På grunn av mye probematiske sosialister har jeg nå laget regler for kommentering

Siden mange sosialister har lenge brukt bloggen min som areana for å spre propagandaen sin så har jeg nå satt ned en hel del regler for kommentering som er inspirert av ikt-eksperter og internettguruer her i Norge, er det godt nok for de ledende ikt-menneskene så er det selvfølgelig godt nok for meg også! I motsetning til sosialistene som lar seg styre helt og holdent av sitt eget følelsesliv og ikke eksperthjelp og logikk så velger jeg å lytte til gode råd og å lære fra mesterene på et område, akkurat som andre lærer av meg på de områdene jeg er mester på!

Reglene kan dere alle finne her

Men jeg legger dem ut i sin helhet i dette innlegget også:

§ Regler for kommentering på Hildegunn sin blogg

§ Retningslinjer for kommentarposting på Hildegunn sin blogg:

Aller først vil jeg si at jeg setter stor pris på at du besøker meg på internett, og jeg håper du liker innleggene jeg skriver. Hvis ikke, eller hvis jeg har utelatt noe, setter jeg stor pris på en kommentar til det aktuelle innlegget. Alle står fritt til å poste en hvilken som helst kommentar til mine innlegg. Jeg har dog skrevet noen ytterst få og enkle regler som må overholdes for å ivareta god nettetikette og en sunn og saklig diskusjon.

Kommentarer som ikke følger retningslinjene kan bli redigert eller slettet uten forvarsel.


§Navn

Ved å skrive ditt navn tilkjennegir du hvem du er, og viser den lesende at du ønsker å fremstå seriøs og troverdig, slik at dine kommentarer og meninger kan tilkjennegis deg som person og ikke et alias. Hvis du vurderer å poste under et alias eller en falsk / skjult identitet, bør du vurdere hvorvidt kommentaren er verdt å poste i det hele tatt, da det er en overveiende sannsynlighet for at den blir redigert uansett, og i verste fall slettet. Hvis man ikke ønsker å presentere seg med fornavn og etternavn i diskusjonen, kan man heller ikke forvente at ens meninger blir tatt på alvor og publisert.

Usaklige kommentarer kan uten videre utdypelse slettes. Ufine navn, reklame, eller kommentarer postet i den hensikt av å utgi seg for å være en annen vil bli slettet uten forvarsel og det vil bli foretatt en vurdering av min advokat om hvorvidt din IP-adresse skal kunne poste kommentarer igjen.

§ E-postadresse og URL

Du må legge igjen din e-postadresse for å poste en kommentar. Poster du med en ikke-eksisterende eller falsk e-postadresse kan kommentaren bli slettet. Din e-postadresse må du legge igjen for at jeg skal kunne kontakte deg vedrørende din kommentar, om nødvendig. Noe det ofte er. Din e-postadresse vil ikke vises på bloggen min eller deles ut til tredjepart uten rettslig kjennelse. Kun jeg og mine venner og bekjente vil kunne se den og bruke den. E-postadressen vil ikke være synlig for spam-sankere. Du kan obfuskere din e-postadresse om ønskelig, men den må være gjenkjennelig og ekte. Om ønskelig legger du også igjen din URL. Jeg vil da sjekke ut bloggen din og legge deg til en av mine to blogglister.

§ Kommentaren

Hvis du først bestemmer deg for å poste en kommentar, post helst noe som gir mening til artikkelen jeg har skrevet. En kommentar som “Knallbra!” eller et vanlig sosialistisk “Dette var dårlig!” gir ingen utfyllende mening og tar kun opp unødig plass som er reservert alle de fantastiske gode kommentarene som kommer inne fra rikspolitikere og andre viktige mennesker. Jeg setter stor pris på utfyllende meninger, enten du er enig eller uenig i det jeg har skrevet, så lenge de samfaller med reglene jeg har satt opp her.

Hold deg til temaet for artikkelen. Å legge igjen en hilsen som en kommentar er hyggelig, men send den heller som e-post. Jeg foretrekker å få min fanpost i e-posts form eller i brevs from. Dette er viktig da jeg ikke ønsker at all plass i kommentarfeltet skal brukes til hyllester av min person.

Du er i din fulle rett til å være enig eller uenig i det jeg skriver. I begge tilfeller forventer jeg at du fremstår på en høflig, intellektuell, akademisk og reflektert måte, uten å virke nedlatende, bedrevitene eller arrogant. Dette gjelder også når du svarer på kommentarer postet av andre lesere. Bringer du korrektsjoner til artikkelen bør du underbygge påstander med faktahenvisninger (gode henvisninger er faglitteratur, annerkjente nyhetsbyrå eller leksikon). Kritikk skal være konstruktiv og bidra til å forbedre innholdet i artikkelen.

Språket vi skriver er norsk (bokmål ikke nynorsk som et oppkonstruert sosialistspråk). Jeg er tilhenger av god grammatikk og norsk språk hos de som legger igjen kommentar, og håper du gjør deg flid med å skrive god, korrekt norsk.

§ Sletting eller redigering av kommentarer

Kommentarer jeg finner upassende eller som jeg ikke liker og uten innhold, for eksempel nedlatende, diskriminerende, spam, etc, slettes uten ytterligere forvarsel. Jeg forbeholder meg også retten til å redigere kommentarer, der jeg ser det nødvendig. En kommentar kan være gjenstand for redigering dersom den er upassende eller jeg ikke liker den og uten innhold, for eksempel nedlatende eller diskriminerende. Anonyme kommentarer kan bli redigert uten ytterligere informasjon, mens kommentarer fra navngitte personer vil bli merket med at kommentaren er redigert, om jeg føler det er nødvendig å merke den.

Posting av spam, uønsket reklame eller liknende skal ikke forekomme! Så om du leser dette polske spammere eller spamboter så ikke post spam! Hvis jeg anser en kommentar som spam blir den slettet uten forvarsel og IP-adressen sperres fra å poste flere kommentarer. Det benyttes et spam-filter for å filtrere vekk uønskede ord som jeg ikke liker, eller som ofte finnes i reklame. Kommentarer jeg anser som grovt brudd på nettiketten, eller mine regler vil bli slettet eller redigert, meldt til respektive ISP og Påtalemyndighetene og IP-adressen sperret for ytterligere posting. Du vil også bli oppsøkt av min advokat.

Annonser

28 tanker om “På grunn av mye probematiske sosialister har jeg nå laget regler for kommentering

 1. Et lite tips.

  «Kommentarer jeg anser som grovt brudd på nettiketten, eller mine regler vil bli slettet eller redigert, meldt til respektive ISP og Påtalemyndighetene og IP-adressen sperret for ytterligere posting. Du vil også bli oppsøkt av min advokat.»

  Brudd på nettikette eller reglene dine vil være uaktuelle for både ISP og Påtalemyndighetene da dette ikke vil være lovbrudd. ISP kan for eksempel ikke gjøre hvis noen skriver en kommentar som ikke bryter norsk lov, og politiet bare henlegge denne typen anmeldelser da de ser at det ikke har forekommet et brudd på norsk lov. En advokat kan heller ikke gjøre noe utenom at en kommentar er injurierende.

 2. Hva betyr dette om epostadresser: » Kun jeg og mine venner og bekjente vil kunne se den og bruke den.»

  Det høres ikke ut som du tar personvern særlig alvorlig.

 3. «Du er i din fulle rett til å være enig eller uenig i det jeg skriver. I begge tilfeller forventer jeg at du fremstår på en høflig, intellektuell, akademisk og reflektert måte, uten å virke nedlatende, bedrevitene eller arrogant. »

  Kan vi forvente det samme fra deg?

 4. Reciver: om mine venner og bekjente tilfeldigvis står bak meg når jeg er inne på siden så kan jeg jo ikke hindre dem i å lese eposten din og å bruke den om de skulle ønske det? Det er for å dekke ennhver mulighet, men det vil jo selfølgelli antegelig kanskje ikke skje!

 5. Hvis de anser bloggen min som rascistisk, så kan du umulig ha lest den. Bloggen er satire i form av ironi, og de aller fleste har evnen til å forstå dette.

  Når du skriver om en kommentar hvor du gir innholdet en helt annen betydning enn hva jeg intenderte, så er dette forfalskning. Du vet godt at jeg ikke skrev noe som var hverken sjikanerende eller var et personangrep. Jeg poengterte at en uttalelse var en motsigelse mot hva du tidligere har skrevet.

 6. tore: jeg henviser relgene mine:

  Du skriver ikke under fullt navn. Du henviste ikke til en kilde, link eller publikasjon slik som jeg gjør i mine innlegg.

  Du hadde en nedlatende og arrogant tone.

  Jeg kunne fortsatt i det uendelige, du brøt reglene og opplevd en sanksjon. Om du skriver under fult navn skal det veldig mye til for at jeg kommer til å gjøre noe som helst moderering.

 7. Hvis du ikke liker et innlegg, så slett det! Samme for meg hvorfor: det er ikke undertegnet, du liker ikke debattanten, du liker ikke innholdet, du liker ikke tegnsettingen. Du har full rett til å slette innlegg.

  Endring av innlegg, derimot: det er forfalskning. Det bør du holde deg for god til.

 8. Så du heter selv bare Hildegunn? Ikke noe etternavn?

  Henviste til en kilde? Jeg henviste til et sitat i ditt eget innlegg. Alle som leste innlegget kunne jo se at sitatet var fra dette innlegget.

  Jeg var heller ikke arrogant eller nedlatende. Derimot skrev jeg en ironisk kommentar som omhandlet et utsagn i innlegget ditt. Så vis meg ved et sitat hvor jeg var nedlatende og arrogant. Ved å endre teksten i kommentaren har du begått en forfalskning, og dette er svært alvorlig.

 9. Det står klart i reglene at redigering er et virkemiddel som blir brukt under modereringen. Dette er fordi det er ofte deler av en kommentar som klart kan stå, eller som bare krever forklaring slik at kommentaren oppnår det minimum jeg forventer av de som kommenterer.

  Siden en ikke står frem med fult navn blir ingens navn og rykte ødelagt heller, jeg setter pris på en god debatt!

 10. Du har rett, det står i dine retningslinjer at du har lov til å redigere kommentarene. Men at du bruker denne retten til å gjøre noe så tåpelig og usselt som å endre meningsinnholdet i kommentaren, og deretter la kommentaren stå slik at tilsynelatende kommentarskribenten har skrevet den slik, nei det hadde jeg ikke trodd om deg.

  Forfalskning leder ikke til god debatt!

 11. tore: mitt fulle navn er lett for alle som ønsker det å finne ut. Men siden du spør så heter jeg Hildegunn M. Tønder Olsen. Jeg skriver ikke under med fult navn fordi jeg syntes det er mer koslig med bare Hildegunn. Når jeg bruker mitt navn forventer jeg at andre bruker sitt navn!

  Jeg har ikke begått en forfalsking. Det som står igjen er dine egne ord, jeg bare tok bort det som var nedlatende og arrogant. Vi forsøker å ha en saklig debatt, er du ikke enig?

 12. Dunder: Du har en del gode poenger, for engangs skyld. Sosialistenes bedragerlige meninger burde jeg kanskje la stå slik at alle kan se hvor dumt det er. Jeg skal være mer forsiktig i fremtiden og kanskje ikke bruke reglene like sterkt.

  om trollet får lys på seg så sprekker det jo som kjent, og det gjelder nok sikkert for sosialist tross på internett og!

 13. Herlig!

  Jeg skriver «Jeg er ikke pedofil».
  Du liker ikke kommentaren, så du fjerner det tredje ordet.

  Det som står igjen er mine egne ord, så du har ditt på det tørre.
  Saklig debatt…

 14. Vigrid: Om de bryter med reglene ja. Men nå skal jeg prøve å være mer snill med regelbruken min i fremtiden, men reglene vil bestå!

 15. Regner med at utryddelse av jøder. muslimer , annerledes tenkelnde og farvede er en del av din ideologi, men du sendurerer jo alle som sier mot deg. Det gjorde Hitler også med sine meningsmotstandere.
  Du er ikke bere

 16. Kjell: Rasisme som det du hevder her er jeg ikke for. Jeg sensurer heller ikke, jeg moderer. Det er en forskjell, sett deg litt inni hvordan nettet fungerer! Prøv å lese litt ekspertise på ikt!

 17. Jeg må si at jeg ikke kan annet enn å le av at noen i det hele tatt gidder ta deg på alvor. For du skriver som en analfabet og har kunnskap som en også. Du er ikke voldsomt smart, er du vet?

 18. Jibber: Jeg vet hva en «analfabet» er, og det er ikke en dekkende beskrivelse på meg. Men jeg aner ikke hva en «også» er, selv om jeg i din naturgjødslehjerne visstnok skriver som en slik.

 19. dU er NAZI komandant nr.1. Håper av hele mitt velorganiserte hjerte at du blir tatt og straffet for dine naziholdninger. Vi trenger ingen slike som deg og heldigvis kommer vår herlige nasjon aldri til å gjøre det. Tipper du er en stupid blondine fra Sørlandet, det var der nazioffiserene knullet de fleste kvinneforædrene

 20. Typisk sosialister å ville straffe folk for deres meninger.

  Folk som deg, som mener at om en norsk kvinne ble forelsket i en tysk soldat under krigen på grunn av dette er en landsviker, er en type mennesker jeg ikke setter særlig høyt. Slike holdniger er avskyelige.

 21. Jeg regner med at du sletter dette innlegget som er et svar på et svært saklig kommentar.

  «Tiden da universitetsutdannelse var noe å skryte av er forbi. Sosialiststyre har sørget for at allt mulig rask, som f-eks. deg, kommer inn på høyere utdanning.

  Gå og demonstrer kunnskapsløsheten din andre steder.»

  Dette er jo et klart brudd på rettledningen din ettersom den svarer på et seriøst innlegg med personlig sjikane og har ingen kildehenvisninger.

 22. Henviser til det VigridBloggen skriver 24 juni 00.38: Godt sagt!
  Litt rart er det da at hildegunn ikke har kommentert det. Håper hun vil!

 23. Nynorsk er et sosialistspråk? Kan du overhodet bevise dette? Hvorfor er bokmål et mer korrekt norsk språk enn nynorsk? Visste du at nynorsk ble introdusert for å skape større forståelse mellom mennesker med forskjellige dialekter, og at bokmål egentlig er en fornorskning av det norsk-danske riksmålet?

  Det er fint at du oppmuntrer til å underbygge påstandene våre, men i bloggen din om «Iran og den skjulte sosialistkonspirasjonen» har du ikke fulgt ditt eget råd særlig. Bare peker dette ut for at du kan skape bedre og mer saklige blogger i fremtiden.

  Jakob.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.