Sosialistene har nok alt gitt oppholdstilatelse til de etterlyste terroristene!

Disse terroristene og krigsforbryterene skulle det ikke overraske meg det minste om en finner i Norge, kanskje har de alt fått jobb i en av deres største fan sosialisten Halvorsen sin mange barnehager allerde? Det er alt kjent at sosialistene støtter islamister og terrorister, det er våre skattepenger som sosialistene bruker til å sende penger til hamas som bruker dem på raketter som de prøver å drepe jødiske barn med.

India kan like gjerne komme til norge med engang og se igjennom alle våre arkiver om innvandrere, talibanledere og sikkert al quaidia medlemer får jo opphold i norge så lenge sosialistene sitter med makten, en må jo pleie forholdet til andre som hater usa like mye som en selv. Frihetselskede mennesker verden over ser til norge og rister på hode over vår støtte til terrorister og diktatorer!

Skulle nok ikke forundre meg nei om det var i norge en finner alle terroister som en leter etter. bin laden sitter nok i en leilighet i Oslo og får stattsstøtte fra sosialistene og støtte fra lokale SV og SU lag som hjelper han å koordinere angrepene hans på USA!

Annonser

42 tanker om “Sosialistene har nok alt gitt oppholdstilatelse til de etterlyste terroristene!

 1. Selv om jeg er en blodrød, ond sosialist, så finnes det én grunn til at jeg håper at FrP gjør et knallvalg og inntar regjeringskontorene til høsten:

  Jeg ser fram til å oppleve at statsminister Siv Jensen må gå i skytteltrafikk mellom Tabloid og Redaksjon 1 og forklare hvorfor Mulla Krekar ikke blir kastet ut av landet.

  Da skal jeg sitte i godstolen med popcorn, Donaldbrus og et bredt glis. Ikke fordi jeg har noen som helst sans for Mulla Krekar, men fordi det vil være den ultimate ydmykelsen av Siv & Co.

 2. Krekar er ute av landet med engang FRP vinner valget, frp har ikke problemer med å gjøre det som må til! Utrolig at du ikke klarer å se dette!

 3. OK, du tror det, jeg tror det ikke. Tiden vil eventuelt vise hvem som får rett.

  Såvidt jeg vet har den sittende regjering jobbet ganske hardt for å sende Krekar ut av landet, men det har vist seg å være vanskelig, pga internasjonale lover og avtaler bl.a. Jeg tror en ny regjering, uansett politisk farge, vil støte på de samme problemene.

  Som sagt, dette er hva jeg tror. Jeg er ingen ekspert på internasjonal jus, jeg er bare en enkel gutt fra landet… 🙂

 4. dunder, siden du bare går rundt og tror ting så kanskje du heller bare burde holde det for deg selv når du ikke vet hva du snakker om i det hele tatt?!? snakk om usaklig innlegg fra deg! du overgår deg selv!

 5. Greit Hildegunn. Jeg skal slutte å skrive om ting jeg tror, og heller bare kommentere dersom jeg er sikker i min sak og kan dokumentere mine påstander.

  Er du villig til det samme? 🙂

 6. usaklig dunder, jeg har opptil flere linker med dokumentasjon i mine innlegg og det vet du. At sosialister ikke kan finne dokumentasjon som viser at de har rett er jo helt vanlig, den finnes jo ikke!

  De seriøse tilbakemeldingene på min blogg pr epost og i kommentarfeltet har utelukkende vært positive. Jeg tar det som en bekreftelse på at det jeg mener er riktig og godt dokumentert for alle å se!

 7. Nå viser jo lenken i dette innlegget til en sak hvor India spør om å få utlevert mistenkte personer fra Pakistan. Det står ikke noe om at disse personene befinner seg i Norge. Så hvor finner jeg da dokumentasjonen din som viser at disse personene befinner seg i Norge?

 8. Ok, la oss ta for oss dette innlegget:

  «Disse terroristene og krigsforbryterene skulle det ikke overraske meg det minste om en finner i Norge»
  -> Ser ut til å være en antagelse/spekulasjon. Dokumentasjon?

  «kanskje har de alt fått jobb i en av deres største fan sosialisten Halvorsen sin mange barnehager allerde?»
  -> Nok en antagelse. Dokumentasjon?

  «Det er alt kjent at sosialistene støtter islamister og terrorister»
  -> Påstand. Dokumentasjon?

  «det er våre skattepenger som sosialistene bruker til å sende penger til hamas som bruker dem på raketter som de prøver å drepe jødiske barn med.»
  -> Påstand. Dokumentasjon.

  Det var første avsnitt av innlegget ditt. Vi gir oss der foreløpig. Kan ta resten av innlegget når vi har jobbet oss gjennom dette.

 9. dunder, ok la oss ta dette så jeg kan bevise engang for alle at jeg vet hva jeg snakker om at du bare er et troll og en uvitende sosialist:

  nr1: Det er allmenn kjent at talibanmedlemer og terrorister får opphold i Norge: http://www.dagbladet.no/2009/06/11/nyheter/taliban/innenriks/asylpolitikk/dag_terje_andersen/6662992/

  nr.2 Krigsforbrytere arbeider i norske barnehager og passer norske barn: http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/krim/article2443565.ece

  nr 3. støtte til hamas: http://www.dagsavisen.no/utenriks/article259095.ece

  nr. 4 pengestøtte til hamas(hams bruker pengene til raketter): http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/article2544493.ece

  Da er det klart at jeg faktisk vet hva jeg snakker om, og som sagt de seriøse tilbakemeldingene til meg har vært gode. Det er utrolig hvor frekke dere sosialister er som ikke kan godta FAKTA!

 10. Det er vel egentlig Israel som er den store stygge ulven her som for hver måned som går bygger nye bosetninger på Vestbredden som er Palestinsk jord.
  Israel klager hele tiden på at Hamas ikke vil godkjenne dem ,men da kan vi jo snakke om at Israel ikke vil anerkjenne en Palestinsk stat.
  Det er også bemerkelsesverdig at Israel vil at alle skal anerkjenne dem som en kun jødisk stad når hele 24% regner seg selv som ikke-jødiske i dagens Israel 18% er muslimer og 2% er kristne blant annet. tygg litt på dette først Hildegunn!

 11. André du har ikke forstått hva debatten handler om og avsporer debatten omkring temaet. Du kommer med irrelevant informasjon som du ikke kan henvise til kilder for og spyr ut sosialistisk propaganda!

  Og forøvrig tar du helt feil.

 12. Punkt 1:

  Så mener at du kan generalisere ut i fra et utvalg på 33 personer? Når jeg studerte statistikk så ble ikke dette sett på som et representativt utvalg.

  Så dermed kunne jeg gjerne tenke meg å få høre hvor du har din bakgrunn innen metodologi fra?

 13. tore slutt og drit deg ut! jeg trenger ikke forklare meg til deg, jeg har lagt frem bevis og emperi, du kommer bare med påstander og ren skjær løgn. Jeg har ikke plikt til å forklare deg noe som helst, om du trenger hjelp til å forstå foreslår jeg at du oppsøker en av dine sosialistvenner innen lærerstanden som underviser de på lavere trinnene på barneskolen så du er sikker på at du forstår, forresten kanskje førskolelærere er mer på ditt nivå!

 14. Hildegunn,

  Du har lagt fram endel lenker som vise hva dine spekulasjoner bygger på. Det er bra, det er et skritt framover.

  Dette blogginnlegget dreier seg om dine spekulasjoner rundt hvor du tror de etterlyste terroristene kan ha blitt av. Du spekulerer i at de kan ha fått opphold i Norge, og dette har du nå underbygd ved å vise til ikke-relaterte men lignende saker.

  Poenget er: du kan selvfølgelig ikke bevise at terroristene oppholder seg i Norge, men du kan argumentere for hvorfor du tror det. Hvorfor vil du da nekte meg å komme med mine spekulasjoner?

 15. dunder: er det noe jeg hater så er det sosialisistike bedrevitere som deg som skal prøve å starte en sokratisk dialog og leke lærer for alle de som ikke har samme meninger som deg. For du sitter jo inne med den hele og fulle sannhet ikke sant?

  Tror du ikke jeg ser igjennom hersketeknikkene dine? At jeg ser din nedlatende tone og ditt forsøk på å drive «opplæring» (les:indoktrinering) av meningsmotstanderene dine? Hvem er det egentlig du tror at du er som skal gå rundt og drive opplæring av oss andre? Hvem døde og gjorde deg til konge og professor?!?

  Kanskje du burde prøve å være seriøs slik som jeg er i stedet for å komme med dette opplegget ditt som er mindre intressant å lese enn å prøve å tyde det som er på dopapiret mitt etter jeg har tørket meg!?

 16. Hildegunn: Det at noen rablende lysebrune blogger-troll sender deg støtteerklæring er ikke det samme som at du har rett…..det faktum at du har greid å kalle Obama en sosialst er bare ett av mange gode eksempler på at du har null peiling på politikk og en indikasjon på at din kontakt med den virkelige verden ikke er så sterk som den 1) burde være og 2) som du tror

 17. Ja, vi sosialister er helt forferdelige når vi ikke har kunnskap innen elementære områder empiri, og da spesielt når vi i tillegg har studert statistikk innen hovedfaget som kommer i tillegg til økonomiutdannelsen. Selvfølgelig så har du jo ikke noen plikt til å dokumentere din egen påstand for det er jo du som har kommet med den.

  Jeg skulle bare bedt om at du kunne vist til statisikk som et grunnlag for å støtte opp under dine påstander fremfor disse artiklene skrevet av sosialistiske journalister i VG og Dagbladet. De kan man jo ikke stole på som vi alle vet.

 18. Gi opp folkens, oppdaget denne bloggen i dag og har nå lest mye mer av innleggene hennes. Hun er sprut, spinna gærn….angrer på at jeg skrev ett en innlegg her for ti minutter siden, ingen vits å diskutere med henne. Slik oppmerksomhet bare oppmunterer folk som dette. Ignorer trollet og bruk deres krefter andre steder hvor det er rom for fornuft

 19. anon: personsjikane og angrep på min troverdighet aksepteres ikke, dette er første og siste advarsel! LES REGLENE!

 20. Ohhh no vart æ redd ja…..:)

  Og dette er ikke personsjikane: «sosialisistike bedrevitere» «frekke dere sosialister er» «kanskje førskolelærere er mer på ditt nivå!»

  men du kan angripe andre folks troverdighet?

  Erketypisk frp velger du ja frk dobbeltmoral!, takker for meg til lyden av glass som knuses siden hildegunn sitter i ett glasshus og kaster stein

 21. Jeg har sagt det før: Slutt å endre kommentarene. Jeg skrev ikke at jeg var sosialist, men jeg skrev at jeg var økonom. Når skal du slutte med å forfalske uttalelsene til folk?

  Du lovte i tråden for de nye retningslinjene dine at du ikke skulle gjøre dette mer, så begynner jeg å stille spørsmål om din redelighet?

 22. Hildegunn,

  Det var leit å høre at du oppfatter meg som nedlatende og bedrevitende. Jeg har i hele denne diskusjonen tilstrebet å være saklig, nøktern og tilbakeholden. Jeg har tydeligvis feilet.

  Jeg er uenig i de fleste av dine standpunkter, men jeg forsøker å diskutere sak isteden for person. Jeg ba deg dokumentere dine påstander. Du svarte med linker, og jeg gav deg skryt for det. Usaklig? Personangrep? Nedlatende?

  Hva synes du selv om ditt eget tilsvar til meg? Er det saklig? Forholder du deg til dine egne regler om å unngå personangrep og sjikane? Høflighet?

  Jeg bare spør.

 23. Enig med anon! Hjelper ikke å diskutere med hildegunn! Hun er så ensformig og tror at alt hun selv påstår er det eneste rette. At hennes synspunkter, ytringer og meninger er de eneste som er riktige og at alle de andre som motsier henne kun er blåøyde innvandrerelskende sosialister.

 24. raggu: hør her din stramme analtapp av en sosialsit, kutt ut å kom med personhets og sjikane på bloggen min. Hold dine meninger som hører hjemme i ditt eget rektum for deg selv eller smak konskevensene! Før en saklig og høflig debatt!

 25. For en flott setning:
  «din stramme analtapp av en sosialist, kutt ut å kom med personhets og sjikane»

  😉

 26. vet ikke om man skal le eller gråte, hildegunns meninger er noe av det sykeste jeg noengang har lest i en blogg.
  Ved nærmere ettertanke tror jeg nok dette er ment som et slags stunt – selv ikke den mest hjernedøde frepper kan mene noe sånt?? Eller??

 27. Hildegunn kan du legge inn litt mer tid og arbeid på innleggene dine, så vi kan forstå det du skriver?

 28. Dette blogginnegget overbeviste meg endelig om at denne bloggen er nødt til å være satirisk ment. Særlig «Hildegunns» kommentarer. Det finnes ingen oppegående mennesker som så naturlig kan leve ut en slik inkonsekvent natur og definere en standard for seg og en annen for andre.

  Jeg er rimelig sikker nå at «Hildegunn» er en parodi på en typisk frp-velger. Hildegunn Tønder M Olsen er ikke å finne i hverken telefonkatalogen eller i skattelistene. Tønder mener jeg å huske å hørt om i en annen sammenheng…

  For å dra dette enda lenger «Hildegunn»: kan du spe på med noen bilder fra f.eks. Larkollen camping hvor du koser deg i sommersola med hjemmebrent eller smuglersprit fra Strømstad mens du fornøyd «leser» frp-partiprogrammet (som du holder opp ned).

  OM jeg skulle ta feil, OM «Hildegunn» og hennes holdninger er virkelige DA blir jeg skremt, ikke bare over at det finnes mennesker med slike holdninger, men at det også finnes et politisk parti i Norge som tiltrekker seg disse menneskene.

 29. Freddy: Det er nettopp på grunn av personer som deg at jeg har reservert telefonnummeret mitt fra at folk kan finne det på internett og i telefonkatalogen.

  Jeg har tidligere blitt nedring av sosialister etter oppslag i dagsavisen, både på facebook og på telefon og det var SVÆRT UBEHAGLIG å bli fotfølgt av sosialistmafians stasimetoder og å motta trussler fra radikale blitzere! Selvfølgelig ser dere ikke noe galt i dette da dere gjerne forfølger og mishandler mennesker med motsatte meninger enn deres egne!

  Det roet seg ned en periode og jeg la ut bilder av meg på facebook, men nå er i igjen innboksen på facebook fylt til randen med personsjikane, hets og stygge kommentarer om meg og min familie! Sosialistene fornekter seg ikke og jeg er kjent med hvordan dere operer med personforfølgelse og overvåking!

  Om dere sosialister kunne oppført dere saklige og ikke gått til angrep på alle som var uenige med hverandre så kunne jeg kanskje hatt telefonnummret åpent for alle, men nå har jeg skiftet nummer to ganger på grunn av sjikanen deres og jeg orker ikke å la dere forfølge meg og knekke meg fordi jeg har andre meninger enn dere! Kommenter gjerne på bloggen, for bloggen er min politiske sone og her er jeg trygg, dette er min blogg!

