Loven er lik for alle, men likest av alle er sosialsitene!

Nå er det altså sosialisten Bjarne Håkon Hansen som har brutt loven! Han feier seg inn i rekken av sosialistiske forbrytere her til lands som bruker korrupsjon, valgfusk og nepotisme til å få det som de vil Merk mine ord de kommer til å ta til våpen mot oss frihetselskende mennesker og!!


Sosialister vet vi alle at sniker i helsekøen og sniker i alle steder i livet. De får høyere karakterer på skolen ved å delta på de samme partimøtene som lærerene sine og deres korrupsjon og angrep på samfunnet forsetter hele livet! Deres forbrytelser mot det norske folk er veldokumentert, men hjelper det? NEI! Selvfølgelig hjelper det ikke når sosiaslistene STYRER MEDIA ved hjelp av mafiametoder.

At sykehusene blir redd når en av landets mafialedere ringer og forlanger kongelig forpleining av en av sine egne mafioser er ikke rart i det hele tatt! Dette er hvorfor FRP har sett seg nødt til å kartlegge sosialister som sitter i stillinger hvor de kan arbeide mot demokratiet fordi disse er farlige!

Husk at noen er likere enn andre, og sosialistene er likest av oss alle!!! NÅR FRP TAR OVER BLIR VI ALLE LIKE OG LIKT BEHANDLET! STEM FRP!

Annonser

35 tanker om “Loven er lik for alle, men likest av alle er sosialsitene!

 1. Jeg er helt enig i at soslistene ikke vil meg noe godt. Her har jeg i flere år mottatt sosialstønad, og nå vil de plutselig rapportere meg for jeg ikke har flere barn likevel?

  Noen som har noen barn å låne bort noen dager? Jeg trenger bare sånn omtrent 15-16 stykker. Bare til jeg får trygden min igjen.

 2. Hansen er seg selv lik! En pølsegutt med pølsefingre og pølsepen…
  Nei uff, nå ble jeg ufin. Får gå å onanere litt, tenker jeg!

 3. Næmmen dakal, var det vanskelig å finne på et eget nick, SkitkvAsten?

  Men la meg endelig ikke avbryte det du holder på med.

 4. Rimgrim, jeg har aldri opplevd at tanken på B. H. Hansen har inspirert meg til akkurat den aktiviteten… Mennesker er forskjellige…. 😉

 5. Uh, oh… Identitetstyveri nå…. Så ikke det før du la inn ditt innlegg Rimgrim. Hmmm, skal vi slutte av dette at noen FRPere overvåker og forfølger deg på nett? Bruke Hildegunn logikk på dette.

  Hildegunn kommer forøvrig med litt av en påstand her, om den skulle være sann er den skremmende, men jeg antar det bare er rør….

  «Dette er hvorfor FRP har sett seg nødt til å kartlegge sosialister som sitter i stillinger hvor de kan arbeide mot demokratiet fordi disse er farlige!»

  Om dette er sant er da FRP minst like udemokratiske som vrengebildet hennes av sosialister er. Om det er usant, hvilket jeg tror, kan jeg ikke forstå at FRP er tjent med en «talsperson» som Hildegunn. Hun tar til orde for pressesensur, lover hevn over sosialistene og hevder at FRP driver ulovlig overvåkning mot meningsmotstandere. Med andre ord hevder hun altså at FRP ikke er et frihetlig parti, men en bevegelse på linje med Ernst Røhms SA. Kan FRP leve med å bli fremstilt på den måten av egne medlemmer?

 6. Nei, riktignok skriver jeg mye tåpelig, men ett sted går grensen, hehe.

  Forøvrig: Enig. Men snart har hun nok skremt bort alle Frp-ere, så vi avskum kan hyggeskrive i fred her 🙂

 7. Her klarer jeg ikke helt å tenke på noe anna enn klokker som står stille osv…

  Det er klart at dette ikke er det lureste Bjarne-Håkon har gjort. Og mannen er ikke så veldig smart i utgangspunktet. (De som tviler på dette utsagnet kan google Bjarne-Håkon og snåsamannen)

  Men det jeg egentlig lurer på: hvordan passer dette med verdensbildet ditt Hildegunn? Er ikke norske media en enste stor sammensvergelse mot FRP likevel? Og hvis de er det? Hvorfor i all verden pusher de denne saken?

  Er det for å lokke visse stortingsrepresentater til å komme med påstander om korrupsjon, for så å minne om tiidligere forslag vedkommende har kommet med som stort sett bare ville tilgodesett deres egen familie?

 8. Nå kan Bjarne Håkon Hanssen ryke og reise til pokkerivold. Er hans venner mer verdt enn mine venner?

  Det er forkastelig og ett hån mot det norske folk å ha en slik «helseminister», æsj for en mann. Kom ikke her og si at han ville forsikre seg om at vennen fikk beste behandling, for han har tidligere sagt at alle får lik behandling.

  Jeg lurer på om han har ringt til sykehuset ang den 13 år gamle jenta som kjemper for livet sitt???????????

  Og når andre små barn kjemper for livet, hvor er han da?

  Du er en skam for det norske folk Bjarne Håkon Hanssen.

 9. Takk for en god latter! 🙂
  Sammensvergelser og konspirasjonsteorier, 14-åringer på valgmøter for å få god karakter i samfunnsfag.. Det er mye man skal høre, det er sikkert 😛

 10. Jeg tror du tar litt feil av Hildegunn og majoriteten i FRP AFA.

  En stemme til FRP er ikke en stemme til facisme. Det er bare en stemme til den økonomiske politikken som har ført til finanskrisa.

 11. Helt riktig, jøss. Frp kan kritiseres for mye, men fascister er de ikke. Det er bare at Hildegunn tror de er fascister som vil innføre pressesensur, hevne seg på sosialistene, driver ulovlig overvåking etc. Hvor Hildegunn har fått ideen om at FRP er et slikt fascistisk parti vet ikke jeg, men hun hevder det ihvertfall hardnakket.

 12. Chris: Du bør ta en bedre titt på toalettpapiret du tørker deg i ræva med, for driten bare flyter ut av deg!

  Jeg diskuterer i en saklig og høflig tone og så får jeg slike svar! JEG kan alt om FRP du er ett null som kan INGENTING om NOENTING

 13. reciver viss du ikek sjærper deg nå du bare troller ogødelegger så kommer jeg til å begynne å slette kommentarene dine sånne som deg er en skam for ytringsfrihtene og demokratiet

 14. Ja, det er helt forferdelig at soslister lever i troen at de har en ytringsfrihet. Det er da bare vi som har de rette meningene som bør ha en ytringsfrihet. Nei, jeg sier bare ganske enkelt:

  Ytringsfrihet bare for de riktige!

 15. Hildegunn er gal. Eller meget ute på en tripp. Dette er galskap og en god dose paranoia satt i sving så alle gjør lurt i i å gi henne minst mulig oppmerksomhet.. Der være seg sosialister eller andre.

 16. Bianca: kan du slutte å trolle på min blogg?!? Jeg legger ut mine meninger under mitt navnetrekk og står for dem, og jeg tar dette alvorlig. Jeg aksepterer ikke at sosialister som deg skal komme med aliaser og drive personsjikane når jeg setter mitt gode navn og rykte på det jeg skriver her!!! LES REGLENE FØR DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR neste gang!

 17. Du er en skam for alle oppegående ikke sosialister.
  Jeg har respekt for dem også.
  Jeg også brenner for det jeg mener men du er jo helt ute og ekstremenist.
  Bare det at du har regler for bloggen din tyder på total usikkerhet for verden rundt deg. Du er til å le av men også frykte i og med at dette er alt du brenner for og om du brenner inne med det for lenge kan jeg tenke meg du er blandt de som fikk hjelp for seint og ender skytende ute på gaten med en hagle i ren og skjær hat mot alt det mest sansynlige forferdelige som en gan ghar hendt deg. Bitterhet bitterhet og bitterhet.

 18. Bianca reglene er helt normal nettetikkette inspirert av nettvett 2.0 eksperten her til lands som snakket på bloggcamp! Jeg lærer fra eksperter på internett, jeg vet å få tak i de beste rådene!

  Jeg er dessuten en livsglad jente og er langt i fra bitter så lol@deg! jeg klarer å skille mellom livet mitt og mine politiske meninger, jeg er jo ikke en tullete sosialist som ikke klarer å skille mellom de to!

 19. Mitt navn og rykte er plettfritt! jeg har massevis av gode venner og har nesten 600 venner på facebook! Folk liker meg, og jeg liker mine venner som støtter meg!

  Det er dere fremmede sosialister som ikke klarer å takle å bli motsagt av gode argumenter og motsi dem som ikke klarer å unngå å gå til angrep på mitt gode navn og rykte i stedet for å diskutere sak!

 20. Tviler på du har 600 venner i den virkelige verden. Men fint for deg da. Men lover dårlig at du måtte si det her.
  Du hoppet fint over alt det andre jeg skrev. Men di har vel nokk med å pugge ord so jævla sosialist osv.

 21. Lol@deg! du er bare misunnelig fordi dere veggis sosialister bare har deres egne blitzvenner å henge med, synd for dere at det er så få av dere og at dere er en døende rase, men du kan jo ikke få flere venner nå som Sovjetunionen har rast sammen! LOL!

 22. Oi. Hahahaha. Lykke til gale dame.
  Morsom er du no ihvertfall. Men akk så ensporet og kjedelig.
  Skriv i vei. Men Selv Frp ville skydd deg som pesten.
  Det er det som er så morsomt.

 23. Frp sier heller ikke at alle skal bli like. De kjører jo på med frihet til folket.. La folk velge selv osv.

  Men.. Du er jo ikke helt beregnelig så jeg burde jo forstå.

  regner med du der ut som et takras også. mohahaha

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.