Sosialistenes messisas Hussein Obama bare prater!

Som ennhver sosialist så er Hussein Osama opptatt av sin egen stemme. Han rett og slett elsker å høre seg selv prate, og han sier selvfølgelig intentig, det går i tåkeprat akkurat som det alltid gjør når sosialister prater, fordi de vil jo ikke at noen skal se igjennom hva de egentlig mener!

I iran støtter selvfølgelig Hussein Obama vokterrådet, og gjør sitt ytterste for å skjule det med tåkepratet sitt, alle vet vi at en god og ekte amerikansk president hadde satt foten ned for lenge siden og sagt i fra akkurat hva han mener, dessverre har usa en sosialistisk muslim som president, SV’s messias med andre ord!

Nå fortsetter altså sosialistene med sin tvetydighet hvor de prøver å tåkelegge det at de egentlig støtter anti-demokratiske ideologier akkurat som de selv er en anti-demokratisk ideologi. De drømmer jo fortsatt om at terrorregimet på Cuba skal få fredsprisen! Snart er det nok vokterrådet i Iran de nominerer for fredsprisen!

Hussein Obama har ingen troverdighet i denne saken! Han tåkelegger og prøver å leke sosialistenes spill! La ikke norge falle i samme fellen, stem et parti som tar avstand fra islamister, krimminelle og anti-demokratiske sosialister, stem FRP!

Annonser

7 tanker om “Sosialistenes messisas Hussein Obama bare prater!

 1. Dette er kanskje den mest tåpelige bloggen jeg noensinne har lest.
  Du har tydeligvis ikke hodet ditt skrudd riktig på plass.
  Det oser rasisme lang vei av det du skriver,
  samtidig som det er totalt meningsløst.
  Ingen Frp’ere deler ditt standpunkt og dine håpløse utsagn.
  Du står langt til høyre for Frp,
  du hører vel heller hjemme hos Vigrid og likesinnede.
  Din IQ virker å være på linje med en kassert støvel.
  Skriver du alltid så dødsfjerne blogger,
  kan du like godt la være.
  Du oppnår bare å skjemme ut deg selv,
  og gjør samtidig skam på ditt kjære Frp.

 2. rasisme er et mektig ord, ikke kast det rundt på tull fordi du er uenig! Jeg er helt i mot rasisme og jeg hater vigrid, noe du ville sett om du har vært på bloggen og tittet litt! Personhets og sjikane er uansett ikke akseptert her på min blogg!

  Jeg representerer ikke FRP, jeg er ikke medlem, enda! Jeg er uavhengig men stemmer FRP og støtter dem siden de er det eneste gode norske partiet!

 3. virker ikke som om du har satt deg inn i saken her, synes obama gjør en utrolig bra jobb i forhold til iran saken.
  Å gjøre som typisk amerikanske presidenter har som vane å gjøre, skaper bare regimet i iran en ytre fiende som de kan bruke som press middel samt unnskyldning for å gå enda hardere til verks, noe som de har vist før at de er flinke til, kampen om demokrati i iran er iranerne selv som må stå på, resultatet til amerikanerne i irak er ikke akkurat noe å tilstrebe,

  det virker ikke som om du har så mye peiling på temaet du snakker om, du driter jo bare ut en masse svada uten å ha det minste fakta om det!

  – obama støtter vokterådet? hvordan klarer du å få til det?
  akkurat som at jeg skal skrive at FRP vil kastrer å drepe alle invandrer fordi at de har en mer restriktiv invandrer politik en et par andre av partiene? det er jo feil det også ? men jeg tenkte jeg kan jo følge din logik.

  – at obama er sosialist er vel like saklig som at siv jensen er kommunist

  – vis du tenker lengre fram en 1 min fram i tid så kan det jo også hende usa er klar over at uanset hvem som sitter igjen etter at det har roet seg i iran så kommer atom spørsmålet på banen igjen, å da har det ingen hensikt å brenne alle broer?

  det virker ikke som om du prøver å komme med et fnugg av saklighet i bloggen din derfor så kan jeg jo prøve å skrive litt om FRP i Hildegunn stil:

  FRP er en nynasistisk organisasjon som fremmer drap av alle annerledestenkende og ikke hvite mennesker, deres mål er et stort europeisk rike med oslo som hovedstad………………………
  dette blir jo noe i samme stil som deg det, skjønner hvordan du gidder, det er jo morsomt å lage historier…..

 4. UnoKuno: Ikke trekk meg inn i dette. Selv om jeg ikke er blant de smarteste (…venter på vittig kommentar fra Hildegunn …) i den lille kurven hvor jeg ligger, så mangler jeg desto mer vett. 😉

 5. Du er ikke på høyde her…. har ikke noe med sosialister her heller.

  Hvorfor tror du Obama holder en så «lav» linje mot opposisjonen og støtter dem gjennom krasse ordelag direkte mot regimet ?

  Jo fordi presteskapet kan bruke det mot USA og vesten, for å så i neste omgang sette mer makt bak ordene om vestlig påvirkning.

  Da vil de måtte grave fler graver der nede. Det ER en balanse kun erfarne politikere klarer, og Obama er i denne kategorien.

  Å kalle denne presidenten for en løpegutt for sosialistene, er det samme som å kalle Margaret Thatcher en reformator. Og en ting til, du kaller ham en sosialistisk muslim. Du har ikke fått med deg Islam al Sharia, det finnes ikke sosialsme i Islam på noen nivåer.

  Og du kan ikke blande begreper bare for å poengtere ditt syn.

 6. jeg syns at det er ikke bare amerika som må vise reaksjon på det som skjer i iran men hele verden.Det iranere vil ha er ikke bare democrati nei det er frihett og det innebærer at regime må ned 😀
  det er til hele verdens inntresse.
  støtt iranerne i å oppnå et fre iran og da er den islamiske republiken død.

 7. Personhets og sjikane er uansett ikke akseptert her på min blogg!

  Hvis du fjerner din sjikanering og personhets så blir det lite igjen av det du har skrevet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.