Sosialstene starffer folk flest for sine egne veiforbrytelser!

Sosialistregimet som har styrt Norge omtrent sammenhengende siden krigen har blod på hendene. Norsk blod! Jeg tenker selvsagt på VEISTANDAREN!! Fy faen så dårlig den er! Verdens rikeste land burde bygge veier som passer til norske kjørevaner, nordmenn er nemlig raske og effektive mennesker, og da beveger vi oss fort, også i trafikken! At veiene ikke følger standaren til bilene og sjåførene er utelukkende sosialistenes skyld, som heller vil se ødelagt biler (det vil jo bety mindre såkallt «forurensing») og deretter lyve på seg en satsing på luftslottet «hurtigtog»!

S¨hav gjør sosialistene? De setter opp fotobokser! De overvåker gode nordemnn i trafikken, invaderer vårt privatliv og sjikanere oss på det groveste! Dette er bare ansvarforskrivele!  Sosialisten vil se krøtterstier og bilvrak langs veien, Super-FRP vil rydde opp og gji VERDENS BESTE LAND VERDENS BESTE VEIER!!!

Stem FRP!

Annonser

40 tanker om “Sosialstene starffer folk flest for sine egne veiforbrytelser!

  1. Dette er jo helt utrolig, hadde jeg visst dette skulle jeg stemt frp for lenge siden:

    Jeg skal få kjøre så fort jeg vil uten å risikere trafikkskader for meg selv eller andre utover karosseriskader og i verste fall noen blåmerker!

  2. Jeg ser frem til at du og dine leverer en fyldig liste over alle de fantastiske tingene kapitalistene har gjennomført for folk flest. Den blir sikkert imponerende!

  3. Blueboy: Takk for det!

    Thomas: Du skjønner selvsagt ingenting, og gjør ikke annet enn å spore av debatten. Så lenge ikke sosialistene tillater privat veibygging, så kan ikke næringslivet bidra til å bedre veistandaren.

  4. Freddie: 404 – Ikke noe dokument på denne adressen.

    Vi beklager, men vi fant ikke noe dokument på denne adressen.

  5. Freddie: Dette er en begynnelse, med ideelt sett burde det private næringsliv selv får utrede, planlegge og bygge veier på eget initiativ. Sosialistsaten har ingen ønsekr om å gjøre dette på egen hand.

  6. Freddie:
    Våre kjære politikere, med samferdselsministre i spissen, har i sin uendelige klokskap kommet frem til at OPS ikke er ønskelig. Man har funnet at det er raskere og har omtrent lik pris (sannsynligvis FØR budsjettsprekkene til vegvesenet) men går langt raskere, så da er det visst ikke vits i dette.

    Uansett, jeg tror Hildegunn etterspør skikkelige veier, og hun ser at 60 år med hovedsaklig sosialiststyre ikke har gitt oss dette. Jeg er enig i at dette er et problem, og jeg mener det hemmer landets økonomi. Særlig tror jeg at distriktene holdes tilbake, for hvem gidder vel å starte virksomhet når man ikke får fraktet varer til og fra fabrikken sin?
    -Men for all del, jeg bor i Oslo, og bryr meg ikke all verden om hvorvidt folk på Toten har jobb eller ei. Det er imidlertid dumt at skattepengene mine går til å trygde dem.

    -Ola

  7. Så vi har hatt omtrent sammenhengende sosialiststyre siden krigen! Hallo folkens! Vi har hatt alle mulige slags regjeringer siden krigen, tenk at en politiker som liksom skal sitte inne med superløsninger ikke vet det!!!! Hørt om f.eks Bondevik 2 Hildegunn? En mindretallsregjering av Høyre, Venstre og KrF, som med FrPs støtte styrte landet for mindre enn 4 år siden. Hele den perioden var sosialistene i mindretall. Kan ikke huske noen veirevolusjon i de åra jeg! Kan heller ikke huske at FrP jobbet spesielt hardt for å omsette regjeringsstøtten sin til krav om å gjennomføre noen av hokus-pokusløsningene partiet hevder å sitte på. (Bortsett fra selvsagt å hive en bråte ikke-inndekkede monopolpenger inn i lekebudsjettene som partiet legger frem) Men revolusjonerende nye grep? Nada!

  8. Men hvor er logikken i å tro at vi automatisk får bedre veier ved å slippe til privat initiativ uten statlig innblandning?

    Hvor er er logikken i å tro at vi automatisk får «skikkelige» veier ved å slippe til frp?

    Hvor er logikken i at de private gir oss veien gratis og at ikke bompengene øker?

    Men vi snakker om partiet som er avkledt før de får sjansen i regjering. Partiet som ønsker en markedsøkonomi uten noen form for statlig styring. Vi ser jo alle hvordan det går.

  9. Ble det ikke satt opp fotobokser i dette landet i de periodene da høyrepartiene hadde makta? Selvsagt ble det det. Du er bare så ufattelig lettvint Hildegunn. Jeg tror du må være en ironisk sosialist ute etter å blamere høyresiden. Litt som «Svevende ord» og «Herregud.com.

    I motsatt fall…. Fri og bevare oss fra Hildegunn og hennes like som ministre etter valget. Her må det mobiliseres, skal bruke bloggen din for å vise tvilerne hva dere byr på.

  10. Sitat:

    «…nordmenn er nemlig raske og effektive mennesker, og da beveger vi oss fort, også i trafikken!»

    Vil dette bety at en 18 åring som kjører i 200 Km/t på en veistrekning er en effektiv person? I så fall i hvilken sammenheng er han da en effektiv person?

  11. Du kan jo legge frem dokumentasjon for denne påstanden:
    «“Du er sikkert en av de som har sendt meg melding eller som har bølleringt hele natten og vekt hele familien…”

    Denne skrev du i dette innlegget, og du har hittil ikke lagt frem noen dokumentasjon som kan bekrefte påstanden.

  12. Jeg kan jo se om jeg får fatt i en liste over alle ingpende telefonsamtaler og sende den til tore @ vigrid.no. Da får du vel dokumentasjon, ikke sant, Tore?

  13. «At veiene ikke følger standaren til bilene og sjåførene er utelukkende sosialistenes skyld»

    Nå kan jo dødsfall på grunn av dette muligens også skyldes at sjåførene ikke følger standarden på veiene…..

    En sjåfør som ikke avpasser farten etter vær og føre er en sjåfør av temmelig lav standard… Men helt sikkert «effektiv» når det gjelder å rydde seg selv av veien…

  14. Dette vrøvlet er helt klart skrevet av en infantil SU-er som ikke har andre meninger med livet enn å gjøre narr av FrP.
    Finn deg en mer givende hobby

  15. Som Frper er du opptatt av innvandrere skal lære seg norsk, men bare i dette innlegget finner jeg flere skrive feil enn Kaptein Kroks dårlige hånd.

  16. tore: jeg tok kontakt med telenor og de var ikke sikre på om du kunne få utlevert mine spesifiserte telefonregninger. Hva om vi heller møtes også kan du få se de stygge meldingene som mobilen min er fulle av, bare gi meg navnet ditt og telefonnummer så tar jeg kontakt.

  17. reciver: VI LEVER I 2009! Vi har teknologien og kunnskapen til å få ulykkestallene ned til nesten null! Det er allmenn kjent, og FRP har før sagt det, at det skal være så gode veier i Norge at det ikke skjer dødsfall på dem på grunn av sjåfør feil!

  18. ekte: Føler du deg bedre nå som du har fornærmet meg på det groveste? Ta sosialismen din et annet sted. Jeg er sterk og klarer meg fint uten din hets!

  19. Hildegunn,
    Hvilke tiltak er det du snakker om, som vil få ulykkestallene ned til nesten null?
    Finnes det andre land som har tatt i bruk disse tiltakene?

  20. LOL@dunder! frp har alt vært ute og fortalt hvordan, du får klare å søke det opp selv! dessuten lytter vi til eksperter, vi synser ikke på egenhånd slik som sosialistene gjør!

  21. flere felt på veiene, bredere vei, midtdeler, vanntønner som autovern, muligens midtdeler flere plasser, bort med bomstasjoner som er livsfarlige områder. Det er haugevis med tiltakt! hva er egentlig poenget med at jeg og du skal diskutere tiltakene? er du ekspert på samferdsel og vei?!?! Eller skal du bare kommed sosialistisk bedrivtenhet?

  22. Jeg er enig i at det finnes en mengde tiltak som kan og bør vurderes på de mest trafikkerte hovedferdselsårene. Men vi kan ikke gjøre enhver landevei om til 4-felts motorvei med midtdeler.

    Vær klar over at Norge er blant de land som har færrest dødsulykker i trafikken i forhold til folketallet, bedre enn land som Tyskland og Frankrike, som er kjent for god veistandard, og milevis bedre enn USA, f.eks
    (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_traffic-related_death_rate)

    Når det er sagt, så skal man selvfølgelig ikke nøye seg med å være blant de beste, man skal jobbe mot (det uoppnåelige) målet om 0 trafikkdrepte.

    Men å frata bilførerne alt ansvar for ulykkene er opplagt galt. Uansett veistandard må bilførerne kjøre etter forholdene. Dersom veiene tilrettelegges for 150km/t, vil det være førere som kjører i 200, osv.

    Du spør hva som er poenget med at du og jeg skal diskutere. Tja, hva er vitsen med å blogge? Er du ekspert på samferdsel og vei?

  23. AFA Says:
    juni 25th, 2009 at 01:39 e

    Som Frper er du opptatt av innvandrere skal lære seg norsk, men bare i dette innlegget finner jeg flere skrive feil enn Kaptein Kroks dårlige hånd.

    Flere feil enn Kaptein Kroks dårlige hånd? En feil?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.