Helten Sarkozy tør der norske sosialister tier!

Den franske presidenten Nicolas Sarkozy sier i dag ett rungende nei til burka i Frankrike! Presidente setter dermed foten ned for videre snikislamisering og muslimsk ekstremisme. Som altid: De vestlige verdier seirer over intoleransen og barbariet!

Her til lands er sosialistregjeringen mest opptatt av å sy puter under muslimenes armer og legge forholdene til rette for terrorisme. Vi trenger noen som kan si stopp! Vi trenger en norsk Sarkozy! Vi trenger Siv Jensen!

Annonser

11 tanker om “Helten Sarkozy tør der norske sosialister tier!

 1. Håvar: Dette kunne du tatt opp andre steder. Se kommentarreglene mine. Du sporer bare av debatten ved å skrive slike kommentarer.

 2. enig med deg hildegunn, islamistene er en gjeng hjernevaskede galninger. når de absolutt vil til vesten så burde statslederen i vestlige land hindre at de tar med seg galskapen sin.

 3. Trond: Selvsagt kan jeg bruke burka, det er da forsatt ett fritt land, så lenge det varer. Men det er stor forskjell på å kunne brurk burka og å ikke kunne bruke noe annet enn burka.

 4. Han er da ikke en sånn veldig helt, han sier jo forsatt at man bør respektere islam på lik linje som alle andre religioner.. Synd at islam ikke er religion, men en ideologi på linje med nazismen..

 5. vet ikke helt hva jeg mener om akkurat dette temaet, på den ene siden kan burkaen være kvinneundertrykkende, men på den andre siden; er det statens oppgave å bestemme hva folk skal ha på seg…
  synes ikke Sarkozy kan kalles noen helt akkurat, snik-islamisering??
  steike domt utrykk 2 % muslimer i landet åsså er landet snikislamisert, hehe synes akkurat det høres rimeli domt ut.
  om noe så viser vel statistikk at muslimer som kommer til vestlige land blir «snik sekularisert» (om en skal holde seg innenfor denne terminologien)
  dette ble litt rotete…

 6. Sarkozy er på mange måter en høyrevridd populist.
  Selv om han i denne saken har helt rett , er han antagelig bare ute etter å fiske stemmer, primært hos de som frykter det fremmede.
  Ikke desto mindre, bør det være en lærdom i dette også for de politikerne som ikke ønsker å spille for galleriet.
  Man bør våge å ta opp emner som folk flest er opptatt av, og man bør også være stolt av det europeiske demokratiet og være beredt å forsvare det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.