Musikkfestivalene: En introduksjon til hasj og sosialisme

Folk flest går på festival for å kose seg med en øl i sok skinnet og slappe av, men det er ikke godt nok for sosialistene. De er der kun for å samle kred ved å gå riktig kledd og røyke hasj og høre på de «riktige» bandene, de som egentlig er fryktelig dårlige men som sosialistene liker fordi de da får kred av de andre sosialistene.

Ungdom som går på festival blir fanget av denne stminingen, og da er ikke introduksjonen til hasj og sosialisme lang unna. Dette burde blitt strengere kontrollert. Sosialistene eier ingen skam.

Hove er det god stemning. Hvorfor ska alltid kredsankere og sosialister ødlegge? Ja til festivaler for folk flest!!

Annonser

86 tanker om “Musikkfestivalene: En introduksjon til hasj og sosialisme

 1. Se reglene mine, Tore. Jeg KAN gjøre hva jeg vil, jeg er ikke underlagt noen regler! Dette er en privat bloggg, den er ikke unnderlagt noe form for lover som sier at jeg ikke kan gjøre vha jeg vil.

 2. Vel, serveren er plassert på et norsk datasenter (IspPro), så norsk lov er gjeldende for alt innhold på bloggen. I tillegg kan BloggNorge.com hindre deg i å publisere innhold som ikke er tillatt da det er de som eier nettsiden. Du har bare tillatelse til å bruke deres tjeneste.

  I tillegg har du også redaksjonelt ansvar for alt innhold på siden, og dette inkluderer også kommentarer. Så hvis innholdet bryter norsk lov vil du være ansvarlig for å fjerne dette. Hvis det ikke fjernes vil du f.eks. være ansvarlig hvis noen skulle finne en kommentar injurierende.

  Har du ikke satt deg inn i lovverket på dette området?

 3. Jeg har regler for kommentering på min blogg. Ved å kommentere så godtar du mine regler og du har inngått en kontrakt med meg om at du aksepterer disse reglene og retningslinjene.

  Om du ikke akspeterer disse relgene og retningslinjene som vi har en avtale om du skal følge når du kommenterer her så er du velkommen til å ta det sosialistiske vissvasset ditt og dra dit pepperen gror.

 4. Når du heller ikke har registert en eneste kommentar under ditt ekte navn så kan ikke det være injureriende. Ditt alias, ditt nicknavn på internett er ikke ditt ekte navn, eller et registrert varemerke og kan derfor benyttes av hvem som helst.

  Du er den eneste som bryter loven med injurier ved å gi deg ut for å representere en organisasjon som du ikke er medlem eller representant av og ved å kalle deg for det sammet navnet som lederen for denne organisasjonen.

 5. Fullstendig irrelevant. Retningslinjer kan ikke overgå norsk lov.

  Sosialistisk? Hva gjør meg til sosialist? Er det fordi jeg stemmer på Høyre? Og at jeg har gjort dette siden jeg ble myndig?

 6. Jeg har aldri skrevet noe sted at jeg representerer noen organisasjon.

  Når det nevnes personer ved navn av enten deg eller andre som skriver en kommentar, så kan den absolutt være injuriendende. Ta for eksempel noen av kommentarene som ble skrevet om Mehling. Å kalle ham en landsforræder kan være injurierende, og du vil som personen med redaksjonelt ansvar være ansvarlig for at denne kommentaren.

 7. Tore: Jeg beklager at jeg tok deg for å være den du utgir deg for å være. Du er en mester i ironi, din skarping.

  Hildegunn: Jeg er glad i deg, jeg. Her kommer en stor klem: (())

 8. Dette var en underholdende blogg, underskogen i FrP i fri dressur! Men hvor blir det av de kraftige reaksjonene til Hildegunn?

 9. Du fortsetter med denne falske bloggen ser jeg.

  Du vil vel gjøre det frem til valget, for å diskreditere FrP ved å utgi deg for å være FrP’er?

  Greit. Da får en svare med samme mynt.

 10. Kalle Says:

  Jeg trodde først at du var Tore Tvedt.

  Du skjønner det, Kalle, at Tore driver VIGRIDbloggen, presenterer seg med samme navn som vigridlederen, men ha UTGIR seg ikke for å være noen, det må da alle skjønne!

  Tore er nemlig en sarkasmens mester!

 11. Men jeg deler ihvertfall med andre hvordan man skal vinne enhver diskusjon. Problemet er vel bare at de rådene mine ikke hjelper i de store politiske diskusjonene, men likevel fortsetter de. 😉

 12. Tjære Hildegunn M. Tønder Olsen!

  Hvorfor finner jeg deg ikke, verken i telefonkatalogen eller i skattelistene?? Er det fordi du sitter på din imponerende brede rævv (ups, sorry, mente formfagre stuss) og spyr av latter over oss teitingene, og egentlig ikke fins?

  Hola Inga Marte 😀 HU har pupper, hu 😀 😀 😀

 13. Rimgrim:

  Jeg har også hatt en mistanke om at denne personen ikke eksisterer. Men at hun ikke står registrert i skattelistene kan bety at personen er under 18 år og har ikke hatt noen inntekt eller formue.

  Hvis denne personen er over 18 år, så har han/hun også måttet sende inn selvangivelsen uansett.

  Hvis denne personen har stemt ved et tidligere valg, så er han/hun fyllt 18 år. Hvis personen vil stemme for første gang ved årets valg, så kan dette bety at personen fyller 18 år i år. Så hvis personen fortsatt bare er 17 år, så finnes det en liten mulighet for at denne personen ikke har hatt noen som helst inntekt (som for eksempel renteinntekter). Men dette har en forholdsvis lav sannsynlighet ettersom de fleste har ihvertfall litt penger plassert på en bankkonto.

  Så, jeg er enig med deg at denne personen mest sannsynlig ikke eksisterer.

 14. Til Tore og Rimgrim

  Jeg har googlet hennes fulle navn og finner henne hovedsakelig på facebook. Men hun har også operert med fullt navn på diverse sider der en diskuterer innvandring (noe vi ikke har i Norge). Hun er gjennomført alle steder.

  Jeg har tvilt meg frem og tilbake på om dette er bare tull….eller om det er alvorlig ment. Hvis du ser på Herregud.com så er det opplagt tull… (selv om jeg gikk fem på etter å ha vært her og lest en stund:-)). Dette er ikke opplagt… Det samme gjelder Børge Tiller Mathisen…. samtidig så er han så drøy at det umulig kan…hehe og slik kan man fundere.

  Hildegunn ligger innenfor noe som kan eksistere med disse tekstene…men det kan også bare være en person som har det veldig gøy med å imitere frp retorikk.

  At hun ikke står i skattelistene er ikke noe bevis. Jeg har opplevd å ikke få opp folk jeg positivt vet eksisterer.

  Fint at du også gjør oss oppmerksom på Tore at denne personen også kan være veldig ung…

 15. Hahaha, for en utrolig latterlig idiotblogg!

  Hadde jeg ikke visst bedre villejeg trodd at dette var en sosialistblogg – som utga seg for å være Frp-blogg rett og slett for å drite ut Frp og de tåpelige holdningene og standpunktene som finnes i partiet.

  Men Hildegunn er antagelig rett og slet et innbarka knøl av et erkenek som forguder Frp over alt på jord.

  Stå på Hildegunn! Du gjør en fremragende jobb i å vise folk hva slags meheer som flokker seg rundt Frp.

  Mvh
  Bjørn Jarle – http://www.sosialdemokraten.no

 16. Bjærn jale, ikke kodd med hildgunn, hun har helt rett i alt hu skriver om sossialisterne.
  Dessuten er di sosialistfetivallerne noe drit, bare hasj å dårlig musikk.
  Hvoffor er aldri Stiven Ekkel med å synger, eller trine rein og olE ivars…..dessuten er Siv kjempesmart!

 17. Istedetfor å satse på kvantitet burde du sats på kvalitet. Denne «helge»-figuren finner jeg ikke morsom i det hele tatt.

 18. Hei, Astri og Tore!

  Nei, sant at fravær fra skattelistene ikke er noe bevis for at en person ikke eksisterer. Dessuten ble innlegget mitt svært usaklig i sommervarmen, selv for denne bloggen.

  Men det spiller i grunnen ingen rolle om hun fins eller ikke. Det er lenge siden hun har kommet med sine elleville påfunn, og det forringer helt klart livskvaliteten til alle oss trofaste fans. Vi får nøye oss med «Tru, håp og kjærleik» (Børge Tiller), eller den sinnssvake bloggen «Herrens Hærskare» (http://haerskare.blogspot.com/2009/03/herrens-bud-er-klart.html) inntil videre.

  Så får vi håpe at Hildegunn kommer sterkere tilbake senere.

  Fortsatt god sommer! 🙂

 19. Herregud da menneske hva har da sosialister med hasj og gjøre, eller omvent hva har hasj røykere med sosialister å gjøre?

  Når det gjelder politikken i landet på dette området generelt har alle politikerne tredd hodet sitt langt opp i set eget rectum.

 20. Dette er standard amerikansk propaganda, regner ikke med at oppegående norske borgere tror på den Bill O Riley dritten her. Disse folka baserer seg mer på rykter og generel misnøye i samfundet en virkeligheten og fakta!

  Fy faen, æsj sier bare jeg..

 21. åå den her var for bra, kontra frittmarkeds sin overprodukjon av «legemiddel» som vel igrunn er noarkotikum og sm vel en bror part av det amrikanske folket er avhengige (satt på spissen, i beste fall brukera)av i sin kvar dag, rly a set forward, du er en hykler;)

 22. Selv er jeg noe ala en konservativ liberalist, men dette her tok kaka. Morsomt nok skulle jeg nesten tro du hadde røyk hasj selv for å komme på med påstandene du gjør. Ikke eier du noen gyldige argumenter for _hvorfor_ eller _hvordan_ sosialistene har greid å lage denne store konspirasjonen. Men for all del – fortsett, jeg skal på hyttetur med familien i Jula. Heldigvis har vi internet der oppe, så jeg kan kose meg med å lese innleggene dine samt kommentarene som følger med.

  Prøver ikke å være ekkel her, men makan til antagelser du har.

 23. Fattar ikkje korleis du kan sjå på sosialisisme på ein så negativ måte. Greit nok at du er i mot det, men at om det er nokon andre som likar det så går verda under?!
  Og hasj, kva er gale med det? det burde egentleg bli legalisert eller i alle fall avkriminalisert, då dette er ufarleg og eit mykje bedre alternativ til alkohol. Politiet kan og då bruka ressursane på betre ting. Litt sider for info og for å styrke argumenta: http://www.erowid.org/
  http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=774609

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.