Landet flommer over av krimminielle som innvanderer!

I sommer kommer det enda flere kjeltringer til Norge, akkurat slik som sosialistene drømmer om. Det at dabladet tror det er nyhetter å si at det kommer krimminelle innvandere er helt utrolig og viser bare hvor sosialistiske naive jouranlistene er der. Denne saken er nok kommet fra partikonotoret for å forklare økt krimmininalitet, selv om vi vanlige folk alle vet at økt krimminlaitet her i norge alt er langt over det nivået som det ville vært om vi hadde stoppet innvandringen og begynt tilbaksesendingen!


Politiet har sosialistene valg å bygge ned og nekter å gi etter for realistiske og fornuftige krav fra politiet slik at de kan gjøre jobben sin. For stotreberget er det bedre å hjelpe fangene med gode soningsforhold og kos på cella med flatskjemrer og annet luksus. Er det rart landet flommer over av krigsforbrytere og andre krimminelle fra andre land? Det er ikke lenge før vi opplever at taliban og sosialistene kommer til å prøve å ta over makten i Norge også! I mens kan vi leve i frykt mens pakistanske atomvåpen taes over og  kanskje brukes mot USA akkurat som sosialistene har våte drømmer om! Men glem ikke, Norge er neste på listen!

En folkeavstemmning om innvandring tør ikke de anti-demokratiske sosialistene å ta for de vet at resultatet blir langt over 90% i mot innvandringen, selv blant innvandrerene selv! For sosialistene er det best å bare trykke det nedover hodene våre uansett om vi vil ha det eller ikke!

Nok er nok, få slutt på innvandringen av krimminelle, stem FRP!

Annonser

61 tanker om “Landet flommer over av krimminielle som innvanderer!

 1. Hei,Hildegunn! Takk for mange fine blogger,du tar opp mye som er utrolig viktig i det norske samfunn. Dette er tema som opptar de fleste,samt mange har fått oppleve på nært hold hva «disse» kriminelle innvandrere kan prestere og gjøre. Stå på!!!
  Også henviser jeg meg til «Dere» som ikke forstår hva som blir sagt/skrevet om «kriminelle invandrere» både her og ellers i samfunnet. Den dagen/kvelden/natta dere blir utsatt for en eller flere av disse kriminelle innvandrere som voldtar deg,skyter deg,knivstikker deg,terroriserer deg,banker deg da skjønner dere hva som menes på både denne blogg og andre blogger samt i samfunnet,når personer uttaler seg om «kriminelle invandrere».

  Ingen som vil sende ut normale,vettuge innvandrere som har respekt for samfunnet og sine medmennesker i Norge,samt respekterer ytringsfriheten vi har her til lands.
  Jeg er ikke rasist,har mange venner og bekjente som har innvandringsbakrunn.

  BB

 2. Jan,

  Zort, blorg kuku nasfjafts.
  Dette er noen av mine private ord.
  Jeg bruker dem for å beskrive hva jeg mener om folk som står på krava om å bruke egne ord, ordtak, og ordsammensetninger.

  Tanken bak et felles språk er å kunne kommunisere.
  Da er det kjekt at vi har den samme forståelsen av ordene.
  Vi har mange fine metaforer vi kan bruke, og å finne på egne er vel og bra. Men når man bevisst lager en metafor som er til forveksling lik en allerede eksisterende, og til alt overmål ikke gir mening, så blir det for dumt. Særlig når andre fort kan komme til å tro at du simpelthen roter til den allerede eksisterende metaforen, og videre tror at det rett og slett er slik at du ikke gidder å bry deg om å lære språket vårt skikkelig.

  Så jeg ber deg, prøv å ta litt hensyn til språket vårt.
  Det er en vesentlig del av kulturen vår, vis respekt for kulturarven. Lag gjerne nye ordtak, metaforer, uttrykk, det er med på å holde kulturen levende.
  Men, når du bruker de gode gamle, gjør det skikkelig.

  Mvh,
  Språkpolitiet. 😉

 3. Sukk…

  Jegt liker ikke ordtaket: «Man kan ikke skjære alle over én kam»
  Det høres litt barbarisk ut for meg.
  Selv om dette er et meget kjent og mye brukt ordtak og alle nordmenn vet hva meningen er. Så kan det nok fremstå som ubegripelig for mange.
  Det norske språket er hele tiden i utvikling. Nye ord kommer og noen forsvinner. Slik har det vært lenge og slik kommer det til å bli i fremtiden. Våre nye landskvinner og -menn vil nok være en av årsakene til en hurtigere forandring av språket.
  Kanskje allerede om noen tiår, vil det språket vi fører i dag være ganske så vanskelig å forstå.
  Derimot er det svært interessant å se på sammensetningene av ord. Der kan en finne mange uforståelig setninger. Som f.eks.: «de omkomne ble brakt i land sterkt nedkjølte og i sorg…»
  Denne setningen var å finne i ei norsk avis.

  Til slutt, jeg tror alle forsto hva jeg mente, så å kverulere videre over dette er sikkert unødvendig.

 4. Kjære Hildegunn.
  Jeg har lest innlegget ditt. Mye bra der, men også mye tøv. Jeg er en dyktig norsklærer fra Afrika, og vil gjerne gi deg et tilbud: La meg gi deg gratis norsktimer. Kanskje jeg ikke ender opp som kriminell hvis jeg får noe fornuftig å gjøre…….

 5. Så mye skrivefeil som du har så burde du skamme deg over å henge deg oppi at det er mellomrom etter punktum.Dessuten ser du ikke punktum om det ikke er mellomrom?Denne bloggen er en katastrofe helt siden første setning.Få en til å rette bloggen din før du publiserer den så blir det lettere for deg tenker jeg.Hvor gammel er du??

 6. Hey everyone. I’m hoping to meet new friends here so drop me a note when you
  get a chance.

  I hope to make some quality posts soon but first I have to look around the forum and
  familiarize myself with everyone and the forum.

  Bye for now. lol

  ***************************************************

  Biggest Loser of All Time

 7. Jeg er selv innvandrer, og kommer fra India. Jeg er helt enig i det hildegunn skriver. Det er alt for mye innvandring idag. Det er ikke bare kriminelle som kommer, men det finnes også mange som bare sitter på ræva uten jobb mens skatten vår brukes opp på dem. Det som var med meg var at jeg begynte å jobbe da jeg hadde bosatt meg her. Jeg skjønner at nordmenn blir ganske opprørte nå. Hadde jeg selv vært hvit hadde jeg valgt å være rasist. Nok er nok.. Jeg skal stemme FRP!

 8. @ Sukk :

  Sitat :

  «FRP er et liberalistisk parti som er for fri innvandring.»

  Sovet i timen?

  «FrP mener dagens innvandrings- og integreringspolitikk er naiv og snillistisk. Ved å ta imot flere enn vi klarer å integrere, vil utfordringene vi ser i dag bare forsterkes i årene som kommer. Alt for mange av dem som har fått opphold i Norge, står utenfor arbeids- og boligmarkedet.» (Frp.no)

  Sitat :

  «FRP er for EU medlemsskap, for Schengenavtalen, for å overføre nasjonal selvråderett til byråkratene I Brüssel.»

  «Når det gjelder spørsmålet om Norge skal søke medlemskap i EU, har FrP programfestet at vi lojalt vil følge resultatet av en folkeavstemming – enten resultatet blir ja eller nei.

  FrP ser ikke grunnlag for å fremme søknad om medlemskap med mindre et flertall i befolkningen ønsker det. I dag synes det ikke å være grunnlag for å søke, ettersom nei-siden har markant overtak på meningsmålingene. » (Frp.no)

  Det er jo rart at man, samtidig som man stempler Frp-velgere som dumme, ikke innehar den tilstrekkelige intelligens til å sjekke fakta før man uttaler seg 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.