Sosialismen’s og Nazismen’s grusomme fellestrekk!!

Sosialistene er ofte ute og beskylder sine motstandere for å være nazister og facister. Men er den egentlige grunnen til denne voldsomme hetsen av nazismen egentlig at sosialistene vil ta fokus bort fra sosialismen og najsonalSOSIALISMENs mange fellestrekk? Jeg er ikkei tvil om at dette stemmer!!

At sosialistene forsøker å skyve perversitetene i sin egen ideologi over på andre er jo ikke noe nytt fenomen, det har de blitt avslørt på før!

Man kan jo liste opp en lang rekke saker der sosialismen og nazimen er helt på linje!:

1. Ett totalt hat mot jødene og Israel. Den frie, demokratiske staten Israel har blitt motarbeidet av sosialismen fra første stund, sosialismen har heller tatt side med de barbraske araberlandene! Nazismens jødehat er historisk dokumentert. Både nazismen og sosialismen ønsker å knuse jødene!

2. Både sosialismen og nazismen hater frihet. For disse er mennesket bare en brikke i elitenes spill, som kynisk brukes for å oppnå målsetniger i de perverse ideologiene som begge typer sosialister følger!

3. USA-hat! USA er den frie verden og den vestlige sivilisasjon og demokratiets forsvarere! Den insatsen USA har lagt ned for oss alle, uten å kreve noe til gjengjeld er fantastisk!, men dette innrømmer ikke sosialstene! De hater USA fordi USA er en garantist for Frihet og Demokrati, verdier som sosialistene og nasjonalsosialismen hater!

4. Støtte til muslimsk islamisme! MEd barnehagelogikken «fiendens finder er våre’s venner» støtter sosialismen opp om grusomm islamistisk terrorisme! Det kun for å markere sin motstand mot de vestlige verdier!

5. Historieforfalskning! Noen sosialister hyller Hitler og Himmler, andre sosialister hyller despoter som Stalin, Mao, Allende, Pol Pot og Castro. Vrangviljen til å se historien slik den egentlig er er nok ett eksempel på likskapen mellom de to retningene av sosialismen!

Og listen går selsagt bare lenger og lenger! Vi må rope varsko mot sosialistenes antidemokratiske historie og framtid! En stemme til FRP er en stemme mot totalitærisme og barabari og for demokrati og frihet!

Annonser

123 tanker om “Sosialismen’s og Nazismen’s grusomme fellestrekk!!

 1. «Du har overgått deg selv Hildegunn. Dette blir faktisk for trist til at jeg orker å kommentere det.

  Jeg må bare spørre: Tror du virkelig på dette selv?»

  Hvilken del av dette innlegget er personsjikane?

 2. Vedkommende trekker mine vurderingsevner i tvil, og vri med det debatten over på min person fremfor den aktueller saken. Det er usakelig, det er avsporing av debatten og det er regelrett personsjikane.

  At du er for dum til å skjønne det er ditt problem.

 3. Hildegunn, du er helt på bærtur. Kan du venligs vise til dine kilder da du laget dette blogginnlegget?

  Du går til personangrep på andre som skrive saklig og kaller dem usaklige og andre ting, sammen med LRD har du endelig klart å bevise for meg at der enda finnes folk her i verden som har godt av en dose lobotomi. Du kunne jo kanskje søkt jobb på Holocaustmuseet i Berlin, guidene der har jo tydeligvis mindre peiling enn deg på området.

  Ellers, herre gud hvor godt jeg lo av dette. Ja, jeg stemmer FRP og hater kjøttkaker i brun saus, enn du?

 4. Latterkrampe: Hva faen er problemet ditt? Du skriver en linje om saken så er det rett over i trakasering og sjikane av meg? Hva faen er det du prøver å oppnå? Avsporing av debatten?

 5. Reciever. Jeg kan gi deg kilder i massevis men jeg regner med at en smart fyr som deg kan finn frem til bøker skrevet av eksperter på midtøsten. Og da mener jeg ikke slike eksperter som Hilde Henriksen Waage, OKT, eller nils butenscøn. Når det gjelder 6 dagers krigen i 1967 så begynte den på følgende måte:Russerne gav falsk etteretningsinfo til syria og egypt om at israel forberedte et angrep på dem. Så gav de info til Israel om at de kom til å bli angrepet av nabolandene. Israel svarte med et forkjøpsangrep når de så hvor mange styrker som var oppmarsjert langs grensene. Dette var IKKE en krig for å erobre territorie slik som du så genialt forteller. Men jeg forventer iikke mer av deg.

 6. Hvorfor skrive saklig når du har dine «fakta» du ikke har gjort noen forsøk på å beskrive hvor du har dem fra? De avviker ganske mye fra hvordan resten av verden ser virkeligheten.

 7. Jeg føler at dere har klart å avspore denne debatten helt selv.

  Saken er at du hater «sosialister» og mener at alle «sosialister» hater «demokratiet». Jeg bruker da stemmeretten min og stemmer mørkt høyre, men det er likevel uforståelig for meg at noen kan synke så lavt i en debatt til det punktet der de kaller motstanderne sine «din ekle gnom» og tror at de kan slippe unna med det som «on topic»…

  Ellers har jeg aldri møtt en «sosialist» som hater jødene (anti-semitt), men jeg har møtt mange som misliker måten de går fram på (anti-sionist). Du av alle, som er så allvitende at du ikke trenger å henvise til kilder når du lager en diskusjon burde jo være klar over at det er en stol forskjell mellom de to «anti» typene.

 8. Jeg prøver så godt jeg kan å ikke avspore «debatten» til den allmektige og ufeilbarlige Hildegunn, trenger vel ikke fakta for å gjøre det?

  Jeg er fan av jungeldyret hugo, bare sånn helt off-topic.

 9. Latterkrampe: Jeg har vært gjennomført saklig. At jeg gir små stikk til de mest usaklige idiotene her forandrer ingenting på det.

  Og du kjenner tydligvis ikke realitetene i sosialismens syn på Israel og jødene. JEg anbefaler deg å sette deg inn i dette, for din nåverende kunskap er rett og slett patetisk.

 10. Forresten så er du en av de mest usaklige av de alle. Du har ikke bidrart med annet en sjikane, oersonangrep og avsporing av debatten. Håper du er stolt av deg selv, krek!

 11. Jeg har vel strengt tatt ikke nevnt noe relevant om mine kunnskaper, bare vist til litt sånn «overfladisk svada» om en kan kalle det for slikt. Selvfølgelig er alle uten om amerikanerne jødehatere, noe annet ville jo ikke passet inn i ditt syn på verden og kanskje også kommet over som virkelighetsfjernt. Kunne du vært så snill å vise meg veien til sannheten slik at jeg kan dø lykkelig? Linker, forfattere, IBAN nummer og liknende, det går mye for det samme.

 12. Takk VB, denne klubben har vel tilfeldigvis ikke sin egen lounge på flyplassene i Norge? Jeg kunne trengt å slappe av litt før eg skal sette meg på en av kapitalistflyselskapet SAS sine flighter på halvannen time til Danmark om ei ukes tid.

 13. Utsnitt: «Latterkrampe Says:
  juni 21st, 2009 at 22:37

  Ja, jeg gjør dette kun for å kompansere for min korte penis, vet du. Hvordan er det med deg? Mye det samme?»

  Wow, jeg har tiltrukket meg en identitetstyv også, for ett glimrende resultat for bare en halvtimes trolling!

 14. @VB Det skulle tatt seg ut, er dessverre ikke helt enig med ditt partis politiske meninger, dere burde sette av mer penger til bistand til frihetskjempende kommunister gjennom bistandsbudsjettet slik som mitt parti gjør…

 15. LAtterkrampe: Du er ett troll, og nå har jeg bevist det for alle. LOL@deg!

  VB: Slutt å reklamere for bloggen din her! Ingen leser deg fordi du tilbyre ett gjennomført dårlig produkt!

 16. Hildegunn, du beviser ingenting om meg som person med din sjikanering og omtale av meg. Jeg har spurt deg utallige ganger om en eller flere lenker til dine kilder slik at jeg også kan bli opplyst (eller i det minste få en god latter). Likevel du går til steg som å bruke navnet jeg har brukt sammen med drittslenging som svar. Takk for at du er en ufyselig debattant som kunne trengt en kopi av «How to debate: For Dummies» pluss ett forsøk på å ta videregående eksamen i Politikk for VG3/VK2 uten å henvise til kilder. Lover deg, du hadde fått ener.

 17. Så fint da, hva jobber du med da, synsing på heltid?

  Det heter Videregående Skole nå, med mange linjer, blant annet Studieforberedende lnije med fokus på realfag eller samfunnsfag.

  Økonomi, språk, religion og politikk går under samfunnsfag mens IT, matte, fysikk, kjemi og biologi går under realfag.

  Jeg gikk Videregående Skole VG1, 2 og 3 på Studieforberedende linje med fokus på samfunnsfag, hva vil din kunne sammenliknes med?

  Jeg misunner ikke en som går ut av skolen med 6.2 i snitt (ja, for det går strengt tatt an med ekstrapoeng for realfag) ettersom mine valg er styrt av hva jeg vil, ikke hva andre mener å påstå er best for lommeboka. Kall meg gjerne sosialist igjen, jeg synes gratis skolegang er ett flott tiltak jeg!

 18. Jøss sikter du til meg? Det jeg skriver her står faktisk i den mest anerkjente boken om 6 dager krigen. Det er gøy at du tar «resten» av verden til din inntekt d da du tydeligvis har feil. Men pro pal propagandaen har fått godt feste her i Norge ser jeg.

 19. Vb med dine intellektuelle og klarsynte innlegg så stiger jo kvaliteten på denne debatten flere hakk. En stoooor takk til deg.

 20. Men ja, tilbake til saken. Har blitt nysgjerrig etter alle meningsutvekslingene her, så hvis dere har noen kilder (gjelder begge sider), så hadde det vært fint å kunne ta en kikk!

 21. no problemo. Du burde blitt betalt millioner for å bruke din kompetanse på oss her inne. Odd vil du ha kilder fra meg?

 22. Odd. For et gløtt på den tidlige situasjonen i Israel kan du for eksempel lese Albert Henrik Mohn, «Frontlinjer mellom Øst og Vest. – Øst-tyskland – Hellas – Israel». Publisert av F. Bruns Bokhandels forlag, trondheim, 1949.

 23. Han skriver om overgrep på begge sider, Deir Jasin også.

  (Han var særdeles konservativ, definitivt ingen sosialist, forresten.)

 24. deir jassin var krigshandlinger og ikke en massaskre. «The fog of war» Faktisk er den arabisk-israelske konflikten en av de minst blodige i historien. 100000 døde på over 60 år.

 25. @reciver diskuterte dere ikke seksdagerskrigen? Hvordan kan en bok som er gitt lenge før denne gi et innblikk i noe som helst?

  Dette er jo typisk sosialistisk propgaganda å lete etter kilder som støtter ens syn, uansett hvor gammle og utdaterte de er! Å si at en norsk bok fra 1949 gir et godt innblikk i israel-palestina konflikten er jo som å si at dagens dagbladet gir oss alle faktaene om bøtleggingpraksis i norge i denne saken: http://www.kjendis.no/2009/06/21/kjendis/trafikk/trafikksikkerhet/bilbelte/brystoperasjoner/6835498/

  jeg skjønner ikke hvordan sosialistene gang på gang kan slippe unna med å forfalske historien?!

 26. Ja, vi vet jo at politiet i Norge er jo stappfull av soslister. Om du ikke oppfører deg Hildegunn kommer jeg til å sende vennene mine i Blitz etter deg. Jeg har selv lenge vært playtoyen til Lillevolden og har hans øre, og mer til! 😉

 27. «jeg skjønner ikke hvordan sosialistene gang på gang kan slippe unna med å forfalske historien?!»

  Viss sosialistene vant «krigen» får de værsågod skrive den historien de vil, all vet jo at taperne ikke får skrive historiebøkene i ettertid. Så lenge det ikke er i Japan eller Kina da, der skriver de ca. like mye om krigen mellom de to og andre verdenskrig i Øst-Asia som du skriver om hvor mye du elsker sosialistene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.