Musikkfestivalene: En introduksjon til hasj og sosialisme

Folk flest går på festival for å kose seg med en øl i sok skinnet og slappe av, men det er ikke godt nok for sosialistene. De er der kun for å samle kred ved å gå riktig kledd og røyke hasj og høre på de «riktige» bandene, de som egentlig er fryktelig dårlige men som sosialistene liker fordi de da får kred av de andre sosialistene.

Ungdom som går på festival blir fanget av denne stminingen, og da er ikke introduksjonen til hasj og sosialisme lang unna. Dette burde blitt strengere kontrollert. Sosialistene eier ingen skam.

Hove er det god stemning. Hvorfor ska alltid kredsankere og sosialister ødlegge? Ja til festivaler for folk flest!!

86 tanker om “Musikkfestivalene: En introduksjon til hasj og sosialisme

  1. Nei disse sosialistene, hører på musikk som ikke hildegunn liker, finnes det verre?

    Ble veldig nysgjerrig på hvilken band som er «riktige»? Vet at folk flest liker «all musikk», men etter 10 sekunder med utdyping liker de «alt utenom metal», etter ytterligere 10 sekunder er det «alt utenom prog. rock», osv. Er «riktig» musikk den som spilles på radioen, dvs. nikkedukkeartister eller original/ekte musikk?

  2. «Ja til festivaler for folk flest!!»
    Med Vikingarna, Ole-Ivars, Haleluja-Kameratene og Heidi Hauge, mener du?
    Jeg liker «folk flest», men musikksmaken deres er ikke mye å skryte av, desverre…Når det gjelder artikkelen du linket til, med omtale av Bring Me the Horizon-konserten, så kan akkurat det bandet knapt omtales som et av «de riktige bandene». De er ikke engang politiske.

  3. Kjempeinnlegg. Det beste så langt! Her hadde ikke lenkene noen relevans til innlegget whatsoever.

    Morsom tvist på problematikken hasj som leder til sterkere stoffer, i dette tilfelle sosialisme.

    Det ligger en skarp sarkastisk hjerne bak dette. :-O

  4. Stian: Sosialistene er musikksnobber, noe du bekrefter her. Folk flest sin musikk, det er bare noe en skal le av, for sosialistene er så mye bedre enn folk flest!!!!

  5. Herlig innlegg. Dette viser at jeg ikke er en ordentlig sosialist ettersom jeg ikke røyker hasj eller er glad i musikk som gir «kredd». Utrolig merkelig at ikke jeg engang har blitt smitta av sosialistviruset (regner med at det er navnet på sykdommen med sær musikksmak og rusmisbruk) ettersom jeg har studert Kapitalen og til og med vært på flere studiesirkler og organsiert aksjoner. Jaja, sykdommen vil vel snart slå ut i full blomst eller hva Hildegunn?

  6. Jarle & sosialisten: Typisk sosialistisk hersketeknikk når dere ikke har noe fornuftig å komme med: personangrep og usakeligheter!

  7. Du mener at jeg har en «sykdom» som bestemmer min musikksmak og hvor du mener at min samboer, far, søster og arbeidskamerata og jeg har et ulovelig rusmiddelbruk. Dette pga annen politisk oppfatning en din! Kan du reflektere littegrann om hvorvidt det er usaklig?
    Om jeg var deg så ville jeg kanskje tenkt meg om en gang eller to om hvem som bruker hersketeknikker.

  8. Å pytt, «sosialisten», det er ikke det verste hun tenker om andre enn seg selv.

    Verre enn å være «sosialst» er å være innvandrer. Ikke greit da hvis man som meg både er «sosialist» og innvandrer 🙂

  9. Freddie: En innvandrer er da bare en person som har kommet til Norge fra ett annet land. En sosialist er en som bekjenner seg til en pervers anti-demokratisk ideologi.

  10. Korrekt & ikke korrekt / cred band er øyet som ser.
    Ja Hr. Giske prøver å politisere kulturlivet, men han er kun en «stakkars trønder» som trolig mister sin posisjon til høsten les:valg 2009.Hva er poenget m/ å assosiere seg m/ folk flest ?
    Musikksmak er individualitet & extrem synsing.
    Personlig liker jeg både Mayhem,Bloc Party,Wycleaf Jean & P J Harvey.Nei, jeg liker ikke det som betegnes som musikk for folk flest, men sosialist for det ?Bedre død enn rød. Nokså liberal tenkende & anser ikke hasj & marijuana for noe mer alvorlig en en 6 pack m/ pils.Verden er dessverre ikke svart/hvit, men extremt mye nyanser også.