  Jeg er en sterk kvinne og lar meg ikke knekke, men jeg orker ikke sosialsitmafiosoene sin metoder. Du er sikkert en av de som har sendt meg melding eller som har bølleringt hele natten og vekt hele familien, og du kan få lov til å kommenter her, men slutt å prøv å lure meg til å la deg få tak i mer info slik at dere kan sette igang overvåkningen og sjikanen deres igjen!!

 30. Vel Hildegunn! Jeg trodde du hadde denne bloggsiden fordi du ville ha en åpen debatt om de tåpelige påstandene du kommer med!? men her er det jo kun sjikanering og personlige angrep med eneste gang man er uenig med den analfikserte tankegangen din.

  Hvorfor oppretter du en bloggside når du ikke tåler å høre andre folks meninger!? du takler bare ikke at folk har andre meninger enn deg.

  Nei! Uenig! Angrip med en gang!

  Jeg synes egentlig rett og slett synd på sånne folk med så ensporet og innsnevret syn som deg som lever i en egen verden hvor man tror at det eneste rette er FRP’s partiprogram!

 31. Vel, jeg vet fortsatt ikke hva jeg skal tro. Denne siden er jo helt på linje med f.eks herregud.com.

  Det er jo ikke et godt utgangspunkt, eller rettere sagt, det finnes ikke grunnlag for debatt, når mennesker som «Hildegunn» i utgangspunktet ikke er åpen for nettopp debatt, men umiddelbart går i forsvarsposisjon og bruker hersketeknikker og sjikane og ser fanden bak hver busk for å forsvare sine meninger.

  La oss ta et tankeeksperiment. Under skal jeg presentere en fiktiv debatt mellom Siv (Jensen), Jens (Stoltenberg) og Kristin (Halvorsen) på «Hildegunns» premisser. Er det en slik debatt vi ønsker?

  …vi kommer inn litt ut i en opphetet debatt:

  Jens: Du er en jævla forstokka usolidarisk faen.

  Siv: Og du er sjefen for sosialistmafian her i landet. Det er bare jeg som vet hva som egentlig foregår, du din stramme analtapp av en sosialist burde begynne å google litt mer så kanskje du hadde skjønt litt mer.

  Kristin: Hold nå opp begge to…

  Siv: Å hold kjeft a, du som knuller Mulla Krekar og sender hjemmelagde bomber til Hamas, møkkakjerring.

  Jens: Slapp a nå Siv, du kan jo ikke bare påstå at Kristin knuller Krekar, det er jo litt drøyt.

  Siv: Dere i sosialistmafien klarer ikke å innse fakta, selv om sannheten danser foran øynene deres.

  Tja, jeg vet ikke helt jeg, hvor langt vi hadde kommet med samfunnsdebatt på «Hildegunns» premisser?

 32. Jeg ble jo nysgjerrig på «Hildegunn» og Twitter. Og hun virker faktisk til å tro at hun blir fulgt av over 100 personer

  Hildegunn T.O follows 143 people

  SuperHildegunn’s 31 Followers

  Men, svart på hvitt, 31 som følger «Hildegunn». En av dem er faktisk Jens Stoltenberg. Trenger vel litt underholdning han også.

 33. Hildegunn, jeg gir deg opp. Du mer opptatt av å sverte en tverrpolitisk gruppering, enn å virkelig se hva som egentlig foregår.

  Sorry, siste innlegg her.

 34. Siv Jensen bløffer velgerne når hun sier at det første hun skal gjøre er å sende Mulla Krekar ut. Saken er at Krekar er ikke dømt for noe annet enn å bli sendt ut! De har ingen holdbare beviser. Hvem og hva Krekar er har knapt befolkningen i Norge noe informasjon om. For å sende Krekar ut må du lage en ny lov! Siv bløffer velgerne sine og gir inntrykk av at de rødgrønne er tafatte. Saken er at selv om du blir statsminister i Norge så er du ingen diktator….vi lever fremdeles i en rettsstat!

Det er stengt for kommentarer.