvordan ting er, han undersøkte påstander, ofte med fare for sitt eget liv. Han satte seg nøye inn i forhistorien til hendelser han skrev om, han begrunnet sine konklusjoner meget godt, og det utfordrer meg fordi om jeg skal trekke andre konklusjoner enn han gjorde føler jeg at jeg må begrunne det like nøye for meg selv og andre.

  Mohn var, kort sagt, intelektuelt redelig!

  Derfor beundrer jeg en som kun kan karakteriseres som en innbitt meningsmotstander av meg selv.

  Når du blogger hagler det med karakteristikker, påstander og antakelser som du ikke gjør noe forsøk på å begrunne. Det er skjellsord og ville konspirasjonsteorier. Derfor blir du heller ikke tatt seriøst. Om du kunne bruke litt tid på å begrunne dine standpunkter, undersøkt mere om bakgrunnen for sakene du skriver om, kort sagt vært intelektuelt redelig og godt forberedt på debatten du starter, da kunne jeg ha beundret deg like høyt som jeg beundrer herr Mohn selv om vi er uenige. Som det er blir jeg istedet lattermild og har vansker med å ta synspunktene dine alvorlig. Hvem som helst kan øse om seg med hat, det er den enkleste øvelsen i verden. Å stå for det man mener, ta debattene og vinne folk over til sitt syn gjennom argumenter, derimot, er vanskelig. Men, du aner ikke hvor givende det er. Prøv det!

 5. Tusen takk til Hildegunn for linken.

  Det vrimler ikke akkurat av damer her i Rassvassdalen, bortsett fra de som til daglig figurerer i «Pondus» (Ja, de ER faktisk herfra!). Så det bildet av Inga Marte reddet dagen.

  *sukk*

 6. Hei.
  Eg bur og kjeme frå Førde.
  I løpet av alle år har fiskelivet i Førdefjorden daua sakte ut, forurensing og drit har allerede holdt på og ta livet av det som lever under overflata. Er det då forsvarlig og begynne og dumpe all den driten i fjorden? Eg flytta fortare en faen vist det blir reelt.
  100 arbeidsplassa er IKKJE verdt ein dau fjord. Dei kan komme med tilbud om 1000 arbeidsplassa og svaret frå meg er ihvertfall eit klart NEI!!
  Hjelpe ikkje om vi får jobb når alt rundt oss dør sakte ut!!

  PS. NEi til straum linja dei har tenkt og legje langs norske kysten. (senk den i sjøen vist den er so viktig!!)

 7. by the way.. komme frp i regjering so vil eg foreslå og dele norge i 2! øst og sør for seg og so vest i lag med nordnorge, so skal vi sjå kem som sitte igjen m både pengane og naturen.. :p enkelt og greit SLUTT Og Tenk Med RÆVA!!!!!!!
  er litt meir ute i verda en det som sirkla rundt haue på deg!!

  (blei ganske provosert so beklaga vist eg gjekk for langt.)

 8. Fakta er at under høyre-regjeringen, var det flere arbeidsledige enn det er nå i finanskrisen. Hvordan klarer du å forklare det? Virker det som om sosialistene klarer å skaffe folket jobb selv om vi er i en finanskrise? Med en gang denne regjeringen tok over fra høyre, ser vi et fall i arbeidsledigheten, ergo flere arbeidsplasser ble dannet.

  kilde:
  http://tjen-folket.no/tmp_images/584-770.png

 9. Det er det private næringslivet som skaper arbeidplasser og verdier, men private aktører blir konstant motarbeidet av sosialistene, med sine skatter og avgifter og håpløst gammeldagse tro på staten som økonomisk aktør.

 10. Ragnhild: Det er ikke jeg som tenker med ræva, det er: …… Ja tenk selv!!!

  Selvsagt verdsetter sosialister «miljøvern» fremfor arbeidspalsser verdiskapning og fremskritt!! problmet er bare at når sosialister sier «miljø vern» så er de egentlig ikke ute etter å verne miljøet de er kun ute ettre å veren sin egen selvfølelese!!!

 11. Reciver: Du etterlyste svar og det skal du få. For du har helt rett: du er off-topic! Jeg har da også lest mange bøker der jeg og forfatteren er uenige, både fagbøker og sakprosa og skjønnlitteratur, uten at jeg føler at dette er noe jeg må skryte av på internett.

 12. Det var vel mitt siste seriøse innlegg til deg, tror jeg… Men, men… Det var interessant å forsøke. Jo mer jeg leser dine innlegg, jo gladere blir jeg i Rimgrim og Vigridbloggen…. 😉

 13. Ok, jeg klarer ikke å ta denne bloggen som noe annet enn en sarkasmisk skildring av de tusen-talls drittungebloggene som eksister i dag, og jeg vil derfor gratulere med godt utført arbeid. Dette var kvalitet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.