  11. Kjære Hildegunn.
    I forrige uke var jeg forkjøla. Kommer den sykdommen også på grunn av mitt politiske ståsted? For et år sia kasta jeg opp. Er det også siden jeg «bekjenner meg til en pervers anti-demokratisk ideologi»?
    Om så er tilfelle må jeg nok få møtt opp hos bedriftslegen min. Deretter må nok fagforeninga og verneombudet kontaktes. Den her folkesykdommen må informeres om. Deretter må alle få vite at den eneste måten å komme seg unna sykdommen er den småborgelige smale sti.
    Håper du kan være så vennlig å svare på dette slik at tiltakene kan starte snarest.

  12. Hildegunn, dette mener du ikke. Det virker mest som du prøver å provosere, med det formål å innhente trafikk til bloggen din. Dog, dette er jo bare en digresjon.

    Som en liberalkonservativ Unge Høyre-mann, orkesterdireksjonsstudent, og ikke minst nordmann, er jeg skuffet over meningene dine. Det viser intolleranse, ingen forståelse av samfunnet, og ellers lite respekt for det demokrati du og jeg lever i.

    Festivaler er en anledning for å samle mennesker av samme interesse, ha det gøy, og ta en pause fra et ellers hektisk samfunn. Det har ingenting med politikk å gjøre, og jeg har flere venner i Unge Høyre som både røyker hasj og liker en alternativ musikkgenre.

    Det er på tide å fjerne skylappene, Hildegunn! Dra på festival, røyk en «jonas» og kos deg. Det trenger du 🙂

  13. Jamen «Hildegun», uten sosialdemokratiet hadde jo ikke jeg fått kommet hit til Norge, og da kunne ikke jeg sittet her på trygd og hatt det så koselig sammen med deg her på bloggen din? Mer pølse 🙂

  14. Det er helt klart batikken jeg liker minst ved det hele. Mitt tips for å holde ut er å ta det i følgende rekkefølge.

    1. Hasj
    2. Mer hasj
    3. Enda mer hasj
    4. Litt sosialisme
    5. Bøtte på med mer hasj
    6. Batikk

  15. Altså er det snobbete å høre på musikk som ikke spilles på radio døgnet rundt?

    «På Hove er det god stemning. Hvorfor ska alltid kredsankere og sosialister ødlegge? Ja til festivaler for folk flest!!»

    Jeg er helt enig i at alt ble ødelagt av den gode stemningen, dette her går ikke an. Vi bør alle sette oss ned med en alexander rybak plate, spise kake og skylle ned antidepressiv piller med melk, det er livet.

    Innlegget var da morsomt, klarer ikke å holde meg fra å le.

  16. Altså, dette er jo det man kaller «å gre alle under en kam». Men det er jo også en typisk stereotype du har beskrevet. Ikke det at alle er sånn da, men ja.. Dere fatter pointet lissom.

    Men så igjen, jeg syns ikke det er så ille med hasj og det. Når man sier at hasj er farlig, hva sammenligner man det med da? Det er enda ikke dokumentert at hasj har drept noen eller at man kan få livsvarige skader.
    http://www.helsedirektoratet.no/rusmidler/fakta_om_narkotika/cannabis_7963

    Dessuten, jeg tror faktisk de som hører på alternativ musikk liker den.

    Det er jo kult å si nei da. vis ikke. Iallefall nå for tiden.

  17. Veldig bra «IngridGunn», å linke til denne siden for å «dokumentere» at hasj ikke gir livsvarige skader:

    Cannabis har en dempende, sløvende effekt, og omfattende bruk over tid kan gi vedvarende sløvhetstilstander. Langvarig bruk øker risikoen for akutte angst- og depresjonsreaksjoner, kan utløse psykoser hos disponerte individer og kan vanskeliggjøre behandlingen av sinnslidelser som schizofreni og depresjonstilstander. Det er likevel ikke påvist at bruk av cannabis fører til livsvarige hjerneskader, men det kan gi langvarig reduksjon av intellektuelle funksjoner.

    Fysisk kan langtidsbruk svekke lungefunksjonen og gi kronisk bronkitt, astmaplager og andre lungesykdommer, inkludert økt risiko for lungekreft, redusere kroppens immunforsvar mot infeksjoner, samt påvirke hormonbalansen i kroppen både hos menn og kvinner.

    Hos høykonsumenter nedsettes konsentrasjonene av det mannlige kjønnshormonet testosteron, og seksualdriften kan bli svekket. Hos kvinner kan det skje forandring i de hormonene som styrer eggløsningen, og menstruasjonssyklusen kan påvirkes.

  18. Alle,
    Ikke klikke på linken fra «Freddie Eddie»! Den peker på en video med «Politimester Egil», musikk, det er bare drit skummelt.

    Dere blir smittet av «sosialisme» med en gang! En fryktelig sykdom.

    Jeg så på videoen og har nå bestemt meg for å stemme RV til høste. Jeg som alltid har stemt på Høyre, men ble nå en ekte sosialist! Fikk også en utrolig trang til å røyke hasj. Bare MÅ ha meg en rev, litt hamp før sengetid er nå obligatorisk.

  19. Hildegunn, du er på en bærtur uten sidestykke. Jeg har forresten ikke ledd så godt på lenge.

    Gjør oss alle en tjeneste og hold dine generaliserende meninger for deg selv, vi er ikke interessert i å høre dette.

  20. Denne artikkelen var både morsom og litt kvalmende på samme tid.

    Men når jeg titter litt rundt på bloggen til Hildegunn, ser jeg at en av hennes ivrigste fans og medbloggere er ingen ringere enn nynazisten Tore Tvedt i *shudder* Vigrid. Det sier mer enn nok om deg Hildegunn. Mer enn nok.

  21. Dette inlegget må være kødd ! Makan til uintelligent møl! Skal vedde på at hun stemmer FRP og hører på Rybak og Britney! MOHAHAHAHHAHAHAHA

  22. Kalle,
    les VigridBloggen.com en gang til, ser du ikke ironien??

    Forøvrig trenger ikke denne «hildegunn» hjelp fra andre til å få frem hvor langt på jordet hun er. Det fikser hun fin selv med innleggene i denne bloggen!

  23. Hmm, både svineinfluensa og sosialisme begynner på bokstaven s. Er det bare jeg som ser en sammenheng her? Vi vet jo også at helseministeren er en sosialist 🙁

  24. Fremskrittspartiet, feberfantasier, forfølgelsesvanvidd, fiskepudding… Alle begynner på ‘f’. Coincidence? I think not…

    😉

  25. Det jeg virkelig ønsker meg er Hildegunns definisjons på en sosialist, sosialisme, liberalisme, terrorisme, rasisme og mye mye mer egentlig. For etter hva jeg har erfart har hun virkelig andre betydninger bak disse begrepene enn folk flest.

  26. Hildegunn.
    Du har et fantastisk bilde av sosialister. Du tror tilsynelatend at alle ser make ut og gjør de samme tingene.
    Sier meg ganske enig med unge høre manne lenger oppe her.
    Som jeg har sakt før er du også en skam for alle oppegående ikke sosialister, det være seg høyre fremskritspartiet osv. Det at du tror alle frpere er make og mener det samme som detdu gjør, sier at du er totalt på utsiden av samfundet og ikke som «folk flest» som du så fint sier det. Jeg selv er på venstre siden. Men er ikke vegitarianer eller blitzer som du tror alle sosialister er. Jeg blir ikke provosert av bloggene dine. Men tenker heller at dette bare er sykt. Meget sykt. Verdens bilde ditt er forvrengt og dine tilhengere er vigrid sympatisører. Mulig du er er liten vigridhore? ikke vet jeg. Men fremskritspariet liker svært lite å å bli assosiert med slike tullete fanatikere.
    Jeg anbefaler alle some leser denne bloggen til hildegunn, til å lese de andre. Hildegunn!! Du burde blitt skjermet mot deg selv.
    En ting til, Ikke kom å skryt på deg 600 venner på facebook slik du gjorde sist.. Det gir meg bare et enda bedre bilde av deg.

  27. Håkon,

    Det er mange av oss som har forsøkt gang på gang å be om Hildegunns definisjoner på begreper, og dokumentasjon på påstander.

    Resultatet er alltid det samme: hun æresskjeller oss, samtidig som hun beskylder oss for personhets og sjikane.

    Min personlige favoritt, er denne perlen av et svar fra vår kjære Hildegunn: “din stramme analtapp av en sosialist, kutt ut å kom med personhets og sjikane”

    Kan det gjøres bedre? 😉

  28. Har ingenting til overs for sosialister, sosialister er flokkdyr som følger strømmen og lar flertallet tenke for seg, er selv betegnet som ultraliberalist av politiske meningsmotstandere fordi jeg også betrakter FRP Høyre og Venstre som halvsosialister, men DU Hildegunn oppfører deg som en helsosialist når du sier «Dette burde bli strengere kontrollert». At du gidder å bry deg om at noen stimler sammen på en musikkfestival er ganske billig, bry deg heller om demn som stimler seg sammen på stortinget, forøvrig bør hasj legaliseres og sosialister kan gjøre nøyaktig som de vil så lenge det kun handler om mote og trendy flokkmentalitet og selve politikken ikke blir påtvunget andre.

  29. AVSLØRT!!!!

    Det er tydeligvis ingen her som skjønner at hildegunn er sarkastisk, og prøver å få de mer moderate, men akk så hjernedøde høyre og frp-fascistene til å se på sitt eget parti som altfor ytterliggående.

    Du skjønner jo hun er nødt til å kødde når hun kommer med påstander om at sosialisme er anti-demokratisk. Det er jo standard FrP praksis å dømme sosialister etter Sovjet-tidens kommunistiske diktaturer, som i realiteten var diktaturer, uten særlig mye sosialisme.

    Når det gjelder hasj, så bør man kalle en spade for en spade. Grunnen til at man har hasjavhengighet, er fordi man røyker hasj, blandet med tobakk, som inneholder et av de mest vanedannende stoffene vi kjenner til, Nikotin. Grunnen til at vi har et begrep som heter hasjpsykose, er på grunn av et regelverk som påtvinger tunge rusmisbrukere innleggelse og rusavvenning, hvis de har blitt psykotiske som følge av rus. Det eneste smutthullet er hasj, man kan ikke bli tvangsinnlagt for hasjrøyking, med mindre man utgjør en fare for seg selv og andre. Med sterkere stoffer er det ingen vei utenom. Derfor har de fleste tunge, psykisk syke rusmisbrukere lært seg å «skylde på hasjen» når de blir tauet inn. Forresten, så er det langt flere skadevirkninger og faremomenter ved alkoholbruk, selv i moderate mengder. Dette er for lengst bekreftet av vitenskapen.

    Jeg tror forresten endel folk har veldig forskjellige definisjoner på sosialisme her, dere bør bli enige om betydningen av ordet, før dere bruker det, ellers misforstår dere hverandre hele tiden.

    Norge er et av verdens mest sosialistiske land, og vi er også et av de beste mht levestandard. Det er ingen hemmelighet at sammenhengen der er ganske klar.

  30. «Norge er et av verdens mest sosialistiske land, og vi er også et av de beste mht levestandard. Det er ingen hemmelighet at sammenhengen der er ganske klar»

    Dette er FEIL, Norge er ikke et sosialistisk land, vi er et relativt liberalt sosialdemokrati med høy grad av rettsikkerhet hvor individuelle rettigheter og privat eiendomsrett stå relativt sterkt. Venezuela og Cuba derimot….

    Økonomisk er Norge mer liberalt og mindre regulert enn for eksempel USA (som en gang i tiden var liberalismens høyborg) på mange områder. Snarere tvert imot av hva du her påstår er det frihandel over landegrensene,generell økonomisk frihet, og ikke sosialisme,proteksjonisme og regulering, som skaper vekst, velstand og høy levestandard. Dette er veldokumentert (og egentlig en selvfølge). Norge er et velstående land i stor grad som følge av olje og gass omsatt i et relativt fritt globalt marked. Vi har også høy grad av økonomisk frihet innad i forhold til veldig mange andre land.

  31. Gerra: Slike personangrep vil ikke blir tolerert! Sjiakane og personangrep er uaksepatbelt og finner jeg mer av dette fra deg vil det bli KRAFTIGE REAKSJONER!!!!!

  32. Du vet hva jeg snakker om! Kommentarer som er direkte tåpelige og usakelige har jeg rett til å behandle som jeg vil!

  33. Du har ikke rett til å behandle de slik du vil. Du kan for eksempel ikke skrive de om slik at de får en annen betydning da dette vil være en forfalskning.

    PS: Jeg antar at alle kommentarene dine på min blogg er sakelige og seriøse?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *