Døttrene til en massemorder støtter sosialistiske veggiser! Frykt den sosialistike diktatur!

Alle er vi kjent med forbrytelsene til sosialisten Che. Terrorisme mot egen befolkning, angrep på andre land og forfølgelse av homofile og alle andre som han så som avikere er alt godt dokumentert for de som ønsker å åpne øyene!

Denne massemorderen er da et ikon for sosialister verden rundt. Alle sosialister har våte drømmer om den dagen de kan gå til angrep på alle de ser på som avvikere og myrde dem i gulager og ta til våpen mot folkevalgte demokratiske representanter som de er uenige med. Den pedofile massemorderen Che har vært avbildet på tonnevis av t-skjorter som sosialstene med glede tar på seg der de drømmer om å sette ei kule i alle de er uenige med!


Nå blir det altså klart at de neste som kan vente seg å oppleve denne såkalte væpnede revolusjonen mot folkevalgte demokratiske frihetselskende mennesker er alle oss som ikke faller inn i linjen av grønnsaksspisere. Drømmen til sosialistene er vi som vi alle vet å tvinge alle til å leve slik som de mener folk skal leve. At de selv forbryter seg mot folket slik som i england hvor sosialistene har stjålet folket sine penger for å berike seg selv bryr de seg selvfølgelig ikke om. Drømmen deres er fortsatt å være som che og å gjøre opprør slik som i Iran og drepe alle som er uenige med dem.

Grønnsaker skal vi da alle spise, visst ikke må vi forvente å stå mot veggen og kjenne kaldt bly gå inn i kroppen i de sosialistene prøver å ta makten når de som de er uenige med endelig kvitter seg med deres korrupte styre og erstatter det med et ekte demokratisk system!

Monsterene på sosialistisk side kommer til å tvinge oss alle til å komforme til deres grusomme regime om vi ikke gjør oss klar til å forsvare oss mot denne sosialistiske revolusjonen. Allerede finnes det grupper som tjen folket og annet som infiltrere hele staten og som gjør seg klar til å ta over om de som de er uenige i skulle få vinne de stadige fiksede valgene i dette landet. At sosialister ikke har noe i mot å fikse valg når «feil» person vinner har vi sett i Norge senest ved nyttårstider i år!

Følg med på sosialistiske bloggere og vær obs! De kommer til å prøve å ta over med ulovlige middler og vi må være klare til å forsvare landet når islamistene og sosialistene går til angrep på oss folk flest! Stem FRP, støtt folket!

Annonser

44 tanker om “Døttrene til en massemorder støtter sosialistiske veggiser! Frykt den sosialistike diktatur!

 1. Å sammenligne Che med den vanlige sosialisten i gaten, vil være likt som å sammenligne en vanlig konservativ med Hitler.

  Å kalle folk monstere fordi de er sosialister er også en smule drøyt. Ro deg litt ned på uttalelsene dine du.

 2. reciver har du ikkke noe bedre å gjøre en å sitte på bloggen min også vente på nye innlegg for å anklage meg for alt mulig rart?

  Er du ansatt av et sosialistisk parti for å overvåke meg og ufarliggjøre meg? Jeg er godt kjent med hersketeknikene deres hvor dere prøver å ufarliggjøre meningsmotstandere ved å latterliggjøre dem i stedet for å ta debatten på alvor.

  Vi har alle sett Kristin sitte på tv og bare le bort saklige argumenter og late somm om den anrde personen er en idiot i steda for å ta debatten!

  jeg har blitt forfulgt og overvåket før av sosalister og jeg ga meg ikke da og jeg gir meg ikke nå!!!!!!!!

  vedder på du har våte drømer om å kunne lese tankene til folk og kontrollere dem eller hva reciver!?!??!

 3. Jon, den vanlige sosialisten i gaten hyller che hver eneste dag! de går rundt med hans bilde på skjorter, jakker, sokker og elsker hans bilde! sosalistiske unge jenter og gutter uten vett får nok våte drømmer av å bare se hans bilde, de drømmer alle om å kunne drepe alle som ikke er enige med dem og å tvinge dem med våpen til å mene det samme som dem.

  går liberale, moderate eller konservative på høyresiden rundt med bile av hitler og tilber han som om han skulle vær en gud??! NEI SELVFØLGEIG IKKE!!! derfor er samenligninngen din helt FEIL!

 4. «Vi har alle sett Kristin sitte på tv og bare le bort saklige argumenter og late somm om den anrde personen er en idiot i steda for å ta debatten!»

  Kom med saklige argumenter så ser vi om du ikke får saklige svar….

  «vedder på du har våte drømer om å kunne lese tankene til folk og kontrollere dem eller hva reciver!?!??!»

  På ingen måte. Å lese blogginnleggene dine er spesielt nok, ville ikke vært inne i hodet ditt.

  «Er du ansatt av et sosialistisk parti for å overvåke meg og ufarliggjøre meg?»

  Neida, du blogger offentlig og jeg har fulgt bloggen din og kommentert den. Er det overvåkning? Er det overvåkning å lese en blogg du legger ut i offentlighet? Nei. Ufarliggjøre deg? Det synes jeg du klarer best selv.

  «reciver har du ikkke noe bedre å gjøre en å sitte på bloggen min også vente på nye innlegg for å anklage meg for alt mulig rart»

  Jovisst har jeg det, men er innom iblant fordi debatten her har vært god underholdning ofte.

 5. Oppgulp alt sammen. Dine påstander mot «ALLE» sosialister er så fjerne at jeg ikke trenger si mer. Bare at du drar alle under en kam er vond lesing. For meg er du rett og slett ikke annet enn en idiot. Håper du klarer å gjøre noe med det til neste blogg. Viss ikke synes jeg synd på deg.

 6. Vet du forresten noe om hvilket regime Che slåss mot? Mener du Batista regimets drap, undertrykking og tortur var noe å samle på? Blir man automatisk massemorder av å slåss mot tyranner? Hvilke massemord begikk han, mener du? Og hvorfor kaller du ham en «pedofil massemorder»?

 7. reciver. jeg er overbevist om at du er flere personer! det er viden kjent at sosialister med it-kunskaper brukre det til og å angripe demmokratier og meningsmotstander!!!!!!!!

  dere har kartlagt motstandere sine blogger og får automatisk opp beskjed om å gå inn å uskadligggjøre å laterligggjøre med engang vi skriver. OVERVÅKKNIGNE OG SABOTASJEN TIL SOSIALITSENE er godt dokumentert! jeg nevner et eksempel i innleget og det er MASSEVIS av andre!

  hadde du lagt igjen saklige kommentarer og ikke bare personsjikane og personagrep som er typsik for sosialistene så hadde du ikke blitt AVSLØRT!

 8. …, har reciver sendt etter forstrekninger fra partikontorets propaganda avdeling nå? er det bra betalt å være nattevakt på svs overvåkings avdeling?!?!

 9. reciver, che sine massemord av homofile for.eks er viden kjent og allmennkunskap! Cuba er et terrorregime, tortur, fengsling, drap, tyranni er viden utbredt og verre nå enn det noen gang var tidligere sier de som har overlved kommunist terroren! tror du folk risikkere live på flåter bygd av noen treplannker å noen tønner på det åpne hav for å komme til USA og få frihet fordi che og castro skapte paradis?!?! hvor mange kom med flåter før castro og che?!?! INGEN! ante meg jo uansett at du hadde et svakt punkt for kommunistiske terrorregimer og massemordere, best å ufarliggjøre eller tvinge motstanderne til taushet ikke sant?!?

 10. fiona: herkseteknikene dine, og dine personsjikaner virker ikke på meg! på internettt har ikke en tid til å lese korruktor på alt hele tiden!!! du ler vel av folk med dyklesi og du?!?! er vel en av disse sosialist lærerenene som gir elever med feil mening og dysleksi og ordblindhet dårligere karakterer fordi de ikke vil være en del av komformiteten din?!?!

 11. reciver. LES HVA JEG SKRIVER DA DIN FJOTT! jeg sa de ikke kom på flåter og riskerte livet til seg selv og hele familien på det åpne havet slik som de gjør nå! selvfølgelig flykter folk til usa, usa er verdens beste land og alle vil bo der, det er jo ikke noe rart at de flykter fra fattige land og vli bo i UAS!?!?

  men nårr castro og che drev på som verrst, når de tok over, innførte et grusomt kommunistisk terrorregime og meningsdiktatur somm gir soslister i norge våte drømer så ble folk helt deperate! ike fordi di er fattige, MEN fordi de blir forfulgt og terroristert av et grusomt terrorregime!!! da begynte de med flåtene, da ville de heller DØ PÅ HAVET en og leve i kommunisthelvete som gir svere våtre drømmer!

 12. Så, de som flyktet fra Batista gjorde det bare for drømmen om USA, ikke for å slippe tortur lemlestelse og drap, altså…. Og, ettersom USA var Batistas allierte flyktet de fleste vel andre steder. Men, jeg forventer ikke at du vet særlig mye om det, høyresidens forbrytelser har du tydeligvis aldri hørt om engang….

 13. LOL@reciver!!!!! du forstår ike det å flykte fra fattigdom på vanlige måter at det ikke er like farli som å rømme i deperasjon og heller dø på havet på en planke med familien sin ikke er det samme du!??! du vil ikke forsstå at det kommunistiske terrorregime er tusen ganger værre en noe som var før du?!?! du vil vel gi castro fredssprisen du og vel?!?!? LOL!!!

  tenk å ikke forså forskjell på di som vil dø i på sjøen i stede for å leve i kommunistterroren du hyller og di som ikke likte å være fattige som ville bo i usa og ha det bedre!!!! HAHAHA!!!!

 14. Ber så mye om unnskyldning søteste Hildegunn. Det var jeg som skrev den kommentaren om våte drømmer. La ikke merke til at jeg ikke var logget inn og den ble derfor signert som «anonym». (Syns det en uting å kommentere anonymt…)

 15. ikke bry deg om reciever. personen bak det nicket er ikke som alle andre barn, og det er kun på internett denne personen kan «hevde» seg.

 16. wow.. Jeg blir nesten målløs.. Makan til usammenhengende «ranting» skal man lete lenge etter. Uansett hva man måtte mene om det ene eller andre..
  Gratulerer

 17. Så du har ingen sympati for de som protesterer i Iran? Hvilken planet lever du på?

  Når det gjelder Labour i Strobritannia (Som langt fra er noen sosialister) så var vel de konservative minst like skyldige.

  And the list goes on..

 18. He he, ja sosialisme er noe dritt. Det er jeg også enig i, men den idiotien som ligger bak disse tankene her er om mulig ennå værre.
  Utrolig morsom lesing dog! Men blir litt bekymret på dine vegne grunnet den paranoian din.

  Men hva har egentlig vegetarianisme med sosialisme å gjøre? For eksempel er vel majoriteten av vegetarianere her i verden hinduister, og det er ikke akkurat mye sosialisme i de grunnleggende tankene i hinduismen som kastesystemet, og ideen om at din rikdom, suksess er belønning for god karma grunnet bra oppførsel i tidligere liv, og derfor ikke noe som trenger å deles med de som har det verre. Er ikke det ganske anti-sosialistiske tanker egentlig?

 19. Jeg vil si jeg ligger laangt til høyre i den politiske debatten, men det jeg savner av deg er realisme.

  Jeg skal ikke påberope meg å være noen som helst form for ekspert, for det er jeg enkelt og greit ikke.

  Det «sosialistene» hyller Che for, skal de ha lov til å hylle han for. Han var ingen engel, og hans motiver var ikke nødvendigvis så edle. Men, verden skulle ikke vært foruten ham.

  Og når det gjelder Cuba, så har det etter forholdene gått veldig fint. Jeg skulle likt å sett Norge i like fin form etter en handelsblokkade.

  Og for å demonstrere mitt syn litt nærmere: «folkevalgte demokratiske frihetselskende mennesker» skriver du. Tror du det er dette du får om du stemmer FRP?

  For å få frihet må du leve i et liberalt samfunn. FRP kaller seg et liberalt parti, Venstre kaller seg et liberalt parti. ‘Jeg kan ikke se noen forskjeller mellom dem.’ kan du?

  Et liberalt Fritt(!) samfunn behøver at vi tar fra staten mest mulig makt. Tror du det er dette FRP vil?

  Et fritt samfunn vil være uten politisk innflytelse.
  Politi, Militær, og et visst konkuransetilsyn er jobben til staten i et Fritt Samfunn.

  Men, kommer dette til å skje? ehm, nei..

  Lykke til med FRP!

  Og Hildegunn, slutt å vær så paranoid.

 20. Det er gammel skremmselspropaanda dette her. En type retorikk som diktaturer benytter seg av. Enten de er til høyre eller venstre.

  Jeg syns veggis kampanjen var humoristisk jeg…..

  Du må ikke lese så mye inn i ting som ikke er så farlig. Ingen kommer til å overta verden eller Norge nå….

 21. Hildegunn?

  Har du det virkelig bra med deg selv? Mener du virkelig dette som du sier?

  Håper virkelig noen tar seg godt av deg.

 22. Hildegunn!!
  Etter å ha lest ein del av bloggane dine er eg faktisk bekymra for deg. Eg vil anbefala deg å ta kontakt med fastlegen eller psykiatrisk helse team i din kommune, for å diskutera med dei dine meiningar om alt du skriv her. DEr finner du sikkert nokon gode samtalepartnara som kan diskutera ein del av dei tema du tar opp her.

 23. Hihihi… Jamen var det moro lesing lell. Har ikke smilt så godt på lang tid. Nå vil jeg påpeke Hildegunn at hvis du er representativ Frp velger, ja da er det et godt argument for ikke å stemme det til høsten. 🙂
  Jeg er konservativ og har selv bodd i USA. Tro meg, USA er IKKE et land det er en drøm å bo i såsant du ikke er vel forsikret og har rimelig god økonomi.
  Det er et kaldt samfunn hvor penger står i sentrum. Og ja, mitt opphold der var på solsiden så det er ingen sosialist uttalelse.
  I tillegg har jeg bodd mange andre steder i verden og èn ting er sikkert, jeg vil bli gammel og dø i Norge. Vi leser om alt som er galt i vårt land, men tro meg, det er verre de fleste andre steder.
  Det å være norsk i Norge er bedre enn å være norsk i utlandet når seniorårene drar på.
  Nå må jeg tilstå at jeg ikke vet hvordan det er blitt i den norske kolonien i syd-Spania, så med det som forebehold så ser jeg frem til en kommentar.

 24. Dette går bare ikke an!!! Vi må utrydde alle grønnsaker, frukt og bær slik at soslistene ikke har noe å spise resten av livet. Dermed må de gå over til å spise kjøtt og dermed vil den de bli utsatt for den endelige sannheten. Selvfølgelig vil dette gjøre at de vil alle bli som meg, og da blir jo verden den aller, aller, ALLER beste bygden i Sverige.

 25. Nei, han var nasjonalsosialist. Nasjonalsosialismen er underliggende fascismen.

  Jeg kan bare si én ting:

  Jeg krever at skolen innfører en ny læreplan. Historien om mitt liv må legges til grunnlag for denne!

 26. «Nasjonalsosialismen er underliggende fascismen.» Dette tror jeg ikke du forsto selv en gang 🙂 Du må google litt rundt, innom wiki ogsånn, og kom tilbake med en forklaring på hvordan du tenker dette er et argument mot at Hitler var sosialist.

 27. Du minner meg om «Børge Tiller Mathiassen» (søk på google så finner du bloggen hans) du Hildegunn.. Like gal hvertfall. Det du sier er bare tull.. Du sammenlikner alle sosialister med Che og antyder at alle som bærer en t-skjorte med hans motiv på vil sette en kule i skallen på de som ikke er enige? I got news for ya: Jeg er blåruss, hadde Che på russegenseren min, studerer nå på BI sammen med de du da mener jeg ville ha satt en kule i skallen på..

  Sånne som deg er de som sverter FRP som du støtter så sterkt. mange tenker «herregud, disse menneskene vil jeg ikke identifisere meg med», selv om argumentene til partiet til tider kanskje kan være nokså gode.. Du gir inntrykket av at tilhengerskaren er riv ruskende gal..

  Som tidligere nevnt blir det å si at alle sosialister er som Che som å si at alle konservative, og tilhørere av høyresiden er som Hitler..

  Tull, sprøyt og et eksempel på ekstrem generalisering og fordommer.

 28. Nasjonalsosialismen er en facsistisk fraksjon som er i mot både liberalisme, sosialisme og kommunisme. Fascismen mener at et samfunn må ha en sterk leder, mens sosialismen – de som følger Karl Marx sine verk – har et mål om et samfunn uten ledere.

  Hvis man ønsker å vite mer om hva Karl Marx sier om det kommunistiske samfunnet, så kan jeg anbefale å lese hans hovedverk om dette samfunnet – «Det kommunistiske manifest».

 29. Du må være den dummeste personen jeg noen sinne har hørt meningene til. Det er ikke hersketeknikk, du bedriver snarere undertrykkelsesteknikk på deg selv med å skulle snakke når du virkelig har så utrolig lite kunnskap.

  For å opplyse deg om noe fundamentalt; det finnes MANGE typer venstretilhengere. Du har sosialister, kommunister, intellektuelle, radikale og sikkert masse fler. Flesteparten ligger under intellektuelle eller sosialister, og disse har INGEN drømmer om noe revolusjon eller opprør. Felles for alle de ikke-ekstreme i denne gruppen er at de har (ref nylig gjennomført undersøkelse, Aftenposten i går) bedre jobber, adskillig høyere inntekt og langt bedre utdannelse enn Frp sin tilhengerskare.

  Jeg vet hvem av disse gruppene jeg ønsker skal styre landet…

  Forøvrig; Che kjempet mot en undertrykkelse og et tyranni som var verre enn det vi hadde her under krigen. Du mener fortsatt at å gjøre opprør mot en diktatorisk general som hadde kuppet makten var feil?

  Når jeg leser hva du skriver blir føler jeg en blanding av sympati for deg og samtidig kjenner jeg at jeg koser meg litt over at folk med så ureflekterte synspunkter faktisk evner å spre de ut til latter og glede for oppegående folk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *