Landet flommer over av krimminielle som innvanderer!

I sommer kommer det enda flere kjeltringer til Norge, akkurat slik som sosialistene drømmer om. Det at dabladet tror det er nyhetter å si at det kommer krimminelle innvandere er helt utrolig og viser bare hvor sosialistiske naive jouranlistene er der. Denne saken er nok kommet fra partikonotoret for å forklare økt krimmininalitet, selv om vi vanlige folk alle vet at økt krimminlaitet her i norge alt er langt over det nivået som det ville vært om vi hadde stoppet innvandringen og begynt tilbaksesendingen!


Politiet har sosialistene valg å bygge ned og nekter å gi etter for realistiske og fornuftige krav fra politiet slik at de kan gjøre jobben sin. For stotreberget er det bedre å hjelpe fangene med gode soningsforhold og kos på cella med flatskjemrer og annet luksus. Er det rart landet flommer over av krigsforbrytere og andre krimminelle fra andre land? Det er ikke lenge før vi opplever at taliban og sosialistene kommer til å prøve å ta over makten i Norge også! I mens kan vi leve i frykt mens pakistanske atomvåpen taes over og  kanskje brukes mot USA akkurat som sosialistene har våte drømmer om! Men glem ikke, Norge er neste på listen!

En folkeavstemmning om innvandring tør ikke de anti-demokratiske sosialistene å ta for de vet at resultatet blir langt over 90% i mot innvandringen, selv blant innvandrerene selv! For sosialistene er det best å bare trykke det nedover hodene våre uansett om vi vil ha det eller ikke!

Nok er nok, få slutt på innvandringen av krimminelle, stem FRP!

61 tanker om “Landet flommer over av krimminielle som innvanderer!

  1. Klarte dessverre ikke å få meg en døyt av det du prøver å skrive. Stoppet å lese etter å ha funnet 20 skrivefeil på noen få linjer. Er du så engasjert at fingrene ikke henger med?

    For min del blir det litt tafatt å gå løs på innvandringen når man skriver dårligere norsk enn de fleste som kommer hit til landet.

    Beklager…

  2. Haha, helt enig med Ugh! Du passer jo veldig godt inn i velgerskaren til FrP, lavt utdannede og mindre intelligente mennesker. Lær deg norsk rettskrivning før du begynner å uttale deg i offentligheten.

  3. Ugh, jeg ble nok litt provosert ja. Som du ser av mine tidligere innlegg er jeg høyst oppegående og flink med det norske språk.

  4. Typisk for resirkulerte kommunister å angripe person og ikke sak.
    Feilskrivingen er en ikkesak og om innlegget ikke kan forståes viser dette en enda svakere forståelse av norsk enn hildegunn.
    eger

  5. Kommentar til Celia…
    Innledningsvis skal jeg være enig at det ligger en del «uheldigheter» i hvordan og hva som er skrevet av «hildegunn».. men det som provoserer mest, er måten du definerer andre som ikke besitter ditt syn på hvordan samfunnet skal være! I det hele tatt å skrive det du gjør mht. FRP «velgerskare» og putte alle i en bås… er vel like ille som å si at alle innvandrere er kjeltringer… Så jeg får benytte samme fraselogien som du selv gjør » Lær deg å være objektiv før du uttaler deg i offentligheten» Dette var et idiotisk og latterlig innlegg med snev av «dobbeltmoral»!!
    Ps. jeg er en lavt utdannet ingeniør og trafikkflyger….å ja.. jeg stemmer FRP… Det var vel siste gangen du skal ut på flytur….ingen god følelse å være avhengig av at en lavt utdannet FRP`r sitter ved spakene når du skal nyte dine feriedager på kontinentet»…

  6. Hei på deg!

    Dette er helt utrolig – jeg har ikke ord! Dette er ikke innvandring, dette er en del av EU – det er ikke noe sosialister etc som har bestemt. Faktisk er det de konservative krefter som ønsker ett Europa – og da må man ta med denne type ting.

    Ser du på såkalte innvandrerne – er de lite representert i kriminalstatestikken – de som er høyest representert er personer fra Øst-Europa, dvs Romania, Polen, Estalnd, Latvia og Litauen. Disse utgjør ca 85% av all kriminalitet.

    Derfor blir det tull og hevde at det er innvandrere – dette er Europere som er i EU, hvor EU anses etterhvert som ett land med et felles system – bl.a. at man kan flytte fritt i EU.

    Frp er et av forkjemperne for å la alle fra Eu komme hit – så slutt og klag på sosialistene – det er faktisk de som er mot EU – nei til EU hvis du har hørt om det. Så gå og klag til frp som ikke vet helt hva de driver med.

    /Dsm

  7. Har du tenkt noe på at mannen kanskje har jobbet for de pengene?Og eventuelt hvor lenge han kan ha jobbet her i norge?Og en annen ting jeg ikke skjønner med dette landet er at man skal betale skatt for penger som ellerede er beskattet.Helt sykt at man ikke skal få bruke pengene sine som man vil.Enten om man bruker dem i Norge eller utlandet.Man har jobbet for de pengene og nå er dem dine trodde jeg.Men fortsatt er det staten som bestemmer over dem.

  8. Pilot og eger takk for saklige og gode kommentarer! 🙂

    Dunder, om du ikke evner å innover deg fakta og debattens kjerne så foreslår jeg at du setter deg ned og leser litt aviser og bøker før du prøver å fremstille det som om jeg er kunnskapsløs. At du har totalt misforstått betyr ikke det samme som at jeg tar feil.

  9. zlatan: Om du har problemer med skatten er det bare å stemme frp så slipper du å betale en formue som sosialistne kan bruke på afrikanske diktatorer og til sine terrorvenner i palestininia.

  10. Vanskelig å ta innover seg fakta når det ikke blir presentert noen…

    Jeg har ikke påstått at du er kunnskapsløs, jeg har kun bedt deg om å underbygge dine påstander. Kanskje har du rett og jeg tar feil. Men det får vi ikke vite, så lenge du kun er interessert i å slenge ut udokumenterte påstander.

    Derfor ber jeg deg nok en gang: kan du forsøke å dokumentere eller underbygge påstandene du legger fram?

  11. Tror Ugh må være en av de mange innvandrene som ikke gidder å gå på norskkurs for å lære seg norsk. Eg som er født og oppvokst her i landet og gått på skole her, forstod meget godt hva Hildegunn skrev. Er helt enig med Hildegunn i hennes påstander ( som mange deler med henne) om at soningsforholdene for de utenlandske kriminelle er altfor gode. Send de til hjemlandet slik at de kan sone der istedenfor at norske skattebetalere skal fø på de.

  12. Hey. Skriveleifene dine tyder på at du skippet glatt gjennom alle norsk-timer. Kanskje du skulle gå tilbake til skolen, og plukke opp noen økonomiske fag på veien? Da ville du kanskje forstått hvorfor vi har innvandrere her i landet.

  13. Jeg leste VigridBloggens kommentar for et par minutter siden, og jeg ser hva som står nå. Det er opplagt at noen har vært inne og endret i mellomtiden. Såvidt jeg kan forstå, er det bare blogg-eieren som er i stand til å gå inn og endre kommentarene.

    Hildegunn, jeg er dypt uenig med deg i deg meste, men at du kan synke så lavt, det hadde jeg ikke trodd.

    Uredelighet av verste sort! Du kan ihvertfall la være å ta ordet ytringsfrihet i din munn!

  14. Så er det galt å påpeke at uttalelsen din motsier dine egene uttalelser? Hvordan kan sosialistene forsøke å ta over makten når de allerede sitter i en maktposisjon gjennom regjeringen?

    Er det dette som imot reglene dine?

  15. Dette har også skjedd før både med meg og med andre brukere. Dette er sensur, og burde være imot ytringsfriheten du forhåpentligvis er tilhenger av.

    Hvordan kan man ha en seriøs debatt når motparten ikke får muligheten til å ytre seg?

  16. Hildegunn:mener du at de svake bare må finne seg i å dø fordi sånne som deg ikke vil hjelpe andre med mennesker?Du må ikke hjelpe mennesker i nød det er helt opp til din samvittighet.Men for meg så er det naturlig å hjelpe mennesker i nød.

  17. zlatan: vi kan ikke redde alle, og om vi skal redde dem så redder vi dem ved å gjøre handel med dem og å gjøre dem til sine egnes lykkes smed. Ikke ved å gi penger til overgripere som ideologisk er på lik linje med sosialsitenes despotiske drømmesamfunn.

  18. Kutt ut!

    Det fantes ikke noe rasistisk i VigridBloggens kommentar! Det er løgn, og det vet du godt!

    Du har, som moderator, selvfølgelig full rett til å slette kommentarer som du ikke synes er passende. Du eier bloggen. Men å endre på kommentarenes innhold, det er ren forfalskning! Du kan jo vri på folks innlegg og få dem til å si det motsatte av det som egentlig ble sagt. Det er en nedrig og uverdig form for debatt!

  19. Forresten så skriver du elendig norsk.Du er trolig en innvandrer som har reddet rompa si fra nød og elendighet.Nå vil du ikke at andre skal få den samme muligheten som deg.

  20. Du gir jo heller ikke tilbakemelding på spørsmål som handler om bloggens innhold heller, så det er forsåvidt ikke overraskende…

  21. Gjøre handel med dem??Palestinerne kan ikke gjøre handel med deg fordi din venn Israel har blokkert alle inn og utganger.Derfor må du sende hjelp til disse terroristene som du kaller det.Når det gjelder Afrika så har den hvite mann sugd deres blod i noen hundre år.Dem har ikke bygd noe fabrikk for å hjelpe Afrikanere.Dem har bygd butikk til seg selv.Og når imperialismen tok slutt så la de ned fabrikker.Og nå har du dagens Afrika.

  22. zlatan: palestinerne kan bare gjøre fred med israel i stedet for å smugle inne raketter betalt av norske bistandspenger til å drepe israelske barn så kan de handle med hvem som helst. en hjelper de som hjelper seg selv!

    Norge har ikke noe ansvar for kolonotiden. De eneste vi har vært herrefolk over har vært pingviner og isbjørner. vi har vårt på det rene og skylder ikke afrikanske despoter ei krone!

  23. Hva er galt med dere som kommenterer skriveferdighetene til Hildegunn..?

    Det er meningen at dere skal lese og kommentere det hun skrev, ikke hvordan hun skrev det.

    …jeg trodde man slutta å kalle dyslektikere dumme for mange, mange år siden..

  24. «Forresten så skriver du elendig norsk.»

    Morsomt at du sier det, for du er ikke akkurat en norsklærer, du heller. 🙂

  25. zlatan: kommenterer du deg selv nå eller?

    oppgitt: Takk for støtten, vi står skulder til skulder! Sammen er vi sterke!

  26. Nå er del vel ikke akkurat ukjent at folk fra det tidligere Jugoslavia har hatt en del å gjøre med innføring av narko til Norge.

    Men uansett om han har jobbet, og kunnet lagt av 1 million kroner, så bør de være så oppegående mentalt at de vet at de IKKE kan ta med så mye penger på flyet. Jeg ferierte flere ganger i det tidligere Jugoslavia, og der var det også grenser på hvor mye man kunne ha med seg inn til landet.

    Ellers kan jeg nevne: utlendinger som gjør kriminelle handlinger i landet burde STRAKS sendes ut, og sone straffen i hjemlandet.
    Norge burde også leie soningsplass for norske fanger i utlandet. Koster sikkert ikke 3000 kr dagen å ha en fange i Ukraina/Latvia etc.

    Helsekø kunne de ha knertet med å sende folk til utlandet. I Thailand er det en av de store vekstnæringene. De får pasienter fra hele verden der. Jobbet der 6 mnd og var innom et sykehus i Bnagkok. Inngangen så ut som lobbyen til en luksushotel. Man hadde personlig sykepleier og egen flatskjerms tv på rommet. Det med TVen er sikkert ikke så stort nå – men dette er noen år siden.

    Er dessverre stor andel proffe tyver som reiser til Norge for tiden. Her jeg bor var vi så plaget med innbrudd i biler og hus av folk fra latvia/litauen at vi begynte å kjøre etter de i bilen når de kom inn i boligfeltet. De skiller seg jo litt ut med 3-5 voksne menn i en bil kl 01:00 på en hverdag. De skal nok ikke male noe der, eller være så tur

  27. yuppi. Mange gode forslag og en kjempe kommentar, tusen takk! Vi står skulder mot skulder her!

    Det er synd at sosialistne ikke ser det som oss med å sende ut kjeltringene, eller å gi politiet penger så dere private slipper å overvåke kjeltringene!!!!

  28. Vær så snill – slutt med blogging.

    Sett deg ned og les (helst annet enn FRP-partiprogram og taler fra Siv Jensen), og prøv, i det minste PRØV, å utvide horisonten din et par-tre centimeter før du skriver noe igjen her.

    På forhånd takk.

  29. OK, nok er nok om skriveleif og snille sosialister. Det handler ikke om dette i det hele tatt.

    Fakta først ; Vi har åpnet for innvandring og kontrollene er som alt annet mennesklig, fulle av feil og underbemanning. Vi har ingen langsiktig unison innvandringspolitikk med flyktningsspørsmålet som de facto standard.

    Altså må vi leve med felles minste multiplum, en strøm av mennesker med ulike motiv for å komme hit. Om dette er sosialistenes feil eller noen annen, spiller ingen rolle egentlig. Vi har hatt flere typer regjeringer, alt fra Høyre til mindretall. Så å sette ansvaret på en tverrpolitisk gruppering, er egentlig å skyte over mål.

    Det vi trenger er konstruktiv kritikk på bloggene, som til slutt tar en retning som politikerne ikke kan overse lenger. På grunn av innhold, antall og holdningskapende arbeid, vil myndighetene se dette som en ny maktfaktor. Men det er bare hvis denne formen får moment.

    Det vil ta år, som i USA. Og over tid fikk bloggerne en del viktige seire. Kansje vi kan få til dette her også, men da må retorikken anta nye former.

    Jeg vet at irritasjonen over alle de som tar av fellesfatet og ikke legger igjen noe er stor. Men begynn å legge igjen god kritikk og synspunkter som kommentarer.

    Da har det begynt.

  30. Hva har dette innlegget på bloggen noe som helst å gjøre med artikelen «Al-Qaida truer med atomvåpen mot USA» og innlegget i bloggen med overskrift «Landet flommer over av krimminielle som innvanderer!»?

    Mvh
    Ole

  31. Ole: bare fordi du ikke kan lese innlegget eller sette deg inn i saken så trenger du ikke å være nedlatende på den måten som du er!

  32. Du konkluderer med at man bør stemme FRP for å få slutt på «innvandringen av kriminelle».

    Hvorfor FRP?
    FRP er et liberalistisk parti som er for fri innvandring.

    FRP er for EU medlemsskap, for Schengenavtalen, for å overføre nasjonal selvråderett til byråkratene I Brüssel.
    Hvorfor vil du at vi skal stemme på et slikt landsforrædersk parti?
    Er det fordi at de har ljugd deg huden full om hvor mye de misliker svartinger, snyltere, sosialister, dumminger og busemenn?
    Det hjelper ikke det aller minste at de sier uff og æsj om utenlandske kriminelle på røvertokt når de fører en politikk som i praksis går ut på å la hvem som helst fra EU komme og gjøre hva de vil her i landet.
    FRP sier en ting, og gjør noe annet.

    Stem Kystpartiet om du virkelig MENER at vi skal ha kontroll på grensen vår. FRP kan du ikke stole på.
    http://www.nationen.no/meninger/leserbrev/article2951427.ece

  33. Hei HildeGunn,

    Du skrev:

    Norge har ikke noe ansvar for kolonotiden. De eneste vi har vært herrefolk over har vært pingviner og isbjørner. vi har vårt på det rene og skylder ikke afrikanske despoter ei krone!

    Jeg fant dette enkelt og greit ved å bruke min kjære google ved å søke på «norge og slavehandel»…og se for deg selv hva den sier:

    http://www.aftenposten.no/fakta/innsikt/article2131484.ece

    Vær vennlig og rettferdig og publiser den! Og gjør meg en tjeneste, neste gang du uttaler deg så sikkert, så ta for guds skyld og bruk google du også.

    v.

  34. Enig med Hildegunn.
    Til alle de andre som ikke ser eller forstår at alle som innvandrer til Norge faktisk er innvandrere. Det gjelder asylsøkere, flyktninger lykkegjegere og kriminelle som har fått oppholdstillatelse i landet. Derfor er ordet «innvandrere» et vidt begrep.
    Hildegunn avslutter også sin blogg med å skrive «kriminelle innvandrere». Dermed tar hun ikke alle innvandrere under samme kam. Så har vi en gruppe som ulovlig har kommet til landet kun for å drive med kriminelle handlinger og som gjerne sitter i Norske fengsler i noen måneder. De har det jo bedre der enn i sitt eget hjemland. Det er jo dokumentert ofte og godt nok i mediene.
    Vi har faktisk ikke bruk for alle disse utenlandske kriminelle og de som ikke kan legitimere seg. Send dem sporenstreks tilbake til der dem kommer fra. Nettopp ble en, på vei ut av Norge, tatt i tollen med nesten 1 mill i kontanter. Det var nok ikke ærlige tjente penger. Vi har nok med de norske kriminelle.
    Alle reelle flyktninger og asylsøkere som virkelig trenger hjelp skal vi selvsagt hjelpe.

  35. Jan:
    «Dermed tar hun ikke alle innvandrere under samme kam.»

    Hvordan tar man noen under en kam? Eller kanskje du prøver å bruke bildet «å skjære alle over én kam?» Fy, for en gjeng med dumskaller dere Frp-ere er …

  36. Leste ikke mer etter «Hildegunn’s» og «krimminielle som innvanderer». Alle innvandrere er ikke kriminelle, forresten.

  37. Kurt:
    Det er mitt private ordtak og jeg bruker det når jeg måtte ønske det. I dag er det faktisk lov å bruke ord som ikke står i Norsk Ordbok og det samme gjelder ordsammensetninger.

    Om jeg er dumskalle eller Frp’er har du nok ikke den ringeste anelse om. Folk med litt erfaring og kløkt, lærer folk å kjenne først før de putter dem i de forskjellige båser. Begynn med det du også.

  38. Ser jeg en litauisk bil i nabolaget så stopper jeg den,jeg har fått med meg naboene.Jeg spurte om noen kjente noen fra litauen,svaret var nei.Ergo har folk fra litauen ingenting i gaten min å gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *